ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 10 ΕΤΩΝ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ΞΤΥΞΥ

    Ντροπιαστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στην Βουλή όταν το πρώην μέλος των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε στο κεφάλι τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο και στη συνέχεια του έκανε κεφαλοκλείδωμα, τον έριξε κάτω και τον χτυπούσε στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ συνέχιζε να τον χτυπάει ακόμα και όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος!

    Ο κ. Φλώρος πέρασε το βράδυ του Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

    Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθεί για την πράξη του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Χθες, ασκήθηκε εναντίον του κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του και ζήτησε προθεσμία την οποία και έλαβε. Κινδυνεύει ακόμα και με 10 χρόνια κάθειρξη!

    Ο ίδιος σε δηλώσεις του αρνείται ότι χτύπησε τον βουλευτή και δηλώνει αμετανόητος.

     Αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο επιβεβαιώνουν ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στη μύτη ενώ φέρει διάστρεμμα στην γνάθο του, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και του πήχη, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν. Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση και αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

    Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας έδωσε εντολή στη φρουρά της Βουλής να συλληφθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής και θεωρεί ότι στοιχειοθετείται κακούργημα με βάση το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα.

     «Επειδή η ασυλία καλύπτει πλημμελήματα αλλά όχι αυτόφωρα κακουργήματα, μπορούμε να παραπέμψουμε τον δράστη», ανέφερε στην Ολομέλεια ο Κ. Τασούλας και ανακοίνωσε πως «Έδωσα εντολή στη φρουρά ότι στοιχειοθετείται κακούργημα».
    Για το σοβαρό περιστατικό, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ φιλοξενεί “καυτό” παρασκήνιο:
    1.indd

    Σοβαρές καταγγελίες Βελόπουλου για το επεισόδιο στη Βουλή

    Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για το περιστατικό της άγριας επίθεσης του πρώην Σπαρτιάτη Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή του κόμματος Βασίλη Γραμμένο, τον οποίο γρονθοκόπησε στο περιστύλιο της Βουλής.

    Σε ανάρτησή του ο κ. Βελόπουλος μιλά για «στημένο επεισόδιο» σημειώνοντας ότι δεν υφίσταται ο διάλογος με ύβρεις ανάμεσα στους δύο βουλευτές τον οποίο αναπαράγουν συγκεκριμένα ΜΜΕ, την ώρα μάλιστα που το κόμμα έχει εκδώσει ανακοίνωση. Παράλληλα, ο κ. Βελόπουλος καταγγέλλει ότι ο Κ. Φλώρος μετά την επίθεση, έκανε άσεμνες χειρονομίες εναντίον του.

    Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Κ. Βελόπουλου:

    Για να καταλάβετε πόσο καλά στημένο (και από #νδ ) ήταν το επεισόδιο σήμερα:

    -1) δεν υπάρχει «διάλογος» και ύβρεις με τον κατηγορούμε για κακούργημα, αλλά όλα τα σαιτ και ΜΜΕ της κυβέρνησης ενώ το γνωρίζουν το χρησιμοποιούν!

    -2)ο ίδιος ο κατηγορούμενος για κακούργημα μετά το συμβάν έκανε άσεμνες χειρονομίες εναντίον του #βελοπουλος μέσα στο κοινοβούλιο

    -3) Ακόμα και να σε βρίσει (δεν έγινε ποτέ) κάποιος δεν τον δέρνεις!

    -4) Ο ίδιος ο πρόεδρος της βουλής μίλησε για κτηνωδία του κατηγορουμένου για κακούργημα για τους «τύπους» της ΝΔ και τον ΑΔΩΝΙ, είναι αδιάφορο!

    5) ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ το έκρυψαν επι ώρες ΤΑ ΣΑΙΤ της κυβέρνησης

    6)Βασικός κανόνας: της δικαιοσύνης  «ένοχος, ένοχο ου ποιεί».

    ΥΓ ΣΑΣ ΕΊΧΑΜΕ ΠΕΙ:ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ! 

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Δεν κατάλαβα γιατί θέλουν να κλείσουν τον Βελόπουλο φυλακή; Γιατί τα χώνει στον Μητσοτάκη; Και ο Καμένος τα έχωνε στον Σύριζα και μετά έκανε κυβέρνηση με τον Τσίπρα. Προεκλογικά όλοι τα χώνουν σε όλους μετά τις εκλογές όλοι είναι φιλαράκια και συνεργάζονται για να σώσουν την Ελλάδα βεβαίως βεβαίως.

      1. @Τους μάθαμε: Ολη η ΕΛ .ΛΥ είναι άκρως ενοχλητικό αγκάθι στο μάτι του ένοχου Συστήματος. Τολμά ο ευλογημένος Βελόπουλος το λέει-προσεξετε,δεν τα χώνει-ότι η ΝΔ(Οχι Δημοκρατία) καταστρέφει τον λαό μας,επίσης οτι ο Χριστός είχε αλληλογραφία με τον βασιλιά Αβγαρο. Αρα ο Χριστός ήξερε να διαβάζει και να γράφει. Αμα λέει με γερά επιχειρήματα,κάτι τόσο σοβαρό τότε διαλύει τα επικίνδυνα παραμύθια που ταίζουν την ανθρωπότητα. Κανει ευτυχώς δημιουργική αντιπολίτευση.Επίσης ότι δυστυχώς η Χρ.Αυ.,ύστερα απο μερικά μπατσάκια, έγινε πια η πρόθυμη πατερίτσα των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ,γέννησε το γενόσημο τους “Σπαρτιάτες” για να εξυπηρετεί την ΝΔ. Τώρα έστησαν μια προβοκάτσια,’όπου να αποδομήσουν την ΕΛ.ΛΥ.
        Επίσης άσχημο ότι τόσοι και τόσοι,τόσο άκριτα και ανώριμα δέχονται τα ΨΕΜΜΑΤΑ ΦΛΩΡΟΥ. Ησασταν εκει να δείτε..;. Μα δεν μάθατε ποτε το “ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ”;

    2. Βασικη δικονομικη ερωτηση μετα οποιοδηποτε εγκλημα: Γιατι το εκανε αυτο; Ή ποιο ηταν το κινητρο; Επισης υπαρχει παντα υπερ του κατηγορουμενου το εν βρασμω ψυχης οταν εχει προκληθει… Ο βελοπουλος προσπαθει να μας πεισει οτι στα καλα καθουμενα ενω ολοι ηταν χαρουμενοι ο αλλος εγινε μαινομενος ταυρος.. Βεβαια οταν ο αλλος χαμηλοφωνα αφησει υπονοουμενα για τη μανα σου του μαμεις οτι εχει και δεν εχει… Οι δε κολητοι μετα λενε εγω δεν ακουσα τιποτα…. Ρε δε φτειτε τα αχαμνα σας….Απο την αλλη 10 χρονια για λιγες μπουνιες; Ποτε εχει ξαναυπαρξει τετοια ποινη; Οι αλλοι αφηνονται ελευθεροι μετα ληστειες και ξυλοδαρμους και και και…

    3. Bρωμιαρη Βελοπουλε.
      Εσύ και η παρέα σου θα τα βρείτε όλα μπροστά σας…Επαναλαμβανεται η ιστορία με τον Κασιδιαρη και τον Εβραίο τον δενδια….
      Τώρα ο δικός σου με την προβοκάτσια στον Φλώρο για να αντιδράσει….
      Τόσο βρωμιαρηδε είστε.!!!

    4. Στο τέλος, προβλέπω ότι θα χυθεί πολύ, καί βαθύ κόκκινο κρασί!!..
      Ο Τασούλας είναι πολύ χειρότερος από τον Φλώρο!
      Αδιανόητα χειρότερος..
      Κάνει τον Δικαστή, τόν Κήνσορα, τον έντεχνο υποβολέα, με μιά Εωσφορική αλλαζονεία πού την καλύπτει- προσπαθεί σαν την στρουθοκάμηλο..- με μπαρούφες, ανάλογες με τη στάση του στο Νομοσχέδιο για τούς Λοάτκι+ κάνοντας τον Ειδικό Οικογενειακό Σύμβουλο, τον Δάσκαλο τού Γένους (!), τον αυστηρό Κριτή, χωρίς καν να απασχολεί το μυαλό του ” η ιδιαιτερότητα τών Πατρικών καί Μητρικών λειτουργιών στο ιδεολογικό επίπεδο κ στον ψυχοσυναισθηματικό κόσμο του παιδιού! Έχετε διαβάσει την τοποθέτηση του; Εμετική ΤΕΛΕΊΩΣ ΣΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΜΟΝΉΣ…
      Χαρακτήρισε ανεπίτρεπτα εναν Βουλευτή , χυδαίο, κτηνώδη, χωρίς καν να συμβουλευτεί τίς κάμερες!!
      Ξαφνικά χωρίς να δεί τις κάμερες κ τι ακριβώς συνέβη,ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΛΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ να χαρακτηρίσει τόν Βουλευτή Φλώρο ως κτήνος (!), νά επιβάλλει άμεσα με τρελλή σπουδή ποινή 15 ημερών (!) και μάλιστα είπε: ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ(!!) να γίνει όσο πιο βαρειά η ποινή!!!🤯
      Μιλάμε για..υπερφίαλο άτομο… πού κινείται από παρανοϊκά ελατήρια! Για να μην θυμηθώ τον Snowden…😁
      Πρόκειται για χαμένο άτομο πού κινείται σε ένα θολό κόσμο…
      “Μήπως σάς έμειναν, κε Τασούλα , κατάλοιπα από τούς κακούς Φασίστες όταν είσασταν ακόμα Τσολιάς ίσως??..”😁
      Δυστυχώς αυτή είναι η ποιότητα των στελεχών της Βουλής και του δημοσιογραφικού κόσμου που συναλλάσσονται με τα Αφεντικά κ κάνουν μπίζνες..
      Στέφανε,τι έγινε στο Κολωνάκι με την άλλη;
      Θες να κάνεις παρέα στον Φλώρο??
      Πρόσεχε…

      1. ευχομαστε ο τασουλας να βρεθει σφαγμενος+ξεκωλια…νος απο κανα πακιστανο που θα τον γα…ει και μετα θα τον ληστεψει
        κλασικο νεοκουμουναζιστικο ανθελληνικο σκουπιδι ο τασουλας
        αν δν δειξουν βιντεο τι εγινε τοτε ειναι στημενο απο κουλη-φελοπουλο-τασουλα και σια

      2. Ο Τασούλας είναι γεννημένος στην Ήπειρο.
        Ο πατέρας του τον έφερε στην Αθήνα και τον ενέγραψε στο, που αλλού, στο Αμερικανικό κολλέγιο Παλαιού Ψυχικού.
        Διετέλεσε ιδιαίτερος στο πολιτικό γραφείο του Αβέρωφ.
        Ως επαρχιώτης εξελέγη δήμαρχος Κηφισιάς!
        Ενεπλάκη σε ένα σκάνδαλο που έλαβε δημοσιότητα.
        Κάποιος τον παρακάλεσε να του επιτρέψει να παρακάμψει τον πολεοδομικό κανονισμό στο εμπορικό κέντρο που έκτιζε.
        Του ζήτησε 72 εκατομμύρια δρχ.!

    5. Κούλη το μόνο που μπορείς να κάνεις τον Μαρινακη είναι να του τα κάνεις αέρα.Οι ολιγαρχες δεν είναι απλοί πολίτες θα σου ανοίξει την τρύπα ο Μαρινακης αν φορτώσει.

    6. τους δολοφονους των Τεμπων τους παιδοβιαστες τους προδοτες τους κλεφτες τους απατεωνες εκβιαστες για τα ψευτοεμβολια κανεις δεν τους αγγιζει ΑΙ σιχτιρ Κ..’……κρατος και ηλιθιοι ψηφοφοροι

    Leave a Response