ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ! Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΚΤΟΥ ΚΑΙ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ! ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    foititria-rodos_main01

    Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται πλέον και οι δύο νεαροί, που κατηγορούνται για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

    Αρχικά μεταφέρθηκε στο Φελλί από τον Αυλώνα (λόγω του περιστατικού ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους) ο 19χρονος Αλβανός και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος Έλληνας.

    Στο νοσοκομείο ο 19χρονος
    Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών για να κάνει σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

    Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

    Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες οι κράτουμενοι είναι στα κάγκελα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Χάσατε την ουσία…. δυστυχώς η ελληνική δικαιοσύνη χάσκει, και με κάποιο τρόπο τα κτήνη θα βρεθούν συντόμως εκτός φυλακών. Το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό. Ένα νεαρό κορίτσι άγρια δολοφονημένο και δεν ενδιαφέρει κανέναν εάν ήταν ελεύθερων ηθών ή όχι. Κάνεις δεν έχει δικαίωμα να αφαιρεί μια ζωη, ανθρώπινη ή μη.

    2. Στης φυλακες των γρεβενων πηγαινουν τους βιαστες,παιδεραστες αιμομηκτες κτλ οποτε λιγο δυσκολα να κακοπερασουν αφου ολοι τους εκει τα ιδια σκατα ειναι.

    3. Είναι και οι 2 υποψήφιες μητέρες αν όμως δεν ευχαριστηθουν ελληνική πουτσα έχουμε στο Τέξας κάτι υπέροχες φυλακές και υπάρχουν πολλά καλόπαιδα που θα τους βοηθήσουν στην τεκνοποιηση

    4. Να δείτε σε λίγα χρόνια εγκληματολόγος θα είναι το πιο περιζήτητο επάγγελμα csa miami και χειρότερα θα γίνουμε κάθε μέρα θα τα διαβάζουμε αυτά !! σε μερικές δεκαετίες με τα πιθήκια (αλβαναριά,γύφτοι,αφγανοί,πακιστανοί) να πολλαπλασιάζονται η Ελλάδα θα γίνει η χώρα των κρετίνων και των γενετικών αποβλήτων !! οι πιο νέοι θα προλάβουν να τα δουν δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτε τότε……

      1. Δεν ειναι μονο τα αλβαναρια και λοιπα λαθροποιθηκια που λες. Ειναι οτι και εμεις οι “Ελληνες ” πρωτον τους εχουμε δεχτει και δευτερον εχουμε φυγη μακρυα απο τον Χριστο και τις ηθικες αξιες μας σαν λαος.

    5. Ο αλβανός είναι σε διαδικασία ανοίγματος ακόμα τον ετοιμάζουν για σκληρό μαμήσι ! τον άλλο δεν ξέρω πότε θα του σκίσουν τα βάρδουλα , θα κάνουν την σαλώμη και με τους φυλακισμένους θα περάσουν χίλιες και μια νύχτες ! Αγαπούληδες λοατκι θα φύγετε από εκεί ! Αυτή λέγετε δικαιοσύνη ρε φλώροι όχι να τους ταϊζουμε κιόλας με τα λεφτά μας !!! να τους ξεσκίζουν μέχρι να αυτοκτονήσουν να μην τους πληρώνουμε κιόλας !
      +1 για τα άρθρα του μακελειού για το θέμα ξεφτίλισέ τους και ειδικά το γενετικό απόβλητο τον αλβανό , που τους μάζεψαν οι πούστηδες για να τους πηδάνε !!! γαμημένοι , δεν έχουν λεφτά οι Έλληνες η μόνη θέση που έχουν οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι σαν δούλοι αλυσοδεμένοι !! δεν έχει ούτε λεπτό να δώσει αυτός ο τόπος στα μεταλλεία πιθήκια !

    6. Καλα εσυ απο συνοχη λεξεων και εννοιων εισαι…ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕ ΤΟ ΦΕΙΣΜΟΥΚ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!

    7. φοράει και σκουλαρίκι στη γλώσσα ο κάγκουρας…
      ε ρε κλαρίνα που θα κάνει για 16 τουλάχιστον χρονάκια …

    8. Αλητες, δολοφονοι.Μακαρι να σας περασει ολη η φυλακη νουμεραδα κ@λοπαιδα.Να σας σκισουν την κ@λοτρυπα, ειδικα του πουστη του κ@λοαλβανου.

    9. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΚΟΝΤΑΡΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΟΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ……..ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ…

    10. γαμηστε τον πουστη τον αλβανο κ το αλλο το ρεμαλι.τα πουστρακια σκιστε τους το πατο μεχρι να φτυσουν αιμα.τσογλανια με κωλοοικογενειες.

      1. Από λουτσάϊ τον έκαναν πουτσάϊ αχαχαχα ! Και έχει ακόμα να δει χαρές στα σκέλια του …βιάσαν οι παλιοί τον έφηβο τον φάνη που έλεγε και το τραγούδι ….. αυτή είναι δικαιοσύνη όχι να τους ταϊζουμε τσάμπα για να παίζουν τάβλι

      1. Γιατι χαζοχελας?Εσυ εκανες ποτέ τετοια εξέταση και σου φάνηκε αστεία?

    11. το ίζημα και τα κατακάθια της κοινωνίας έχουν άποψη και “αφουγκράζονται την κοινωνία”, και καλά τα ρεμάλια που είναι στις φυλακές έχουν ηθικές ευαισθησίες και τακτ και χτυπάνε το αλβανό, ε ρε βούρδουλα που θέλει ο γραικός………

      1. Ενω εσυ φορας φωτοστεφανο κ εχεις μονο εσυ λογο.Α ρε αγαπολογε του κωλου,κοιτα μην χρειαστεις κι εσυ τπτ εξετασεις,αλβανοπουστα!

    Comments are closed.