ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΑΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ; ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ – ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    sklavenitis-supermarket_0-2

    Δείτε τι καταγγέλλει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για κατάστημα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη!

    “ΒΟΜΒΑ ΥΓΕΙΑΣ
    Καλησπέρα Στέφανε,
    Μακελειό στο super market Σκλαβενίτη.
    Ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς τις προβλεπόμενες αποστάσεις.
    Ρώτησα υπάλληλο πόσα τετραγωνικά είναι το μαγαζί και μου απάντησε ότι βρίσκονται 180 άτομα στο χώρο που πάνε όπου θέλουν, επιπρόσθετα μου απάντησε ότι και εγώ κανονικά σαν υπάλληλος δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εδώ.
    Την ώρα που έκανα τα παραπονα μου στον υπάλληλο πετάχτηκε μια πελάτισσα και μου είπε αν δεν σου κάνει να ψωνίζεις ιντερνετικά..
    Στα ταμεία τα περισσότερα άτομα δεν φορούσαν μάσκες προστασίας.
    Κατά τα άλλα μένουμε σπίτι με περιορισμό κυκλοφορίας κρατώντας αποστάσεις.Ακόμη είχαν ανοιχτό το κλιματιστικό στην ζέστη στο τέρμα δεν ξέρω κατά πόσο προβλέπεται λόγω της κατάστασης.

    Καλό απόγευμα”

    Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε περίπου στις 20:00 το απόγευμα:

    1 ok

    2 ok

    Δείτε τι άλλο μας αναφέρει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    “Συνωστισμός στον Σκλαβενίτη στο Πασαλιμάνι.
    Επίσης σε κανένα supermarket δεν απολυμαίνουν τις καρτες πριν τις δώσουν στον επόμενο.
    Κατά τα άλλα οι αρμόδιοι μιλάνε για σωτηρία μέτρα.
    Έτσι όπως πάνε εκεί μέσα θα κολλήσουμε όλοι και θα πεθάνουμε από την ανευθυνότητα τους.”

    3 ok

    4 ok

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Το χειρότερο όλων είναι ότι μας λένε να ψωνίζουμε από το Ίντερνετ και το ηλεκτρονικό σάιτ του Σκλαβενίτη λέει ότι μπορεί να στείλει τα ψώνια μετά τις 5/5/2020. Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας.

    2. Εσεις που βριζετε τους υπαλληλους των σ.μαρκετ στην εξωπορτα της πολυκατοικιας εχετε απολυμανει το χερουλι; τα κουμπια του ασανσερ; το χερουλι της δικιας σας πορτας; το χερουλι του αυτοκινητου ή τις λαβες τιμονιου στο μηχανακι; ΟΧΙ
      αρα τι μου κανετε τους εξυπνους και τους υγιεινιστες στους υπαλληλους που τους εχουν σαν τα σκυλια να δουλευουν; σαν και κατι καρακαξες παλαιοτερα ”να ειναι ανοιχτα και τις κυριακες να βγαινουμε για καφε να κανουμε και τα ψωνια μας” ναι μωρη καργιολα αλλα η ξεσκιστρω η κορη σου δεν δουλευει (οπως δεν δουλεψες ποτε σου και εσυ) για αυτο τα λες αυτα με υφακι (ο ιτηγανοκεφαλοι-πακι που την πηδανε τους ξερει αν ειναι απολυμασμενοι; )

    3. ΝΑ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ»
      1) Ρατσισμός είναι, ο Έλληνας να είναι κλεισμένος στο σπίτι του και με κυβερνητική εντολή για να πάει να πάρει ψωμί χρειάζεται να έχει μαζί του ειδικό χαρτί που να το γράφει, την ώρα που στην Αθήνα ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΣΕ ΑΝΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
      2) Ρατσισμός είναι, ο Έλληνας να χρειάζεται 100 τηλέφωνα για ραντεβού με κάποιο γιατρό και την ώρα που πάει σε νοσοκομείο να κάνει τις εξετάσεις του μετά από τρίμηνη αναμονή να μην τον δέχονται με την δικαιολογία την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, την ώρα που στις δομές των ΛΑΘΡΩΝ στα νησιά μας, ζουν ο ένας πάνω στον άλλο παρέα με την βρώμα τους κατουρώντας ο ένας επάνω στο κεφάλι του διπλανού του, ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
      3) Ρατσισμός είναι να βγάζει ο άλλος 50 ή και παραπάνω ευρώ ημερησίως κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο.
      4) Ρατσισμός είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο λαθροέποικος με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία.
      5) Ρατσισμός είναι να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ενώ ο λαθρομετανάστης με την κουρελού, ΤΙΠΟΤΑ !
      6) Ρατσισμός είναι να μην πρέπει να διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη και τροφή, σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.
      6) Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…
      Και άλλα πολλά …
      Α ρε βαγγέλη … Ρατσιστή ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    4. και σε αλλα δεν φορουν μασκα σουπερ μαρκετ εσεις πηγαινετε στα λιντλ που φορανε αλλωστε ψωνιστε απο το διαδικτυο εχετε εμμονη με τον σκλαβενιτη και εγω πηγα σε αλλο μαρκετ και δεν φοραγανε αλλα οι ταμιες που ερχομαστε πιο κοντα φορανε

    5. Πάω προχτές Σκλαβενίτη να μπω και ξαφνικά πετάγεται μπροστά στα μούτρα μου κυριολεκτικά ένας πιτσιρικάς χωρίς γάντια χωρίς μάσκα στο μισό μέτρο από τα μούτρα μου να μου δώσει μία χάρτινη κάρτα ,λέγοντάς μου ότι πρέπει να την παραδώσω όταν βγω,την οποία δεν ξέρω πόσοι έπιασαν πριν αν έχει απολυμανθεί ποτέ και αν απολυμαίνεται το χαρτί.
      Καλά δεν τους έχει πει κανείς τίποτε για μέτρα;;;;;;;
      Γύρισα έφυγα και πήγα αλλού που τσεκάρουν πόσοι μπαίνουν και βγαίνουν σε χαρτί και αν είναι υπεράριθμοι σου λένε να περιμένεις να βγει κάποιος.Έτσι πρέπει να γίνεται αν θέλεις να σέβεσαι τον πελάτη.

      1. Μπράβο. Καλά έκανες. Αν έφυγες γιατί δεν σου απολύμαιναν την κάρτα. Επειδή όμως έφυγες λόγω του οτι δεν κρατούσαν σε χαρτί πόσοι μπαινοβγαίνουν, άκου καλά και σκέψου. Είναι απλό. Οι κάρτες δεν είναι απεριόριστες. Είναι υπολογισμένες να είναι όσες ορίζει ο κανονισμός. Αν τελειώσουν οι κάρτες δεν μπαίνει άλλος μέσα μέχρι να ξαναγυρίσουν στην αρχή. Σκέψη τρίτης δημοτικού. Όσον αφορά την απολύμανση της κάρτας να δικαιούσαι να ζητήσεις να σου απολυμάνουν και το καρότσι ή το καλάθι, το σακουλάκι με τα πατατάκια γιατί τα άγγιξαν κι άλλοι και τα μήλα ένα ένα. Διαφορετικά κράτα και κανα απολυμαντικό μαντηλάκι μαζί σου. Σεβάσου τους βασικούς κανόνες και ΖΗΣΕ! Πεθαίνεις καθημερινά από τον φόβο μήπως κολλήσεις και πεθάνεις.

    6. πολύ ωραία όσα λες εύγε!!!! μες το μυαλό. ας είσαι…….αχαχα….βασικα ο Θεος μάλλον μας έχει λυπηθεί και δεν έχουμε γίνει ακόμα όπως αλλού…..

    7. Από το σπίτι σου άλλη φορά ρε κατακουζίνα

    8. ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ…
      Αν πάτε σε ΤΡΑΠΕΖΑ δεν κολλάει…
      Αν πάτε όμως σε καφετέρια ή ταβέρνα κολλάει…
      Αν πάτε σε ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ δεν κολλάει…
      Αν πάτε όμως στο πάρκο κολλάει.
      Αν πάρετε ΤΑΞΙ δεν κολλάει….
      Αν πάτε στη παραλία κολλάει….
      Αν πάτε στο ΦΟΥΡΝΟ δεν κολλάει…
      Αν πάτε όμως σε κατάστημα παπουτσιών κολλάει….
      Αν πάτε στις ΛΑΙΚΕΣ δεν κολλάει…
      Αν πάρετε όμως τα βουνά κολλάει….
      Αν πάρετε ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ δεν κολλάει…
      Αν πάρετε όμως το αυτοκίνητο σας χωρίς έντυπο κολλάει…
      Αν πάτε στο αεροδρόμιο κολλάει και δεν κολλάει ανάλογα τη πτήση…
      Αν είστε χριστιανοί και πάτε εκκλησία τελικά κολλάει αλλά αν είσαι μουσουλμάνος πας όπου θες …δεν κολλάει…

      Αν είσαι μεγάλο δημόσιο πρόσωπο, δε χρειάζεται να φορέσεις μάσκα…
      Αν όμως είσαι πωλήτρια σε φούρνο, θα πρέπει να φοράς συνέχεια μάσκα…
      Αν ειναι σε χοτ σπότ που τηρούνται άθλιες συνθήκες υγιεινής δεν κολλάει…
      Αν όμως είσαι σε σχολείο που τηρούνται συνθήκες καθαριότητας κολλάει….
      Αν περπατάς στο δρόμο και συναντήσεις άνθρωπο πρέπει να είσαι στα δύο μέτρα…
      Αν όμως συναντήσεις αστυνομικό δωσ’ του το έντυπο και την ταυτότητα σου…
      όσα έντυπα και ταυτότητες κι αν έχουν πιάσει πριν τα χέρια του, δεν κολλάει….

      Αν εισαι πλούσιος ή βουλευτής ….τεστ υπάρχουν…
      Αν είσαι όπου φτωχός και η μοίρα σου …τεστ δεν υπάρχουν…

      Και να θυμάστε πάντα…
      Χώρες που έχουν χρηματιστήριο είναι πιο επιρρεπείς στον κορωνοιό
      από ό,τι οι Χώρες που δεν έχουν….εκεί απλα πεθαίνουν από πείνα….και ποιος νοιαζεται?

      Και η επόμενη πολιτική τους καμπάνια θα στηριχτεί στο:
      Εσείς τους σκοτώσατε επειδή κυκλοφορούσατε ελεύθερα…αλλά εμείς καταφέραμε να περιοριορίσουμε τον αριθμό των θυμάτων….
      Εμείς όμως που πάντα νοιαζόμασταν για την υγεία σας… (πολύ γέλιο εδώ) …θα σας φέρουμε και το εμβόλιο. Θα το κάνετε όμως όλοι για να γίνουμε του χρονου ακριβως οπως η Ιταλία….και να μείνετε λιγοτεροι

      Βοήθειά μας!!!!!

      1. Μπορείς να κολλήσεις παντού, όπου υπάρχει άνθρωπος. Κακά τα ψέματα, υπάρχει και simulation όπου φαίνεται πως μόνο με ολοκληρωτική κοινωνική απομόνωση όλα βαίνουν καλώς αλλιώς με σημεία στα οποία μπορεί να βρεθείς με κόσμο που έχει την αρρώστια και δεν το ξέρει, υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις, ακόμα και αν θα είναι πιο δύσκολο να την μεταδώσεις αν κατά τ’ άλλα είσαι απομονωμένος. Αν δεν κάνουν ολική απαγόρευση όπως έκαναν οι Κινέζοι, απλά καθυστερούν την ταχεία εξάπλωση, αλλά δεν θα καταφέρουν να την σταματήσουν έτσι. Τουλάχιστον με αυτή την καθυστέρηση δεν θα διαλυθούν εντελώς το ΕΣΥ και ο κρατικός μηχανισμός. Ας ελπίσουμε πως θα αλλάξει ο καιρός σύντομα και θα έλθει το καλοκαίρι πιο νωρίς γιατί για κάθε βαθμό που ανεβαίνει, μειώνονται οι πιθανότητες μετάδοσης του SARS-CoV-2 κατά 45%. Μόνο αυτό μπορεί να δώσει προσωρινή ανάσα στους πολίτες και στις επιχειρήσεις αλλά και στον κρατικό μηχανισμό.

    9. Στον Σκλαβενίτη οι υπάλληλοι ΔΕΝ φοράνε μάσκες.
      Στο κατάστημα Σκλαβενίτη στο Πόρτο Ράφτη την Τρίτη 8:00:
      οι υπάλληλοι στα λαχανικά, ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ, μιλούσαν μεταξύ τους κανονικά, τετ-α-τετ έψαχναν να βρουν γιατί κόλλησε η ζυγαριά…. συζητούσαν για το πού θα βάλουν κάποια φρούτα.
      Από τα νέα ημερήσια κρούσματα μήπως υπάρχουν υπάλληλοι από αυτό το Σούπερ Μάρκετ…;;;;
      Αλλά και οι πελάτες διασταυρώνονταν στους διαδρόμους. ‘Οταν διασταυρώνεσαι με κάποιον άλλον στο διάδρομο τού Σούπερ Μάρκετ η απόσταση είναι 20 εκατοστά. Ποιά 2 μέτρα;
      Στα Σούπερ Μάρκετ πρέπει να ακολουθούν όλοι την ίδια διαδρομή, ώστε να μην δισταυρώνονται.
      Πρέπει δηλαδή οι διάδρομοι να γίνουν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ.

      Ποια καραντίνα;;;;
      Η Θεία Λειτουργία τους ενόχλησε!
      Βέβαια, έχεις και τις κυρίες που κολλάνε επάνω σου… άλλο μέγα πρόβλημα αυτό…..

    10. Να δείτε σε λίγες μέρες το τι καταγγελία θα βγάλει χρήστης στην φόρα..Απλά τώρα βρίσκει τα ονόματα τουλάχιστον προσπαθεί.Πέθανε άνθρωπος από ανακοπή καρδιάς σε νοσοκομείο των Γρεβενών και τον είπαν για να τον πάρει το θανόντα να δώσει την άδεια να γράψουν ότι αιτία θανάτου ήταν ο Covid-19 κοινός ο κορωνοϊός.Πήγε σε κανάλια των ΜΜΕ και το κουκουλωσανε και τώρα το κάνουνε θέμα στο Facebook να μιλήσει στον Στέφανο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    11. ΜΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΕΙΚΑΝ ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΣΤΡΙΜΟΧΝΕΣΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΗΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΕΙΝΟΥΝ…………………………….

    12. Τα χειρότερα είναι στην νησιωτική Ελλάδα όπου οι έλεγχοι είναι ανύπαρκτοι. Έχουν κάνει τα μάρκετ καφενεία και τόποι συνάθροισης για κουτσομπολιό.

    13. εγω που πηγα σημερα στον Σκλαβενιτη στην Καλλιθεα στην ΙΖΟΛΑ, δεν αφηναν να μπαΙνουν ολοι μπουλουκι…
      περιμενα απ εξω στη σειρα και ειχε αρκετο κοσμο που περιμενε…οσοι ψωνιζαν και τελειωναν, εβγαιναν εξω και μπαιναν οι επομενοι με καρτελα με αριθμο..Οφειλω να ομολογησω οτι τηρηθηκαν ολα τα μετρα προστασιας,
      χώρια που και στα μικροφωνα του καταστηματος προειδοποιυσαν να κραταμε αποστασεις ο ενας απ τον αλλον στα ταμεια..Ηταν αψογοι σε ολα τους και οφειλω να το αναφερω εδω στο Μακελειο..

      1. Σίγουρα δεν είναι έτσι παντού. Πήγα σήμερα…
        Στον Σκλαβενίτη της Πειραιώς και εκτός του ελέγχου στην είσοδο και το αντισηπτικό, μοίραζαν και latex γάντια υποχρεωτικά μαζί με την κάρτα εισόδου. Παντού μέσα στο κατάστημα υπήρχαν κίτρινες γραμμές για την απόσταση που έπρεπε να έχουμε μεταξύ μας. Μόνο μπράβο μπορώ να πω…

    14. Ήμουνα στο Σκλαβενίτη στην Άνοιξη το απόγευμα και κανένας υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα- ούτε πελάτης με αποτέλεσμα να ενθαρυνθώ απο το πλήθος και βγάλω και τη δική μου (έκανα λάθος). Έδιναν όμως νούμερο κανονικά σε όσους έβαζαν αντισηπτικό στα χέρια τους. Αποστάσεις τηρούνταν πολύ σωστά και μάλιστα 4 μέτρα ο ένας απο τον άλλον.

    Comments are closed.