ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ – ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ – ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ

    Κοινοποίηση:
    filippidis5

    Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν λίγο ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.

    Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτικη ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της φύσεως των αδικημάτων του (σεξουαλικά εγκλήματα) θα οδηγηθεί πιθανότατα στις φυλακές Τρίπολης όπου βρίσκεται ήδη ο Λιγνάδης.

    Υπενθυμίζεται, ότι η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση από τη πρώτη στιγμή σήκωσε αμέσως τα «μανίκια» για να ολοκληρωθεί και αυτό το στάδιο της υπόθεσης.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κλήθηκαν και κατέθεσαν ήδη τα τρία φερόμενα θύματα, επιβεβαιώνοντας όσα κατέθεσαν και στον εισαγγελέα, ενώ φαίνεται πως έχουν καταθέσει και μάρτυρες της υπόθεσης. Ωστόσο, φαίνεται πως για μια από τις δυο περιπτώσεις απόπειρας βιασμού έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για τον ηθοποιό.

    Σημειώνεται, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε τα θέατρα στα οποία εργαζόταν για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Είναι όοοοοολοι αυτοί οι “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ” ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…

      ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ…..

      ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ????ΣΛΛΣ ΟΧΙ,ΔΕΝ Θ ΒΓΟΥΝ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ…..

      ///ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΑΚΙΑ,ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ) ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ Η ΦΥΛΑΚΗ….ΟΥΤΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ…

      ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…….
      ….ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ COVID?ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ “ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ”????

      ΑΥΤΑ

    2. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΡΕΜΑΛΙ , ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ.

    3. Πετρουλα τοιχο,τοιχο και να προσεχεις οταν σκυβεις να πιασεις το σαπουνι.

    4. ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΑΓΟΡΙ…

    5. Κάνατε ρε το συναινετικό πήδημα ποινικό αδίκημα, αφού τότε δεν καταγγέλθηκε μάλλον υπήρξε συναίνεση. Τώρα τις έφαγε η μόδα, η αναδουλειά και τα γεράματα, οπότε άρχισαν οι αθρόες καταγγελίες.

    6. ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΚΟΥ*ΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΝΔ ΑΞΙΟΙ

    Comments are closed.