ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΑΘΗΝΩΝ – ΣΟΥΝΙΟΥ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ (ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ή ΒΟΛΙΚΟ) ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΣΕ – ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    οσε

    Την ώρα που αρχίζει η προανακριτική διαδικασία για το δυστύχημα των Τεμπών, ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ έπεσε νεκρός στην άσφαλτο!

    Όπως αναφέρει το τηλεγράφημα του κρατικού ΑΠΕ-ΜΠΕ:

    Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 66χρονο έγινε χτες το μεσημέρι, στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι.

    Θύμα είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου.

    Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

    Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Δεν τον κάλεσαν να καταθέσει.

    2. Πάντως το πρώτο τηλεφώνημα για το δυστύχημα που έβγαλε ο κύριος Χίος στον αέρα μού φάνηκε ύποπτο, θέλησε να κουκουλώσει το γεγονός.

    3. Ηταν έτοιμος να καταθέσει όσα στραβά συμβαίνουν στον ΟΣΕ και τον φάγανε;Μπορεί να ναι και τυχαίο γεγονός

    4. Στέφανε επειδή μόνο εσύ τα ψάχνεις, πως δεν είχε καταθέσει ο υπεύθυνος του οσέ κσι κατέθεσε πρώτος ο συμβασιούχος σταθμάρχης με το μπλοκάκι; Το ναρκόπλοιο Noor 1 με τους τόσους νεκρούς δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που γίνονται. Τώρα ποιος θα το διελευκάνει, η αστυνομία του υπουργού θεοδωρικάκου που ήταν ο αρχηγός της κνε στα νιάτα του πριν πάει στον κούλη;

    5. Πάντως ήταν πολύ αφελής για να κυκλοφορεί με μηχανή. Ή ήταν δικός τους και δεν πίστευε ότι θα τον πειράξουν. Δεν είχε ακούσει που ο κόσμος τούς αποκαλεί δολοφόνους;

    6. Δεν παιζονται σε σκηνοθεσια και εκτελεση δολοφονιων και σε “τυχαιων” ατυχηματων. Ουτε το HOLLYWOOD.

    7. Η μηχανη σταματησε ΞΑΦΝΙΚΑ.ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ επαθε η ΜΗΧΑΝΗ. καταραμενο μπολι ..μητσοτακη , μαμιεσαι

    8. Τι ειν ο αθρωπας,ενα τιποτις,σημερα ειμαστε,αυριο δεν ειμαστε

    9. Καλέ τυχαίο γεγονός ήταν.Μα πόσο καχυποψία πια!Κ τώρα για να σοβαρευτω εγώ στη θέση του θα κυκλοφορουσα με τανκς κ όχι με μηχανη

    10. Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι με αυτά τα “βολικά” τροχαία, προκαλούν οι ίδιοι οι ιθύνοντες την υλοποίηση Θεωριών Συνωμοσίας. Άλλη μία επιβεβαίωση ότι οι Κυβερνώντες είναι Σατανικοί άνθρωποι.

    11. Καθόλου περίεργο, εδώ και δεκαετίες μας κυβερνά η καμόρα

    12. Noor1 βρομάει με υπογραφή Κουλη

      Επίσης θα έχουμε νεκρούς στο φετινό πρωτάθλημα, μην γελιέστε

    13. Καρδούλες,,, καρδούλες,,,, καρδούλες,,,,Και χαρουλες

    Comments are closed.