ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ Η ΝΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ – ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ – ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η 74ΧΡΟΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ;;; – ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

    Κοινοποίηση:
    0143_NORA_KATSELI_28112017

    Στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, η ηθοποιός Νόρα Κατσέλη.

    Η 74ρονη ηθοποιός διακομίστηκε χθες το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία. Κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή της και δρομολογήθηκε η χειρουργική αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας σε ιδιωτική κλινική, όπως γίνεται κατά την περίοδο της επιδημίας,  που οι ιδιωτικές μονάδες έχουν συστρατευθεί με τα δημόσια νοσοκομεία για τις ανάγκες των πολιτών.

    Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και ήταν πολύωρη. Πλέον και για τα επόμενα 24ωρα η ασθενής θα παραμείνει στη ΜΕΘ, με τους θεράποντες γιατρούς να αναμένουν με αγωνία την έκβαση της υγείας της.

    Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, αν η Νόρα Κατσέλη είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και αν αυτό έπαιξε ρόλο στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΛΕΝΕ ……..

    2. Ο Κούλης ανακοίνωσε μαζί με τα χιτλερικά μέτρα και τον καϊμο του τα εμβόλια,. Πλέον κ από 30 και πάνω η εμβολιασμοί είπε. Και δεν είναι επικίνδυνα λέει καθόλου. Με το που το κάνεις βγάζεις δεν βγάζεις το 24 Ώρο. Μην βιάζεστε με τα εμβόλια πατριώτες να το πείτε και στους μεγάλους πατεράδες παππούδες να μην τρέχουν να τα κάνουν… Ιατροδικαστική έρευνα επίσημη σήμερα από σωματεία ιατροδικαστικών αναφέρει ότι αποδεικνύεται ότι η θάνατοι που χρεώνουν σε κλαρινοίο δεν οφείλεται σε αυτόν. και άλλα … διαβάστε περισσότερα στο διαδίκτυο. Βλέπετε ακούτε ότι αρκετοί μετά από εμβόλιασμο παθαίνουν επιπλοκές η παθαίνουν και επίσημα η κυβέρνηση δεν το δέχεται , δεν σας βάζει σε υποψίες αυτό και μόνο;

    3. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ λέει:
      Απρ 20, 2021 στις 8:49 μμ
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
      ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ
      ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ COVID…..
      ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ…..
      .
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ…
      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…….ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ…..

      .
      http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/04/blog-post_977.html.

      .

      ΚΑΛΟ ΜΠΟΛΙ……

    4. οποιος πεθαινει τωρα οι νεοναζι θα λενε οτι εφταιγε το εμβολιο, χα χα χα

      1. πολύ σωστά αλλιώς δεν θα πέθαινε κανείς από καμία νοσο

    5. Κρίμα αυτή η γυναίκα όταν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας γαμούσαν με τα μνημόνια έκανε το ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !
      Απ τις λίγες που βοήθησαν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ !
      ΣΙΔΕΡΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ !

      1. Βοηθησαν στο να μην πληρωνεις ρε ψωριαρη μπαταχτση;

      2. Δεν ειναι αυτή. Ειναι η αδελφή της η ηθοποιος

    6. Πανε σαν τα προβατα να κανουν τα πειραματοζωα του Μητσοτακη και των γ@μοφαρμακευτικων.
      Τρεξτε μ@λ@κες να κανετε το εμβολιο,σαν καλα χαπατα που ειστε,ε κι αμα ψοφησετε δεν πειραζει,”ετυχε,δε φταιει το εμβολιο”…τους μ@λ@κες τους γ.. δεν τοχετε ακουστα ;

    7. Ατέλειωτη χαρά μου για κάθε έναν από αυτούς που υπονόμευσαν την ζωή μας και την χώρα. Θα συναντήσουν τον θεό που προσκύνησαν κοινώς τον Διάβολο.

    8. 🤫Σσσσσσ μη βιάζεστε να βγάλετε συμπέρασμα , θα μας πει ο εισαγγελατος τι έγινε πραγματικά.
      Αυτός λέει πάντα την αλήθεια.

    9. Σε ιδιωτική κλινική….. Αυτό τα λέει όλα…. Για το τι εθνικό σύστημα υγείας φτιάξανε οι δημοκράτες ….. Ε. Σ. Υ…….. Και εμείς….

    10. Μοιράζει εγκεφαλικά η κυβέρνηση με τόση δημοκρατία. Ο αλλος κόσμος πρέπει να θεωρηθεί “τοποθέτηση προιοντος” της ΝΔ…

    11. Πριν μια εβδομαδα εκανε το εμβολιο.
      Οχι το σκαρτο της Αστρα αλλα απο το ΄΄καλο΄΄ της Pfizer.
      Καλο στα λογια επειδη 160 περιπτωσεις εχουμε στην Ελλαδα με το αστρα και 1500+ απο το φαιζερ που εχει αποκτησει τη φημη του καλου ενας θεος ξερει γιατι.
      Κατα την Ταττυ βεβαια σιγουρα δεν φταιει και ασφαλως δε συνδεεται το περιστατικο με το εμβολιο απλα το ανεφερε κι αυτο μαζι με την ειδηση οποτε αφου το λεει αυτη σιγουρα ετσι θα ναι.

    12. Αν χειροτερεψει, θα την μεταφερετε και αυτην σε δημοσιο νοσοκομειο για να δηλωθει κοβιντ ή αυτα μονο στον απλο κοσμακη;;;;;;

    13. ….αυτην ηταν πολυ εγκεφαλικη πως επαθε εγκεφαλικο ?

    14. Ολοι οι μπαταχτηδες του ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ
      να αναψουν κερι

    15. γυναικες σπανια κανουν εγκεφαλικα. ολα γραφουν μπολι

    16. πρεπει να εχεις γερα νευρα για να μην πει κανεις οτι το εμβολιο κρυβεται πισω απ το εγκεφαλικο

    17. Καλό ταξίδι σε όλους αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα, να μην μείνει κανείς.

    18. ΟΛΟΙ αυτοι που μετα την μεταπολιτευση ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ το συστημα υγειας που απευθύνεται ο “λαουτζικος” για την υγεια του, και ενω επερωνται ψευδωμενοι για την αψογη λειτουργία του…. ΑΥΤΟΙ απευθυνονται στα ιδιωτικά θεραπευτηρια ή στο εξωτερικο. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ…. ΟΛΟΥΣ…. ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΡΕΣΗ ΚΑΜΙΑ….

    19. Της εύχομαι καλή ανάρρωση, όμως μην ανησυχεί. Θα την αναλάβει η επιστήμη και σε λίγο θα είναι περδίκι, κάτι σαν εικοσάχρονη.

    20. κανεις 74χρονος αν δεν εχει κανει εμβολιο δεν παθαινει εγκεφαλικο
      ειχατε ακουσει παλια κανα γερο να παθαινει εγκεφαλικο
      ολοι το ξερουν αυτο
      το λεει και το φβ
      σιγουρα το εμβολο φταιει

    Comments are closed.