ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕΡΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ, ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΗΡΩΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1-474

    Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του στην αλβανική τηλεόραση, ανήμερα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο Λαέρτης Βασιλείου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέροντας πως πολλά από τα λεγόμενά του έχουν παρερμηνευτεί.  Υποστηρίξε δε, πως έδωσε συγχαρητήρια στην αλβανική αστυνομία, όχι για το θάνατο του Κατσίφα, αλλά για τη στάση που κράτησε στην κηδεία του και “δεν έπεσαν στην παγίδα να αντιδράσει στα συνθήματα που ακούστηκαν”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

    “Για μια ακόμη φορά εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα και στην μάνα που κλαίει το παιδί της, τον οποίο παραπλάνησαν και χρησιμοποίησαν τα οποία εγώ έχω καταδικάσει σε οποιαδήποτε μεριά των συνόρων. Δεν συμφωνώ με τις εχθροπραξίες και τους ανθρώπους που θέλουν να χαλάσουν το κλίμα καλής γειτνίασης ανάμεσα στις δυο χώρες”, ανέφερε αρχικά ο Λαέρτης Βασιλείου.

    Απαντώντας στην ερώτηση  “σε ποιο περιστατικό αναφερόταν όταν δήλωσε πως Αλβανία – Ελλάδα έχουμε 1-0 και πως οι Αλβανοί έπραξαν σωστά”, απάντησε το εξής:

    “Εξήγησα πολύ καλά ότι την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν τους εκπροσωπούν τα ακραία εθνικιστικά στοιχεία που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν αυτήν τη γέφυρα και την προσπάθεια να έρθουν σε μια συμφωνία Ελλάδας – Αλβανίας… Επειδή κουβαλάω μέσα μου και τις δυο γλώσσες και τους δυο πολιτισμούς η δήλωση που έκανα αναφερόταν στην παρεμπόδιση αυτών που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τις σχέσεις αυτές”.

    Με παρέμβασή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Βόρειοηπειρωτών Μπάμπης Καραθάνος ρώτησε τον Λαέρτη Βασιλείου:

    “Έπραξε σωστά η αλβανική αστυνομία σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ενώ μπορούσε να τον συλλάβει ζωντανό”

    “Αυτό που έχω απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση είναι πως σε οποιαδήποτε χώρα, αν ένας πολίτης κρατώντας ένα καλάσνικοφ, χωρίς να προκληθεί από τίποτα αρχίζει και πυροβολεί εναντίον της αστυνομίας, είναι χρέος της αστυνομίας να τον εμποδίσει”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Από τις πληροφορίες που έχω, ξέρω ότι έγινε έκκληση στον εκλιπόντα να παραδώσει τα όπλα του και να παραδοθεί. Στην έκκληση αυτή απάντησε με πυρά και οι άνθρωποι απάντησαν με πυρά. Από εκεί και πέρα τα Υπουργεία των δυο χωρών θα ασχοληθούν με τα υπόλοιπα”.

    Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο ηθοποιός απάντησε σε όσους τον απειλούν μέσα από τα social media το εξής:

    “Θέλω να τους πω ότι αυτές οι δυο χώρες έχουν υποφέρει από τα ακραία στοιχεία και πρέπει να υπάρχει ένα κλίμα αδελφοσύνης” και συνέχισε: “Προσπαθώ να υπερασπιστώ ο,τιδήποτε είναι καλό για το ελληνικό και το αλβανικό στοιχείο”.

    Τέλος, στην ερώτηση αν έδωσε συγχαρητήρια στην αλβανική αστυνομία για την αφαίρεση της ζωής του Κατσίφα, ο Λαέρτης Βασιλείου δήλωσε:

    : “Εγώ έδωσα συγχαρητήρια για το γεγονός ότι οι αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις δεν έπεσαν στην παγίδα να αντιδράσουν σε συνθήματα που ακούστηκαν στην κηδεία. Δεν θα μπορούσα ποτέ να δώσω συγχαρητήρια για την αφαίρεση μιας ζωής και το θάνατο ενός ανθρώπου”.

    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ όσο δεν πάει για μια ακόμη φορά το ΤΡΟΛΑΚΙ των ΑΛΒΑΝΩΝ: Μπράβο στις ειδικές δυνάμεις που ενήργησαν άμεσα στο θέμα του Κατσίφα! (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: 

    Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα μέσα ο Λαέρτης Βασιλείου.

    Παλιά είχε απασχολήσει πάλι, με το θέατρο που έπαιζαν με την Βάσια Παναγοπούλου και ενέπαιζαν τον Χριστό. Τότε που πήγαν οι παπάδες κ φώναζαν και διαμαρτύρονταν για βλασφημία.

    Ενα έργο που εξερευνά ομοφυλοφιλικά ζητήματα σε σχέση με τη ζωή του Χριστού 
    Το Corpus Christi, το αιρετικό έργο του Τέρενς ΜακΝάλι  που εξερευνά ομοφυλοφιλικά ζητήματα σε σχέση με τη ζωή του Χριστού και των μαθητών του, κατέφθασε  στη χώρα μας τον Ιούνιο του 2012 κι ανέβηκε για πρώτη φορά στο θέατρο Χυτήριο των Αθηνών από τη θεατρική ομάδα Artisan, σε μετάφραση της ηθοποιού Βάσιας Παναγοπούλου και σκηνοθεσία του Λαέρτη Βασιλείου.

    Την επομένη, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώθηκε ότι πρόκειται για ένα «βλάσφημο θεατρικό έργο που δυσφημεί το πρόσωπο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού», ενώ προτρέπει «τον λαό να το αποδοκιμάσει». Τρεις από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στην παράσταση προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε για προσβολή στα Θεία. Με εντολή εισαγγελέα, οι τρεις ηθοποιοί αφέθηκαν ελεύθεροι, όμως σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

    Οι επεισοδιακές συγκεντρώσεις που συνεχίστηκαν έξω από το Χυτήριο είχαν ως αποτέλεσμα τη ματαίωση της παράστασης.  «Αν μια θεατρική παράσταση μπορεί να θέσει θεμελιώδη ζητήματα όπως το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης, τότε το Θέατρο είναι παρόν στην αληθινή ζωή..», ανέφεραν οι συντελεστές της.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Ειδατε ποσο …έξυπνος…τρόπος του λέγειν ειναι ο Αλβανος;; Εγω δεν ηξερα καν ποιος ηταν. Τωρα τον ξερω, και βεβαια ευτυχώς που τον ξερω, ωςτε δεν θα πάω ποτε να δω καποια παράσταση του. Οπως δεν θα πάω ποτε στον Ρέμο, που είπε πως ειναι περηφανος που ο Κεμαλ ειναι απο το χωριο του. Η τον Καφετζοπουλο που είπε πως οι Σκοπιανοί μπορούν να λενε πως ειναι Μακεδόνες κλπ. Οποιος μιλάει αντεθνικά, τον διαγράφω. Καλα ειναι λοιπον να ξερουμε ποιος ειναι ποιος, απλως πρεπει να τους κανουμε στην άκρη.

    2. Π@υτσ@ και ξυλο σε ολους μεχρι να το παρουν αποφαση και να ξεκουμπιστουν απο την Ελλαδα

    3. Τα μαυρισμένα μάτια απτό ξύλο πουφαγε δεν τα σκέφτεται ο Λακές,πάλι ξύλο γουστάρει να φάει,μήπως είναι βιτσιόζα.

    4. ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΑΕΡΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ…!!!!

      ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ΤΟ 1991 ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ

      Εφημερίδα “Στόχος”._ Το «Corpus Christi» πρωτοανέβηκε το 1997 στην Νέα Υόρκη και έκτοτε είναι το πιο αγαπημένο θεατρικό έργο όλων των Φεστιβάλ Κιναίδων και Λεσβιών απανταχού του κόσμου. Ακόμη και στην Αμερική, ο συγγραφέας Τέρενς Μακνάλυ δέχθηκε απειλές για την ζωή του από χριστιανικούς κύκλους.

      Τι δουλειά είχε να το ανεβάσει ο Αλβανός Λαέρτης Βασιλείου; Κι ας δούμε στο φινάλε, ποιος είναι αυτός ο ιδιαιτέρως ευεργετημένος από το Ελληνικό Κράτος, Λαέρτης Βασιλείου: Ήλθε στην Ελλάδα το 1991 ως Βορειοηπειρώτης και σύντομα προσελήφθη στο Εθνικό μας Θέατρο, όπου πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μπείς. Έχει παίξει σε δεκάδες σήριαλ του «Αντέννα», όπου τον μάζεψε ο Μηνάς Κυριακού, γιατί λυπήθηκε τον φτωχό Αλβανό… Ο ίδιος έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι αισθάνεται Αλβανός και ουχί Έλλην, αν και η μαμά του είναι Ελληνίδα κομμουνίστρια που κατέφυγε μετά τον Συμμοριτοπόλεμο στην Αλβανία του Χότζα για να δεί προκοπή! Εκεί παντρεύτηκε έναν αξιωματικό του Αλβανικού Στρατού και γέννησε τον Λαέρτη.

      Σύμφωνα με καταγγελία του Μητροπολίτου Πειραιώς, Σεραφείμ Μεντζελόπουλου (Ιούνιος 2012), ο Λαέρτης Βασιλείου μισεί θανάσιμα την Ορθόδοξη Εκκλησία, αν και ο πρώην Μητροπολίτης Πειραιώς, Καλλίνικος, είχε προσλάβει ως νεωκόρο τον Αλβανό πατέρα του Ηλία Βασιλείου, για αρκετά χρόνια στον Άγιο Δημήτριο Πειραιώς!.. Αυτοί είναι οι Αλβανοί από το 1821 μέχρι σήμερα: Αγνώμονες, με φοβερό μίσος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Υπενθυμίζουμε ότι η Ιερά Σύνοδος (προς τιμήν της) τον περασμένο Ιούνιο είχε καταδικάσει επισήμως το ανέβασμα του βρωμερού έργου και είχε καλέσει τους Χριστιανούς να μη πατήσουν το πόδι τους στο θέατρο «Χυτήριο».

    5. Ειπε και την εξης παπαρια ο παπαρας πως ειναι αρχαιος λαος ΠΟΙΟΙ???? οι κλεφτοκοταδες ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ…… ΟΙ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ 2 Ης ΓΕΝΙΑς ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΜΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΗΓΕΝΟΙΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 90 ΜΑς ΗΡΘΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ? ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΕ ΑΝΕΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΔΩ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ………. Ρε παλειοπαπαρα ΠΑΛΕΙΟΤΟΜΑΡΟ το 1915 σας φτιαξανε οι Γερμανοι ΝΑΖΟΙ φιλοι σας μαζι με τους Τουρκαλαδες ΚΡΑΤΟς .ποιο αρχαιο κρατος?? απο τα βαθοι της Μικρας Ασιας σας φερανε τα αδελφια σας οι Τουρκοι ΚΑΙ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΖΟΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

    6. Ωραία τα ματάκια της Τάτη…
      Τύφλα να ‘χει ο εξορκιστή με τον Αντίχριστο μαζί…

    7. Άντε γαμησου ρε αλβανοσκατο! Ήρθατε στην Ελλάδα κεβρακοτα και τώρα μας κάνετε ότι είσαστε κάποιοι. (((Έκανε και η ψείρα κωλο)))
      Αλλά και η αλη, χαζοχαμογελάει οταν συμβαίνει κάτι κακό για τους Έλληνες, γιατί και αυτή αμφιβάλλω αν γνωρίζει από που κρατάει η σκούφια της. Αυτό που γνωρίζει είναι ότι δεν είναι ελληνίδα.

    8. Μια μήνυση στο μ@υνί , για περιύβριση νεκρού .
      Μια οργάνωση , ένας σύλλογος … δεν υπάρχει ????
      Οι γονείς τι περιμένουν ?????

    9. η πουτατιάνα ειναι θανασιμος εχθρος του ελληνικου λαου!
      παντα εναντιον του και παντα με ισλαμιστες τουρκαλβανους σκοπιανους τουρκους λαθρο και με ολους τους εχθρους μας….

    10. Τώρα μένει να ανέβει η παράσταση Κόπρους Μοχάμεντ για να ρίξουμε πολύ γέλιο και να απελαθούν όλα τα λαθροσκουπίδια (φυσικά μέσα είναι και όλα τα λαθροαλβαναριά).

    11. ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΡΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ…ΔΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΚΟΡΠΟΥΣ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙΣΛΑΜΟΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ!ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ Α-ΧΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ…ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΛΕ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ,ΔΝ ΠΕΙΘΕΙΣ…ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑ 8ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΑΙΔΕΡΑ+ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

      1. Για ψυχίατρο και ναρκο υποθετα 40cm εισαι ψυαχανωμαλη κρυφή αδελφαρα ανωμαλιαρα!!!!

    12. Ρε τι κοπροσκυλο ειν’αυτο…τι τσογλανι…εφαγες ψωμι ρε αληταρα στην Ελλαδα…!
      Αλλα περισσοτερο κοπροσκυλα ειναι καποιοι που τον υποστηριζαν οταν ειχε ανεβασει εκεινη την κοπροπαρασταση το 2012 στο θεατρο χυτηριο…

    13. Τα πυρά απαντήθηκαν με πυρά είπε. Που είναι το παράλογο;

      1. Είσαι κι εσύ οπαδός του Πάγκαλου του φίλη Κ ΣΙΑ….

      2. ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΨΟΦΗΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΟΥ ΒΟΥΤΣΗ ΠΟΥΧΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ ΠΟΥΧΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΠΟΥΧΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ…ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑ-ΝΙΚΟΔΗΜΕ..ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ???ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΛΟΥΛΟΥ…ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ…ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ…

    14. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ . ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΛΟΥΣΤΡΟ ΗΘΟΠΟΙΟ , ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗ ΤΟΥ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΚΕΤΣΑΚΙΑ . ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ . ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΛΛΗΝΑ .

    15. Ναι…όλοι είναι ανθέλληνες εκτός από εσάς τις πατριωταρες…ουσττ

      1. Εσύ είσαι καλύτερη !!!!πεπυ ωραίο όνομα από την πεπατημένη τη γουρούνια???

    16. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΩΝ,ΣΑΡΩΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ,ΚΑΜΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.ΓΙΑ ΑΡΧΗ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ.

      1. Αχαχαχα το αλλο ασυνάρτητο ορκ εδω μεσα…καλε τι σημαινει το κθουλου?? Ποσο χρονων εισαι μικρουλη μου που εχεις κ πολιτική άποψη για να εχεις τετοιο ψευδώνυμο?αχαχαχ

        1. Ψόφα μωρή Βάγια που έχεις και άποψη !
          Βασικά ψόφος σε κάθε αλβανικό σκουλήκι και κάθε ανθέλληνικό κόπρανο.

        2. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ.ΠΛΥΣΟΥ Κ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΕΣ ΣΟΥ.

        3. ΓΔΥΣΟΥ Κ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΒΑΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΘΟΥΛΟΥ.ΑΣΧΕΤΗ ΣΥΡΙΖΟΧΑΜΟΥΡΙΤΣΑ.

    17. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟΣΥΡΙΖΑΙΟ

    18. Όσον αφορά το Corpus Christi καθαρά πραγματικό έργο είναι και καθόλου αιρετικό…

    19. Οι Συριζαίοι όταν ακούνε ΄Ελληνα να μιλάει για πατρίδα και θρησκεία τον κατακεραυνώνουν λέγοντας τον φασίστα και εθνίκι. Τους μουσουλμάνους που λυσσάνε για το Ισλάμ και τους Αλβανούς που κωλοχτυπιούνται για μεγάλη Αλβανία δεν τους καταδικάζουνε αλλά τους θεωρούνε προοδευτικούς και με πολύ προχωρημένες απόψεις. Αυτόν τον γελοίο ηθοποιό, που ο Θεός να τον κάνει ηθοποιό, που ήρθε στην Ελλάδα ξενηστικωμένος και λάδωσε τ’ άντερο του και βγάζει γλώσσα γιατί δεν τον καταδικάζουνε οι προοδευτικοί αριστεροί για φασίστα και εθνίκι. Αυτός που λυσσάει να υπερασπίζεται την Αλβανία δεν είναι εθνίκι?

    20. ΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΣΤΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑΤΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

    Comments are closed.