ΣΤΗΝ “ΑΓΚΑΛΙΑ” ΤΟΥ “DEB” ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ “ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ” ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – “ΑΓΚΑΖΕ” ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

    Κοινοποίηση:
    720_231103_df3b5bad5e-806f4ab454bc040d-2

    Είναι γνωστό ότι εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή της Θράκης μας, δρα το DEB ή αλλιώς ΚΙΕΦ που εκπροσωπεί τους Μουσουλμάνους-Τούρκους στη δυτική Θράκη όπως το ίδιο ισχυρίζεται, με σκοπό μάλιστα κάποια στιγμή όλες οι μειονοτικές ομάδες της Θράκης να ονομάζονται Τούρκοι, παρότι αρκετές από αυτές όπως κάποιοι Πομάκοι δεν το επιθυμούν. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον τελευταίο καιρό, έχουν ζητήσει να διδάσκεται μαζί με τη Αγγλική και η Τουρκική γλώσσα σε σχολεία όπου πηγαίνουν και παιδιά Μουσουλμάνων στη Θράκη.

    Χωρίς τίτλο-deb

    Στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Ξάνθης τάχθηκαν στο πλευρό του νυν Δημάρχου κ. Τσεπελή, ο οποίος αμέσως μετά για να τους ευχαριστήσει έβαλε σε θέση Αντιδημάρχων δύο εκ των σκληρότερων υποστηρικτών του ΚΙΕΦ, όπως τον κ. Μπεκήρ Ολγού Σουά, που στις καρναβαλικές εκδηλώσεις είχε γεμίσει την πόλη με αφίσες στα τουρκικά αλλά και τον κ. Μπαντάκ Σιαμπάν, του οποίου ο πατέρας φιγουράρισε την ίδια ημέρα με τις δημοτικές εκλογές στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΕΦ.

    2

    Στο ίδιο ψηφοδέλτιο όμως, αυτό του κ.Τσεπελή βρίσκουμε και τον κ. Γεώργιο Μυλωνά, υποψήφιο μετέπειτα στις Εθνικές Εκλογές με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου και μάλιστα, έναν από τα βασικά του στελέχη στο Νομό Ξάνθης, αφού ήταν στο κόμμα του σχεδόν από την ίδρυσή του.

    Χωρίς τίτλο-μυλων

    Ο κ. Μυλωνάς ο οποίος ήρθε δεύτερος σε σταυρούς στο Νομό Ξάνθης με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, δεν είχε πρωτίστως καταφέρει να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Τσεπελή, αλλά ο νέος Δήμαρχος τον έβαλε σε μια υπηρεσία του Δήμου, σχετική με τα ΚΕΠ, μεταξύ άλλων στους οποίους υπάρχουν και μειονοτικοί που δηλώνουν Τούρκοι.

    Χωρίς τίτλο-janyhi

    Αυτά για κάποιους που συνεχίζουν να πουλάνε “πατριωτισμό” εκτός από επιστολές , αλοιφές και βοτάνια…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Το στυλ του… Θυμίζει γύφτο σε παζάρι που πωλεί την πραμάτεια του….

    2. Ο εφιάλτης του βρώμικου πολιτικού συστήματος έχει όνομα.
      ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
      Ο Βελόπουλος θα έχει τη τύχη των υπολοίπων που κορόιδεψαν τον Ελληνικό λαό
      και πέρασαν στη ιστορία ως πολιτικοί απατεώνες. ( Ποτάμι, Καμένος )

    3. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι τουρκοι στη Θράκη όπως αναφέρεται παραπάνω. Οι τρεις μειονοτικές εθνότητες που υφίστανται μουσουλμανικού θρησκεύματος είναι οι τουρκογενείς,οι Πομάκοι και οι αθίγγανοι.

    4. Μη χτυπιέστε… Ο πωλητης δε θα ξανα μπει στη Βουλή..Γιατι οι περισσότεροι θα ψηφισουν τον Κας…

      1. Μην εισαι και τοσο σιγουρος…Μπορει να μην μπει το κομμα του στη βουλη, αλλα θα τον χωσουν καπου στη Νουδουλα αυτον και τον Μυλωνακη για να μπορεσουν να ανακοψουν το τσουναμι του Κασιδιαρη…

    5. Μαλακές που τον ψηφιδαβε τον αρχικαραγκιοζη

    6. Πρέπει να παραδεχτώ ότι πολλές φορές είπα μπράβο στο Βελόπουλο για συγκεκριμενες αναλύσεις που έκανε στις εκπομπές του. Τώρα όμως τελείωσε, μετά από αυτά που είπες εχθές στη Βουλή, ότι δλδ η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι προδοσία, έχεις τελειώσει φιλαράκο. Εσύ και το γυφταριό που έχεις μαζέψει στο “κόμμα” σου είστε χειρότεροι και από τους αριστερούς, καπηλεύεστε τη δεξιά και τρώτε τα λεφτά του λαού, ουστ παρτάλια…!!! Και πάνε βάλε τις αλοιφές στην καράφλα σου να βγάλεις μαλλιά, καραγκιοζη…

    7. Μου αρεσουν οι Αδωνις και ο Βελοπουλος γιατι σας κοροιδεψαν ολους εκτος απο εμενα.

    8. Τελείως συμπτώματικά “ξεχνάτε” πως όλοι αυτοί προέρχονται απ’ το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας! Επίσης, φέτος δεν έγιναν αποκριάτικες εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού. Δεν σας είδα όμως στην προεκλογική περίοδο να σχολιάζετε τα τεκτενόμενα στη Θράκη… Κι εφόσον ο πόνος σας είναι τόσο μεγάλος, ξεκινήστε όλοι εσείς οι πατριώτες, από αύριο κιόλας αιτήσεις μεταδημότευσης στη Θράκη και τ’ ακριτικά νησιά!

    9. Ο υπερπατριωτης του κωλου βελοπουλος μαζι με τον υπερπατριωτη του 7χιλιαρου μυλωνακη ουστ σιχαματα

    10. Ισχυει εδω το ειδε ο Γυφτος την Γεννια του και αγαλιασε η καρδια του.Αν δεν παρει τους Τουρκογυφτους ο Κατσιβελοπουλος τοτε ποιος?

    11. Βελοπουλε εισαι ο μεγαλυτερος παπατζης που εβγαλε η ακροδεξια.
      Μεγαλυτερο απατεωνα και λαμογιο απο σενα δεν ξαναδαμε

      1. αφισοκολλητης του ΠΑΣΟΚ και δημοκρατικο τόξο δήλωσε πριν τις εκλογές.

    Comments are closed.