ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΣΑΝΤIΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗ ΧΟΑΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚAI ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ. ΚΙΚΙΛΙΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΕ. “ΚΟΥΛΑ” ΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    gegonota

    Στα όρια του λειτουργεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας ενώ εκφράζονται φόβοι για «εικόνες Μπέργκαμο Ιταλίας».

    Οι αντοχές του δημόσιου συστήματος υγείας δοκιμάζονται στη Θεσσαλονίκη καθώς η πόλη αποδεικνύεται καθημερινά «πρωταθλήτρια» σε νέα κρούσματα. Βίντεο από το μεσημέρι της Πέμπτης δείχνει σκηνές που στήθηκαν σε εξωτερικούς χώρους στο Ιπποκράτειο προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ενδονοσοκομειακή διασπορά του ιού από ασθενείς που έχουν ήδη μολυνθεί από τον ιό ενώ ασθενοφόρα ξεφορτώνουν συνεχώς νέους ασθενείς με συμπτώματα κορωνοϊού Οι σκηνές τοποθετήθηκαν από τον ΕΟΔΥ έξω από τα νοσοκομεία, ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν τεστ κορωνοϊού όσοι παρουσιάζουν τα συμπτώματα. Ακόμη ένας λόγος που κρίθηκε απαραίτητη αυτή η ενέργεια είναι για να μην διενεργούνται τα τεστ σε υπαίθριο χώρο ενόψει επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.

    Αυτές είναι οι εικόνες που επικρατούν έξω απο νοσοκομεία 

    Νοσηλεύτρια ΑΧΕΠΑ: Τα νοσοκομεία βιώνουν τραγικές καταστάσεις

    Την κατάσταση που επικρατεί στο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης με τον κορωνοϊό περιέγραψε με αναρτήσεις του στο Facebook γιατρός αναισθησιολόγος, ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο.

    Ο Δανιήλ Κωνσταντινίδης κάνει λόγο για «υγειονομικό πόλεμο άνευ προηγουμένου, τέτοιον που όμοιό του δεν έχει συναντήσει καμία γενιά που αυτή τη στιγμή κατοικεί στον πλανήτη.

    Η ανάρτησή του

    1

    Και δεν το λέμε εμείς, το λένε πλέον, όχι το λένε, το φωνάζουν δυνατά ν΄ακουστεί η φωνή τους, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, που ζούν κι εργάζονται άοκνα κι απλήρωτα, σε κέντρα υπερμετάδοσης της φονικής νόσου, χωρίς στολές μιας χρήσης, χωρίς γάντια, χωρίς μάσκες κι απαραίτητα σύνεργα.

    Όλα όσα γράφει στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο μάχιμος ρεπόρτερ μας Ν.Τσιαμτσίκας

    Το υπουργείο Υγείας καλεί ιδιώτες γιατρούς να κλείσουν τα ιατρεία τους και να εργαστούν για ένα εξάμηνο με αποδοχές 2.000 ευρώ σε μονάδες υψηλού κινδύνου και γιατί να το κάνει αυτό ο ιδιώτης, όταν χωρίς να κινδυνέψει το ίδιο, μπορεί να βγάλει καλύτερο μεροκάματο στο ιατρείο του; Η έλλειψη θέλησης για σοβαρή και μόνιμη επίλυση των προβλημάτων στο σύστημα υγείας, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, από το γεγονός της άρνησης να προληφθεί ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό και βεβαίως από την πλήρη και συνεχή εγκατάλειψη όχι μόνο των παλιών Νοσοκομείων που ρημάζουν (όπως αυτό στα Μελίσσια) και γίνονται «χώροι υποδοχής προσφύγων», ενώ θα μπορούσαν με την ελάχιστη ανακαίνιση να λειτουργούν και να στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αν βεβαίως δεν ήταν πρώτη προτεραιότητα των πολιτικών μας εδώ και δεκαετίες, να στρέψουν τον κόσμο στα ιδιωτικά θεραπευτήρια. Οι Νοσοκομειακοί γιατροί καταγγέλλουν οτι η Κυβέρνηση γνώριζε πολύ καλά τον κίνδυνο κατάρρευσης του συστήματος από το 2ο κύμα του Κορωνοϊού και τη μεγάλη εξάπλωση που θα υπήρχε, ενώ τώρα , κατόπιν εορτής, προσπαθεί με διάφορα «ταχυδακτυλουργικά» κόλπα, όπως με την μετάθεση ιατρών και την μετατροπή ΜΕΘ άλλων νοσημάτων, καρδιολογικών, εγκαυματικών, καρκινικών και άλλων σε ΜΕΘ Κορωνοϊού.

    Παραιτηθείτε, μας καταστρέψατε!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ειπαμε δεν υπαρχει κορονοιοσ ρε …το διαβεβαιωσε χτες ο βασιλιας μας ο ΑΥΝΑΝΙΜ, απο τον πλαΝΗΤΗ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ…ΟΤΑΝ ΜΑς ΚΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΣΚΑΤΑ

      1. Να υποθέσω ότι περιμένεις εναγωνίως μασουλώντας τα μακαρόνια του λιντλ, την επόμενη ενημέρωση από τον Τσιόδρα και κατά τη διάρκειά της κλαίτε μαζί. Μετά το φαγητό ξαναβάζεις τη μασκούλα σου παρόλο που είσαι μόνος στο σπίτι και συνεχίζεις την μίζερη ζωούλα σου. Αν είμαι COVIDIOT τότε εσύ είσαι CORONASSHOLE.

    2. Παρακαλώ το μακελειό να σταματήσει να ανεβάζει σχόλια από τον Γιαννουκο που προφανώς είναι τρόλ ή της οικογένειας του Κουλη! Τόσο μ….. ς, πεθαινεις

      1. Της Φώφης είναι ψηφοφόρος…
        Μας έκανε και διαφήμιση την προηγούμενη φορά..

    3. Σε εξαπατούν μπροστά στα μάτια σου με έναν αδύναμο ιό που σκοτώνει κατά 96.9% ανθρώπους άνω των 70 ετών. Αντί λοιπόν να ληφθούν μόνο προστατευτικά μέτρα για τους άνω των 70 ετών η κυβέρνηση εφαρμόζει ολικό lockdown στους πάντες καταστρέφοντας το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού. Όλα τα υπόλοιπα τ΄ακούω βερεσέ…

    4. Θελω να πω κατι πολυ σοβαρο.
      Κλεινουν τα χειρουργεια στα Νοσοκομεια Θεσ/νικης (καρδιοχειρουργικα, αγγειοχειρουργικα, νευροχειρουργικα κ.α.) για να τα κανουν ΜΕΘ covid.
      Επισης αν καποιος ασθενης παει στα επειγοντα με πονο στο στηθος (πιθανον εμφραγματιας) θα πρεπει να περιμενει 3-4 μερες να βγουν τα αποτελεσματα του μοριακου τεστ που θα υποβληθει γιατι ο πονος στο στηθος ειναι ενα απ’τα συμπτωματα του covid. Και αν εχει οντως εμφραγμα μετα απο τοσες ωρες …”εφυγε”.
      Οι γιατροι στην πολη ειναι στα προθυρα νευρικης κρισης.
      Αυτη τη στιγμη που μιλαμε…αν καποιος συμπολιτης μας εχει σοβαρο προβλημα υγειας και δεν εχει χρηματα…απλα την “εβαψε”.

    5. Ναι να φύγει η Κούλα είναι η ευχή… Όμως η δύναμη (ποσοστό) των ψηφοφόρων κυρίως του δημοσίου είναι 30% (και δεν έχει σημασία στους πόσους) διότι είναι κάτι που δεν ελέγχεται…..Και άντε φεύγει… μετά ποιός;ο Βελόπουλος;;ο τσίπρας;;η γεννηματά; ΌΛΟΙ τα ίδια σκατά είναι.. Σκατά και αποσκατα

    6. βρε παλιομαλάκες…32δισ βρήκατε,72 δισ παίρνετε για την αντιμετώπιση του θανατηφόρου ιού…
      δεν μπορείτε να στηρίξετε το ΕΣΥ και στήνετε τέντες ; άχρηστοι….

    7. Εδώ τον συνάδελφο τον είχαν με κορονοιο πριν από 2 μήνες και τωρα μας λένε Τελικά δεν είχε κορονοιο. Και ξέρετε ότι τότε μέτρησε σαν κρούσμα….χαχαχα.

    8. Ελεεινοί και τρισάθλιοι συνωμοσιολόγοι, βουλώστε το επιτέλους. Σκατόμυαλοι!!!!

    9. Σέ 4 χρόνια Σύριζα μέ τό λαμόγιο Τσίπρα καί ενάμιση χρόνο οί Μητσοτάκηδες κατάφεραν νά καταστρέψουν ολικά τήν Ελλάδα.Ο γουρλομάτης πρέπει νά εκτελεσθεί λόγω εσχάτης προδοσίας καί νά κρεμαστεί στό Σύνταγμα ανάποδα μέ τό κεφάλι κάτω οπως ο Μουσολίνι στό Μιλάνο στίς 28 Απριλίου 1945.
      Γιάννης Λάκων

    10. Στο τέλος τα παραμύθια εχουν αισιο τελος ετσι και αυτο το παραμυθι θα εχει αισιο τελος και ο καλος βασιλιας μητσοτακης θα μας σωσει απο τον κακο κοροναιο. Ολοι ειναι στο παιχνιδι και οι γιατροι, τωρα γιατι δεν βγαίνουμε να τους χειροκροτήσουμε; Απο τις εικονες βλέπω ενα συνεχή τρέξιμο ολοι πιο αργη και απο την καθυστερηση πανε. Πριν το κοροναιο οταν νοσοκομειο της Θεσ/νικης ηταν σε εφημερία ιδιες εικόνες ήταν .Εσεις οι δημοσιογράφοι γιατι θελετε να φοβίζετε τους ανθρωπους υποτίθεται εσεις στο μακελειο μάχεστε για την αλήθεια αλλα και εσεις οπωσ φαίνεται ενα απο τα ιδια ειστε.

      1. Τετοιες βλακειες ακουνε οι γιατροι και οι αντιψεκασμενοι που κρατουν ομπρελα στην επιστημονικη αποδειξη και μετα δικαιολογημενα , υπολογιζοντας το απιθανο μιας παγκοσμιας και πολυπληθους συμμετοχης σε συνομωσια, δικαιολογημενα λενε οτι λενε και χανουν την ευκαιρια να κατανοησουν την παγιδα στο μαυρο κουτι των εργαστηριων που βασιζουν τις κρισεις για τις εισαγωγες, διαγνωσεις και θανατους.
        Χανουν την ευκαιρια να θυμιθουν οτι τα νοσοκομεια καθε χρονο πιεζονται και η επιπλεον πιεση απο κοβιντ βασιζεται σε λαθος κρισεις εισαγωγων, οπου με συμπτωματα γριπης και ενα εργαστηριακο η χειροτερα ραπιντ να αποφασιζουν εισαγωγες. Απο κει και μερα ο κινδυνος αυξανεται λογω περιβαλλοντος ως γνωστον..
        Το ενα λαθος φερνει το αλλο και για ολα φταιει παντα ο κοβιντ..
        Χανουν την ευκαιρια να μαθουν περισσοτερα για την φυσικη ανοσια, να μελετησουν παγκοσμια στατιστικα, να δουν περιπτωσεις με χωρες χωρις λοκ νταουν , να δουν την δραματικη πτωση των καταχωρημενων θανατων απο πνευμονια στην αγγλια για παραδειγμα, οταν ανεβαιναν τα κοβιντ..
        Οχι φιλε μου, οι γιατροι και οι περισσοτεροι ανθρωποι που εχουν πατησει την μπανανοφλουδα των αποδεδειγμενα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ και ΕΠΙΣΗΜΑ αναξιοπιστων τεστ, με τον τροπο και τους κυκλους που χρησιμοποιουνται και τους εχουν προσδωσει χαρακτηριστικα αυθεντιας και απολυτου εργαλειου χωρις ερωτηματα και διαφανεια, τους κανει ασυνειδητα και αντιθετα απο την θεληση τους να μεγενθυνουν τον φοβο και την πλανη, λαμβανωντας ορισμενοι και βεβιασμενες η λαθος αποφασεις. Ειναι κατι σαν ντομινο, οπου η δυναμη αρχικα εσπρωξε το πρωτο και ολοι πεφτουν ο ενας μετα τον αλλο. Αυτο ομως ειναι αλλο απο το να λες οι γιατροι ειναι στο κολπο και να τους τσουβαλιαζεις ολους. Ορισμενοι μπορει να ειναι, ολοι με πληρη συνειδηση οχι.

    11. Συνεχίζουν οι βλάκες και κάνουν ουρά για τα τεστ;Είδαν τι χαιβάνια είναι και τους έφεραν και σκηνές να προσέλθουν κι άλλοι

    Comments are closed.