ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ!!! “ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ” – Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΦΙΛΑΥΤΟ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ

    Κοινοποίηση:
    ερβδφ

    Παρακολουθείστε το χθεσινοβραδυνό Ανατρεπτικό Δελτίο του Alert όπου καλεσμένος βρέθηκε ο Στέφανος Χίος. Ακούστε το σχόλιο του για τις εκλογές και όλα αυτά τα αντισυνταγματικά που συμβαίνουν:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Στην Ελλάδα η πολιτική συζήτηση γίνεται με όρους του 1940.Δεξιά,αριστερά,φασισμός,ναζισμός,κομμουνισμός, είναι ξεπερασμένες ιδεολογίες.Πλέον στον κόσμο έχουν επικρατήσει 2 τάσεις, η συστημική που απαρτίζεται από κόμματα με στελέχη που υποδεικνύονται από το παγκόσμιο σύστημα και που πολλές φορές έχουν θητεία σε πολυεθνικούς η παγκόσμιους τραπεζικούς κολοσσούς και η αντισυστημική που υπερασπίζεται αρχές αξίες και παραδόσεις των εθνών,ιδεώδη που το παγκόσμιο σύστημα θέλει να καταργήσει.Εμείς ανήκουμε στην δεύτερη τάση.Πολεμούμε ένα σύστημα που θέλει να μας καταστήσει απλούς αριθμούς χωρίς αξιοπρέπεια και συνείδηση.

    2. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, ΠΕΡΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕΕ ΦΤΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ?????

    3. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ , ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ , ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΕΤΑΙ?????

    4. Ούτε κατά διάνοια ψήφος στο ΕΑΝ. Είναι δεκανίκι της ΝΔ. Κορόιδεψε τον Κασιδιάρη για να του κλεψει ψήφους, και τώρα η ΝΔ τον λέει δημοκρατικό. Ψηφίστε ενσυνείδητα ένα πατριωτικό κόμμα που είναι εκτός βουλής. Προσωπικά προτείνω ‘Συμμαχία Ανατροπής’.

    5. Το πατριωτικο πασοκ εχει παει στον τσιπρα, το σημιτικο πασοκ στον μητσοτακη και το σημερινο πασοκ-κιναλ ειναι βενιζελικο , παραρτημα της ΝΔ

      1. Να τα λέτε όλα. Και οι λαθρομετανάστες πήγαν σύριζα και οι πρεσπολάγνοι πήγαν σύριζα και οι λοατκι πήγαν σύριζα μπας και υιοθετήσουν παιδιά με νόμο που είπε ότι θα φέρει ο πινόκιο! Τρολάκια των τσιπροκούληδων και κουλοτσίπρων το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία, ανθελληνική. Οι Έλληνες του Ηλία θα μαυρίσουμε και τους 300 για να τους αποδυναμώσουμε! Αν ψηφίστούν πάλι, σε 4 χρόνια ο ανθέλληνας κούλης θα ζητάει πάλι να μας σώσει από τον ανθέλληνα τσίπρα και άντε ξανά από την αρχή. Μαύρο σε όλους.

      2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΕ ; ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΩΛΟΓΕΡΕ;
        ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΚΕ ΠΑΡΑ ΤΣΙΠΡΟΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    6. Δεν υπάρχουν ούτε «νεο-ναζί» ούτε «παλαιο-ναζί». Υπήρχαν μόνο οι Γερμανοί Κοινωνικοί Εθνικιστές (Nationalsozialist). Φτάνει πια η αριστερή προπαγάνδα.

      Επίσης ο Κασιδιάρης (όπως και οι υπόλοιποι Εθνικιστές που έχουν άδικα καταδικαστεί για την ιδεολογία τους) μέχρι να καταδικαστεί τελεσίδικα παραμένει ΑΘΩΟΣ.

      1. Είναι ο σωστός όρος. Έτσι είναι η σωστή μετάφραση απο τα Γερμανικά.

        1. Το εθνικό προτάσσεται από το σοσιαλιστικό για να διαφοροποιηθεί από τον ψευδοσοσιαλισμό των Εβραίων, που έστησαν τα λεγόμενα σοσιαλιστικά κόμματα παραρτήματα της Σοσιαλιστικής διεθνούς, που ίδιοι είχαν δημιουργήσει.
          Στην Ελλάδα οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης ίδρυσαν το σοσιαλιστικό ΣΕΚΕ, από το 1924 ΚΚΕ και μέλος της Γ’ Διεθνούς των εβραιομπολσεβίκων της Μόσχας.
          Οι πατριώτες είναι κοινωνιοκεντρικοί και ενάντιοι στον διεθνιστικό ατομικισμό και μιάς χυδαίας αεθνικής πλουτοκρατίας,

          1. Δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση. Αν και είναι πολύ δύσκολο έστω λίγο να είμαστε στο πνεύμα του Κολοκοτρώνη, του Μεταξά, του Χριστόδουλου. Ο πατριωτισμός των Ελλήνων είναι βρε παιδιά το πρωτότυπο. Αφήστε τους εισαγόμενους όρους των Γερμανών και των Εβραίων. Εμείς έχουμε τόσους ήρωες και κάθε σπιθαμή γης μας είναι ποτισμένη με αίμα. Δεν ενδιαφέρεται ο πολύς κόσμος για ιδεολογικές αναλύσεις αλλά για πρακτικές της καθημερινότητας του και πάντα με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας. Ο πατριώτης θέλει συνέπεια λόγων και έργων από ένα κόμμα και έναν αρχηγό. Αν θα έχει σβάστικα ή σφυροδρέπανο ή ήλιο ή σκουλαρίκι ή ράσο ή περικεφαλαία προσωπικά αν εξαλείψει τους λαθρομετανάστες, ρίξει την ακρίβεια, φτιάξει τους βασικούς πυλώνες του κράτους και έχει εξωτερική πολιτική προς όφελος της πατρίδας δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Κοντός, ψηλός, ξυρισμένος,μουσατος. Αυτά.

    7. τι να πει κανειs…για τιs κηραλοιφεs τηs αλοινηs ΓΙΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    8. Να στείλετε τον Κασιδιάρη στο Δίστομο,στα Καλαβρυτα και στην Κατράνιτσα και να βγάλει μια φωτογραφία με τον αγγυλωτό σταυρό που έχει στον ωμο….
      Άντε γιατί μας ζαλισατε με τον φασίστα που την είδε “πατριώτης” και “εθνικιστής”.
      Προσκυνητές των Ναζι και των Ες Ες έχουμε πολλούς,δε θέλουμε άλλους.

      1. θέλεις να πας , με τον Κασιδιάρη στο Μελιγαλά ;

    9. Όποιος ψηφίζει και υποστηρίζει νεοναζί υποψήφιους, καταδικασμένους για εγκληματική οργάνωση νεοναζί, είναι φασίστας.

      1. ενας παππούς μου ειχε πει μεγαλύτερη φασίστες και ρατσιστές ειναι αυτοι που μιλάνε για φασισμό και ρατσισμο..!

        1. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ , ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ , ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΕΤΑΙ?????

      2. Φασισμός είναι βρε πρόβατο αυτά που περνάει ο κόσμος με αυτά τα κοπρόσκυλα που ψηφιζεις 50 χρόνια τώρα…..

    10. ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟΣΗ ΨΕΥΤΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΝΟΧΛΕΙ…ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ…ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ…ΑΠΛΑ ΛΥΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ

    11. Η λευκή ψήφος και η άκυρη είναι ότι το καλύτερο για όποιον θέλει να πάει να συμμετέχει στο στημένο παιγνίδι τους .
      Και αυτό επειδή λόγω της απλής αναλογικής αυτές οι ψήφοι δεν θα πάνε σε κανένα συμμοριτοκομμα .
      Και πάντα να θυμάστε …οι εκλογές δεν έδιωξαν ποτέ κανέναν κατακτητή .
      Και η Ελλάς είναι κατεχόμενη .

      1. ¨Ενα κομμάτι χαρτί στο οποίο θα γράψουμε : Ζήτω το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ,
        Λευτεριά στόν Ηλία Κασιδιάρη , θα είναι μιά δυναμική απάντηση
        καί να το ρίξουμε στήν κάλπη ,θα τούς πονέσει πάρα πολύ !!

    12. Ούτε μια ψήφος σε οιονδήποτε κόμμα ειτε συστημικό είτε πατριωτικό. Το μόνο πατριωτικό κόμμα ειναι του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ !!! Γι’αυτό ψηφίζουμε το Εθνικό κόμμα Έλληνες με δικό μας ψηφοδέλτιο απο το σπίτι με το όνομα ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. Μόνο το φάκελό τους χρησιμοποιούμε τέρμα. Η ακυρότητα στην περίπτωση δεν ευνοεί κανέναν όπως υποστηρίζεται, θέλουν διασπορά των ψήφων μας γιατί ολοι ελπίζουν, ότι κάτι θα τσιμπήσουν, γι’αυτό προτρέπουν στην μή αποχή. Οσον αφορά τα μικρά κόμματα ακόμα και τα υποτιθέμενα πατριωτικά αν τυχόν μπούν στη βουλή θα αγορασθούν-πουληθούν όπως γίνεται συνήθως και θα είναι δεκανίκια των μεγάλων και του συστήματος, οπως πχ ο Βελόπουλος. Οσον αφορά στο τελευταίον που πολλοί απ το κόμμα μας σκέπτονται να ψηφίσουν δυστυχώς, εκτός απο μνημόνια, εμβόλια και άλλα ψηφίσματα και ύποπτες συμμετοχές, να τους θυμίσω τις δηλώσεις του κατά λέξη δεν τις θυμάμαι ακριβώς, αλλά περίπου είχε πει τριγυρνώντας τα κανάλια – άλλο που δεν ήθελαν τα πετσοκάναλα – “θα ειναι μεγάλη μου τιμή αν εξ αιτίας μου διαλυθεί και εξαφανισθεί η Χ.Α και θα είμαι υπερήφανος ό,τι θα έχω βάλει κι εγώ το λιθαράκι μ

      1. Εδώ κάποιοι δηθεν εθνικιστες από Πειραιά μεριά θέλουν να ψηφίσουν συριζα και εςυ κολλας στον βελοπουλο;

    13. Στέφανε όπως πάντα πατριώτης και αληθινός. Σε ευχαριστούμε πολύ για την έγκυρη ενημέρωση. Είμαστε πάντα μαζί σου.

    14. Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω τη παραμικρή σύγχυση και διαμάχη ακριβώς αυτά είναι που πρέπει να αποφύγουμε κρατώντας όσο το δυνατόν ακέραια τη συνοχή μας σε όλες τις εκφάνσεις της, θεωρώ η σωστότερη λύση είναι να ψηφίσουμε Εθνικό κόμμα Έλληνες σαν να κατεβαίνει κανονικά στις Εκλογές. παραθέτω δε το σχόλιό μου όπως σχεδόν το έχω παρουσιάσει σε άλλα ιστολόγια, οπου έχω δει οτι αρκετοί συγκλίνουν προς την ιδέα αυτή, κι όπως κατά συγκυρία είδα εχτές ο κ.Τέρρης χατζηιερεμίας δημιουργός του καναλιού “ελεύθερος” εχει την ίδια γνώμη την οποία και προωθεί προτρέποντας τους αναγνώστες του και ολους τους εθνικιστές Έλληνες να την εφαρμόσουν στις 21 Μαΐου. Ακολουθεί το σχόλιό μου όπως σχεδόν το εξέφρασα σε διάφορες συζητήσεις.

    15. Στέφανε φτιάξε κόμμα σε συνεννόηση με τον Ηλία, ο οποίος δεν χρειάζεται σε αυτή τη φάση να φαίνεται, μπες στη βουλή και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
      Πρώτιστος στόχος να ακούγεται η εθνική φωνή στα κανάλια, ο κόσμος αηδιασμένος από τους κλεφτοπατσαβούρες του βοθροδημοκρατικού τόξου θα καταλάβει και θα στοιχηθει στις γραμμές των Ελλήνων.
      Τα πουστρολαμόγια μόνο πούστικα τα αντιμετωπίζεις.

    16. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
      ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
      ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΌΗΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣ-

      ΤΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑΙ ΔΥΝΆΜΕΙΣ .
      ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΝΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ .
      Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

    17. Σε κάλεσαν οι ρεμπεσκέδες του πατριδοκάπιλου μπελοπουλου!!
      Όποιος πατριώτης-εθνικιστής ψηφίσει τους κατσαπλιάδες του σύριζα ειναι προδότης και δεν έχει καμιά δουλειά στον εθνικιστικό χώρο.Θα ειναι στην ίδια μαύρη λίστα με τους προδότες του πασοκ και της νδ!!Τρέλανε τους παλίκαρε και συναγωνιστή Ηλία.Ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά συναγωνιστή!!Σε αυτές τι εκλογές 21 Μαΐου ψηφίζουμε πατριωτικά και εθνικιστικά!!!Η αποχή ειναι συνενοχή και υποταγή στο σύστημα!!Προσωπικά εγώ θα στηρίξω το πατριωτικό κίνημα ΝΙΚΗ.Στις δεύτερες εκλογές τον Ιούλιο Εθνικό-Εθνικιστικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δαγκωτό!!

    18. Σωστός στις τοποθετήσεις σου όπως πάντα. Το έβλεπα το δελτίο. Τώρα έχω έναν επιπλέον λόγο… Μαζί σου Στέφανε. Σου δίνουμε δύναμη για να μας δίνεις δύναμη….

    19. Τιμωρητική ψήφος γιατί πρώτα ρίχνεις τον εχθρό και μετά πάμε στις δεύτερες. Μετά δεν μπορεί κανείς να μας κόψει. Όταν έχεις να κάνεις με φίδια τότε γίνεσαι κόμπρα. Χτυπάς και φεύγεις.

      1. εξαφανισου ρε μαλακα απο το πατριωτικο σαιτ….μας επρηξες τα αρχιδια….τραβα γραψε στο κοκκινο να εκθειασεις τον μπουτια προδοτη αρχηγο σου….

    20. ΕΝΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΌΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

    21. Ας τους ψηφίσει ο κ Καρατζαφέρης, αρκετά με αυτόν και τη σχολή της πολιτικής του. Προτιμότερο θα ήταν να ψηφίζαμε απευθείας τον κ Μητσοτάκη, τουλάχιστον έτσι δεν θα μας κορόιδευε κανένας.

    22. Εγώ δεν λέω ότι οι ψηφοφοροι του κασιδιαρη είναι φασιστες, αλλα οσοι ψήφισαν το καλοκαίρι του 19 κουλη για να φύγει ο τσιπρας και τώρα μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα με την πρόθεση να ψηφίσουν τσιπρα για να φύγει ο κουλης , τότε είναι και αυτοι συνένοχοι και υπολογοι στα εγκληματα εις βαρος της πατρίδας μας οσο είναι και οι υπόλοιποι ψηφοφοροι.
      Αφου ακόμα κάποιοι δεν έχουν περάσει γραμμη να ψηφισουμε ΚΚΕ παλι καλα.
      Λιανοταγαρα Λαδα και Θεοφιλογιαννακο που θέλουν τα τομάρια σας.

    23. Στέφανε να σε βγάζουν συχνότερα να μαθαίνει ο κόσμος καμία αλήθεια παραπάνω πέρα από τους επιτυχημένους ράδιομακελαρηδες

    24. Ζούμε για την στιγμή που θα τιμωρηθούν αυτοί που απέκλεισαν 1.500.000 Ελληνες την ώρα που αυτοί έχουν υποψήφιους ανθέλληνες που δεν νοιάζονται για τους Έλληνες. Πλέον είμαστε μπετόν αρμέ, απλά χρειάζεται να οργανωθούμε. Πες στον Ηλία να κάνει μια συγκέντρωση γιατί γυαλίζει το μάτι εκατομμυρίων Ελλήνων. Μαύρο στους 300, ψήφο τώρα σε μικρά πατριωτικά κόμματα και οργάνωση από τώρα για τις εκλογές του Ιουλίου με μπροστάρη Ηλία και εσένα Στέφανε!

    Comments are closed.