ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ: “Ο ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΝΙΨΙΟ” – ΕΤΣΙ ΜΙΧΑΛΗ;

    Κοινοποίηση:
    3-7-1

    Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επέστρεψε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το “x” (πρώην twitter) πήρε φωτιά. Βλέπετε κάποιοι θυμήθηκαν ότι και όταν δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ, υπουργός ήταν ο… Μιχάλης και τόνιζε με όλο του το “ανάστημα” οτι θα βρει τους δολοφόνους!
    Ένα από τα δημοφιλή tweet είναι το παρακάτω, όπου ο Στέφανος Χίος κάνει αποκαλύψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου:

    Στέφανος Χίος: “Ο Καραιβάζ ήταν ετοιμος να αποκαλύψει ότι ο Καπές που δολοφονήθηκε άγρια στα Βριλήσσια θα έλεγε στον ανακριτή τις σχέσεις που είχε ο Καπές με τον πρωθυπουργικό ανηψιό Γρηγόρη Δημητριάδη. Κατά πληροφορίες που έχουμε και δεν αμφισβητούνται!

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Η Καμόρα του Ελλαδιστάν έχει αρχηγό και είναι αφορισμένος κρετίνος.Ανήκει σε κωλόσογο και ακούγεται ότι είναι παιδέρα και πισογλέντης.Κυκλοφορεί στο Μαξίμου

      1. και στα πέριξ αυτού με το παρατσούκλι..”Κούλα” !!

    2. Δηλαδή να κοιμόμαστε ήσυχοι; ησυχία τάξη και ανασφάλεια;

    3. Προς Σικελική Μαφία: Εάν θέλετε αναβάθμηση σπουδών, όπως Διδακτορικό, μετάΔιδακτορικό, φοιτήσετε εν Ελλάδι. Η Κυβέρνησή μας σας το εγγυάται. Θα έχει δε πέραση ανά τον κόσμο. Ακούς Λορέντζο, Λουτσιάνο, Ρομπέρτο και Σία; Και επί πλέον όλα τα κόλπα της Ομερτά. Αυτά δωρεάν.

      1. Μπράβο @Ιόλη, αλήθειες με εξαιρετικό χιούμορ.

    4. Ο Καραιβαζ αιωνια του η μνημη ειχε μπει σε ενα ανισο αγωνα με τη μπουλομαφια τη φραγκατη του Μαξιμου με φυσικο επακολουθο την καταληξη του!

    Comments are closed.