“ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ – ΠΑΙΔΙΑ 17, 20 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ” ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΗΚΩΤΟΥΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ; Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ

    Κοινοποίηση:
    epeisodia-olympion

    Για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού, στον οποίο επιτέθηκαν έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά την άφιξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε η κόρη του.

    Σύμφωνα την ίδια, ο πατέρας της έχει διαφύγει τον κίνδυνο και εξήγησε πως δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πρηστεί το πρόσωπό του.

    «Στείλανε απροστάτευτους πέντε αστυνομικούς για το θεαθήναι», ανέφερε χαρακτηριστικά. “Ήταν παιδιά 17, 18, 20 χρονών” πρόσθεσε και συνέχισε: “Με πήρε τηλέφωνο αγχωμένος και μού είπε ότι του πήραν το πηλίκιο και να προσέχω γιατί έγραφε τα στοιχεία του”.

    Πού είναι η αστυνομία τελικά να τους πάνε σηκωτούς όλους αυτούς; Πού είναι κρυμμένος ο Χρυσοχοΐδης και γιατί δεν έγιναν συλλήψεις; Για πόσο καιρό η αστυνομία θα παραμένει άοπλη; Απλά ερωτήματα που δύσκολα θα βρουν απάντηση.

    Αντίδραση όμως δεν υπάρχει ούτε από τον Στέφανο Κασσελάκη. Μήπως τους ξέρει ο ίδιος ή τα μέλη (όσα έχουν απομείνει) του ΣΥΡΙΖΑ. Εικόνες χάους που σίγουρα δεν τιμούν κανέναν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. …..41%….ΡΑΓΙΑΔΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ 81% ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ….ΡΕ ΝΑ ΣΑΣ Γ@Μ@Ν€ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ…

    2. Ο ηθικός αυτουργός είναι ο Πρωθυπουργός.😠
      Ο συναυτουργός, οι Πολίτες!
      Έρχεται η ώρα τής Κοινωνικής έκρηξης…
      Κ θα φύγετε ΟΛΟΙ τρέχοντας.
      Μαζί με τον πολύ Εισαγγελέα τού Αρείου Παπάγου😁
      Οργή λαού, φωνή Θεού!

    3. Στα μπαλάκια μας για τους κωλομπατσους. Αυτοί πάντα είναι οι μπράβοι του κατεστημένου, τον απλό πολίτη τον έχουν γραμμένο στα τέτοια τους. Τους είδαμε στην πανδημία. Τραμπούκοι με εθνόσημο κ στολή. Άντε βρείτε καμία άλλη δουλειά της προκοπής ρε τσόλια, δε ντρέπεστε λίγο;

    4. Καλά να πάθουν οι αστυνομικοί εφόσον ΞΕΧΑΣΑΝ τον δολοφονημένο συνάδελφο τους στου Ρέντη. Τι έγινε, φοβάστε τον Πόλντο;

    5. Τον χτύπησαν ή απλώς του πήραν το πηλίκιο; γιατί το δεύτερο κατάλαβα.

    6. Έτσι χτυπάνε και οι μπάτσοι και χειρότερα, άπειρα τα βιντεάκια που κυκλοφορούν, με 2-3 μπάτσους πάνω σε έναν. Δες τα. Λίγο πιο πέρα’ θυμάσαι τους 10-12 μπασκίνες γύρω και πάνω στον καστανά που τον έριξαν κάτω και τον βάρεσαν; Ξύλο, ξύλο, ξύλο. Μπράβοι του κούλη είναι. Ξύλο.

    Comments are closed.