ΣΤΑ 850 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΖΕΛΕΝΣΚΙ! ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ; ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    PIANO

    Υποσχέθηκε κυνήγι διαφθοράς, αλλά έβγαζε εκατομμύρια στο εξωτερικό μέσω δικτύου offshore και αγόραζε πανάκριβα ακίνητα στο Λονδίνο

    Δεν ήταν ποτέ δύσκολο να απελπιστεί κανείς στην Ουκρανία, ακόμα και πριν από τον πόλεμο. Με το 45% του πληθυσμού να βρίσκεται στην κατηγορία της φτώχειας και τον βασικό μισθό στα 111 ευρώ, οι ηγέτες της κατάφερναν να πλουτίζουν και να αποτελούν κομμάτι μιας παγκόσμιας ελίτ. Η Ουκρανία είναι μια χώρα με πάμφτωχους πολίτες και εκατομμυριούχους πολιτικούς. Το ίδιο και ακόμα περισσότερο ο Ζελένσκι.

    Ο Ζελένσκι έχει μία τεράστια περιουσία 850 εκατομμύρια δολάρια. Είναι αδύνατον να έκανε τέτοια περιουσία παίζοντας πιάνο με το τσουτσούνι του.

    Τα συμπεράσματα δικά σας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Αυτό είναι το επίπεδο τους και βέβαια όσοι γελάνε με το να προσβάλει ένα σπουδαίο μουσικό όργανο όπως το πιάνο και τους πιανίστες.

    2. Ο Διάβολος αμοίβει πλουσιοπάροχα τούς υπηρέτες του.

    3. Γιατί η Ελλάδα τι είναι…το 50% του πληθυσμού στα όρια τη φτώχιας και οι πολιτικοί με τεράστιες περιουσίες
      Κάθε Έλληνας πολίτης χρωστάει 50.000 ευρώ με το που γεννιέται.

    4. Γελαγαν με την τσουτσουνα του, σήμερα κρυμμένοι στα καταφύγια , ξεσπιτομενοι κλαίνε οι καημένοι.
      Παίζοντας λοιπόν το πλανητικό παιχνίδι
      Χορεύουμε όλοι μας τον χορό της τσουτσουνοδιαλυσης μας!!!

    5. Να ήταν μόνο ο Ζελένσκι , εδω όλοι θυσαυρίζουνε Κούλης Περιστέρης Γ.Α.Π. και cia ,κατά τα άλλα όλοι τους θέλουν το … καλό σας γιαυτό να τούς ψηφήζετε με κλειστά τα μάτια

    6. Εκει στο Μακελειο ξεχασατε να πειτε για τις…. πλατινενιες γοβες στιλετο του Ναζινσκυ που διελυσε την Ουκρανια ο μιζαδορος κωλοδοσιλογος των Αμερικλανων! Κουφαλα Παιατ!
      Κουλαρα διαλυεις την Ελλαδα αλλα δεν θα προλαβεις!
      Ο Θεος ειναι μεγαλος! Να το θυμασαι!

    7. Τώρα γίνεται κατανοητό γιατί ή Κούλα στέλνει όπλα,γιατί σκίζεται γιά τόν “πιανίστα” Ζελένσκι.Τής αρέσουν οί ανώμαλοι.Ο όμοιος στόν όμοιο λέει ή παλιά παροιμία.Ο Αριστοφάνης είναι επίκαιρος.
      “Ποιοί μάς κυβερνούν;Οί ευρύπρωκτοι”
      Γιάννης Λάκων

    8. Ο κόσμος γιατί γελάει; Πού το βλέπει το αστείο μέσα σ’ αυτήν την χυδαιότητα; Δηλαδή αυτή είναι η αισθητική του μέσου Ουκρανού πολίτη; Εμένα όχι μόνο γέλιο δεν μ’ έρχεται, να ξεράσω μ’ έρχεται.

    9. Και εχεις και τους μακακες που τους ψηφιζουνε,Δουλευει καλα η προπαγανδα απο τα ΜΜΕ οτι θα περασουν καλα με δαυτους και τσιμπανε οι αποχαυνωμενοι, οταν αυτα τα ανδρεικελα θησαυριζουν σε βαρος τους-για το καλο τους-!!!!!!!

    10. Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

    11. ΑΧΑΧΟΥΧΑ!!! ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!! “ΦΑΣΙΣΤΑΣ”..ΕΒΡΑΙΟΣ??? ΕΙΝΑΙ ΤΟ..”ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ”???

    12. οπως ολοι οι καμπαλιστες εχουν περιουσια . εχουν πουλησει την ψυχη τους στο διαβολο. ξεχασαν ομως απο την απληστια τους οτι ολα πληρωνονται εδω .

    13. Τον βαλανε μπροστα η αμερικανοι κ εξοντωσε μια χωρα….τημ δικη του χωρα!!!!! Χωρις ενδοιασμο ετσι ενα σχεδιο…εκατομμυρια γυναικοπαιδα συρθηκαν στην ξενιτια…..κ εχει το θρασος να παριστανει τον λαικο ηγετη…. ας κανουν οι ουκρανοι την αυτοκριτικη τους για τα επομενα 1000 χρονια
      ……Ζ

    14. Για να έχει παρει 850 εκατομμύρια δολλαρια ο Ζελενσκι, ο Μητσοτάκης δεν θα εχει παρει τουλάχιστον 300 εκατομμύρια “δωρεες” από ΗΠΑ για την παραγγελία των F35 και για την επιβολή των εμβολίων σε 11 εκατομμύρια Ελληνες?

      Ο ΓΑΠ που εγινε παμπλουτος μετα την εισοδο μας στο ΔΝΤ?
      Ο Καμμενος πω εγινε σκαφατος με το τεραστιο yacht αφου διετελεσε πιστο αμερικανακι στο υπουργειο Αμυνας.

      Ολοι στο δρομο που χαραξε ο Τσοχατζόπουλος.

    15. φανταζομαι ποσα εκατομμυρια η καλυτερα ΔΙΣ σε ευρω η σε δολαρια η σε χρυσο η σε ακινητα θα εχει ΜΑΖΕΨΕΙ ο κουλης και απο τον πατερα του …
      οσο και απο τον ΙΔΙΟ….

    Comments are closed.