ΣΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΜΕ ΣΥΓΚΟΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ – “ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ” – ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ… ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΜΠΑΛΑ! ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    δφβδ

    Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις αποκαλύψεις -μεταξύ άλλων – και της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τη λίστα με τους 33 υπουργούς, βουλευτές και επιχειρηματίες που παρακολουθούνταν.

    Σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ο πρωθυπουργός κλήθηκε να απαντήσει για τις νέες αποκαλύψεις. Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα νευρικός, την ώρα μάλιστα που σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στο εσωτερικό της κυβέρνησης επικρατεί αναβρασμός και οργή.

    «Πρόκειται περί απίστευτου ψέματος. Χωρίς κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς καμία σύνδεση με μένα που κατηγορούμαι ότι ήμουν ο ιθύνων νους». Με ανεβασμένο τον τόνο της φωνής του, ο Μητσοτάκης χαρακτήρισε το δημοσίευμα «άκρως επικίνδυνο», υποστηρίζοντας ότι κανένας δεν πιστεύει ότι ο ίδιος είναι ο εγκέφαλος των παρακολουθήσεων: «Υπάρχει Έλληνας που μπορεί να πιστεύει ότι μέσα σε όλα που είχα να διαχειριστώ παρακολουθούσα τον υπουργό Εξωτερικών και τόσα πρόσωπα;», αναρωτήθηκε.

    Στην προσπάθειά του να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, θυμήθηκε κάτι που είχε να γίνει από την επταετία. Τις γεωτρήσεις στις ελληνικές θάλασσες κάτι που μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρχε καν σαν θέμα συζήτησης.

    Συγκεκριμένα είπε ότι τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι έρευνες για κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Ελλάδα από την ExxonMobil τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «είμαστε σε θέση να σας πω ότι σεισμικές έρευνες για τη διερεύνηση κοιτασμάτων φυσικού αερίου θα ξεκινήσουν άμεσα. Όταν λέω άμεσα, εννοώ τις επόμενες ημέρες, στα δύο οικόπεδα τα οποία βρίσκονται νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης, από την ExxonMobil.

    Η χώρα μας -όπως έχω πει πολλές φορές- ασχέτως της προσήλωσης στην οποία έχει στη γρήγορη πράσινη μετάβαση, οφείλει να διερευνήσει αν έχει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να εξορύξει φυσικό αέριο, το οποίο θα συμβάλλει όχι μόνο στην ενεργειακή ασφάλεια τη δική μας, αλλά και στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης. Επομένως, αυτές οι έρευνες θα ξεκινήσουν από την ExxonMobil τις επόμενες μέρες.

    Το πολιτικό καντηλάκι του Μητσοτάκη τρεμοπαίζει και ο ίδιος έδειξε ότι το έχει καταλάβει…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ποιοs????τονε βαζει λαχανο τονε βγαζει κουνουπιδι…
      α)η γουρλοματα;
      β)η μυτη μελιτζανα;
      γ)ο υιοs του πατροs τουs;
      δ)ο φρεντογ@μημεν@s;
      ε)το σπλαγχνο του γκαντεμη;

    2. Κι εγώ πιστεύω ότι θα τον τελειώσει ο χοντρός.

    3. Αδίστακτος ΔΟΛΟΦΌΝΟΣ. Τόλμα να πειράξεις τον Αντωνιάδη κάθαρμα.

    4. το μονο σιγουρο οτι δεν θα λογοδοτηση………. φατε χειρονομιες…. κανει παρα πολλες. χορταστε…. ισως τις βαλει και αυτες στο καλαθι του νοικοκυριου………… :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) extra φτηνα….

    5. Έχει ισχυρούς φίλους ο κουλης και είναι σίγουρος ότι θα τη βγάλει καθαρή… Έχει επίσης και συνταξιούχους οπαδούς άνω των 70 ετών, που με ένα ευρώ αύξηση στη σύνταξη, θα τον ψηφίσουν.. Φυσικά, οι νοημονες ελληνες, ούτε ζωγραφιστό δεν τον θέλουν.

    6. Φύγεεεεε.Κατέστρεψες τη χώρα.Πρόεδρε πάρτου το σκαλπ

    7. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΜΕΣΑ

    8. Τα εμβολαι στο πατο της γαλαζιιας συμμοριας ?.. Η συμμορια σας θα βρει αργο και βασανιστικο θανατο ?

    9. Ο Μητσοτάκης τσάι, εσείς ηρεμιστικό. Έτσι πάνε αυτά.

    10. Ο Ελληνας κυρ Μητσοτακη δεν κυβερνιεται απο καβαλημενα καλαμια και βουτυρομπεμπεδες! Αυτο δεν ισχυει φυσικα μονο για σενα! Ο Εθναρχης ηταν ο τελευταιος που εβαζε τα χερια του απο μικρο παιδι στα καπνοχωραφα των Σερρων!

      1. Μηπως ο “εθναρχης” σου αλλου εβαζε τα χερια του ????????

    11. Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΑΙΝΑ ΤΟΣΑ ΤΣΕΠΟΣΑΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΒΙΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΙ ΕΞΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΥΡΡΑΝΙΑΣ……………………………

    12. Σε αυτά που είπε το θέμα είναι αν τον πιστεύουν οι νεοδημοκρατες γιατί αν τον πιστεύουν τότε δεν υπάρχει πρόβλημα για αυτόν. Οι υπόλοιποι δεν τον πιστεύουν ούτως ή άλλως. Και δεν ξέρω αν σε μια μελλοντική συγκέντρωση απευθυνθεί στο πλήθος και ρωτήσει, πιστεύετε ότι εγώ παρακολουθουσα όπως με κατηγόρησαν το πόπολο φωνάζει όχι, όχι, όχι.

    13. Πρακτορακια τη γλιτωσατε την πρωτη φαση της επιστράτευσης..( πολλα τα ρουβλια Αρη)-δε ντρέπεστε λιγακι πρακτορακια

    14. Εμμονή με τους φουστηδες και την πράσινη ανάπτυξη, σχέδια του ψυχικά διεστραμενου Σβαμπ. Τι έγινε ρε κουλι, σε πηδαει ο Σβαμπ? Έκανες πλάτες ή όχι στον κολλητό σου καταδικασμενο για παιδεραστία πρώην βουλευτή Γεωργιάδη?? Είσασταν κολλητό είσασταν συγκάτοικοι αλλά δεν ήξερες τίποτα πως ήταν παιδεραστής!!! Ξεφτίλα έχεις και παιδιά, κόπρο.

    15. εχετε καταλαβει οτι σας γλενταει? αφου ξερει οτι δεν εχει αντιπαλο

    16. Πάλι με σκονακια ήταν ο ανθελληνας ? θα λογοδοτησεις για όλα να ξέρεις

    17. Όλη του η συνέντευξη ήταν έμμεση παραδοχή ότι όλα είναι αλήθεια και θα παιχτεί το παιχνίδι στο αν θα βγάλει τα ηχητικά στη φορά, οπερ και ευχόμαστε

    18. Θα σε σιάξει καλά ο χοντρός,ζαβοαλήθωρο…Κι εσενα και τους παιδεραστουποστηρικτες σου!

      1. Ο χοντρός την πάτησε μόλις βγουν τα ηχητικά. Το σκάει για Αγγλία, όπως εδώ και καιρό προετοιμάζει το έδαφος

    Comments are closed.