(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) «ΒΟΜΒΑ» ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: «Ο ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ» – ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    kasi

    Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη σημερινή παρέμβασή του στη Δίκη της Χρυσής Αυγής.

    Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέφερε στο δικαστήριο: «Προσκομίζω ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία αλλά διέλαθε της προσοχής σας. Υπάρχουν κρίσιμες και παράνομες κυβερνητικές παρεμβάσεις. Στις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου μετά το βράδυ της δολοφονίας εμφανίζεται τηλεφωνικός αριθμός που ανήκει σε ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα της κυβέρνησης Σαμαρά και συγκεκριμένα στη ΓΓ Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου. Πιστώνεται στον Μπαρτζόπουλο Δήμητριο ο οποίος είναι ο εξ’ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά. Έχει τηλεφωνική επικοινωνία 2 μέρες πριν τη δολοφονία (16/9/2013) με πρόσωπο που μετά τη δολοφονία μιλάει με τον καθ’ ομολογίαν δράστη. Δεν είναι μόνο ότι μίλησε δύο ημέρες πριν. Μίλησε και στις 18/9, 26/9, 28/9 , 2/8, 3/8/, 5/8, 16/9. Προκύπτει ότι ο εξ’ απορρήτων του Σαμαρά βρίσκεται μέσα στις επικοινωνίες. Να έρθει εδώ και να εξηγήσει τι έλεγε το βράδυ της δολοφονίας και πριν από αυτό με τον άνθρωπο που μιλούσε με τον δολοφόνο. Ζητώ ως κατηγορούμενος να διαλευκανθεί η υπόθεση ακόμη και αυτή την κρίσιμη ώρα. Έχει καταστραφεί η ζωή μου κυριολεκτικά, αλλά και ηθικά. Έχω καταδικάσει αυτό το έγκλημα. Δεν έχω καμία σχέση, δεν υπάρχει καμία δίκη μου επικοινωνία. Ζήτω να διευθετηθούν τα στοιχεία. Ζήτω ο εν λόγω κυβερνητικός παράγοντας να έρθει εδώ στο δικαστήριο να εξηγήσει τι έλεγε στην προκειμένη περίπτωση, τι έλεγαν σε όλα αυτά τα τηλέφωνα. Ζήτω την κατά αντιπαράσταση εξέτασή του μαζί μου. Το έγκλημα που μου προσάπτεται είναι ατιμωτικό για την προσωπικότητά μου και έχω δηλώσει αθώος για όλα».

    Αντεπίθεση από την εισαγγελέα 

    Στην αντεπίθεση πέρασε η εισαγγελέας της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της δίκης της Χρυσής Αυγής.

    Σε παρέμβασή της, η εισαγγελέας της έδρας χαρακτήρισε «έντονο το ύφος» με το οποίο της απευθύνθηκε χθες η πρόεδρος και επανέλαβε τα επιχειρήματα περί γνωστού τόπου διαμονής, ότι δεν είναι ύποπτοι φυγής, ότι θα υποστούν ανεπανόρθωτη βλάβη που την οδήγησαν στην πρότασή της για αναστολή των ποινών για όλους τους καταδικασθέντες πλην Ρουπακιά. Πρόσθεσε μάλιστα πως ο Γιάννης Λαγός δεν παραβίασε εκ προθέσεως τους περιοριστικούς όρους.

    Επίσης σημείωσε: «Επειδή αναφερθήκατε στον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, που καταδικάστηκε σε ηλικία 22 ετών, η πράξη αφορά κατοχή εκρηκτικών πυροτεχνημάτων για την οποία του επιβλήθηκε ποινή έντεκα μηνών. Και όχι για έκρηξη όπως ανέφεραν σε ΜΜΕ συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής χρησιμοποιώντας ανοίκειες προς το πρόσωπό μου φράσεις».

    Νωρίτερα ο γραμματέας της έδρας ανέγνωσε βούλευμα σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Λαγός, παραβίασε κατ’ επανάληψη το περιοριστικό όρο του κατ’ οίκον περιορισμού υπό αστυνομική επιτήρηση. Ο συνήγορος του Αλέξανδρος Αλεξιάδης επικαλέστηκε μεταγενέστερο απαλλακτικό βούλευμα σύμφωνα με το οποίο παραβίασε τον όρο λόγω πλάνης. Την παραβίαση των περιοριστικών όρων από τον Γιάννη Λαγό επιβεβαιώνει το βούλευμα του 2015. Ειδικότερα, η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου προσκόμισε το συγκεκριμένο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για τον Γιάννη Λαγό, από το οποίο προκύπτει πως είχε διαταχθεί η προφυλάκισή του για παραβίαση περιοριστικών όρων.

    Σύμφωνα με την ανάγνωσή του βουλεύματος από τον γραμματέα του δικαστηρίου αναφέρεται ότι ο Γιάννης Λαγός παραβίασε τρεις φορές τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί μετά το πέρα της προσωρινής του κράτησης και κάνει λόγο για «συνειδητή παράβαση των όρων». Η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη επεσήμανε ότι οι εφέτες υιοθέτησαν την εισήγηση του αναπληρωτή εισαγγελέα της δίκης, Στέλιου Κωσταρέλου.

    Ο συνήγορος του Λαγού, Αλ. Αλεξιάδης αναφέρθηκε σε δυο ακόμα βουλεύματα που το ένα, του 2015 , τον αποφυλακίζει αφού δέχεται πως δεν παραβίασε συνειδητά τους όρους και άλλωστε είχε 24ωρη φύλαξη από αστυνομικούς, και το δεύτερο του 2019, επαναλαμβάνει τα ίδια και του επιτρέπει να ταξιδεύει στις Βρυξέλλες ως ευρωβουλευτής.

    Πρόεδρος: Το δικαστήριο δεν ζήτησε βούλευμα του 2015, αλλά αν υπάρχει τυχόν βούλευμα για παραβίαση περιοριστικών όρων από τον Ι. Λαγό και η εισαγγελέας προσκόμισε του 2015.

    Συνήγορος Λαγού: Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το δικαστήριό σας δεν ήξερε ότι υπήρχαν άλλα δύο βουλεύματα. Αυτά γιατί δεν τα διαβάζετε;

    Πρόεδρος: Τα ανέγνωσε η κυρία εισαγγελέας.

    Συνήγορος Λαγού: Υπάρχουν όμως και αυτά.

    Πρόεδρος: Τα δύο επόμενα βουλεύματα δεν λειτουργούν σαν Εφετείο.

    Η εισαγγελέας επ’ αυτού αναρωτήθηκε: «Σε ποια παραπλάνηση προς το δικαστήριο προέβη η εισαγγελέας όταν τα συμβούλια έκριναν ότι δεν τους παραβίασε από πρόθεση;».

    xa

    Η κόντρα 

    Ουσιαστικά χθες ήρθε στο προσκήνιο η άγρια κόντρα μεταξύ της προέδρου του δικαστηρίου Μ. Λεπενιώτη και της εισαγγελέως έδρας Αδ. Οικονόμου και σήμερα αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια.

    Παράλληλα η πρόεδρος ζήτησε να προσκομιστούν στο δικαστήριο από την Εισαγγελία Εφετών τα βουλεύματα που αφορούν τον Γιάννη Λαγό προκειμένου να διαπιστωθεί αν καταγράφεται σε αυτά παραβίαση των όρων που του έχουν επιβληθεί, θέμα τεράστιας σημασίας για την κρίση του δικαστηρίου ως προς το αν θα αποφασίσει την έκτιση ή όχι της ποινής του ευρωβουλευτή.

    Και αυτό ανεξάρτητα από το αν ζήτησε ή όχι ανασταλτικό στην έφεση ο ίδιος ο κ. Λαγός, που εν προκειμένω δεν ζήτησε καταγγέλλοντας το δικαστήριο, αφού το δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει αυτεπάγγελτα για το θέμα αυτό.

    Η χθεσινή διαδικασία έκλεισε χωρίς να συνεχιστούν οι δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης, που αναμένεται να συνεχιστούν και πιθανότατα να ολοκληρωθούν σήμερα εκτός απροόπτου.

    Εφόσον η διαδικασία κινηθεί εντός αυτού του πλαισίου είναι πιθανό η απόφαση του δικαστηρίου για το αν και ποιοι καταδικασθέντες θα εκτίσουν τις ποινές τους να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών και έως αύριο Πέμπτη.

    Το βέβαιο είναι πως το δικαστήριο αναζητεί κάθε στοιχείο που θα το βοηθήσει να έχει ορθή κρίση για το ζήτημα αυτό, όπως άλλωστε φάνηκε και από όσα ειπώθηκαν μεταξύ της προέδρου της Έδρας κ. Λεπενιώτη και της εισαγγελέως κ. Οικονόμου χθες τόσο για τα ποινικά μητρώα 11 καταδικασθέντων όσο και τον κ. Λαγό και τους περιοριστικούς όρους.

    Ίσως η χθεσινή καταληκτική ερώτηση της προέδρου «αυτή είναι η πρόταση; Για όλους (ανασταλτικό στην έφεση) παρά τον κίνδυνο υποτροπής;» προς την κ. Οικονόμου, να δηλώνει και τον προβληματισμό του δικαστηρίου ως προς συγκεκριμένους καταδικασθέντες και το αν θα θεωρηθούν υπότροποι ή όχι.

    Ωστόσο έτσι όπως εξελίσσεται η διαδικασία προκαλεί ερωτηματικά, καθώς είναι περίεργη και ύποπτη η προσπάθεια του δικαστηρίου να καθυστερήσει όσο μπορεί την τελική απόφαση επί των ποινών.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Στεφανε, αυτη η καταγγελια Κασιδιαρη, δικαιουται πρωτοσελιδου αυριο. Ετσι, για το λαμογιο το Σαμαρα…

    2. Συνομιλίες Μπαρτζόπουλου-Ρουπακιά,
      Παραδοχή Μπαλτάκου,
      Ηχητικό Σαμαρά (ψηλός Παναθηναϊκάκιας).
      Και ακόμα κάποιοι δηλώνουν με σθένος “δεν είναι αθώοι”.

      Λυπάμαι κύριοι, αλλά ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ.

      1. Κάποιος επικεφαλής μαφιόζικης οργάνωσης (Σαμαράς) αποφασίζει να εξοντώσει κάποιους που βγάζους στο φως τις παρανομίες του.
        Ενορχηστρώνει λοιπόν το μαχαίρωμα κάποιου (Φύσσα) και με το παραδικαστικό του παράρτημα ενοχοποιεί τους αντιπάλους του και τους εξαφανίζει στη φυλακή.
        Με τη σύμπραξη φυσικά όλων των άλλων κομμάτων , Πασοκ, Σύριζα, και ΚΚΕ το οποίο σιτίζεται από το σύστημα που δήθεν πολεμάει αλλά στην πραγματικότητα ελέγχει.
        Τελευταίος τροχος? Λεπενιώτη.
        Το σκεπτικό φυσικά δεν αποτελεί καινοτομία της ΝΔ. Το είδαμε στην Agatha Christie , σε ένα σωρο ταινίες, με τον Charles Bronson (Murphie s Law) Stallone (Tango & Cash) Pacino, αλλα και αναρρίθμητες άλλες, το concept του μπλεκω κάποιον και τον στέλνω φυλακή ειναι σιγουράκι.
        Μόνο που κάποιο λάθος έκαναν Σαμαράς, Ντογιάκος, Βορίδης, Μπάμπης (Αθανασίου) , Βουρλιώτης.
        Δεν είδαν το τέλος της ταινίας.
        Γιατί στο τέλος αποκαλύπτονται οι δολοφόνοι και τιμωρούνται. Οπως τους αξίζει.
        Και η τιμωρία τους ήταν και η ανακούφιση των θεατών που τιμωρήθηκαν οι εγκληματίες. Οπως θα γίνει και τώρα.
        Σας κοιτάμε Σαμαρά – Μητσοτάκη – Μαρέβα. Και εσάς και τα μέλη του καρτέλ σας – όσα γνωρίζουμε – .
        Και όσο για τους πυροβολισμούς κατά του δημοσιογράφου Χίου, η σιωπή της κυβέρνησης της ΝΔ είναι τόσο εκκωφαντική που δε μας αφήνει να κοιμηθούμε.
        Β.Μ.

        Μονο που έκανε

    3. από την αρχή φαινόταν ότι ο ρουπακιάς φαινόταν λαγός του Σαμαρά για να στήσουν όλη την ΧΑ

    4. Το “σύστημα”έχει σοβαρό θέμα γιατί ξέρει πολύ καλά τι ενδέχεται να πάθει στις επόμενες εκλογές. Παλεύει με νύχια και με δόντια να επιβιωσει.Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ποιοι θα βρεθούν αύριο, μεθαύριο να μαγκωσουν όλους αυτους που έφτιαξαν και συντηρουν έως και σήμερα αυτό το λεγόμενο “σύστημα”και με συνοπτικές διαδικασίες να τους χώσουν μέσα.Γιατί αυτή πρέπει να είναι η κατάληξη τους.

    5. Ο Ρουπακιας, πηρε εντολη απλως να μαχαιρωσει το Φυσσα, και οχι να τον σκοτωσει, ωστε να κατηγορηθει η Χρυση Αυγη για αποπειρα φονου. Η τιμωρια του (με τη βοηθεια του κρατους), θα ητανε σχεδον μηδενικη. Ο βλακας ομως, παραμαχαιρωσε τον αλλον, και πεθανε. Ο Ρουπακιας μην γνωριζοντας ακομα την καταληξη, και πιστευοντας οτι ο Φυσσας ηταν απλως τραυματιας (γιατι δεν πεθανε αμεσως), εκατσε και περιμενε την αστυνομια και φωναξε “ειμαι Χρυση Αυγη” μολις τους ειδε. Μολις εμαθε οτι ο Φυσσας ειχε πεθανει και οτι ο ιδιος κατηγορουνταν για δολοφονια, δεχτηκε τεραστιες απειλες κατα της ζωης του(και της οικογενειας του) να μη μαρτυρησει τιποτα, με ανταλλαγμα μια ολιγοετη φυλακιση και μια καλη χρηματικη αποζημιωση. Γι αυτο και δε ζηταει αναστολη της φυλακισης μεχρι το εφετειο. Θα του κανει το εφετειο την ποινη καμια 15αρια χρονια, που θα σημαινει 5-6 χρονια καθαρη φυλακιση, ηδη θα μετραει 18 μηνες προφυλακιση συν οσο χρονο κατσει μεσα μεχρι την εφεση, και τελικα θα βγει πριν απο τους Χρυσαυγτες εξω. Ποσο απεχει αυτο το σεναριο απο την πραγματικοτητα; Εσυ αποφασιζεις…

    6. Μπορει το ενδεχομενο η δικαστικος να εχει κανει καποια ατασταλια και η κυβερνηνη να την εκβιαζει? Λεω εγω τωρα?

    7. Η Μαγδα Φυσσα, ζητησε περαιτερω διευκρινησεις απο το δικαστηριο μετα απο αυτη την καταγγελια, ή το προβλημα της ειναι μονο η Χρυση Αυγη, κι οχι ποιος εδωσε εντολη και γιατι σκοτωθηκε ο γιος της,

    8. Το παραμυθι με τους δικαστες…και τις αποφασεις…γνωστο…
      Βγαζουν αποφαση…παιρνουν προαγωγη…Αισχος…

      Ερωτηση…..γιατι ωρε Λιακο…δεν προσφυγατε…στα δικαστηρια…εναντιον ολων αυτων…?
      Προδοτες, λαμογια, τουρκαλαδες, απλυτοι, ευρωλιγουρηδες…κλπ
      Απαντηση….διοτι, ως πατριωτες της φακης, κανατε παρεα και γλειφατε, και τους φιλελεδες…και τα κομμουνια…
      Τωρα λοιπον, το μπουλντογκ…του μητσοτακουλα…θα σας χωσει ΟΛΟΥΣ μεσα…αγνοωντας την εισαγγελεα…
      Θελεστα και παθεστα…

    9. Αυτό που καταγγέλλει ο Κασιδιάρης είναι άκρως σοβαρό αλλά γιατί μέχρι σήμερα δεν το είχε καταθέσει στην ακροαματική διαδικασία; Τώρα το καταθέτει που έχει βγει καταδικαστική απόφαση; Βλαμμένος είναι ή έχει βλαμμένους δικηγόρους; Βέβαια δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και θα τους χώσουν μέσα όλους ακόμη και εάν καταθέσει ο ίδιος ο Θεός. Το “Συνταγματικό Τόξο” και η από αυτό εξαρτώμενη και ελεγχόμενη Δικαιοσύνη, αποτελεί την πιο στυγνή και μεγάλη εγκληματική οργάνωση στην χώρα…. που μέχρι και ο Κιμ Γιογκ Ουν θα την έτρεμε….

    10. Η βρωμα των δικαστων εφτασε στην ουρα….η δικαιωσυνη που επαγγαιλωνται τα δικαστακια ειναι κατα παραγγελεια ανομων συνφεροντων …φαινετε οτι η χρυση αυγη εκοβε ψηφους δηλαδη μασα…για να εξηγουμαστε…ο δολοφονος ειναι ενας και εχει ομολογηση οι αλλοι ειναι ολοι αθωοι και δικαζονται για τις ιδεες τους..δηλ πολιτικη δικη..τα κοπροσκυλα κουτσουμπας τσιπρας νταλαρας κλπ σκουπιδια εστελναν την ετυμηγορια απο το πεζοδρομιο..και φυσικα οι λειτουργοι…να τους πει
      κανεις ακουσαν αυτιυς και οχι το δικιο…αλλα εστω και ενας να εχει δικιο και οι πολλοι αδικο το δικιο ειναι δικιο…..επισεις λειτουργοι ειναι οι ποιουντες τον νομο με γνωμονα παντα το δικιο και οχι τα πρωσοπικα συμφερωντα και την προκαταληψη….

    11. Συμφωνώ απόλυτα να εξεταστούν εις βαθος, τα όποια στοιχεία έχει ο κάθε, έστω ήδη, καταδικασμένος. Διαφωνώ κάθετα με την ύποπτη κατά την άποψη μου, εισήγηση της Κας Εισαγγελέως!
      ΠPΠEI AΠAPAITHTA NA ΔIATAXΘEI EPEYNA KAI ΓIA TA ΣTOIXEIA ΠIΘANΩN TPITΩN EMΠΛEKOMENΩN ΣTA EΓKΛHMATA, OΠΩΣ EΠIΣHΣ KAI EPEYNA ΓIA THN AKPΩΣ AΦYΣIKH KAI ΠEPIEPΓH ΣYMΠEPIΦOPA THΣ ΔHMOΣIAΣ KATHΓOPOY!!!

    12. Συμφωνώ απόλυτα να εξεταστούν εις βαθος, τα όποια στοιχεία έχει ο κάθε, έστω ήδη, καταδικασμένος. Διαφωνώ κάθετα με την ύποπτη κατά την άποψη μου, εισήγηση της Κας Εισαγγελέως!
      ΠPΠEI AΠAPAITHTA NA ΔIATAXΘEI EPEYNA KAI ΓIA TA ΣTOIXEIA ΠIΘANΩN TPITΩN EMΠΛEKOMENΩN ΣTA EΓKΛHMATA, OΠΩΣ EΠIΣHΣ KAI EPEYNA ΓIA THN AKPΩΣ AΦYΣIKH KAI ΠEPIEPΓH ΣYMΠEPIΦOPA THΣ ΔHMOΣIAΣ KATHΓOPOY!

    13. Εν τω μεταξύ Κασιδιάρης και Λαγός κάνουν τα πάντα να εκθέσουν την σκανδαλώδη πολιτική δίκη με όποιο τρόπο μπορούν. Ο φοβερός ηγέτης Μιχαλολιάκος, που ήθελε να τον προσφωνούν και … αρχηγό έχει καταπιεί τη γλώσσα του και περιμένει να του ρίξουν τη ποινή να πάει μπουζού. Οι δε υπόλοιποι κατακαημένοι βρίσκουν κάτι ηλίθιες δικαιολογίες ίσα ίσα να γλιτώσουν ότι μπορούν, για τέτοιους βλάκες μιλάμε που ο “χοντρός” εβαλε σε ψηφοδέλτια.

    14. και τωρα κυρια λεπενιωτη πρεπει να φωναξεις τον εξ αποριτων του σαμαρα να μας πει τι ελαγαν με τον δολοφονο του φυσσα να μαθουμε και εμεις για να κρινουμε οπως οι δημοσιογραφοι τηλεδικαστες παπαδακης χατζιευαγκελατος κλπ

    15. Να πούμε πάντως συγχαρητηρια στήν κ. Εισαγγέλεα που στέκετε όρθια ακόμα παρά τπν τρομολαγνία του διεφθαρμένου συστήμ
      ατος στην στημένη αυτή δίκη της Χ.Α.

    16. Αυτό που καταθέτει ο κύριος Κασιδιάρης είναι πολύ σοβαρό αλλάζει τα πάντα αν είναι αληθές τότε όλοι η νέα Δημοκρατία είναι εγκληματική οργάνωση άμεσα φυλακή θέλουν και για εσχάτη προδοσία τής Ελλάδας μας μπράβο στο μακελειό

    17. Το κακο ρε Ηλια ειναι οτι λες σε ενα καθοδηγουμενο δικαστηριο, οτι ο φονιας καθοδηγηθηκε. Περιμενεις κανενα αποτελεσμα;

    18. Καλά, τόσα χρόνια σερνόταν η δίκη, τόσοι εισαγγελείς, τόσοι δικαστές, τόσοι δικηγόροι (κυρίως της υπεράσπισης) και τόσοι κατηγορούμενοι (αυτοί με μικρότερη ευθύνη, γιατί δεν έχουν άμεση πρόσβαση στα στοιχεία της δικογραφίας) και ούτε ένας δεν είχε δει τα τηλέφωνα που είχαν γίνει;;; καλά κοιμόντουσαν όλοι τον ύπνο του δικαίου;;; καλά αυτός ο ρουπακιώτης ήταν στην ΚΝ€, πήγε πολάν, ξαναγύρισε ΚΚ€, ήταν στην ΧΑ και συζητούσε την μεταγραφή του στην νου-δούλα;;; μιλάμε αξίζει το νόμπελ ιδεολογικής συνέπειας!!!

    19. Προδότες εγκληματική οργάνωση είναι όλοι τους ΚΚΕ νέα Δημοκρατία ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ που έχουν καταβροχθίσει την χώρα για αυτό πολεμάνε τους πατριώτες τους χαλαγανε τα σχέδια ο θεός μαζί σας

    20. Με λίγα λόγια, τηλεφωνική επιοινωνια, ενδιαφερόμενων παραγοντωνουδουλων με τον “επιθετικό” πριν για τις υπογραφές στο συμβόλαιο Κ μετά για τις εμπλοκές που προέκυψαν λόγο γκολ στην παράταση που δεν ήταν στην συμφωνία Κ “ξαφνικόυ θανάτου” αποκλεισμού του αντιπάλου. Κ εσείς ασχολείστε Μ το βούλευμα του ραμπιτ. Σας τα είχα προβλέψει αλλά……. Ελπίζω ν το παίξατε στο στοίχημα. Αλλιώς κουβά όλοι μνοπνα

    21. Ο δολοφόνος και ο ηθικός αυτουργός που έδωσε την εντολή για την δολοφονία ( Ν.Δ – ξένο κέντρο εξουσίας )
      να σαπίσουν στη φυλακή.
      Οι αθώοι σπίτια τους.
      Τη συνέχεια όλοι τη γνωρίζουμε.

    22. ρε παιδια στημενη δικη ειναι, και την ξερουν καλυτερα οι δικαστικοι,,,τι να λεμε τωρα….
      απλα οι δικαστικοι εκτελουν εντολες, τοσο απλα…….

      αλλα να αρχισουν να διαρεουν , οπως το βιντεο Μπαλτακου ,
      για να βγαλουμε τον χειμωνα μιας και θαχουμε λοκνταουν λογω κορονοιου….
      θα εχουμε θεμα το χειμωνα……θα γελασει ο καθε πικραμενος…..
      καποτε ο Τραγκας , η γατα, ρωτουσε τον Ηλια
      “εχετε και αλλα ντοκουμεντα”????
      κατι ηξερε ο Τραγκας

    23. Μετά παραπονιόμαστε ολοι για τις μάσκες που φοράμε. Βρε δεν λέμε δοξα τω Θεω που τις φοράμε, αλλιως θα μας έπνιγε η μπόχα. Ολοι μάσκες, οχι τοσο για τον κορονοιο, αλλα για την βρωμια που μας περιτριγυρίζει. Έλεος πια!! Πως καταντήσαμε ετςι. Η μαλλον, πως μας κατάντησαν ετςι και πως αφήσαμε και εμεις τους εαυτους μας να μας το κανουν. Μη βγάζουμε την ουρά μας εξω. Ειμαστε και εμεις υπευθυνοι για ολο αυτο το χαλι.

    24. Μετά από αυτό που κατήγγειλε ο Κασιδιάρης,έχει κανείς αμφιβολία για το ότι η δολοφονία ήταν προμελετημένη και η δίκη στημένη;

    25. Κ. Λεπενιώτη η Εισαγγελέας έκανε την πρότασή της και ανέφερε τους λόγους που δεν προτείνει φυλάκιση αλλά να δοθεί αναστολή.
      Εσείς αφού θέλετε σώνει και καλά να τους κλείσετε μέσα πέστε μας τους λόγους που προτείνεται κάτι τέτοιο όπως κάνατε και με τις ποινές. Η ιστορία θα κρίνει και τις δύο ανεξάρτητα αν πάνε ή όχι φυλακή οι καταδικασθέντες.

    26. Εάν δεν δοθούν αναστολές μετά όλη αυτή την επιμονή της εισαγγελέως, θα σημαίνει ότι το δικαστήριο απαξιοι πλήρως το ρόλο της εισαγγελική παρουσίας και θέλει να κάνει μόνο τα δικά του.. αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο.. Ταλαιπωρούν ολόκληρη εισαγγελέα εφετων και την απαξιουν έτσι;

    27. Το δικαστήριο δεν ψάχνει στοιχεία για ορθή κρίση, για να τεκμηριώσει την απόφαση εγκλεισμού ψάχνει.

    28. Η κα ειαγγελεας κρίνει με βάση όλων των στοιχείων. Ειδικά απο τα αποδεικτικα υπεράσπησης, απο την δράση κάποιων κνιτών μαρτύρων κατηγορίας που έχουν παρουσιαστεί φωτογραφίες με την δράση τους ( που έπρεπε να εχουν δικαστεί για αυτές ) και φυσικά με βάση συντάγματος, νόμων και συνθηκών. Επίσης η πρόταση της περι ενοχής του δολοφόνου, κάποιων παραπτωμάτων απο την πλευρα κάποιων πρώην βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, αποδεικνυει περίτρανα το ήθος, την αφοσίοση της και φυσικά την αξία της ως δικαστικό λειτουργό.

    29. το πολιτικό σύστημα έχει διαιρέσει έχει καταφέρει να ξεφτυλίζει θεσμούς ένοπλες δυνάμεις δικαστικό σώμα ιατρούς επιστήμονες κλπ κλπ!!!! να τους χρησιμοποιεί σαν αναλώσιμους και ύστερα να τους πετάει στον κάλαθο των αχρήστων

    30. Η εισαγγελέας βλέπει τα στοιχεία και από αυτά κρίνει ότι δέν πρέπει να προφυλακιστούν,προφανώς δέν έχουνε προφυλακιστεί άλλοι πού έχουνε τελέσει πιό βαριά αδικήματα και γιά αυτό θεωρεί ότι δέν πρέπει να μπούνε μέσα.
      Τώρα τή πρεμούρα έχει πιάσει όλους τούς τηλεδικαστές να μπούνε μέσα ντέ και καλά,αυτό είναι άλλο θέμα.

    31. Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ.
      Απλά αργούν να τα βρουν στη μοιρασιά σε ποιους και με ποια κριτήρια θα δοθουν αναστολές. Παίζεται μεγάλο οικονομικό και πολιτικό παραδικαστικό παζάρι στα παρασκήνια που δε θα το μάθουμε ποτέ.
      Πολλών οι λογαριασμοί θα γεμίσουν η ήδη έχουν γεμίσει εν μία νυκτί.
      Δεν ξέρω την πραγματική γνώμη σας γιατί εσείς πολλές φορές είστε απρόβλεπτοι αλλά το γράφω ΜΟΝΟ για σας γιατί «γουσταρω» να το πω.

    32. Κυρία Λεπενιώτη ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αποφασίσετε και να σκεφτείτε σύμφωνα με το ΝΟΜΟ, όπως πολύ καλά γνωρίζετε.
      Οι στάση σας , και η αποφάσεις σας ΠΡΕΠΕΙ να βασίζονται σε νομική σκέψη.
      ΒΛΕΠΟΥΜΕ τις προτροπές της κυβέρνησης που έστειλε 20 000 άτομα έξω από το εφετείο.Δε γράφω ‘ανοχή της κυβέρνησης’ αλλά οργάνωση του όχλου. Από όλους εκείνους, αλήθεια, ξέρει κανείς το Φύσσα η έχει δει έστω και φωτογραφία του? Κανένας. Και όμως ήλθαν οργανωμένη από την κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση η οποία την επόμενη ημέρα συνέλαβε γιαγιάδες έξω από το εφετείο γιατι ‘δε σεβάστηκαν τα μέτρα για τον covid. Ενω ο όχλος δε μετράει.
      Ξέρουμε επίσης ότι δε προκύπτει ούτε ενοχή ούτε καν λόγος προφυλάκισης. Το εξήγησε η κυρία Οικονόμου και το καταλάβαμε και εμείς.
      Κυρίως το καταλάβατε εσείς. Αφήστε λοιπόν τα προσωπικά και τους κυβερνητικούς που παρεμβαίνουν και πράξτε σύμφωνα με το ΝΟΜΟ.
      Τιμήστε τον Ορκο σας. Αυτό που σίγουρα ΔΕΝ θα θέλετε θα είναι να στιγματιστείτε για πάντα ως επίορκος δικαστικός, στα χνάρια του Ισίδωρου Ντογιάκου ο οποίος… δεν είναι δικαστικός.
      Τι είναι ο Ντογιάκος αλήθεια;

      1. Ισίδωρος Ντογιάκος – ενας πληρωμένος επίορκος “εκτελεστής” του οποίου η αποστολή είναι να εξοντώνει πολιτικούς αντιπάλους και ενοχλητικούς ρίχνοντάς τους στη φυλακή.
        Τηλεφωνεί σε εισαγγελείς και δικαστές εκβιάζοντας τους να φυλακίσουν αθώους – αλλά και να αθωώσουν ενόχους.
        Και όχι μόνο Χρυσαυγίτες, “καθαρίζει” όσους θεωρεί αδύναμους και ενοχλητικούς.
        Εχουμε πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα για τον επίορκο αυτό τύπο.
        Μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ που ελέγχουν λαθρεμπόριο και επιβάλλονται με σφαίρες και φυλακίσεις, τομέα τον οποίο έχει αναλάβει.
        ΔΕΝ μασάνε όλοι όμως. Η Κυρία Οικονόμου είναι μια έντιμη δικαστικός, μια έντιμη εισαγγελέας που υπηρετεί τη Δικαιοσύνη και το σέβεται.
        Η Κυρία Λεπενιώτη, πράγματι λειτούργησε ως κινούμενο της μαφιόζικης κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά λόγω της ξεκάθαρης κατάστασης ευελπιστούμε να τηρήσει το ΝΟΜΟ.
        Οσο για το Ρουπακιά… Ναι γιατί όχι καθόλου παράξενο μετά απο όλα αυτά, να τον έχουν βάλει ο Σαμαράς να τραυματίσει το Φύσσα και να τον μαχαίρωσε άλλος η τελικά τους έμεινε. Ο Βορίδης είχε προανακοινώσει συλλήψεις τότε.
        Παντως ας ξέρουν όλοι ότι το παιχνίδι που έχουν στήσει κατά της Χρυσής Αυγής έχει αποκαλυφθεί, και η κυρία Λεπενιώτη καλά θα κάνει να σταματήσει να συμμετέχει.

    33. θέλουν να σκάσει γενικό Lockdown και δεν τους βγαίνει…. προδότες ολκής και ανθέλληνες…κράτα κ.εισαγγελέα… η συνείδηση είναι το παν… ασε εκείνους που την κατέστρεψαν…μείνε στο ύψος σου

    34. τους εχει φαει η πολυ νομοθετικη σκεψη…δεν κοιμουνται το βραδυ
      εν τω μεταξυ ενας δολοφονος που σκοτωθηκε σε τροχαιο και ειχε καταδικαστει σε ισοβια
      εκανε βολτες αμεριμνος οπως αποδειχθηκε

    Comments are closed.