ΣΤΑΧΤΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ “ΧΑΡΙΣΕ” Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ – ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΟΡΝΟΜΠΑΙΝΤΕΝ

    Κοινοποίηση:
    Picture_115

    Ρωσικοί πύραυλοι cruise Kalibr κατέστρεψαν πριν από λίγο πολύ μεγάλο φορτίο αμερικανικών και ευρωπαϊκών όπλων στο Tζίτομιρ αξίας περίπου ενός δισ. δολαρίων, μέσα στο οποία φέρονται να βρίσκονται και τα αντιαεροπορικά όπλα που χάρισε απλόχερα ο Μητσοτάκης ξεγυμνώνοντας το Αιγαίο και τα νησιά μας.

     

    H επίθεση έγινε κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Μαλίν.

    Τα όπλα αυτά θα μεταφερόντουσαν στο μέτωπο του Ντόνμπας.

    Το Ζιτόμιρ είναι πόλη στη βορειοδυτική Ουκρανία. Είναι κτισμένο στις όχθες του ποταμού Τέτεριβ. Εκτιμάται ότι το 2013 είχε 271.303 κατοίκους. Το Ζιτόμιρ είναι σημαντικός συγκοινωνιακός κόμβος και βρίσκετια κοντά στα σύνορα με την Πολωνία.

    Τα δυτικά όπλα μεταφέρονται από εκεί στο Τζίτομιρ και εν συνεχεία προωθούνται στο μέτωπο του Ντόνμπας και σε άλλες περιοχές.
    Είναι σαφές ότι οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει ικανό δίκτυο πληροφόρησης και εντοπίζουν πολλά οπλικά φορτία δυτικής προέλευσης τα οποία και καταστρέφουν. Κατά τα άλλα, χαρείτε τα όπλα που αγόρασε ο κάθε Έλληνας φορολογούμενος για την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, να γίνονται λίπασμα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Να δούμε τα ζώα των δυτικών κοινωνιών ποτέ θα καταλάβουνε ότι οι ηγεσίες τους είναι μιας αρρωστημενης ελιτ

    2. Να ρωτήσω θέλω, αν τους στείλουμε τον Κούλη, το υπερόπλο μας, θα τον κάνουν κι αυτόν σκόνη; αν ναι, τότε να βοηθήσουμε βρε παιδιά τους έρμους τους Ουκρανούς, στείλτε το υπερόπλο Κούλη!!!

    3. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΟ ΡΑΒΤΕΒΟΥ….ΧΩΡΙΣ ΚΟΓΚΡΕΣΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ …ΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΡΝΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΖΟΥΤΣΕΚΙ Η ΚΟΥΛΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ….ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝΕ ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ….ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ….
      Η ΒΡΩΜΟ ΠΟΥΣΤΑ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ…. ΗΛΙΘΙΑ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ…ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ….ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ …ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ ….ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ .. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ …ΒΡΩΜΟ ΚΟΥΛΗ….Ο ΜΕΜΕΤΗΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ….ΚΥΡΙΑΚΟΥ #ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ# Ο #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ#….ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΟΥΛΟΣ ….ΟΙ #ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ#ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ …ΟΜΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ…100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΦΑΓΕ Η DORA ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝΩΝ ΤΣΕΠΕΣ

    4. ΑΣ ΓΊΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ

    5. Δεν πειράζει. Ο τακουλας σας προστατευει. Τυχερακιδες….η τυχη σας δουλευει για εσας χωρις εσας

    6. τα ελληνικά όπλα είναι να αναγκαία για να προστατευθούν οι αφροασιάτες που κατοικούν στην Ελλάδα και την αναζωογονούν δημογραφικά…..φανταστείτε να γίνει πόλεμος και να σκοτωθούν όλοι οι επενδυτές……τέλειωσε η Ελλάς!!!!!

    7. Άνοιξε η καταπακτή, έφυγε το τεμάχιο και 1 δις των συριζαίων της Δύσης εξαϋλώθηκε. Έτσι. Απλά

    Comments are closed.