ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥ; ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΕ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ» ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ Ή ΑΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ – ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    covid

    O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) διερευνά την πιθανότητα να διαδόθηκε σκοπίμως ο Covid-19 ανάμεσα «σε ανθρώπινους πληθυσμούς» με έμμεσο ή άμεσο τρόπο δικαιώνοντας όλους όσους πιστεύουν πως μπορεί να υπήρχε εγκληματικός σχεδιασμός πίσω από την πανδημία του κορωνοϊού.

    Η πρώτη προκαταρκτική έκθεση του ΠΟΥ δημοσιεύτηκε πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 9 Ιουνίου του 2022.

    Σε μια πρώτη «Προκαταρκτική Έκθεση του SAGO»,το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων έχει πλέον ορίσει στο σημείο «Στόχοι και Καθήκοντα» (σελίδα 8) ως μελλοντικό τομέα ευθύνης του ΠΟΥ «την ανάπτυξη , παρακολούθηση και υποστήριξη των επόμενων βημάτων στις μελέτες για την προέλευση του SARS-CoV-2».

    Σύμφωνα με το έγγραφο του ΠΟΥ: ” Έκθεση της κοινής αποστολής ΠΟΥ-Κίνας για την νόσο του κορωνοϊού 2019 (COVID-19)”, η έκθεση αναφέρεται στα ευρήματα και τις αξιολογήσεις ενός ταξιδιού από «25 εθνικούς και διεθνείς εμπειρογνώμονες» την περίοδο από 16 έως 24 Φεβρουαρίου 2020, με διαμονές «στην πόλη του Πεκίνου και στις επαρχίες Sichuan (Chengdu), Guangdong (Guangzhou). ,

    Στη σελίδα 14 του πρόσφατα δημοσιευμένου εγγράφου λέει στο κεφάλαιο: “3.1.5 – Η πιθανότητα παραβίασης των μέτρων βιοασφάλειας ή βιοασφάλειας“: «Κατά την διάρκεια αυτής της πανδημίας και σε προηγούμενες επιδημίες, υπήρξε μεγάλη συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα να εισέλθουν νέα παθογόνα στον ανθρώπινο πληθυσμό ως αποτέλεσμα παραβίασης της βιοασφάλειας σε εργαστηριακή ή επιτόπια δραστηριότητα».

    «Μια πιθανή παραβίαση των μέτρων βιοασφάλειας μπορεί να προκληθεί από τυχαίο συμβάν ή διαδικαστική αποτυχία που οδηγεί σε μόλυνση του προσωπικού που εργάζεται σε ένα εργαστήριο κατά την χρησιμοποίηση ζώων ή τη συλλογή δειγμάτων σε ένα χωράφι.
    Τέτοιες παραβιάσεις της βιοασφάλειας μπορεί επίσης να έχουν ως αποτέλεσμα την τυχαία ή σκόπιμη απελευθέρωση παθογόνων παραγόντων από ένα εργαστήριο και σε ανθρώπινους πληθυσμούς ή στο περιβάλλον, άμεσα ή έμμεσα».

    Αν έγινε σκόπιμα η διάδοση του ιού, ποιοι το έκαναν και που αποσκοπούσαν;

    Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2021, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει μια νέα Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα «για την προέλευση των νέων παθογόνων παραγόντων».
    Μία ανώτατη υπάλληλος του ΠΟΥ, η Αμερικανίδα επιδημιολόγος Maria Van Kerkhove, δήλωσε τον Φεβρουάριο του 2022:

    “Απαιτούνται πολλές περισσότερες μελέτες για να κατανοήσουμε πραγματικά την προέλευση αυτού του ιού. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες.”

    Το όνομα της ομάδας, SAGO, αντιστοιχεί στον αγγλικό όρο Scientific Advisory Group for the Origins of Novel Pathogens. Το τελικό διεθνές καστ ανακοινώθηκε τελικά τον Νοέμβριο του 2021 . Ο ιολόγος Charité Christian Drosten είναι ο μόνος Γερμανός επιστήμονας μεταξύ των 28 μελών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. παρτε το χαμπαρι το μετρό με το μέτρο αλλαζει στον τονισμο οι κινεζοι χρωστουσαν σε ολες τις χωρες οι πιο επικίνδυνοι ειναι οι επιστημονες …και οι μετέπειτα οι πολιτικοι οπου επελεξαν να μας γυρισουν την πλατη μετα τα μνημονια τι περιμεναμε αυτοσχεδιους μηχανισμους οταν ενα ολοκληρο συνταγμα αποτελειτε απο 5 βασικους νομους και 2500 “παραθυρακια” εφαρμογες για εξαφανιση βασικων μαρτυρων οπου τους ειχε παρει χαμπαρι υπογείως τωρα που ξεβρασανε οι απόψεις γινανε μουγκα …μουγκα να κανουν αυτοι που υπέκλεψαν τηζωή μας!!!!!

    2. Θα ξεκινήσουν έρευνα για να καταλήξουν στο ότι… “δεν υπήρχε δόλος”.

    3. Κύριοι συνσχολιαστες του “μακελειό”θα σας ξεφουρνησω μιαν αλήθεια και ζυγίστε τη βαρύτητα της.
      Ο Γκεητς και οι πέριξ αυτού μαριονετιστες πονταρανε στη ταχύτατη εξάπλωση του κορονογιου μέσω της Θείας μετάληψης.
      Φανταστείτε πόσοι μεταλαμβανουν σε όλη τη Ελλάδα κ σε όλα τα Ορθόδοξα κράτη σε μια μόνο Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.
      Πρέπει να είχαν χλωμιασει όταν διαπίστωσαν ότι ο Σωτήρας Χρήστος προστατεύει με τόσο φανερό τρόπο το ποίμνιο Του.

    4. μας δουλευουν και μεις τα χαφτουμε,ειναι δυνατον ο εγκληματιας να δινει οδηγιες πως να ανακαλυφθει το εγκλημα?

    5. Έχουν εξαφανιστεί εργαζόμενοι αεροδρομίων, τραίνων, εργοστασίων, οδηγοί φορτηγών και απλά τα ΜΜΕ ανακοινώνουν ότι ο κόσμος έγινε τεμπέλης στη διάρκεια της σκ@μδημιας. Που να είναι άραγε όλοι αυτοί οι τεμπέληδες!!!!
      Προφανώς ψάχνουν για άλλοθι!

    6. Δεν φταίνε αυτοί που μας ταιζουν με το φτυάρι… φταίμε εμείς που έχουμε το στόμα ανοιχτό σαν χασκες…

    7. Αυτοι που ενορχηστρωσαν την “πανδημια” και τα εμβολια,θα κανουν ερευνα για να βρουν τον ενοχο.μα για ποσο ζωα μας περνανε…….!!!!!

    8. Η έρευνα θα δείξει ότι ο ιός εξαπλώθηκε τυχαία και όχι σκοπιμα …..θα το δείτε. Τυχαίο? Δεν νομίζω.

    9. Ναι,οι ίδιοι που έβγαλαν τα εμβόλια οι ίδιοι αμόλησαν και τον ιό.

    Comments are closed.