ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!! ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ – “ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ” ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ…

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_1

    Με νέα δέσμη μέτρων στήριξης που απευθύνονται σε περισσότερες από 500.000 επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζομένους ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Βλέποντας την λαϊκή κατακραυγή και τα ποσοστά της ΝΔ να κατρακυλούν στις δημοσκοπήσεις, προτιμά να αποτελειώσει την οικονομία που ο ίδιος κατέστρεψε με τα αναίτια σκληρά μέτρα. Αρκεί να σώσει την καρέκλα του. Ο κόσμος όμως ξύπνησε και δεν μασάει το σανό.

    Δείτε λοιπόν τι ανακοίνωσε πριν λίγο ο… μεγάλος ηγέτης:

    «Από την πρώτη στιγμή που χτύπησε η πανδημία είχα τονίσει πως η προτεραιότητα της Υγείας πρέπει να συμβαδίζει με τη θωράκιση της Οικονομίας. Γι’ αυτό ακριβώς, και δίπλα στη τιτάνια προσπάθεια ενίσχυσης του ΕΣΥ, μέσα στο 2020 διατέθηκαν 24 δισεκατομμύρια για τη στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Και σήμερα κινητοποιούνται ακόμα 2,5 δισεκατομμύρια, ανεβάζοντας στα 11,6 δισ. τα σχετικά κονδύλια για το 2021. Σε πείσμα της ανεύθυνης καταστροφολογίας, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η εθνική οικονομία άντεξε. Παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες, είχαμε ελάχιστα «λουκέτα». Στη συγκράτηση της ανεργίας η χώρα είχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη. Και η ύφεση περιορίστηκε στο 8,2%, κόντρα στις μίζερες προβλέψεις της αντιπολίτευσης. Στόχος μας, τώρα, είναι ο κόσμος της παραγωγής να μείνει όρθιος μέχρι το τέλος της δοκιμασίας. Κάνοντας, έτσι, πιο σίγουρα τα πρώτα του βήματα στην επόμενη μέρα. Σήμερα, λοιπόν, μπορώ να ανακοινώσω μία νέα δέσμη μέτρων τόνωσης τα οποία θα ανακουφίσουν περισσότερες από 500.000 επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και εκατομμύρια εργαζόμενους.

    Πρώτον, τον Απρίλιο εγκαινιάζεται ο 7ος κύκλος χρηματοδότησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής για τις επιχειρήσεις που είχαν μειωμένο τζίρο από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο. Θα είναι διευρυμένος, περιλαμβάνοντας όλους όσοι πλήττονται, όπως το λιανεμπόριο, την εστίαση και κλάδους όπου εφαρμόστηκαν περιορισμοί. Αλλά και με αυξημένη ενίσχυση: Τα ποσά θα ξεκινούν από 1.000 ευρώ για έναν αυτοαπασχολούμενο και θα φτάνουν έως τις 100.000 ευρώ.

    Δεύτερον, η απαλλαγή από 30% μέχρι και 50% της αποπληρωμής της Επιστρεπτέας Προκαταβολής θα ισχύσει και για όσους είχαν ενταχθεί στους τρεις πρώτους κύκλους της και είχαν σημαντική πτώση του τζίρου τους το 2020. Ενώ όλες οι δόσεις εξόφλησης αυξάνονται από 40 σε 60. Αν, μάλιστα, η επιστροφή καταβληθεί εφάπαξ, θα υπάρχει έκπτωση 15%. Έτσι, ένα μεγάλο μέρος της ενίσχυσης μετατρέπεται σε απευθείας επιχορήγηση, με άλλα λόγια σε Μη Επιστρεπτέα Προκαταβολή.

    Τρίτον, με στόχο την προστασία των θέσεων εργασίας, οι κλάδοι που πλήττονται θα ανακουφιστούν, με ένα ακόμα μέτρο: H Πολιτεία θα επιδοτήσει σοβαρό μέρος των παγίων δαπανών που έγιναν το 2020 οι οποίες δεν καλύφθηκαν από άλλες ενισχύσεις. Και η συγκεκριμένη θα πάρει τη μορφή «πιστωτικού» για μελλοντικές φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις, με σκοπό οι επιχειρήσεις να επανεκκινήσουν μετά τη κρίση με όσο το δυνατόν λιγότερα βάρη.

    Τέταρτον, το Πρόγραμμα Γέφυρα για τη ρύθμιση των δανείων για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει εκτός από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, επιδοτώντας, για πρώτη επίσης φορά, εκτός από τους τόκους και το κεφάλαιο. Στα ενήμερα δάνεια η ενίσχυση θα φτάνει μέχρι και το 90% της δόσης, ώστε να επιβραβεύονται οι συνεπείς. Ενώ στα «κόκκινα» δάνεια θα αγγίζει το 80% αν ρυθμιστούν, ώστε να βοηθιούνται οι πιο αδύναμοι.

    Τέλος, τις επιλογές αυτές πλαισιώνουν δύο ακόμα πρωτοβουλίες: Όπως συμβαίνει και έως τώρα, οι φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές Μαρτίου όσων πλήττονται θα μεταφερθούν στο τέλος της περιόδου ρύθμισης. Ενώ διατηρείται και αυτόν το μήνα η πλήρης απαλλαγή ενοικίου στα επαγγελματικά ακίνητα.

    Το συγκεκριμένο σχέδιο θα παρουσιαστεί αναλυτικά, σε λίγη ώρα, από το οικονομικό επιτελείο. Πρόκειται, πάντως, για μέτρα τα οποία καθιστά εφικτά η ορθολογική οικονομική πολιτική που προηγήθηκε. Όπως και η σωστή αξιοποίηση των ταμειακών διαθεσίμων όλο το τελευταίο διάστημα. Διαμορφώνουν το δρόμο για την ασφαλή μετάβασή μας στην μετα-κορονοϊό εποχή. Και αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση ξέρει και μπορεί να ακολουθεί τις επιταγές της συγκυρίας, αλλά και τις ανάγκες της κοινωνίας. Με εμπιστοσύνη στους Έλληνες και στη δυναμική της χώρας μας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    60 Σχόλια

    1. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    2. Οι κορυφαίοι 5 χειρότεροι Ρωμαίοι αυτοκράτορες.
      Ο Caligula, ο οποίος ήταν επίσης επίσημα γνωστός ως Gaius, ήταν ο τρίτος Ρωμαίος αυτοκράτορας, που κυβερνούσε για τέσσερα χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι γνωστός για τα κατορθώματά του των απορριμμάτων και της σφαγής που ξεπέρασε ακόμη και αυτό του Nero, του διαβόητου ανιψιού του.
      Σύμφωνα με ορισμένους Ρωμαίους συγγραφείς, όπως ο Σουετώνιος, παρόλο που ο Καλιγκούλα ξεκίνησε ως ευεργετικός κυβερνήτης, έγινε σκληρός, κακός και κακός αφού υπέφερε από σοβαρή ασθένεια (ή ίσως δηλητηριάστηκε) το CE 37, λίγο μετά την ανάληψη του θρόνου . Αναβίωσε τις δίκες προδοσίας του θετού πατέρα του και του προκατόχου του Τιβερίου , άνοιξε ένα πορνείο στο παλάτι, βίασε όποιον ήθελε και στη συνέχεια ανέφερε την απόδοσή της στον άντρα της, διέπραξε αιμομιξία και σκότωσε για απληστία. Εκτός από όλα αυτά, πίστευε ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται ως θεός.
      Μεταξύ των ανθρώπων που ο Caligula φέρεται να δολοφόνησε ή δολοφόνησε ήταν ο πατέρας του, ο Τιβέριος . ο ξάδερφος του και ο υιοθετημένος γιος του Τιβέριος Γεμέλλος. η γιαγιά του Αντώνια Μικρά ο πεθερός του, Marcus Junius Silanus · και ο γαμπρός του Μάρκος Λεπίδος, για να μην αναφέρουμε μεγάλο αριθμό άσχετων ελίτ και πολιτών.

    3. Αυτό με συγγενικα πρόσωπα στην εταιρεία για το εμβόλιο της Pfizer τι έγινε;

    4. Η κομπλεξικη αδερφαρα ο Χρυσοχοιδης βγαζει τα απωθημενα στους πολιτες

    5. Ο Κουλης ο προστατης των παιδοφιλων εβγαλε την μπατσαρια να ριχνει δακρυγονα στους γερους , στους φοιτητες και στα παιδια…..

      1. Να λες καλύτερα έβγαλε ο Χιλιαρχος της Ρώμης τους Λεγεωναριους.

    6. Πια υγεια?πια πολτικη μεριμνα?κατηντησαν την υγεια βαμπιρ θανατου,τα παντα μπαινουν ως υποπτα για τις επιχορηγησεις?ξεχασαν οτι καθε χρονο τα νοσοκομεια στεναζουν απο την εποχιακη γριππη? οχι αλλα θυμουνται αυτα που τους συμφερει,παντα υπηρχαν διασωληνωμενοι,παντα ειχαμε προβλημα στις ΜΕΘ ,τετοια εποχη ,φοβασαι να πας στο εφημερευον για νσ μην σε διασωληνωσουν,θεε μου αιμοσταγεις κατηντησαν ,καλυτερα να πεθσνω σπιτι μου παρα σε αυτων τα χερια παρ ολο που ειμαι και νοσηλευτρια!!!!!!!

      1. Ο/Η Νέα αριστεροδέξια χουντοναζί Δαιμονοκρατία του τουρκογερμανού μ@λ@κ@. λέει:

        Οι φακελάκηδες γιατροί απλώς έγιναν κορωνογιατροί…..
        Όλα για τη μίζα.

    7. Αφού οι μεγάλες επιχειρήσεις είναι δικές τους… Δεν θα ενισχυθουν; Αυτοί τα παίρνουν και τα βάζουν στο χρέος να τα πληρώσουν οι άλλοι όλοι μαζί…

      1. Τις επιχειρήσεις τις έχουν αυτοί.. Παίρνουν τους μισθούς από το δημόσιο δίνουν τα λεφτά σε συγγενικα πρόσωπα η αχυρανθρωπους ανοίγουν επιχειρήσεις σύμφωνα με τους νόμους που νομοθετουν είναι μέσα στα κόλπα ΕΣΠΑ ευρωπαϊκα προγράμματα κλπ χρεώνουν το δημόσιο παίρνουν και τις επιχορηγησεις βγάζουν τα χρήμα έξω και μετά πληρώνουν το δημόσιο χρέος οι πολλοί αν πληρώνεται ποτέ.

        1. Το χρέος έχει φτάσει 250% του ΑΕΠ δεν πληρώνεται η χώρα είναι ελεγχόμενη έρχονται οι Τούρκοι σε παίρνουν εδάφη και αν μιλήσει κανείς διοριζουμε αστυνομικούς με τα λεφτά του δημοσίου να βαρανε το κόσμο που διαμαρτυρεται.

    8. Κακομοιρα χωρα αντρο των αρπακτικων πολιτικων και της μασωνικης εγκληματικης οργανωσης της οικογενειας Δρακουλομητσοτακηδων. Ποσες φορες εκλαψα για σενα και προσπαθησα να θυμηθω τις καλες στιγμες της 7ετιας οταν ολοι τρωγαμε ψωμι και ειμασταν Ελλας Ελληνων Χριστιανων. Θα ερθει καποτε παλι η δοξα σου Ελλαδιτσα μου??

    9. Ο ΛιγναδοΚούλης δίνει παροχές που θα πληρώσουμε αργότερα (αν μπορέσουμε) με μεγάλες προσαυξήσεις.

      Έτσι έμαθαν οικογενειακά να προσπαθούν να σωθούν με τα λεφτά των άλλων.

    10. Βλέπω όλα τα ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΙΑ που πριν 12 χρόνια έτρεχαν να ρίξουν δαγκωτό στο ΓΑΠ το καταραμένο για να ρίξουν το ‘φασίστα’ το Καραμανλή, σκουπίδια ευνοημένα σε όλο το φάσμα της χώρας πως τώρα όλα αυτά τα ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΙΑ είναι οι παραμένοντες φανατικοί ψηφοφόροι και υποστηρικτές του Μητσοτάκουλα και της ΝΔ. Κοινώς από τις εκλογές νοθείας στις 7 Ιουλίου του 2019 βγήκε μία συγκυβέρνηση Σημίτη-Μητσοτάκη οι οποίοι ως αλαζόνες ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ αληταράδες ελιτιστές και παχύδερμα έκαναν μέσα σε 2 χρόνια κοντά τη μεγαλύτερη ζημιά από όλους τους προηγούμενους μαζί από το 1973 και μετά. Κανένα έλεος στα ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΙΑ αυτά, αργό και ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ. Πρώτα αποκαθήλωση μετά ΣΤΑΥΡΩΣΗ όπως έκανε ο Τίτο.

    11. και πολυ μεγαλο τσογλανι……………….πουτανιτσα των σιωνιστων οτι του πουνε κανει

    12. Ψιιιιτ μάγκα…. Θες να παίξουμε το Ρώμη – Ναπολη διπλό…

    13. Κουλη το ξερεις? με μια διαφορα με ριξες στο παραμυθι σαν να ημουν κουτορνιθι και την μασισα μαστιχα και σε πιστεψα ηλιθια ολο θα και θα και θα σπασε ρε παραμυθα για σεν που νομιζεις οτι με παρολες θα σωσεις την κωλοκαθιστρα σου

    14. Ψιιιτ μάγκα… Λες να παίξουμε Ρώμη – Ναπολη Διπλό

    15. Όλα λάθος τα έκανε. Τώρα ετοιμάζεται για εκλογές που θα χάσει στα σίγουρα αντί να πήγαινε σε εκλογές πέρυσι τον Αύγουστο. Οι σύμβουλοι του εκτός από βλάκες και ομοφυλόφιλοι πρέπει να είναι και εβραίοι.

    16. ο γκειτς εστειλε τον ομπαμα τελευταιο του ταξιδι ως προεδρος στον τσιπρα για να του δωσει εντολη να φυγει αμεσα απο πρωθυπουργος γιατι αν δεν φυγει το καλοκαιρι του 2019 θα τον βρει νεο ματι και να αφησει στο ταμειο τα 37 δις για να επιβαλει ο μητσοτακης δικτατορια της ΝΤΠ σκορπιζοντας τα λεφτα σε αστυνομια γκεσταπο-επιδοματικη πολιτικη- εξαγορα δικαστων μμε γιατρων δημοσιων υπαλληλων και αρπαχτες των ημετερων και της οικογενειας.
      διεθνες δικαστηριο για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας θα υπαρξει αργα η γρηγορα και την ελληνικη παροικια με πρωτους τους μητσοτακη και τσιπρα και τους πρωταιτιους ελληνες φασιστες τζον πουλο (διευθυνων της ντομινιον που εκλεψε τις εκλογες απο τον τραμπ και ετοιμαζει απατη και στις ελληνικες),μπουρλα (για γενοκτονια με εμβολια) ,παπαδημητριου (κατασκευασε μαζι με τον γκειτς τον αλγοριθμο που επεβαλε την παγκοσμια δικτατορια),πσακη (ως εκπροσωπος τυπου του λευκου οικου παραμυθιαζει ολη την υφηλιο καθημερινα) και βεβαια τους δευτερατζες ελληνες πετρελαιαδες και κατασκευαστες που ροκανιζουν τωρα οτι απεμεινε απο τα 37 δις.

    17. Η ελευθερία δεν εξαγοράζεται ,θα πέσετε σαν τα ώριμα φρούτα από το δέντρο !..

    18. Ωραίο το κόλπο που σκάρωσε η Νέα Δημοκρατία με τους Σεσημασμένους αλλοδαπούς για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα προβλήματα που την πνίγουν( την ΝΟΥΔΟΥ) και να ρίξει τις ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό της, π.χ. σε ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ 25, ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Κ.Λ.Π. Οι συγκεκριμένοι συλληφθέντες, συνεργάτες και χαφιέδες της αστυνομίας είναι. Δεν πρόκειται να πάθουν απολύτως τίποτα. Εικονικές ποινές θα ‘χουν.
      -ΝΟΥΔΙΤΕΣ, σας πήραμε χαμπάρι! Ακόμα να το καταλάβετε;

    19. Παιδιά μην τούς ακούτε είναι ψεύτες , η αγορά θα ανοίξει το διάστημα απο 10 – 17 Μαϊου και φυσικά ξεχάστε και φέτος το Πάσχα , όπως τα Χριστούγεννα έτσ
      ι και τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται τα είχαμε πει και τότε και δυστηχώς επαληθευτήκαμε

    20. Ρε παλιό καθίκια του κερατά, που τα βρίσκεται τώρα τόσα εκατομμύρια και μοιράζεται; πόσα μνημόνια υπογραψαται

    21. Δεν θέλουμε από εσένα τπτ ρε μπασταρδη, αυτό που θέλουμε είναι να πάρεις τιν βρωμο οικογένεια σου και στα τσακιδια

    22. ειδικά όταν λέει στην αρχή κάθε διαγγέλματος “συμπολίτες μου” εμένα με προσβάλλει απίστευτα.Όχι ρε μεγάλε δεν είμαστε συμπολίτες,όταν εμάς μας κλείνεις μέσα 6 μήνες και εσύ και η ομήγυρη σου πάτε ταξιδάκια,γλεντάτε και κάνετε ότι γουστάρετε!

    23. ….μοιαζει λιγο και για Γεωργιανος ενω η καταγωγη του απο δυτικη μογγολικη Κινα….βλεπε τον ασυγχωρητο τακη μητσο.

    24. Λιμός περιμένει τους Έλληνες μετά το τέλος του προγράμματος παροχής ρευστότητας σε επιχειρήσεις και την επιδότηση της εργασίας, οι Ουκρανοί που υπέστησαν αντίστοιχους νεωτερισμούς από το Στάλιν το είπαν Γολοντομόρ (λιμός στα Ουκρανικά), όμως σε δυο χρόνια πέθαναν επτά εκατομμύρια από την πείνα.

    25. ρυθμίσεις δανείων, επιστρεπτέες προκαταβολές, επιδόματα, και το σπιράλ συνεχίζεται

    26. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ,ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ,
      ΧΙΤΛΕΡ ΠΙΝΟΣΕΤ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΛΛΗΣ ΕΙΝΑΙ

    27. σανό που του το δίνουνε δανεικό ούτε καν δικό του δεν είναι!! εισαγόμενο!!!

    28. ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!
      ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!!!!

    29. Αν υπηρχε εισαγγελεας, θα μαζευε το σκουπιδι

    30. Σιγουρα τα σχολια εδω μεσα τα γραφει ενα ατομο. χαχαχαχαχαχαχαχα

    31. Τι στοιχημα βαζετε οτι οταν ξανα γινουν εκλογες θα βγει παλι;99% θα ειναι ξανα πρωθυπουργος αλλη μια 4ετια.

      1. μονο αμα παλι χαλασουν τα computers της singular logic

    32. Κάντε zoom στη εικόνα και παρατηρήστε , κάποιοι από ‘σας θα δουν τον εαυτό τους …

    33. καθάρματα απατεώνες γαλάζιοι ζαίοι, δίνουν ψίχουλα, για να ξεχάσουμε το ξύλο της Ν.Σμύρνης…

    34. Ένας μακ@κας, που δεν θα τον προσλάμβαναν ούτε για να φέρνει τυρόπιτες στους μάστορες σε οικοδομή, ένας χρήσιμος ηλίθιος για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ένα μέλος της οικογένειας Άνταμς (αυτή με τους βρυκόλακες), που μας έκατσε “στον σβέρκο” γιατί έλεγε ότι ήταν καλός μακεΝΔμάχος και 40% ηλίθιοι που τον πίστεψαν.

    35. μεγαλη ρευστότητα που χρειαζεται η οικονομία ειναι καπουτ στα νεα μετρα
      μπακάλικο…μου χρωστάς οκ πληρώνεις αργότερα με περισσότερες δώσεις..πάρε και κουπόνια να έχεις οταν σε άλλες χώρες Αμερική με δυνατη οικονομία ριχνουν 2 τρισ στην αγορά εδώ αυξάνουμε τις δόσεις αυτων που χρωστάμε
      που είναι το περίφημο Γερμανικο πακέτο …το πήραμε ή χάθηκε στιν δρόμο;;;

    36. του Χίου να θεωρεί ότι οι φασαρίες με τους μπάτσους αποπροσανατολίζουν από τον Λιγνάδη, αντίθετα οι υποθέσεις με τον Λιγνάδη αποπροσανατόλισαν από την οργουελικη νέα τάξη πραγμάτων που έφεραν μέσω της ανύπαρκτης ψευτοδημίας και του ανύπαρκτου κοροϊδοϊού

    37. Ρε παιδια αυτος γεννήθηκε μαλακας η πηγε φροντιστήριο;;;;

    38. οσοι χαζοι ηλιθιοι συγνωμη για τις εκφρασεις αλλα η αληθεια πρεπει να λεγετε το πιστευετε κοι 300ειναι το ιδιο

    39. Εγώ ρώτησα το λογιστή και μου είπε σιγά μην δώσει 3.000 σε κάθε μικρο επιχείρηση.Αν δώσει 1000 ευρώ να λέτε και ευχαριστώ.Εν το μεταξύ υπάρχουν πόλεις όπως η Κοζάνη η Πτολεμαΐδα κτλ που υπήρχε σκληρή καραντίνα τον Οκτώβριο όλο το Νοέμβριο όλο το Δεκέμβριο και αρχές Ιανουαρίου.Και οι μικρες επιχειρήσεις κοινώς οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν πήραν ούτε 50 λεπτά του ευρώ.

    40. Μας άφησε άφραγκους χωρίς δουλειά με την δικαιολογία τις επιστρφτεα γνωρίζοντας ότι λίγη θα την πάρουμε. Μιλάμε για ταξί επαρχίας με πληθυσμό 7χιαδες κατοικούν. Άφραγκος και εξοργισμένος ακούγονταν για επιστρφτεα 1 2 3 4 5 6.τωρα τι? Θέλουν κ ψήφο? Τους περιμένουμε στην γωνία.

    41. Παιδιά εγώ θα πω ενα μονό πράγμα.Τον βρίζουμε όλοι αυτόν τον μαλάκα και καλά κάνουμε ,αλλα να μην ξεχνάμε οτι κάποιοι δυστυχώς τον ψήφισαν ,δεν έγινε μόνος του πρωθυπουργός

    42. Τα επόμενα δύο χρόνια αφού καθαρίσουμε με τον covid και τους ψεκασμένους, η οικονομία θα κάνει άλματα. Πάμε για ανάπτυξη 8-10%. Όσοι δεν γουστάρετε ξυδάκι ή μπορείτε να πάτε στον φίλο σας τον Πούτιν, εκεί που όσοι κάνουν αντιπολίτευση καλοπαιρνάνε. Άντε γειά ψεκασμένοι χουνταίοι.

    43. 1.5 εκ.κοσμος εχει κανει ειτε την 1η δοση ειτε και τις 2 δοσεις.
      Ολοι αυτοι ειναι εν δυναμει ψηφοφοροι των κομματων της υπαρχουσας βουλης ισως μονο αν εξαιρεσουμε την Ελ.
      Λυση.
      Ολοι αυτοι συμφωνουν
      και με τα μετρα και με την αντιμετωπιση του κορονα.

    44. Στέφανε, είμαστε τόσο καθυστερημένα, ώστε δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι
      όσα έδωσε ;h και θα δώσει σαν ”μέτρα στήριξης στην κοινωνία”,
      θα τα πληρώσουμε με τόκουςμε νέα μνημόνια ?
      Ηδη το εξωτερικό χρέος έχει πάει στον Θεό…..
      Τόσο κοντόφθαλμοι ?

      1. Τοσο και τοσο παραπανω…..η ελλαδα χανεται μαλλον εχει χαθει ΚΑΙ διαμεσου γερμανιας ΚΑΙ διαμεσου της κυβερνουσας φαμιλιας πριν αρκετα χρινια στην τουρκια…….. και ολοι ασχολουντε με θεατρικους ταμ ταμ και ινδιανιυς….. αι σιχτιρ……

    45. ..Η ΔΕΞΙΑ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΗ Π@@ΤΣΟΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.
      Η ΛΕΞΗ Μ@Λ@Κ@Σ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.
      😂

    Comments are closed.