ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ “ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ… – ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ

    Κοινοποίηση:
    4361796

    Μια απίστευτη καταγγελία έλαβε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που πραγματικά εξοργίζει.

    Σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν από τη Βέροια, ο αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας έδωσε εντολή στα ταξιδιωτικά πρακτορεία που ναυλώνουν λεωφορεία για την Αθήνα, να παραδώσουν τη λίστα των επιβαινόντων.

    Απίστευτο κι όμως αληθινό. Εχθροί μέσα στην ίδια τους τη χώρα οι χιλιάδες πατριώτες που έρχονται μαζικά στο ραντεβού της πλ. Συντάγματος. Δεν δίστασαν να κάνουν ρουφιάνους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

    Η διαδικασία που ακολουθούν οι αστυνομικοί είναι πρωτοφανής και παραπέμπει σε καθεστώτα Τσαουσέσκου. Σύμφωνα με την καταγγελία, όποιος μπαίνει στο λεωφορείο ή κλείνει το εισιτήριο σε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο οφείλει να δείχνει την ταυτότητά του. Όλοι ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται για οδικά ταξίδια εντός χώρας. Εδώ μέχρι και για ακτοπλοικό εισιτήριο, μπορείς να δώσεις όποιο όνομα θες χωρίς να προηγείται έλεγχος.

    Τί θέλει ο αστυνομικός διευθυντής τη λίστα με τους Βεροιώτες πατριώτες; Ποιος του έδωσε την εντολή να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο; Πώς θα χρησιμοποιηθεί αυτή η λίστα από τους αναρχοκομμουνιστές που κόπτονται για τα προσωπικά δεδομένα;

    Αυτή η εικόνα από τη Βέροια έρχεται να προστεθεί στις παρόμοιες καταγγελίες από τη Λέσβο που δημοσιεύσαμε χθες. (Διαβάστε: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ! Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ – ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΟΚ)

    Οι πληροφορίες μας κάνουν την κατάσταση πραγματικά εφιαλτική. Πηγές υποστηρίζουν ότι από αύριο νωρίς το πρωί θα στηθούν μπλόκα στις εθνικές οδούς και οι αστυνομικοί θα σταματάνε τα πούλμαν στην άκρη του δρόμου με τις σωματικές έρευνες να θεωρούνται σίγουρες.

    Χουντικές πρακτικές μόνο για Έλληνες αφού οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν μέσα στη χώρα σαν να είναι το προσωπικό τους τσιφλίκι χωρίς έλεγχο, χωρίς νόμους για αυτούς.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΕΛΑΝΗ , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ . ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΕΙΩΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ , ΜΕΤΑ !!!! ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΟΥΣ .

    2. Τσακίστε τους συριζόμπατσους και κάντε ζώνες με τα έντερα τους.

    3. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΟΝ AJEL TSIPRI.

    4. Στο χώρο ξαναγράψει κι άλλες φορές,έχουμε μπλέξει άσχημα με δαυτους,θα δουν πολλά τα μάτια μας,πάρτε όλοι τα μέτρα σας και προστατέψτε τις οικογένειές σας και όχι πολλά από εδω

      1. Μούλε είπαμε. Το ίνδαλμά σου το έχουν φάει τα σκουλήκια προ πολλού. Άντε με το καλό να τον ακολουθήσεις.

    5. Λιστα επιβατων δινεις μονο με χαρτι εισαγγελικης παρεμασης …..10 χρονια ημουν σε αεροπορικη εταιρ και σε πρακτορεια…για να μην ανεβω εκει πανω κ γαμησω τον βρωμομπατσο!!…οποιο πρακτορειο δωσει λιστα επιβατων τον πηγενετε δικαστικα γαμιωντας!!

    6. Να δούμε τα “πατριωτάκια” που θα πάρουν τον πούλο στις εκλογές τι θα λένε μετά…

    7. Ο αστυνομικος διευθυντης Ημαθιας εχει ονομα , και διευθυνση , και θα πρεπει να φυλαχτει οταν θα πεσει η χουντα των κομμουνιστων . Που θα πας να κρυφτεις μετα την χουντα κυριε διευθυντα;;;;;

    8. Το ονομα του αστυνομικου διευθυντη να βγει στην φορα και γρηγορα, και θα αναλαβουμε εμεις οι πατριωτες μετα. Θα μας κλασει τα αρχιδια το αριστερο τσουτσεκι.

    9. θα παρουν φορα και θα ερθουν με την οπισθεν τα προδοτικα στοιχεια

    10. Δεν μπορεί κανένας να σε κάνει ρουφιάνο…
      Τα ταξιδιωτικά γραφεία ΔΕΝ υποχρεούνται να δώσουν λίστα επιβατών!
      Όμως ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ είναι ΥΠΟΧΡΕΟΙ να ενημερώσουν τους επιβάτες.
      Διαφορετικά είναι ΠΟΙΝΙΚΌ ΑΔΊΚΗΜΑ ακόμα και για τις περιπτώσεις που εμπλέκεται η αστυνομία.

    Comments are closed.