ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ, Ο ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ «ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ» – ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΩΝ ΘΡΙΛΕΡ – «ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΓΕΡΟΣ, ΜΑΝΑ Η ΑΔΕΡΦΗ»! – ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    teaser31-5

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΓΕΡΟΣ, ΜΑΝΑ Η ΑΔΕΡΦΗ»! Το θρίλερ των θρίλερ σε νέα έκδοση. Ο αυτοκόλλητος δημοσιογράφος του Ανδρέα Παπανδρέου, Σπύρος Χατζάρας, αποκαλύπτει με πολύ κρότο για τους «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ»– «Τα ήξερε όλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά…». Το ταξίδι στο μαιευτήριο της Ελβετίας που δεν έγινε ποτέ και η γυναίκα που έφερε το μωρό με τη SWISS Air

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Το κάθαρμα, λέγεται Κεραμέως

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ρε κ αλήθεια να ήταν δεν τα γράφουνε αυτά σε πρωτοσελιδο

    2. Φυσιογνωμικά και ηλικιακά, πιο πιθανό είναι να είναι ο Τέρης γιος του Κώστα Μητσοτάκη…

    3. Η Ντόρα του 54, ο Κούλης του 68. Δε βγαίνουν τα κουκιά ρε μάγκες…

      1. Μια χαρά βγαίνουν αλλά αποφάσισε, ο κούλης του 68 ή του 69; Η Ντόρα του 54;

      2. Δεν βγαίνουν, γιατι ο κωσταντθνος μητσοτακης έβαλε τούς δικους του στο ληξιαρχειο να αλλάξουν την ημερομηνια γεννησης τής κορακλας του. Δεν ειναι αυτη η αληθινη ημερομηνια γεννησής της. Ο βρωμόγερος ειχε πλατες παντου, δεν τολμουσε κανεις να τον αμφισβητησει γιατι τούς απειλουσε ολους.
        Τωρα, αν την πηδηξε ο πατερας της .., (την διαβασα την εφημεριδα) σε κάποιο.. “επιπεδο” ..τού υποσυνειδητου, ας το πουμε, εχει βαση. Την ντορουλα του την προοριζε για… προθυπουργινα τής Ελλαδας, τις άλλες κορες του τις ειχε χεσμένες, σημασια δεν τους εδινε. Μονο για την ντορουλα του μιλουσε. Ειχε πραγματι, μια αρρωστημένη “συνδεση” με αυτην του την κορη.. Να ηξερες μόνο τι ψυχολογικα προβληματα ειχαν οι άλλες απο μικρες! Ανυπαρκτες μεσα στην οικογενεια!
        Υ.Σ.τα παραπάνω δεν ειναι προιον φαντασιας, αλλά επωνυμες μαρτυριες απο διαφορετικους ανθρωπους που τούς εζησαν απο πολυ κοντα. Τις σημαντικοτερες μαρτυριες τις εχω απο παλιες της συμμαθητριες• οχι πως οι μαρτυριες των καθηγητων και των υπηρετων τους ειναι λιγοτερο αξιοπιστες, όμως, οι εκμυστηρευσεις που κανουν τα εφηβα κοριτσοπουλα στην κολητή-ες τους, λεγονται οι μεγαλυτερες αλήθειες γιατι ακόμη το μυαλό δεν εχει πονηρεψει για να σκεφτει τις μελλοντικες συνεπειες μιας πολιτικης καριερας και σαν παιδια ειναι πιο ειλικρινεις και ευαισθητα και μιλουν μέσα απο την ψυχη τους (πριν την χασουν) και λενε την αλήθεια, οχι οπως οταν γινεις 70 χρονων κωλογρια και πεις σε δημοσια συνεντευξη πως: το κατατασσω σε χυδαιοτητα. Ειναι απολυτως χυδαιο. Το κακο τής υποθεσης ειναι οτι δεν τον ξερω καν, τον άνθρωπο, τον Τερη Χρυσο.
        (οταν πηδιοσασασταν στο καμαρινι του, ποιός νόμιζες πώς ήταν;- ο φουφουτος? )
        .
        Και που να μάθετε τι έλεγαν οι κολητες τής μαρεγκας γκραμποφσκι για τον κουλι!

          1. 2 με 3 χρονια την “εγραψε” μικροτερη απο οτι ηταν. Δεν μπορουσε να κανει μεγαλυτερη αλλαγη γιατι πηγαινε ήδη λυκειο (στο γερμανικο κωλε-γιο) οταν γκαστρωθηκε στο νόθο- (νοθεία).
            Πρεπει, (αν θυμαμαι καλά γιατι μου την ειχαν πει την ημερομηνια που γεννηθηκε αλλά πανε και 20 χρονια που το εμαθα) να εχει γεννηθει το 1952. 70 χρονων ειναι. Ο Τερης πήγε και την ζητησε σε γαμο οταν εμαθε πως ηταν εγκυος. Ειχαν σχεση. Και ο βρωμογερος τον πεταξε εξω κλωτσιδον. Όταν αρχισε να φαινεται η εγκυμοσυνη την πηγε στην Κρητη, δεν πηγαινε στο νοσοκομειο για εξετασεις, ο γιατρος πηγαινε στο σπιτι και την παρακολουθουσε και γεννησε στο σπιτι. Ο πατερας της απειλησε τους υπηρετες πως αν μιλουσαν δεν θα εβρισκαν πού να κρυφτουν σε ολοκληρη την Ελλαδα! Απο το κωλεγιο εστελναν τα μαθηματα στο σπιτι της (!) και απειληθηκαν και οι καθηγητες της να τις βαζουν τον υψηλοτερο βαθμο (ήταν κάκιστη μαθητρια!) αλλιως θα πουλαγαν ντοματες στη λαχαναγορα! (το.. λιγοτερο σου γραφω).

    4. βγάλε τον δράκουλα από το εξώφυλλο ρε Στέφο

    5. Η 17Ν δεν είχε κανένα κίνητρο να σκοτώσει τον Μπακογιάννη, ο μόνος που είχε ήταν ο γερομητσοτάκης γιατί προφανώς ο μακαρίτης ανακάλυψε το μυστικό, αυτά συνάδουν και με τις αποκαλύψεις που έχει κάνει και ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ “Νίνο” στη συνέντευξη του στο
      Σ. Χίο.
      Έτσι εξηγούνται και οι πολλές ψυχολογικοσωματικές δισπλασίες που έχει ο φουκαράς ο κούλης.
      Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν φταίει ο ίδιος για ότι έχει πράξει ο δράκουλας στο παρελθόν.

    6. Αυτά είναι ασύστολα ψύδη.
      Είναι πασίγνωστο εδώ και δεκαετίες ότι ο Κούλης είναι γιος της Ντόρας και του Τέρι Χρυσού.

      1. Οκ σε πιστεύουμς, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ……
        ……επι των τύπων των ήλων……

      2. ο Τέρης κρατούσε φαναράκι και έτρωγε τα ντολμαδάκια της Μαρίκας, άλλος κουτούπωνε την ντορούλα.
        Έχει πολλά τέτοια κουπιλάρια σαν τον κούλη από αιμομιξίες, γιατί το έχουν παράδοση τα ερπετά.

    7. Στέφανε είναι λαϊκή απαίτηση να κατέβεις με Ηλία. Κανένας από τους ανθέλληνες που κυβερνάνε και κυβέρνησαν δεν ασχολείται με τον φυλακισμένο Μπελέρη στη Βόρεια Ήπειρο την στιγμή που γίνεται αγώνας για αυτόν στην Ευρώπη για να πιεστεί η Αλβανία! Που είναι οι πρώην μακεδονομάχοι βοριδοπλευρογεωργιάδηδες και που είναι οι μπολσεβίκοι που νοιάζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Συνεννοήσου με Ηλία να δώσει γραμμή να σε ψηφίσουμε, αν τον αποκλείσουν πάλι οι προδότες.

      1. Ρε συ ; επειδή είσαι χαζός νομιζεις ότι όλοι είναι χαζοι; ο Στέφανος είναι ένας έξυπνος μορφωμένος ανθρωπος δεν μπλέκει με πατριδεμπορες και ναζιδες.

      2. Όντως δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνει ο Στέφανος.
        Μας τα έχουν πρήξει με τον Βελόπουλο.
        Πάντως ο Στέφανος και ο Ηλίας ήταν κατά των εμβολίων και με παρόμοιες απόψεις σε πολλά θέματα.

    8. Οι αιμομιξίες είναι αποδεκτές σε κάποιες θρησκείες, όπως αυτή που ασπάζεται η οικογένεια βρυκολάκων.

    9. Επικίνδυνος τίτλος σήμερα αλλά δε θα μπω στον πειρασμό να την αγοράσω.Μπορεί ο τίτλος να γράφει ”πατέρας ο γέρος” και έτσι όπως γράφεται είναι σα να γ@μούσε τη Ντόρα, αλλά αυτό που υπονοείται είναι ότι γκαστρώθηκε η Ντόρα μικρή και αντί να είναι παππούς του, έπαιζε τον πατέρα του.

      1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ ΛΕΕΙ….. ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?
        ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ‘ΕΣΕΙΣ’

    10. Σίγουρα έτσι είναι; Γιατί με τα σχέδια λοατκι και διδασκαλίας από Τραβελια στα σχολεία που προωθεί θα πόνταρα ότι πατέρας είναι η αδελφή και μάνα του ο γέρος

      1. Αυτοί οι ΝΔούλες το έχουν τερματίσει……

    Comments are closed.