ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ: ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ – ΣΗΚΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    Athens; elections 2023; Greece; Greek Parliament; grel23; Politician; politicians; politics; Spartiates; Swearing-in ceremony; Vasilis Stigkas; Αθήνα; Βασίλης Στίγκας; Βουλή; Κοινοβούλιο; Ορκωμοσία; Πολιτικός; Σπαρτιάτες; εκλογές 2023; πολιτική; πολιτικοί;

    Η Ολομέλεια της Βουλής εισηγήθηκε ομόφωνα την άρση ασυλίας των 11 βουλευτών των Σπαρτιατών.

    Αφού παρουσιάστηκαν μπροστά την Επιτροπή, οι βουλευτές ξεκίνησαν να επιχειρηματολογούν στην εισαγγελέα για να αρθεί η ασυλία τους.

    Οι βουλευτές του κόμματος, που κατηγορούνταν είχαν κληθεί για εξηγήσεις, σχετικά με την εξαπάτηση των εκλογέων στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

    Σύμφωνα με το έγγραφο της Εισαγγελέως προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ανήκαν στο κόμμα “Σπαρτιάτες” με επικεφαλής τον Βασίλειο Στίγκα, αλλά είχαν καθοδήγηση του έγκλειστου, Ηλία Κασιδιάρη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Φάγατε παραμύθι με τους Σπαρτιάτες,,, κορόιδα,μπουφη,,κιχ δεν έχουν κάνει, έστω νά ψελλισουν κάτι,, κορόιδα

    2. Δεν τρέφω καμία συμπάθεια προς το συγκεκριμένο κόμμα, αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι αυτό που συμβαίνει είναι πως η πλειοψηφία ψηφίζει τον τυπικό αποκλεισμό της μειοψηφίας από τις εκλογές. Αν η Δημοκρατία δεν μπορεί να βρει άλλο τρόπο να προστατευτεί, είναι μόνο κατ όνομα Δημοκρατία.

    3. Ο Nikodimos πιό πάνω με δυό μισές σειρές λέξεις τα είπε όλα και αποδομεί κι εξετελίζει την γελοία αιτιολογία τής απόφασης της εισαγγελέως, καθώς και την ίδια.

    4. Το Φελοπουλο νεογνο του Καρατζαφυρερ που μιλαει οπως γουσταρει δημοσια στο Μητσοτακη με το “ελευθερο” και δεν τρεχει καστανο! Το συστημα ειναι συστημα δυστυχως για τον Ελληνα πολιτη παραμυθιασμα, δηθεν αντιπολιτευση και παει λεγοντας!

    5. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ Κ ΤΟΥΣ ΤΡΕΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ..Κ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ

    6. Γαμημένε προδότη, πόσα πήρες ρε κάθαρμα από τον Κούλη;

    7. Στις εκλογές, στηρίξαμε συνειδητά τον Κασιδιάρη.
      Θα το ξανακάνουμε, ακόμα κι αν προτείνει Κασσελάκη.
      Ό,τι κι αν επινοήσουν για να σιωπήσει η φωνή της αλήθειας, θα έλθει η ώρα.
      Η Ιερή Επανάσταση του 1821, ήταν η 32η.
      Οι προηγούμενες 31, είχαν πνιγεί στο αίμα.
      Σε 8 προσπάθειες, συμμετείχαν και ιερωμένοι.
      Σήμερα, το παπαδαριό έχει λουφάξει.
      Οι ψηφοφόροι, για κλάματα.

    8. Το ότι οι 300 είναι προδότες δεν μπορεί να αλλάξει το ότι ο Κάς καίγεται για καρεκλίτσα.Ποιος σοβαρός Πατριώτης και Εθνικιστής θα έστελνε τους πολίτες να ψηφίσουν ένα γελοίο αποτυχημένο ένα γυρολόγο ένα Ανθελληνικό βλήμα ένα άνθρωπο της Ένωσης Φραπεδων που σε εκλογές πήρε 200 και λίγους ψήφους σε όλη την Ελλάδα.Την βλακεία αυτή λοιπόν μόνο ο Κάς θα μπορούσε να την κάνει.Μην περιμένετε άλλο τον Κάς είναι πολιτικά τελειωμένος.Οι κωλοτούμπες ήταν λέμε ανεπανάληπτες.Δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική έλεγε και βουλευτής κατάντησε.Δεν πρόκειται να φύγει από την Χ.Α της μαϊμούς έλεγε και τελικά την κοπάνησε.Στηρίξτε τον γνήσιο Πατριώτη αντιστράτηγο έλεγε και στο τέλος τον θεώρησε Ανθελληνα.Στηριξτε τους Σπαρτιάτες σας είπε και σας βγήκε ο προδότης Στίγκας.Και εφόσον είδε ότι δεν τον έπαιρνε στις βουλευτικές εκλογές λόγο Αρείου Πάγου θυμήθηκε να ξανακατέβει πάλι ως δήμαρχος.Δεν αντέχει με λίγα λόγια ο άνθρωπος χωρίς καρέκλα.Ρε πάρτε το χαμπάρι οι πολιτικοί όλοι σας δουλεύουν.

    9. Καποιο αλλο προσωπο λυμαινεται το πατριωτικο χωρο κ.Χιο και παρακληση παψε να ασχολεισαι με δαυτους ! Συμφωνω οτι ο κ.Στιγκας υπεκυψε στη κυβερνητικη μιζα σε βαρος του Ηλια Κασιδιαρη που στηριξε το κομμα Σπαρτιατες.

    10. Το κατηγορητήριο προσβάλλει πρωτίστως εμάς. Την αντιληπτική μας ικανότητα και την κρίση μας. Τον στιγκα δεν τον ήξερε κανείς. Ηλία Κασιδιάρη ψηφίσαμε… Δεν εξαπατηθήκαμε….

    11. TO ΛΑΜΟΓΕΙΟ Ο ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗΣ ΣΤΙΝΓΚΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΙ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΤΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ Η ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ………….

    12. Αυτά που πήρε ο Στιγκας δε θα τα χαρεί, θα μαρτηρησει την ώρα και την στιγμή που θελησε να γίνει επαγγελματίας προδότης. ΔΕΙΤΕ…..

    13. Ρε Στιγκα εσυ δεν ευχαριστησες τον Κασσιδιαρη για την εκλογη σου Ε Η δε εδικαιοσυνη η μη….ελεγχομενη στραβωμαρα εχει δεν το ξερει Ε αντε ρε λαμογια Σας συχαθηκαμεΣτιγκα εσυ εξαπατησες τους οπαδους του Ηλια

      1. Αγαπητή Ελληνίδα πράγματι ο κόσμος τους έχει σιχαθεί όλους!! Όλους μα όλους!!!ο πατριωτικός λαός δεν έχει κάπου να ακουμπήσει έχει απογοητευθεί!! Για αυτό ακούς παντού και στα καφενεία να λένε που είναι ένας Μεταξάς και ένας Παπαδόπουλος!

    14. ΣΤΙΓΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΟΥ

    15. Ψηφίζει κάποιος ένα κόμμα και τελικά πάει σε άλλο η ψήφος του. Στο κόμμα της τρελής μάνα και γιός βουλευτές. Άμα της φύγουν άλλοι 2 βαράει διάλυση το κόμμα τις έδρες της πάνε σε άλλα κόμματα. Τί ωραία δημοκρατία με τα νομοσχέδια της. Σόι η δημοκρατία…..με τους σωτήρες του έθνους

    16. Το αυτοαποκαλούμενο “Δημοκρατικό Τόξο” δικάζει και καταδικάζει όποιον θέλει.
      Να δω τι θα κάνουν όταν έρθει η δική τους ώρα που θα πρέπει να απολογηθούν για τα δικά τους ψέμματα στους ψηφοφόρους.
      Όσο για τον κ. Στίγκα, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το Κομματικό χρήμα και ο εξαιρετικός μισθός που του παρέχουν οι Φορολογούμενοι, δηλαδή τα κορόϊδα οι Έλληνες Πολίτες.

    17. Δηλαδη ο Κασιδιαρης τοσο αγαθος ηταν και ζητησε στηριξη στο λαμογιο που μια απλη αναγνωση του βιογραφικου του αρκουσε για να καταλαβη ακομα κι’ο τιραμολας περι τινος προκειται??. Μηπως λεγω μηπως το
      παιγνιδι ηταν καραστημενο εις βαρος του λαου οπως τονιζε κι’ο εθνικος μας ποιητης Σολωμος “δυστυχισμενε μου λαε καλε κι’αγαπημενε παντα ευκολοπιστε και παντα προδομενε ” ?????

    18. Βρηκαν τροπο τα πολιτικα λαμογια να τους παρουν τις εδρες πολιτικη καταντια σα δεν ντρεπεστε

    19. Εντάξει ανύπαρκτε Στρίγκα τα βρήκες καλά με το σύστημα?????Ανύπαρκτε Στρίγκα εσύ τα ξεκίνησες όλα σε αγαστή συνεργασία με το σάπιο σύστημα!!Στρίγκα πονάς και φταίει ο Κας!!
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!

    20. εμεις – ρε αρχιμαλακες δικαστε και οι υπολοιποι στο κυνοβουλειο – ψηφισαμε τους σπαρτιατες γιατι μας το ειπε ο ΗΛΙΑΣ τωρα που την ειδατε ρε λαμογια την εξαπατηση προς τους ψηφοφορους ασχετα αν ο στιγκας η οπως διαολο λεγεται τα εκανε πλακακια με τον ζαβο πρωθυπουργο και την συμμορια του το θεμα ρε αλητες ειναι οτι εχουμε μια δημοκρατια του κωλου καραμπινατος φασισμος τυφλα να εχουν οι χειροτεροι φασιστες η ελλαδα παιρνει το βραβειο παντου στις μιζες τις προδοσιες τις αρπαχτες στην νοθεια των εκλογων και γενικα παντου απορω με ορισμενα προβατα που ακομα ψηφιζουν το φασιστοδημοκρατικο τοξο

    21. Είναι φανερό ότι οι εθνικιστές πολιτικοί θα κυνηγιούνται στο ψευτορωμαίϊκο ακόμα κι αν σε στραβοκοίταξαν.Το μόνο “έγκλημά” τους είναι ότι κόβουν ψηφαλάκια από τη σιωνιστική νουδούλα και τον αφορισμένο κρετίνο γουρλομάτη

      1. Δεν λες οτι κοβουν απο την ΝΔ, 158 εβγαλε ο Κούλης ξανά.

    22. Στιγκά μετρήθηκες και βρέθηκες λειψός πολιτικά και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές θα βρείς μόνο μια ψήφο, την δική σου!!!
      Στο μεταξύ απόλαυσε τις οικονομικές αποδοχές και τα προνόμιά σου, γιατί πιστεύω ότι αυτός ήταν ο στόχος και ο σκοπός της υποψηφιότητάς σου αφού σύντομα θα τα χάσεις.

    23. Ο Στιγκας ή είναι βαλτός ή τέρμα ηλίθιος.Θα τη πληρώσουν όλοι με τις μαλ.. του.

    24. Αν ο Κασιδιάρης έλεγε ψηφίστε ΝΔ, θα είχαν μαζέψει τους βουλευτές της καταλύοντας το κόμμα;

      1. Εδώ υπάρχει μια πορεία του Ηλία Κασιδιάρη να αποκαλύψει οικονομικά σκάνδαλα και κλεψιές της ΝΔ και του Πασοκ καθώς και πράξεις εσχάτης προδοσίας που είναι και ο λόγος που βρίσκεται φυλακή. Εμείς που ψηφίσαμε τους Σπαρτιάτες το κάναμε γιατί το πρότεινε ο Ηλίας ως δεύτερη αναγκαστική επιλογή αφού του είχαν απαγορεύσει με νομοτεχνάσματα τη συμμετοχή στις εκλογές. Ολα αυτά είναι μια ακολουθία και έχουν φυσική συνέχεια δεν είναι ‘αν σου πει ο Κασιδιάρης να αυτοκτονήσεις θα το κάνεις’ , είναι λάθος να το θέσεις έτσι.

    25. Όλοι γνωρίζαμε, ο Ηλίας το είπε φανερά στηρίζω τους Σπαρτιάτες, ότι οι Σπαρτιάτες μπήκαν στη βουλή με ψήφους του άδικα φυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη.
      Το σίχ@μ@ η Γεωργία Αδειλίνη πόσα πήρε για να βγάλει αυτή την απόφαση έκτρωμα. Οι γονείς της έπρεπε να την είχαν κάνει έκτρωση για να μην κάνει αυτά τα εκτρώματα.
      Όσο για τον Βασίλειο Στίγκα, πρέπει να τον γ@μήσουν πρώτα και οι 11 και μετά όλοι όσοι τους ψήφισαν.
      Πόσα πήρε και αυτός για ψευτοκαταγγελίες.
      Ας μην τον αφήσουν σε χλωρό κλαρί.

    26. Οι Εισαγγελείς σε θέματα ασφάλειας της χωρας μας και κατά κύριων την Προδοσία του ονόματος Μακεδονία δεν ειδαμε να αντιδρά κανείς

    27. Αυτοί είναι… εγκληματίες ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι αγγελούδια…στον ύπνο σας θα βλέπετε Κασιδιάρη και θα σας κόβει κρύος ιδρώτας…

    28. Δεν καταλαβαίνω πια εξαπάτηση, ο κόσμος ψήφισε Κασιδιάρη μέσο Σπαρτιατών και όχι Στίγκα.
      Ποιος είναι ο Στίγκας; (ίσως η μάνα του τον ξέρει….)

    Comments are closed.