ΣΠΑΡΤΗ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ , 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ! ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ “ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ”, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΛΑΒΡΑΝΟΥ- ΜΑΞΙΜΟΥ- ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ypoklopes-lavranos

    Στη Σπάρτη σήμερα η δίκη του Στέφανου Χίου για την παρακρατική αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, εγκέφαλο των υποκλοπών 

    Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Σπάρτης, με αμφιλεγόμενη έδρα που ελπίζουμε να περατώσει την ακροαματική διαδικασία με σθένος αληθείας και απονομή δικαιοσύνης, εκδικάζεται από το πρωί της περασμένης Τρίτης, η υπόθεση με τη σύλληψη του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, όταν άνδρες της Ασφάλειας Σπάρτης, τον συνέλαβαν με υπηρεσιακό «μένος» στην κεντρική πλατεία της Αρεόπολης, ενώπιον της οικογένειάς του και των δύο ανηλίκων παιδιών του.

    Η διαδικασία σύλληψης αφορούσε μήνυση που έγινε στις 24 Δεκεμβρίου, από την γιατρό, Μαρία Γεωργακοπούλου, αδερφή της ύποπτης τελέσεως κακουργηματικών πράξεων, Ευαγγελίας Γεωργακοπούλου, αστυνομικής υποδιευθύντριας που υπηρετούσε στην ΕΥΠ ως επικεφαλής κλιμακίου 70 αστυνομικών και πολιτικών «αρουραίων» που υπέκλεπταν με τον μηχανισμό Predator, υπουργούς της κυβέρνησης, δικαστές, δημοσιογράφους, εφοπλιστές και επιχειρηματίες. Η πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Συλλογής και Ανάλυσης Πληροφοριών και Β΄ υποδιευθύντρια Τρομοκρατίας και Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΥΠ, Ευαγγελία Γεωργακόπουλου που κατάγεται από τη Σπάρτη και διατηρεί εκεί πατρική οικία,  ήδη ξεψαχνίζεται από τη δικαιοσύνη για εμπλοκή της σε τεράστιο  παρακρατικό κύκλωμα, στο πλαίσιο έρευνας με εντολή της Εισαγγελίας. Αυτή την κυρία, επιχείρησε στο πλαίσιο του ρεπορτάζ να βρει και να μιλήσει μαζί της, ο Στέφανος Χίος.

    Στο σπίτι τους βρήκε την αδερφή της. Τη ρώτησε επιμόνως «εάν είναι η ίδια η αστυνομικός που ψάχνει για να μάθει την αλήθεια, γιατί και ο ίδιος παρακολουθείτο στο κινητό του τηλέφωνο και έχει βάσιμα στοιχεία που δείχνουν εμπλοκή της αξιωματικού ακόμα και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του», αλλά η γιατρός δεν απάντησε, του έκλεισε βιαίως την πόρτα και έκανε μήνυση στην αστυνομία για απειλή και εξύβριση. Και οι δύο κατηγορίες ήδη έχουν πέσει στο κενό. Ο δημοσιογράφος έκανε το καθήκον του και θα συνεχίσει να το κάνει, καθώς η τεράστιας σημασίας εθνική υπόθεση, δεν μπορεί να αιωρείται πάνω από το κεφάλι του δημοσίου βίου της χώρας, με πρόσκομμα εκφοβιστικά ψευτοκατηγορητήρια. Θλιβερή παραφωνία της δίκης, ένας πολιτικός τυχοδιώκτης, δικηγορίσκος της πεντάρας, ο οποίος με ιταμό ύφος, επιδιώκει την πόλωση στην ακροαματική διαδικασία, καταφεύγοντας σε ανήθικους χαρακτηρισμούς, κάτι που επεσήμανε και το δικαστήριο.

    Όταν τελειώσουμε, θα αρχίσουμε με τον δικό του “ξεχωριστό” βίο και πολιτεία στα τεκταινόμενα της Λακωνικής πρωτεύουσας. 

    Τον ρεπόρτερ εκπροσωπεί στη δίκη, ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Κανιάρης ενώ σήμερα επρόκειτο να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Χίου, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος επί 25 χρόνια διατέλεσε στην προσωπική ασφάλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη καθώς και στην κόρη του τότε πρωθυπουργού, Κατερίνα Μητσοτάκη.  Και αυτός ο μάρτυρας, έχει να πει πολλά.  

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. όταν η μια πλευρά (των δημοσιομάχων κυκλωματων μαφιας των τραπεζων,πολιτικων εισαγελεων, και ψωροψηφοφόρων) σκοτωνει τα παιδια σου, σε δολοφονει και εγληματει καθημερινα τα πουτανο-παπαγαλάκια το γυρνάνε στο “διχασμο”;;;;
      Πουτανάκια να πατε να ταράξετε στο δούλεμα,
      τη μανα και τον πατέρα σας, ΟΧΙ ΕΜΑΣ – θα πληρώσετε ΓΙΑ ΟΛΑ ! ! !

    2. Στεφανε τελειωνε με τους μπουλοχαλβατζηδες της αγιας οικογενειας που επειδη εχουνε καραγεματη τη πανταλονα (αν φορανε) νομιζουνε οτι ειναι κρατος εν κρατει! Ειναι η χειροτερη κυβερνηση υπανθρωπων απο καταβολης Ελληνικου κρατους!
      Ενας παραδοσιακος Νεοδημοκρατης! Αναθεμα στον μακαριστο Καραμανλη και τη παπια Μειμαρακη για την καταντια της ΝΔ!

    3. Όλη οι Έλληνες είναι μαζί σου Στέφανε. Και επειδή μίλησες για διχασμό, μαζί σου όλοι οι Έλληνες και με τους τσιπροκούληδες οι ανθέλληνες και οι προδότες. Και βέβαια θα υπάρξει διχασμός, δεν γίνεται αλλιώς όταν αυτοί μισούνε την Ελλάδα υπογράφοντας μνημόνια, πρέσπες, χοτσποτ μεταναστών κλπ! Καλή επιτυχία Στέφανε.

    4. Έτσι Στέφανε,πήγαινε τους αίμα,χωρίς σάλιο!Γουστάρω!

    5. Καλή επιτυχία όταν προκύπτει δικαστήριο πάντα το ευχωμε κλπ

    Comments are closed.