ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ! ΝΤΥΜΕΝΗ ΝΥΦΟΥΛΑ Η ΕΛΕΝΗ. ΡΑΚΟΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ελενη

    Θλίψη, βουβό κλάμα όχι μόνο από την οικογένεια και τους συγγενείς αλλά από όλη την Ελλάδα

    Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της φοιτήτριας

    eleni1

    eleni3

    eleni 2

    Η μπάντα του δήμου οδηγεί την Ελένη στην τελευταία της κατοικία

    eleni 3

    eleni 4

    15 16

    Αυτήν την ώρα συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στην άτυχη φοιτήτρια, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.
    Νωρίς το πρωί η σορός της 21χρονης μεταφέρθηκε από την Αλεξανδρούπολη στο Διδυμότειχο. Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Διδυμότειχο η κηδεία της.

    Το μοιρολόι της μάνας αντηχεί σε όλη την πόλη και προκαλεί ανατριχίλα:

    Συνοδεία του χαροκαμένου πατέρα, Ιωάννη Τοπαλούδη, μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, στην πατρίδα της το Διδυμότειχο, η σορός της 21χρονης Ελένης, που δολοφονήθηκε βάναυσα στη Ρόδο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Σάπια κοινωνία. Συλλυπητήρια στους γονείς για μια κόρη χωρίς ήθος που κανόνισε παρτούζα κι απλά στράβωσε το έργο. Με αλμπάνια πήγαινε αλλά αυτό δεν λέει τίποτα προφανώς στους λοβοτομημένους γραικύλους. Μετά τους κάνει εντύπωση πως ήρθαν τα μνημόνια και το ξεπούλημα της Ελλάδας πχ Μακεδονίας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ζώα μου όρθια…

    2. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΉ ΠΟΙΝΉ, ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ, ΒΙΑΣΤΈΣ, ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ, ΕΚΤΈΛΕΣΗ.

    3. Κλασσικοι καγκουριδες κρυφο ονειρο καθε Ελληνιδας milfαρας…τι Αλεξανδρος βρε γιδι….120 ευρω ενοικιο στα γυμναστηρια για συνδρομη και ουσιες…Bmw3τριαρα φτιαγμενη και ονειρο μου να κανω tattoo μανικη σε ολο το χερι….ολη μερα βλεπω σχεδια για tattoo στο ιντερνετ και αμερικανικες τσοντες στο youporn….θελω να γινω σαν αμερικανος μου αρεσει ομως στα κρυφα και ο μητροpanos….τωρα κατεβηκα απο τα κλαδια και αρκουδιζω……

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα.
        Αυτή είναι η πλειοψηφία της νεολαίας πλην λίγων εξαιρέσεων.
        Τα θέλει ο ποπός τους όταν μπλέκουν με τον υπόκοσμο και όλα τα ισλαμοκατακάθια ΑλβανοΠακιστανοΒουλγαροΓεωργιανοπίθηκους

    4. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ!!!!

    5. Ποιός ή ποιοί έκαναν έτσι ώστε η ανθρώπινη ζωή να μην έχει την παραμικρή αξία; Η κοινωνία μας έχει υπονομευθεί.

      Ξυπνήστε από την καθοδηγούμενη μαζική πλύση εγκεφάλου. Η μόνη λύση που θα φέρει κάποιον έλεγχο της καταστάσεως είναι η πραγματική επαναφορά της θανατικής ποινής, καταδίκη και εκτέλεση. Μόνον έτσι κάποια καθάρματα θα εμποδιστούν στην εύκολη διάπραξη ειδεχθών εγκλημάτων.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

      1. Βασιλη,η δυσοσμια στο ψαρι αρχιζει απο το ανωθεν του σωματος του και αυτο που χρειαζετε ειναι ενας
        γενναιος και ανιδιοτελης to lead,like Matteo Salvini.It would be a real task,however,to find someone in Greece of Salvini’s statue.

    6. Ο πατερας επρεπε να ειχε κατεβει στο νησι και να εβρισκε τροπο να τους εκτελουσε…δεν τους αξιζει ουτε φυλακη να πανε..

    7. ΛΙΓΗ δικαιοσυνη σ’αυτη την που%ανα την ζωη να δουμε ρε γμτ…

    8. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

      ΚΑΛΟ ΤΑ ΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ.

      ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!

    9. το ότι προσπαθούν όλοι πίσω από τα πένθη και τις καταδίκες να κρύψουν την σήψη της νεολαίας, της φοιτητικής ζωής και του μοντερνισμού γενικά. Η κοπέλα έφυγε μέσα στο βράδυ σε ένα βαν με έναν Αλβανό και ένα σφίχτη και βρέθηκε χωρίς ρούχα. Αντί να έχει ως προτεραιότητα τον γάμο και την οικογένεια, “σπούδαζε” μόνη μακρυά από το σπίτι της για να προστεθεί στις άτεκνες γεροντοκόρες απελευθερωμένες γυναίκες με τις τραγικές τους επιλογές που έχει γεμίσει η κοινωνία. Προφανώς για να έχει γεμίσει ο τόπος Αλβανούς και αλήτες που ψάχνουν παρτούζες με φοιτήτριες σημαίνει ότι υπάρχουν σε πληθώρα οι απελευθερωμένες φοιτήτριες που έχουν αφήσει τα σπίτια τους και κάνουν παρτούζες. Καλό είναι όταν τελειώσει το πένθος και οι καταδίκες να δώσετε λίγο σημασία στο ποιοι και ποιες ιδέες “κάψανε” τα μυαλά των νέων.

      1. Ενώ οι γόνοι πλουσίων π.χ. έχουν προτεραιότητα να σπάνουν τα κεφάλια αυτών που δεν τους κάθονται. Δηλ. εάν κάποιοι σαν κι αυτούς νόμιζαν ότι η αδελφή σου π.χ. ντύνεται προκλητικά έχουν δικαίωμα να την βιάσουν.
        Εσύ κι εγώ προσπαθήσαμε να βιάσουμε κάποια που δεν μας ήθελε ? Ή εάν μπει κάποια στο αυτοκίνητό μας (φίλη, γειτόνισσα, συνάδελφος) πρέπει να την “πάρουμε”? Όσο για τον αλβανό που λες εδώ έχει γεννηθεί. Με Έλληνες έκανε παρέα. Έτυχε σ΄ αυτήν την κοπέλα. Ξέρεις τίποτα γι αυτήν? Τον χαρακτήρα της ? Από τι σπίτι ήταν? Εκτός αν θέλεις να γίνουμε Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία κλπ.

        1. Steven καλος παπαρας εισαι ο αλλος σου μιλαει σοβαρα και σε λες ενα σωρο μαλακιες

          1. οσο και προκλητικη ναναι μια γυναικα οταν σου πει οχι ειναι οχι μονο τα ζωα και οι πεινασμενοι σεξουαλικα κανουν τετοια . πρεπει να σεβεσαι για να σε σεβονται αυτιο μπορει να ειναι η κορη σου αδελφη σου εγγονη σου και σου τυχει κατι τετοιο θα λες για τις ανοησιες της προκλητικοτητας? η κοπελα στην παρο και αυτη προκλητικη ηταν ? απλα ειναι διψασμενα ζωα που οταν τους πουν οχι αγριευουν και σκοτωνουν αυτοι δεν θελουν ουτε δικη ουτε τιποτα εκτελεση στον κροταφο να ξεβρωμισει η κοινωνια μας

          2. Από το λεξιλόγιό σου είνα αυταπόδεικτη η δική σου σοβαρότητα.

        2. και λες παπαριές, δες στην επόμενη ανάρτηση, η ίδια ζήτησε από τον Αλβανό να φέρει και τον άλλον. Αυτά που λες δεν έχουν συνέπεια, προφανώς δεν θα άφηνα καμμία γυναίκα του περιβάλλοντός μου να γυρνάει σαν πόρνη και προφανώς δεν τους ήταν άγνωστη που την σκοτώσανε και την “βιάσανε”(δεν την βιάσανε) επειδή ήταν ντυμένη προκλητικά. Και οι δύο αλβανοί ήταν, ο ένας με ταυτότητα, αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η ελλαδική κοινωνία βρίσκεται σε τέτοια σήψη που το αλβανικό μαφιοζιλίκι έχει γίνει και ελλαδική συνήθεια.

      2. Τι λες ρε καραγκιόζη, τι ήθελες να κάνει η κοπέλα 21 χρόνων…να βάλει φραγή; Λογικό και φυσικό είναι να ψάχνει αγόρι, νόμος της φύσης είναι, έπρεπε τα κολοπαιδα αυτά να τη σκοτώσουν επειδή δε τους έκατσε και όχι μόνο να τη σκοτώσουν αλλά συνέχιζαν για κανα δύο μέρες σαν να μη συμβαίνει τίποτα μέχρι που βρέθηκε το πτώμα και τους συνέλαβαν. Το λάθος που έκανε ήταν ότι ασχολήθηκε με ντόπιους βλάχους κομπλεξικούς τσαμπίκους που ζούσαν στο δικό τους μικρόκοσμο, επειδή ήταν καλή κοπέλα, ανοιχτή και δε το έπαιζε ψώνιο, έπρεπε να σηκωσει τη μύτη και να ασχολείται μόνο με ξένους που είναι το νησί γεμάτο και μορφωμένα παιδιά από τη σχολή.

    10. Τι να πεις…
      Να ‘ναι γεροί να τη θυμουνται οι γονεις …
      Οσο γ’αυτα τα κοπροσκυλα …δυστυχως σε καμια δεκαετια θα’ναι εξω…!

    11. τα πρόσωπα των δολοφόνων να μας δείξετε. ΘΑΝΑΤΟΣ στα κωλόπαιδα

      1. αμα ψαξεις στο ιντερνετ τα εχει, του ενος βρηκα και το ινσταγκράμ του

    12. τα συλληπητηρια μου….
      ο Θεος να την αναπαυσει!
      δολοφονοι τομαρια να σας χωσουν μια ζωη φυλακη 4 πατωματα κατω απο την γη! να μην ξαναδειτε ΠΟΤΕ σας τον ηλιο!

    Comments are closed.