ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ: «ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ»(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    πορτοσαλτε

    Νέο αδιανόητο σχόλιο έκανε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε!

    Άστοχο και επιεικώς απαράδεκτο ήταν το σημερινό σχόλιο του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει το τραγικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με τον νεκρό διανομέα, πατέρα τριών παιδιών, είπε:

    «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…» για να τον διακόψει η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντάς του: «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα, τώρα, αυτή τη συζήτηση…».

    «Ο οδηγός αυτοκινήτου έχει την ευθύνη για όλους αλλά και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσικλέτα θα πρέπει να αποφασίσουν θα κοιτάνε δεξιά και αριστερά».

    Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Ανθέων, όταν ο 20χρονος οδηγός του ΙΧ, το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε, τραυμάτισε και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον διανομέα. Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε ήδη περάσει δύο κόκκινα φανάρια και αυτό ήταν το τρίτο κόκκινο φανάρι που παραβίασε.

    Ο 47χρονος μεταφέρθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και λίγη ώρα μετά, κατέληξε.

    Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη σε κοντινή απόσταση από το σημείο του δυστυχήματος.

    Δείτε το βίντεο:


    Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα
    Ο 47χρονος διανομέας προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου, έχοντας αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Δεν πρόλαβε όμως. Από την άλλη πλευρά ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος Αλβανός. Χωρίς ίχνος φρεναρίσματος έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μηχανάκι του άτυχου 47χρονου.

    Στη συνέχεια ο 21χρονος προσπάθησε να διαφύγει στα στενά της περιοχής. Όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

    Από τη σφοδρότατη σύγκρουση ένα κομμάτι της μηχανής προξένησε ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στη Λεωφόρο.
    Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, ο 47χρονος κατά τη διακομιδή του όμως άφησε την τελευταία του πνοή.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 21χρονος συμμετείχε σε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Παπανδρέου, ενώ δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

    Αυτόπτης μάρτυρας: «Είδαμε μια μηχανή διαλυμένη και το παλικάρι στο πεζοδρόμιο»

    «Το κατάστημα είναι στα 100 μέτρα από τη διασταύρωση. Άκουσα έναν τρομακτικό θόρυβο και πήγα να δω τι γίνεται. Είδαμε μια μηχανή διαλυμένη στο δρόμο, το παλικάρι στο πεζοδρόμιο, το αυτοκίνητο κάθετα στην Ανθέων να βγάζει καπνούς. Ο οδηγός είχε φύγει, ο κόσμος φώναζε, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο. Έμαθα ότι ο οδηγός πήγε να βρει το θείο του να παρουσιαστεί ως οδηγός γιατί δεν είχε ο ίδιος δίπλωμα. Ο κόσμος τον έψαχνε να τον βρει», είπε ο κ. Ντίνος Ανθουλάκης, επιχειρηματίας και αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Φτυστε τον, βρίστε τον , μουτζοστε τον, διάολο στείλτε τον…… Μόνο έτσι φαίνεται ότι καβλ@νει αυτός …….’Η χρειάζεται ψυχιατρικής παρακολούθησης…….

    2. Τανα πορδοσαλτε…σουρωτηρι θα σε κάνουμε….οσονουπω σε φυτεύουμε…να το θυμάσαι αυτο

    3. Αυτός ότι και να γίνει ,όποιος και να φταίει,θα πάει με το αντίθετο μέρος,έχει δεν έχει δίκιο….
      Έτσι για να προκαλεί,να ασχολείστε μαζί του….και πέφτετε στην παγίδα…..
      Με το μόνο που συμφωνεί είναι το μητσολουλου και το ΣΚΑΪ…..
      Άντε παρατήστε τον,έχει ξεκουτιανει,κι ας το παίζει τζοβενο…..

    4. ρε ξεφτυλα,ο ανθρωπος ηταν 47 ετων οικογενειαρχης, κατ αρχην .Δεν ηταν κανενας καγκουρας πιτσιρικας που εκανε μα@ακιες, και πηγε κι εφαγε τα μουτρα του. Ο αλλος ο πανυβλακας τον σκοτωσε στα καλα καθουμενα.Αλλα για πες μας ρε σαχλαμαρα ,που ξερεις εσυ απο οδηγηση κατ αρχην , που σας πανε συνοδεια ,που ξερεις εσυ ρε μπετοβλακα απο μεροκαματο ,οπως αυτος που βγηκε ,να ταισει την οικογενεια του?

    5. Αν ρε καραγκιόζη ήταν το παιδί σου στη θέση του ντελιβερα θα μίλαγες ετσι?Θα σου στραπατσαρουν τη μούρη καμια ωρα και να είσαι σίγουρος ότι πολλοί θα το χαρούν.

    6. Ένα γραφικό σκουπίδι που πλησιάζει όλο και περισσότερο στην χωματερή.

    7. ο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗΣ-ΕΜΕΤΙΚΟΣ καποιος να του σπασει τα παιδια δεν υπαρχει??

    8. Η ΕΛΛΆΔΑ ΓΈΜΙΣΕ ΠΑΡΤΆΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΤΟΣΑΛΤΕ.. ΑΝΤΕ ΣΙΧΑΜΑ ΦΛΩΡΕ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.. ΣΑΛΛΙΓΓΑΡΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΕ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΕ ΓΚΙΩΖΗ…

      1. Εεεε! Όχι πολλά πολλά για τα σαλιγκάρια!!!

    9. O τυπος με τετια μυτογκα που εχει ,δεν χρειαζεται VIAGRA !!!

    10. Πως εργάζεται ο Προτοκλαστε ακόμα στην τηλεόραση; Μιλάμε για τραμπούκο και καθίκι,από τους λίγους.

    11. και επειδη σιγουρα παραγγελνεις κι εσυ στο σπιτι σου και μαλιστα θα απαιτεις να ερθει και γρηγορα ο διανομεας ο επομενος που θα ερθει στο σπιτι σου ευχομαι να σε φτυσει στα μουτρα η καλυτερα ακομα να μην δεχτει κανενας να ερθει και να πας μονος σου.αν βεβαια εχεις κοτσια και δινεις το ονομα σου. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ…………

    12. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΜΟΤΡΟΚΟΚΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΑΨΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΟΥ ???ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΤΟΠΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΕΙΡΟΕΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ !!! ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ !!

    13. Κάτι τέτοιους στο χωριό μου τους λένε ντιλιπατσκους και λατανγκες.

    14. Με πράσσινο ξεκίνησε Αρούλη. Κανονικά ως νομοταγής πολίτης. Άιντε με τις εξυπνάδες. Άιντε με τους αλλοδαπούς που τους χαϊδεύουμε. Άιντε να σας μαζέψει όλους να σας πάρει μαζί του ο διάολος να ηρεμήσουμε με εσάς.

    15. ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ ΟΔΗΓΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΠΑΓΓΟΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΣΑΣ.

    16. Πρόκειται για μεγάλο κάθαρμα, δεν υπάρχουν λόγια.

    17. Μα καλά ,δεν υπάρχει ενας να τον μαυρισει στο ξύλο την λουγκρα???

    18. Απ οτι καταλαβαινω ο τυπος ειναι μαζοχιστης γιατι φαινεται τα λεει ολα αυτα επιτηδες για να τον σκυλοβριζουν μερα νυχτα.
      Μαλλον κ@βλ@νει με αυτο

    19. Το ιδιο περιπου ειπε και η Τατιανα Κοκαιδου για το παιδι που σκοτωσε ο οδηγος της Μπακογιαννη. Οτι εφταιγε επειδη ετρεχε σε δρομο που ειχε προτεραιοτητα! Ειναι ΕΡΠΕΤΑ! Αυτη η κατηγορια ανθρωπων ειναι ερπετοειδη!

    20. Ρε παιδια ένας άνθρωπος να βάλει στην θέση του αυτό το κατακάθι δεν υπάρχει. Θέλει και τα λέει η του ξεφευγουν.

    21. Μια ζωή πληρωμένο κάθαρμα και παλιο@@στας..ουστ ρεεεεε

    22. Αυτό τό ελληνόφωνο κάθαρμα μέ μιά μούρη σάν στραβοχυμένος λουκουμάς,έχει σίγουρα τουρκικές,εβραικές ή αλβανικές ρίζες γιά νά μισεί τόσο πολύ τούς Ελληνες.Κατηγορεί τόν άτυχο διανομέα ηλικίας 47 χρονών καί πατέρα 2 παιδιών πού τόν σκότωσε ένα 20χρονο αλμπάνι πού οδηγούσε μέ μεγάλη ταχύτητα καί χωρίς δίπλωμα οδηγήσεως.
      “Τώρα βέβαια υπάρχει καί μία συγκεκριμένη συμπεριφορά τών διανομέων,γιά νά τά λέμε”.
      Αυτή τήν τρομερή δήλωση κάνει ό βοθρολόγος Πόρδοκλάσε γιά νά υποστηρίκει τό αλμπάνι.
      Τέτοιους “δημοσιογράφους” θέλει ό ανθέλλην γουρλομάτης.
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.