ΣΟΚ! ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR

    Κοινοποίηση:
    ektakto εκτακτο

    Εικόνες βομβαρδισμένου τοπίου!

    Στο Πόρτο Ράφτη στις 4 τα ξημερώματα άγνωστη ομάδα τίναξε στον αέρα τα Μηχανήματα Αυτόματης Συναλλαγής που βρίσκονται στο κατάστημα “Σκλαβενίτης” προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημίες και στο σούπερ μάρκετ.

    Οι εικόνες είναι από φίλο αναγνώστη του makeleio.gr. Ευχαριστούμε θερμά!

    σκλαβενιτης πορτο1

    σκλαβενιτης πορτο2

    σκλαβενιτης πορτο3

    Όπως μας ενημερώνει ο φίλος αναγνώστης τώρα στην περιοχή έχει μείνει μόνο ένα ΑΤΜ να εξυπηρετεί τον κόσμο. Τα υπόλοιπα έχουν τιναχθεί στον αέρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ανατίναξε μια τράπεζα, μπορείς. Χαχαχα.

    2. Πολλά Εικάζω. Άρα και η συνέχεια είναι μια εικασία. Δεν γίνονται έτσι οι επαναστάσεις.

    3. Οι 301 σύγχρονοι Τσόλακογλου της ελληνικής βουλής έπρεπε πρώτα να κάνουν κουρέλι το σύνταγμα των Ελλήνων για να δώσουν έδαφος στον Σόρος αλλά πιο εύκολα πρώτα να καταστρέψουν τις δομές τού κράτους για να υφαρπάξουν ότι μπορέσουν και μετά να βάλουν μπαρούτι και ως ριμαχτες και κλεφτεςτ να απολαμβάνουν μοχίτο με τίς τσιυλες τούς στα Κανάρια νησιά Για να κάνουν όλα αυτά έπρεπε να διαλύσουν τους νόμους του Συντάγματος για να ξεπουλήσουν τα πάντα δια ίδιων όφελος απλώς οι μάζες πρέπει να ήταν ευκολόπιστος ώστε να τίς πείσουν ότι….. λεφτά υπάρχουν.

      Υ.ς. μην πιστεύετε το τρολλ με τα ωραία και Πάχια λόγια. Είναι βάλτος.

    4. Λοιπόοοοοοοοον αδέλφια συνέλληνες….

      …σαν πολλά μπαμ μπουμ δεν έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα??

      Οι ναζί όταν εγκατέλειπαν την Ελλάδα μας ΑΝΑΤΙΝΑΖΑΝ ,γέφυρες, αποθήκες οτιδήποτε πίστευαν ότι θα μπορούσε να συμβάλει στο να τους ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΤΕΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Η ΔΕΞΙΟΙ…..

      Εικάζω λοιπόν, ότι τα πράγματα στην Ελλάδα του 2019,μια ΤΕΤΑΡΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ,όπως την κατάντησε ο λαός μας με τις ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΜΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (ΕΚΛΟΓΕΣ) στους ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ,τώρα που νοιώθουν ότι Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ χάνεται,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ,ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ….

      Ο Σόρρος απότι φαίνεται,εικάζω,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ και σε παρόμοιες “τράπεζες” ΤΗΣ “ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΗΣ”…

      ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ Ν ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ….

      αν αυτό θέλουμε σαν λαός,ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ….

      ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ,ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΨΝΗ,ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΑ…ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….

      “300”,”ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ”,1821,1940…….

      ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ SOLIDARITY NOW τους Υπαλλήλους του και ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥΣ…..

    Comments are closed.