ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ROLEX ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΜΕΓΑΛΗ «ΜΠΑΖΑ» – ΕΝΟΠΛΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕ ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ! ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    1

    Παρουσιάστηκε αρχικά σαν πελάτης – Εφυγε ανενόχλητος, διασχίζοντας με τα πόδια τη μισή Βουκουρεστίου και μπήκε σε ταξί
    Ληστεία σημειώθηκε στις 11:00 σήμερα το πρωί στο κατάστημα της Rolex στο κέντρο της Αθήνας. Ο ληστής αρχικά είχε εμφανιστεί σαν πελάτης και μάλιστα είχε επισκεφτεί ξανά το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο πριν δύο ημέρες.

    Πρόκειται για έναν άνδρα γύρω στα 35-40, καλοντυμένο, με κοντά μαλλιά, που μιλάει πολύ καλά ελληνικά, εντούτοις το γεγονός ότι έχει προφορά, κάνει την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο μήπως προέρχεται από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ενωσης.

    Πρώτη φορά επισκέφτηκε το κατάστημα πριν δύο ημέρες δείχνοντας ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει δύο ρολόγια Rolex. Μάλιστα ήταν τέτοια η εμφάνιση και οι τρόποι του, που έγινε αμέσως πιστευτός. Στη διάρκεια της πρώτης του επίσκεψης έφτασε μάλιστα στο σημείο να εκμυστηρευτεί στους υπαλλήλους ότι έχει κάνει φυλακή.

    Σήμερα το πρωί ο άντρας επέστρεψε στο κοσμηματοπωλείο. Αφού συνομίλησε για λίγα λεπτά με τους υπαλλήλους, έβγαλε πιστόλι και άρπαξε 35-40 ρολόγια, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τα 300.000 ευρώ.

    Στη συνέχεια βγήκε έξω και διέσχισε με τα πόδια τη μισή Βουκουρεστίου. Κατόπιν μπήκε σε ταξί και χάθηκε!

    Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει εμφανιστεί ως πελάτης και σε άλλα κοσμηματοπωλεία της περιοχής.

    Αυτή την ώρα διενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ο βλογιιοκομενος και οι υπόλοιποι αστυνομικοί δεύτερης απασχόλησης έπαιζαν με το κουνιτο και τράβαγαν τζουρες τσιγαρρου

    2. “Ληστεία πρίν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας.Ευτυχώς ο ληστής διέφυγε και είναι καλά στην υγεία του”!!!

    3. Ευτυχώς ο ληστής διέφυγε και είναι καλά στην υγεία του

    4. Ομογενής ελληνοποιημενος ρωσσοποντιος με δικαίωμα ψήφου και όλα τα επιδόματα

      1. Αν ειχες εσω την στοιχειωδη γνωση περι ιστοριας (θελεις να σχολιασεις κιολας τρομαρα σου) θα γνωριζες πως δεν υπαρχουν ρωσοποντιοι!! Αντε τωρα πεσε και κοιμησου!

        1. Πάντως υπάρχουν. Τώρα, αν εσένα σε πείραξε η ορολογία, ε τι να κάνουμε, η αλήθεια ορισμένους τους ενοχλεί. Και υπ’ όψιν, ο καθένας έχει το δικαίωμα του ελεύθερου σχολιασμού και της τοποθετήσεως. Χωροφύλακες το μακελειό, ούτε έχει, ούτε χρειάζεται.

          1. Ακριβώς…Η τύπισσα ούτε χιούμορ δεν αντέχει….

    5. Ο υπουργος Παρασκευοπουλος επρεπε ηδη να εχει συλληφθει για τον νομο που προτεινε &περασε,με τον οποιον ειναι εκτος φυλακων,εκτος των τρομοκρατων & βαρυποινητες.Το σχεδιο των νεοταξιτων καλα προχωρει με την πρωτη φορα αριστερα.Εξαφανιστε τους Ελληνες απο την Ελλαδα με καθε τροπο.

    Comments are closed.