ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΪΝΤΕΝ! – ΠΩΣ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ FBI ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    FBI

    Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε λίγες ώρες πριν το debate Μπάιντεν -Τραμπ, καθώς το FBI αποσόβησε την ύστατη ώρα επίθεση κατά του υποψήφιου των Δημοκρατικών.

    Μπορεί το debate του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν να εκτυλίχθηκε ομαλά ωστόσο, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, λίγο έλειψε να έχουμε τρομοκρατικό χτύπημα με κύριο στόχο τον υποψήφιο των Δημοκρατικών!

    Όπως μεταδίδει το TMZ, το FBI, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, συνέλαβε έναν άνδρα στη Βόρεια Καρολίνα, ονόματι Alexander Hillel Treisman, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας κατά του Μπάιντεν.

    Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες εντόπισαν τον Treisman, ο οποίος τον Μάιο είχε συλληφθεί για παιδική πορνογραφία, μέσω των social media, όπου ρωτούσε τους διαδικτυακούς φίλους του αν θα έπρεπε να δολοφονήσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών!

    Αφού τέθηκε άμεσα σε παρακολούθηση, οι Αρχές διαπίστωσαν πως σχεδίαζε να ταξιδέψει σε τοποθεσία μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του Μπάιντεν. Σημειώνεται δε, πως όταν έγινε έφοδος στο σπίτι του βρέθηκε μια λίστα με συγκεκριμένες αναφοράς και κυκλωμένη τη λέξη «εκτέλεση».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Αναρωτιεμαι αν στο σκαι η τα αλλα καναλια του συναφιου επαιξε εστω επιγραμματκα το θεμα των παιδεραστων Μπαιντεν and son.Επειδη αν το εκανε ο τραμπ θα αφιερωναν μισο δελτιο καθε μερα μεχρι τις εκλογες οι βοθροι.

      1. Προς αποφυγη παρεξηγησεων διορθωνω το ονομα του αρχικου σχολιου που ηθελα να βαλω και διεφυγε.

    2. Ο/Η Οι Αμερικανικες μυστηκες υπηρεσιες δεν κανουν λαθη! λέει:

      Όταν ακουμε για FBI-CIA να ξερετε ότι δεν κανουν τετοια για το θεαθήναι, ναι μεν είναι ολοι τους μπουμπούκια αλλα κανουν σωστη δουλεια ,και μαθαινουν τα παντα ,δεν είναι ΕΥΠ αυτοι, αρα η αποπειρα δολοφονιας ηταν εφικτη και όχι στημενη κατά τον ισχυρισμο σας ρε παιδες!

    3. Θα μπώ στον πειρασμό να επιχειρηματολογήσω Αμερικάνικα, για την πιθανότητα να είναι αληθινό και όχι κατάφορα στημένο, όπως όλοι εδώ (και πολύ σωστά) επισημαίνουν : BULLSHIT !!!

    4. Επειδή ήταν και αυτός παιδόφιλος, μπας και πήγαινε επίσκεψη στον ομοϊδεάτη του γιο του μπάιντεν; να ανταλλάξουν πορνογραφικό υλικό τα παιδιά! Πάντως το κόλπο στήριξης του μπάιντεν δεν έπιασε και μάλλον θα είναι και πάλι ο τραμπ πρόεδρος. Μάλλον…

    5. ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΚ@ΛΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠO ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΧΘΕΣ ΣΤΟ DEBATE!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!

    6. Γελάνε και οι κότες με αυτή την είδηση. Κλασική μέθοδος να προκαλέσουν συμπάθεια για το χαμένο των εκλογών, όπως δείχνουν τα πράγματα. Θυμίζει λίγο την τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του αφισοκολητή της ΟΝΝΕΔ, εκείνου που έβρισκε ηθικό ότι είναι νόμιμο, όταν τα είχε κάνει μαντάρα και δεν τον έσωζε τίποτα.

    7. ΧΑΧΑΧΑ…ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ…ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΙΑΛΛΑΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΚΟΛΟ …

      ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΒΛΑΧΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΕΧ@ΖΕ , ΕΝΩ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕ ΚΟΨΙΔΙΑ, ΚΟΝΕΥΕ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΧΕΣΤΡΕΣ

    8. Μουφα…. Παραμυθακι για να ανεβάσει δημοτικότητα.Και φυσικά τον στηρίζει και η CIA στο παραμυθι διότι ως γνωστό δεν τα πάει καλά με τον Τραμπ.

    9. μπηκε για τα καλα το Ηollywood στην κουρσα.

    10. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ…
      RE ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥ…
      ΧΑΧΑΧΑ

    11. Πιο στημένο δεν γίνεται! Είδαν πως τα ποσοστά, με το σκάνδαλο του γιού του, καταβαραθρώθηκαν και είπαν να χτυπήσουν στο συναίσθημα των ψηφοφόρων.

      1. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΡΙΚΑΝΟΠΙΘΗΚΟΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

    12. Τωρα συτο ειναι ή υπερβολικο παραμυθι ή αλλη μια νεοταξιτικη περιπτωση αποπροσανατολισμου οπως η δολοφονια στην Αγγλια της αριστερης βουλευτου που ηταν ταγμενη κατα του Brexit παραμονες της ψηφοφοριας για να αντιστραφει το διαφαινομενο αποτελεσμα με πανουργο και βρωμικο τροπο. Κλασσικη συνταγη που στον λαο πιανει γι’ αυτο και επαναλαμβανεται. Μπορει το Brexit να ψηφιστηκε απο το λαο, ομως σιγουρα ανακοπηκε παροδικα η πορεια του ή μετριαστηκε το ποσοστο των ψηφοφορων που το ψηφισε που κινδηνευε να ειναι τερααστιο. Η ΝΤΠ δεν φειδεται καμιας θησιας ή χρηματων ακομη και για μια ψηφο. Η Χρυση Αυγη δεν μπηκε στη ψευδοβουλη για μερικες εκατονταδες ψηφων!!!!!!

    13. Αυτο βρωμαει στημενο απο εδω ως την Βορεια καρολινα

    Comments are closed.