ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ – ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΕ ΕΠΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ – ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΣΟ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    moni_petraki_collage_2306_1-1-2048x1093 (1)

     

    Αναστάτωση έχει προκαλέσει η επίθεση κληρικού σε Μητροπολίτες, πριν από λίγο στα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου στην Ιερά Μονή Πετράκη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr ο εν λόγω Ιερέας που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, ήταν κατηγορούμενος σε Συνοδικό Δικαστήριο.

    Τα κίνητρα του Ιερέα παραμένουν άγνωστα, αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο να καθαιρεθεί από το Συνοδικό Δικαστήριο.
    Ο εν λόγω κληρικός όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε μαζί του ένα μπουκαλάκι με βιτριόλι, το οποίο έριξε κατά των Μητροπολιτών στα χέρια και στο πρόσωπο.

    Επίσης οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίθεση δέχθηκαν οι Μητροπολίτες Κηφισίας Κύριλλος, Άρτης Καλλίνικος, Κασσανδρείας Νικόδημος, Κονίτσης Ανδρέας, Ζακύνθου Διονύσιος και Γλυφάδας Αντώνιος.

    Ακόμη να αναφερθεί ότι από την επίθεση επλήγησαν και δύο κληρικοί των Συνοδικών Δικαστηρίων.

    Νεότερες πληροφορίες

    Η υπόθεση με τα ναρκωτικά

    Τον Ιούνιο του 2018 ο 37χρονος ιερέας είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο ιερέας που λειτουργούσε σε χωριό της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία, έκρυβε… κοκαΐνη κάτω από το ράσο του και μάλιστα στα απόκρυφά του, πιστεύοντας ότι οι αστυνομικοί θα σέβονταν την ιδιότητά του και δεν θα τον έψαχναν!

    Όμως οι άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας που είχαν σχετικές πληροφορίες όταν του έκαναν σωματική έρευνα, διαπίστωσαν ότι κάτω από το ράσο και μάλιστα κρυμμένο σε… «επίμαχο» σημείο έκρυβε ένα «φιξάκι» με 1,8 γραμμάριο κοκαΐνης!

    Ο νεαρός παπάς οδηγήθηκε με χειροπέδες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας στον οποίο υποστήριξε ότι βρέθηκε σε… στιγμή αδυναμίας και ότι η κοκαΐνη ήταν για προσωπική του χρήση. Μετά την άσκηση δίωξης για κατοχή ναρκωτικών, αφέθηκε ελεύθερος.

    Ο ιερωμένος δεν ήταν άγνωστος στις αρχές καθώς, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τις είχε απασχολήσει όταν λειτουργούσε σε χωριό της Βέροιας.

    Τότε, είχαν ξεσπάσει επεισόδια στο ναό και επεκτάθηκαν στο προαύλιο με την ανταλλαγή… «γαλλικών» ανάμεσα στο νεαρό εφημέριο και ενορίτες που του απέδιδαν οικονομικές παρατυπίες! Σε ένα από τα επεισόδια, μάλιστα, χρειάστηκε να παρέμβουν οι αστυνομικοί για να μην ξεσπάσει σύρραξη! Ο ιερέας τέθηκε για ένα διάστημα σε αργία, αλλά μετά απομακρύνθηκε με αίτημα που υπέβαλαν οι ενορίτες.

    Φωτογραφία από: Intime

    Διαβάστε και

    Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Κινδυνεύει να χάσει το ένα του μάτι ο Μητροπολίτης Κηφισιάς

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. …… καθώς γνώριζε ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν υποτυπώδη αφού υπήρχε ένας αστυνομικός στο κτήριο της Μονής Πετράκη στο Κολωνάκι.

      Φρουρούν παντού όλα τα καθηκια.
      Άκου Μοναστήρι στο ΚΟΛΟΝΑΚΙ. ΧΑΧΑΧΑ

    2. Ρε παιδια κοιταξα τις φατσες τους προσεκτικα και τρομαξα….
      Ειναι αυτες φατσες αγνων ευλογημενων ποιμνιων της Ιεροσυνης μας???????? Ντρεπομαι δλδ για την εκκλησια μας….Αν αυτες οι διεστραμενες δαιμονοφατσες ειναι εκπροσωποι της εκκλησιας μας πως να παμε να τους ασπαστουμε????? Που ειναι η αγνη αγιοσυνη στην μουρη τους????Αυτους ολους μονο τραγοπαπες θα μπορουσες να τους ονομασεις και μ ενα δαιμονιο να κουβαλα ο καθενας μινιμουμ.
      Αισχος!!!!!

      1. Ειδες ξεχασαν να παρουν τη γνωμη σου οταν τους χειροτονουσαν…Εσυ και τον ιδιο τον Χριστο να εβλεπες παλι κατι θα ελεγες..δεν φταις εσυ αλλα τα κομπλεξ του εαυτου σου που αφηνεις να σε κυβερνανε..δηλαδη η δικη σου η φατσα ειναι καλυτερη?ασχολεισου -αν αντεχεις-πρωτα με σενα κ μετα αν εχεις διαθεση κ χρονο κοιτας κ τους γυρω σου.

      2. Άλλος είναι ο ρόλος του κλήρου και εκκλησίας στις καπιταλιστικές κοινωνίες, να ασκεί επιρροή κ να υπεισέρχεται σε θέματα πολιτικού κ κοινωνικοπολιτιστικού βίου, αν οι χριστιανοί νομίζουν ότι όλοι αυτοί εκπροσωπούν τον καλό και πανάγαθο Θεό είναι βαθιά νυχτωμένοι, τα πρόβατα κ οι τσοπάνηδες

    3. ΚΑΙ ΟΙ 7 ΗΤΑΝ ΚΑΜΕΝΟΙ……………..

    4. Mηπως ηταν ο Πάτερ Κλεομένης αυτός που έριξε το βιτριόλι ? Κι αυτός ειναι άλλος ένας Παπά-Τρελάκιας, ο οποίος έχει πολλούς φανς που αρέσκονται στους βανδαλισμούς και στις καφρίλες του Πάτερ Κλεομένη. Όπως και να ‘χει, καλή ανάρρωση στους αρχιμανδρίτες. Πρεπεί να γίνει τεράστιο ξεσκαρτάρισμα στην εκκλησια και ψυχολογική υποστήριξη σε πολλούς ανάμεσα στους κόλπους της εκκλησίας.

    5. παρ’ τον έναν χτύπα τον άλλον!!μπουμπούκια είναι όλοι τους …παλιοτράγοι, ο μόνος τους θεός είναι το χρήμα

    6. Ο ΤΣΥΡΙΖΑ και ο Τσιπρας ειναι ηθικοι αυτουργοι γιατι θελουν να πομυθοποιησουν το σλογκαν
      “Ελλας Ελληνων Χριστιανων”.

    7. ΩΙΜΕ ΩΙΜΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ???? Ιερωνυμε τι εγινε παλι?? Εμφυλιος και στην Εκκλησια της Ελλαδος??

    8. Χειρότερη φάρα από τους ρασοφορους δεν υπάρχει.υπαρχουν κ οι εξαιρέσεις βέβαια που απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα.μα είναι δυνατόν να ρίχνεις βιτριόλι? Πόσο κωλοπαιδο πρέπει να είσαι..

    9. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!!!!!!!!
      ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. Αν πετσοκόβονται έτσι οι μητροπολίτες, φαντάσου τι έχουν να πάθουν πολιτικοί και λοιμωξιολόγοι που έκλεισαν τις Εκκλησίες ! Θα πετάξουν καρκίνο και στα βλέφαρα…

      1. Τίποτα δε θα πάθουν. Πληρώνεται το παπαδαριό, δε πληρώνεται; Αν δεν αγγιχτεί η μάσα, δε κουνάνε δάχτυλο, ίσα ίσα με κλειστές εκκλησίες έχουν και λιγότερη δουλειά.

    11. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ MERCENDES ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ…ΡΕ ΟΥΣΤ

      1. Φίλε μου μην κολάζεσαι…να σε θυμίσω ότι πριν μπει στον ναό ο Κύριος μας, τα έκανε γυαλιά καρφιά και τους τα έχωσε ωμότατα για τις εμπορικές τους συναλλαγές εντός του Οίκου του Κυρίου! Ο ίδιος εξάλλου μας είπε πως δεν μπορούμε να υπηρετούμε 2 κυρίους, τον Μαμμωνά και τον αληθινό Θεό ταυτόχρονα…ή τον ένα ή τον άλλο θα υπηρετούμε, μην απατόμαστε! Όπως βλέπετε, έφτασε ο καιρός να ξεχωρίσει το κριθάρι από το σιτάρι…ουαί και αλίμονο μας για το τι θα ζήσουμε από δω και πέρα!

    12. Η Θεία Δίκη θα ερχόταν, αργά ή γρήγορα και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα

    13. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΙΧΝΕ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕ «ΣΚΑΣΕ ΛΟΥΓΚΡΑ»…

    14. Κι αυτοι για κανα γκομενο,οπως τα περσινα βιτριολια;

    15. Φοβάμαι μην έρθουν τίποτα Πακιστανοί και μας αλλοιώσουν τον πολιτισμό.

    16. κηνηγουσε μια γομαρα
      κατσε μωρη ευλογημενη
      που

    Comments are closed.