ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΟ… “ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ” – ΕΤΣΙ ΥΠΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΠΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ AEGEAN ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ. ΤΑ 120 “ΖΕΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ” ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΣΙΑΛΟΥ [BINTEO]

    Κοινοποίηση:
    vasilakis_aegean

    Η πανδημία του κορωνοϊού και το δεύτερο κύμα της μαστίζουν ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά όλοι περιμένουν το μεγαλύτερο “όπλο” εναντίον της που δεν είναι άλλο από τα εμβόλια.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο ειδήσεων του STAR έχει ξεκινήσει κουβέντα σε παγκόσμιο επίπεδο από τις αεροπορικές εταιρείες οι οποίες έχουν ως σκέψη αυτή τη στιγμή οι πολίτες που θέλουν και μπορούν να ταξιδέψουν μ αεροπλάνο σε ένα άλλο μέρος να διαθέτουν έναν τύπο ψηφιακού διαβατηρίου το οποίο θα αναφέρει τον εμβολιασμό του πολίτη την εποχή της πανδημίας.

    Μπορεί όμως το Star να μιλάει για… “κουβέντα”, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ όμως έχει ήδη αποκαλύψει από τις 23 Νοεμβρίου ότι η… κουβέντα έχει ήδη γίνει πράξη.

    Διαβάστε εδώ: ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ! ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ;;;;;;; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ – “Ή ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ…”

    Η μία μετά την άλλη οι αεροπορικές εταιρείες ανακοινώνουν ότι αν δεν έχεις κάνει το εμβόλιο, δεν μπαίνεις στο αεροπλάνο. Η… διαβεβαίωση λοιπόν του Μητσοτάκη που λέει με περίσσια μαγκιά ότι “δεν θα κυνηγήσει κανέναν με το εμβόλιο στο χέρι” είναι για γέλια αφού θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αναγκάσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί. Ήδη υπάρχει φημολογία που θέλει να πηγαίνει νομοσχέδιο στη Βουλή που θα υποχρεώνει τα παιδιά μας να έχουν εμβολιαστεί για να πάνε στο σχολείο.

    Όμως, όλα τα παραπάνω δεν συμβαίνουν μόνο στο εξωτερικό. Στο σημερινό φύλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, διαβάσατε την αποκάλυψη του Μαυρογιαλούρου για τα 120 εκατ. “ζεστά ευρώ” που τσέπωσε ο Βασιλάκης για να μπει η Aegean στη λίστα των Covid Free αεροπορικών εταιρειών.  Ύποπτος ο ρόλος του Εβραίου Μόσιαλου σε αυτήν την υπόθεση…

    Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο:

    Πρώτοι έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολλές εβδομάδες τις ύπουλες μεθοδεύσεις για την επιβολή του εμβολίου ως υποχρεωτικού. Κάτι που αρχικά ακουγόταν από ορισμένους ως υπερβολικό, μάλλον απίθανο να συμβεί, «αυτά δεν γίνονται» κλπ και σε κάθε περίπτωση εφιαλτικό. Δεν αρκεί όμως που αυτό δυστυχώς επιβεβαιώνεται και δρομολογείται πλέον και επισήμως, αλλά όπως αποκαλύπτουμε σήμερα αποτελεί και τον «κρυφό όρο» της συμφωνίας της κυβέρνησης του Κούλη Μητσοτάκη με τον επιχειρηματία Βασιλάκη για τη «διάσωση» της Aegean… 
    Η κρατική ενίσχυση με 120 φρέσκα εκατομμύρια ευρώ στην εταιρεία είναι ήδη από μόνη της ένα σκάνδαλο. Αυτό όμως έρχεται να συμπληρωθεί με την προκαταβολική δέσμευση του Βασιλάκη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ότι η Aegean θα προσχωρήσει άμεσα στο μπλοκ των εταιρειών οι οποίες θα έχουν ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους επιβάτες που για να μπορούν να μετακινηθούν θα πρέπει να έχουν το Covid Pass. Κι αυτό θα είναι η αρχή για όλα τα υπόλοιπα… 
    Μάλιστα, πρέπει να αποκαλύψουμε τη νέα απάτη και το ψέμα των κυβερνώντων διότι αυτό δείχνει και το πόσο ύπουλα κινούνται. Η εντύπωση που εσκεμμένα έχει δημιουργηθεί είναι ότι το εμβόλιο θα γίνεται αφενός δωρεάν και αφετέρου δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Για το «δωρεάν» είναι μια άλλη χωριστή συζήτηση. Για το ότι δεν θα είναι υποχρεωτικό, ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες ένα παραμύθιασμα για να καθησυχάσουν τον κόσμο. Έτσι βγήκε πρώτος ο Βασιλάκης Κικίλιας και δήλωσε ότι «το Σύνταγμά μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα. Είναι όμως ευθύνη μιας οργανωμένης πολιτείας και όλων των ηγετών της, σε όλα τα επίπεδα, να παροτρύνουν τον κόσμο και να τον ενημερώσουν σωστά έτσι ώστε να εμβολιαστεί». Προς στιγμήν φάνηκε να υποχωρούν δηλαδή λόγω των μεγάλων αντιδράσεων μέσα στην κοινωνία. Είχαν κατά νου εξάλλου και τις δημοσκοπήσεις, ακόμη και αυτές τις πειραγμένες, που δείχνουν ότι θα έκανε «σίγουρα» το εμβόλιο μόνο το 37% απάντησε, το 30% δεν θα το έκανε και ένας στους δύο νέους σε ηλικία ανθρώπους απαντάει ότι δεν θα το κάνει. 
    Μετά τον Κικίλια, ακολούθησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας στην ίδια γραμμή ο οποίος επιτέθηκε μεν στους «αρνητές» ζητώντας «να αφήσουν στην άκρη τις θεωρίες συνομωσίας», διαβεβαίωσε ωστόσο ότι η κυβέρνηση δεν εξετάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. 
    Ύστερα από αυτούς τους αστέρες, ήρθε ο Μητσοτάκης από την Θεσσαλονίκη την οποία επισκέφθηκε το Σάββατο. Και τι είπε από εκεί ο αρχι-ψεύτης; «Πρέπει να τονίσω ακόμη μια φορά ότι το εμβόλιο θα είναι δωρεάν από την πολιτεία, δεν θα είναι υποχρεωτικό, αλλά στηριζόμαστε στην κοινή λογική των συμπολιτών μας αλλά κυρίως στις συμβουλές που θα δώσουν πάνω από όλα οι ειδικοί, οι γιατροί, για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τον Ιανουάριο που θα ξεκινήσει και το μεγάλο εμβολιαστικό πρόγραμμα». Αυτό ήταν το πρώτο απόσπασμα της σχετικής δήλωσή της την οποία και προέβαλαν τα κυβερνητικά φερέφωνα, περνώντας στα …ψιλά προς το παρόν το δεύτερο σκέλος που το έκανε αργότερα δίνοντας συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης: «Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι πέραν των κρατικών επιλογών που θα γίνουν είναι βέβαιο ότι θα κινηθούμε, τουλάχιστον ως προς τα ταξίδια, σε αυτή την κατεύθυνση», είπε. Δηλαδή ότι δεν θα επιτρέπεται να ταξιδεύει σε όποιον δεν κάνει το εμβόλιο. «Θα πρέπει να γνωρίζουν ενδεχομένως και αυτοί που οικειοθελώς δεν θα εμβολιαστούν -γιατί όπως είπα ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός- μπορεί να θέλουν να ταξιδέψουν και να μην μπορούν. Είναι τόσο απλό». Και τόσο κυνικό και φυσικά ανελεύθερο… 

    —————————— —————————— —–
    Τελικά, το εμβόλιο θα είναι στα λόγια προαιρετικό και στην πράξη υποχρεωτικό. Θα γίνει με αυτό τον ύπουλο τρόπο τον οποίο εισηγήθηκε στον Κούλη ο μυστικοσύμβουλος του Ηλίας Μόσιαλος που τον έχει διορίσει και επίσημο εκπρόσωπο της χώρας στο εξωτερικό για το θέμα του κορονοϊού. «Η εφαρμογή των πιστοποιητικών για εμβόλια COVID-19 θα πρέπει να προταθεί επίσημα από την κυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση» είχε υποστηρίξει μάλιστα πριν πάρει τη …σκυτάλη ο Κούλης, ζητώντας «να υλοποιηθεί ένα διεθνούς ισχύος ηλεκτρονικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ειδικά όσον αφορά στις διεθνείς μεταφορές και στα ταξίδια» και υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει νομική βάση για αυτό».Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει το ρόλο του λαγού εξάλλου ο άνθρωπος που στα διεθνή ς site ηλεκτρονικών δημοπρασιών πουλάει τα βιβλία και τα συγγράμματα του με το όνομα “Elias Mossia”. Δηλαδή «Ελάιας Μόσια». Όνομα καθαρά εβραϊκό. 

    —————————— ———-
    Όμως υπάρχει ήδη ένα πρόβλημα που τους έχουν εντοπίσει οι νομικοί. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ως θεμελιώδη αρχή της την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών και επομένως εάν η ίδια θελήσει να επιβάλει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού Covid-19, αυτό θα είναι ένα ναζιστικού τύπου μέτρου το οποίο θα οδηγήσει ή και θα επιταχύνει την αυτοκατάργησή της. Η ειρωνεία είναι ότι αυτό θα μπορούσε να ξεκινήσει, χάριν των τεράστιων οικονομικών συμφερόντων, με την πρόταση ενός Εβραίου όπως ο “Elias Mossia”… 
    Για να ξεπεράσουν αυτό το νομικό σκόπελο λοιπόν θα βάλουν τις αεροπορικές εταιρείες να πάρουν την πρωτοβουλία στα πλαίσια της «ελεύθερης αγοράς» να επιβάλουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ως αναγκαία προϋπόθεση για να δέχονται τους επιβάτες στα σκάφη τους. Όσο περισσότερες εταιρείες, τόσο πιο «νόμιμη» και αναπόφευκτη θα γίνεται η υποχρεωτικότητα και θα καταργείται η ελευθερία της ανθρώπινης επιλογής. Με τη διαφορά μάλιστα ότι στην Ελλάδα η Aegean είναι μονοπώλιο στις διεθνείς πτήσεις και στις περισσότερες στο εσωτερικό. Είναι ο …εθνικός αερομεταφορέας. Γι’ αυτό και η χαιρεκακία του Μητσοτάκη προχτές από τη Θεσσαλονίκη για το ίδιο θέμα ότι «όχι εμείς αλλά η ίδια η αγορά, η ελεύθερη οικονομία να επιβάλλει τέτοιους περιορισμούς που να είναι για όσους δεν εμβολιαστούν η ζωή τους λίγο πιο δύσκολη» είναι και πρόστυχη… .”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Πρώτη Πρώτη το ανακοίνωσε η αυστραλιανή Quantas…άλλωστε και τώρα για να πας Ινδία… Σιγκαπούρη…Χονγκ Κονγκ…και σε άλλες χωρες της Αφρικής και της Ασίας χωρίς να κάνεις κάποια εμβολια…δεν πας…Αυτό τους πειράζει τώρα???Και όλες οι αεροπορικές θα το εφαρμόσουν όχι μόνο η aegean….

    2. Ο “πρωθυπουργος” μας δεν ΣΕΒΕΤΑΙ τουλαχιστον τους 100 νεκρους που εχουμε καθημερινα και τους 600 τοσους διασωληνωμενους.Γι αυτον δεν ισχυει το λοκνταουν. κοβει βολτες με το ποδηλατο οπως ο γιωργακης. Δυστυχους αυτους εχουμε.Υπευθυνοι ειμαστε και εμεις που τους ψηφιζουμε γιατι “καπου βολευομαστε””!!!!
      κρατος χαμαιτυπειο…την πρωην ολυμπιακη την κλεισανε ο χατζηδακης κλοιποι αλλα δινουν 120 εκατομμυριακια στον βασιλακη της aegean. Συμφεροντα? ο βασιλακης απο τη κρητη καταγεται

    3. Στον δημόσιο τομέα δεν μπορούν να το εφαρμόσουν (ακόμη) λόγω των συνταγματικών κολλημάτων. Στον ιδιωτικό τομέα όμως ή με απλά λόγια στην ”ελεύθερη αγορά” μπορούν να το κάνουν άνετα π.χ στις τράπεζες, στις αεροπορικές κτλ. Επίσης θα βασιστούν στην άγνοια του κόσμου για τα δικαιώματά του με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να εμβολιαστεί είτε από φόβο είτε από ανάγκη. Το εμβόλιο δεν είναι απαραίτητα κακό. Ο φασιστικός – νεοναζιστικός – εκφοβιστικός τρόπος που ύπουλα σου το περνάνε υποσυνείδητα όμως είναι. ΥΓ υπάρχει και άλλη σύμβουλος εβραϊκής καταγωγής στην κυβέρνηση.

    4. Τώρα επαληθεύεται η κ.Αννα Ψαρούδα Μπενάκη για αυτά που θα έρθουν,στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της στη Βουλή.

    5. MHNYNA KOINΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ –
      ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – AΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝAΡΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ γνωστό σούπερ μάρκετ εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες H AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ …, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Oι γονείς αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους κλειδωμένα μέσα στα αυτοκίνητά τους, σταθμευμένα παράνομα πάνω στον κεντρικό δρόμο και μπαίνουν να κάνουν τις αγορές τους. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

    6. ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΤΖ-ΙΑΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΔΙΝΕ ΨΕΥΤΙΚΑ 700€ (Ο ΦΟΡΟΣ ΜΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ 3000€. ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΟΠΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΡΝΕΙΑ… ΑΔΕΙΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΡΕΤΑ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΟΥΡΑΔΟΝΗΣΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ.

    7. Εδώ πρέπει να δημιουργηθεί ένα καρτέλ στο οποίο να συμμετέχει το 100% των αεροπορικών εταιρειών για να συμβεί κάτι τέτοιο αφού δεν υπάρχει κάποιος νόμος να τους υποχρεώνει. Και ένας να σπάσει αυτή την αλυσίδα ξέρουν όλοι τι θα συμβεί. Αν είναι και κολοσσός θα καταπιεί πολλούς από τους υπόλοιπους.
      Βλέπουν ξέρουν έχουν κρυφές δημοσκοπήσεις ότι πάνω από το 50% πολλοί μιλάνε για 60 με 70% δεν θα το κάνει και αρχίζουν να χρησιμοποιούν γκαγκστερικές μεθόδους.
      Θα τους περάσει;;; Από τη στιγμή που έχουν επιβάλλει παγκόσμιο τρόμο και κάθε αντίθετη άποψη τσακίζεται με οτιδήποτε μέση εν τη γενέσει της μάλλον θα τους περάσει.
      Τυχεροί όσοι δεν χρρησιμοποιούμε αεροπλάνο αλλά τι μας βεβαιώνει ότι αύριο δεν θα το εφαρμόσουν και στο μετρό ή στο λεωφορείο ή στο σχολείο;;;;

    8. ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΟΥ!! ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!! ΕΣΥ ΠΡΩΤΟ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΛΑ!!

    9. Τελος η Aegaen θε πεταω ΜΟΝΟ με ξενες εταιριες που δεν περνουν τετοια ρατσιστικα και φασιστικα μετρα.
      Κουλη αχρηστε φυγε. Κατελυσες το συνταγμα και εδωσες τον ελεγχο σε πολυεθνικες και ιδιωτες. ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ !!!
      Η πρωτη Ελληνικη και Πατριωτικη κυβερνηση θα σας δημευσει ολη την περιουσια ( και σε εςενα και σε ολους οσοι υπεγραψαν και ψηφισαν μνημονια) και θα πατε φυλακη για Εθνικη προδοσια, απατη και καταστροφη της Ελληνικης οικονομιας.
      Η ωρα σας ερχεται πολυ συντομα. Ο Ελληνοτουρκικος πολεμος ΔΕΝ θα γινει οπως συμφωνησατε με τον Τουρκο… Ο Τουρκος θα σε κοροιδεψει και θα παει για ΟΛΑ… Τοτε θα ειναι η ωρα σας…

      1. Σοβαρά; Τότε δεν θα πετάς καθόλου γιατί όλες οι εταιρίες θα εφαρμόσουν το αυτονόητο. Δεν είναι δυνατόν να ταξιδεύουν ψεκς μαζί με νοήμονες πολίτες για να τους κολλήσουν ιούς και να τους στείλουν στις ΜΕΘ.. Και μπορεί εσύ ο ψεκ να είσαι νέος αλλά ταξιδεύουν και ηλικιωμένοι που κινδυνεύουν από την “απλή γριπούλα” όπως την λες.

    10. Άν όντως ισχύουν τα παραπάνω αναρωτιέται κάποιος που στόν διάβολο ειναι οι δικηγόροι οι εισαγγελείς οι συνταγματολόγοι οι δικαστές στο ολοφάνερο ερώτημα τού ελληνικού λαου που είναι η κατάληση τού συντάγματος.Για τους δημοσιογράφους δεν το συζητώ.

      ]

    11. Nα δουμε ποσο θα αντεξουν για να εκλεγουν τους πελατες θα εχει το κρατος να τον τα εκατομμυρια το εμβολιο δεν θα το κανουμε

    12. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι νομοθετικά κατοχυρωμένος
      Δαβάστε τα παρακάτω ΦΕΚ και κρίνετε μόνοι σας!

      ΦΕΚ τΑ 76 2020-04-03
      NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4682
      Κύρωση: α) της από 25.2.2020 Π.Ν.Π. «Κατεπεί-
      γοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διά-
      δοσης κορωνοϊού» (Α ́ 42), β) της από 11.3.2020
      Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των
      αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορω-
      νοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της
      διάδοσής του» (A ́ 55) και γ) της από 14.3.2020
      Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της
      ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορω-
      νοϊού COVID-19» (Α ́ 64) και άλλες διατάξεις

      ΦΕΚ τΑ 42 2020-02-25
      ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
      Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και
      περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού

      1. Και εγώ μαζί σου. Τουλάχιστον δεν έχω πληρώσει 120 εκατομμύρια την Turkish airlines.

      2. η raynair δεν θα απαιτεί από τους επιβάτες εμβόλιο…

    13. Τα εμβόλια έχουν μικρή ημερομηνία λήξης. Πρέπει να χρησιμοποιηθούν άμεσα. Αρα θα έχουμε πολύ πλάκα απο εδώ και πέρα.

    14. Ενημερωνω! Αλλα συνειρμους, δεν κανετε! Ο πρωτος, που εκανε λογο, για πιστοποιητικο εμβολιασμου, ειναι ο Μπιλ Γκειτς! Ο Elia Mossa, απλως εκτελει εντολες! Δεν πρωτοτυπει!

    15. Aegean τα αρχιδια μαs θα παρετε πουτανσαs γιοι…κανεναs πουσταραδεs!!

    Comments are closed.