ΣΟΚ! ΠΕΘΑΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “AstraZeneca” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Η υγειονομική υπηρεσία Anvisa της Βραζιλίας ανακοίνωσε πως πέθανε ένας εθελοντής που συμμετείχε στην κλινική δοκιμή του εμβολίου για τον κορονοϊό που παρασκευάζουν η εταιρεία AstraZeneca και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

    Το ΑΠΕ – ΜΠΕ μεταδίδει πως η υγειονομική υπηρεσία της Βραζιλίας δεν διευκρίνισε την υπηκοότητα του εθελοντή, ενώ το Πανεπιστήμιο του Σάο Πάουλο, το οποίο βοηθά στον συντονισμό της τρίτης φάσης της κλινικής δοκιμής, ανέφερε πως ήταν Βραζιλιάνος.

    Παρά το θάνατο του εθελοντή, η Anvisa έκανε γνωστό σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ πως οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου θα συνεχιστούν κανονικά.

    Πάντως η υγειονομική υπηρεσία δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για τον θάνατο του εθελοντή, επικαλούμενη το απόρρητο των πρωτοκόλλων.

    Θυμίζουμε πως στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε διακοπεί η μεγάλη δοκιμή του εμβολίου της AstraZeneca στις ΗΠΑ, καθώς ένας από τους εθελοντές φέρεται ότι εμφάνισε μια σπάνια νόσο, μια φλεγμονή του νωτιαίου μυελού που αποκαλείται εγκάρσια μυελίτιδα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. NA TO KANEI O ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΙΝΟΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    2. θα ειχε υποκειμενο νοσημα….η καραμελλα αυτη παει παντου

    3. Επιστροφή χρημάτων γίνεται ή μετά την απομάκρυνση απτό ταμείο δεν……

    4. Είναι αυτό που θέλει ο Κούλης να μας βάλει να κάνουμε…

    5. Αυτό είναι το εμβόλιο που ήθελε να κάνει ο Κούλης πριν λίγες βδομάδες. Έλεγε ότι είναι 100% ασφαλές και απαραίτητο και προέτρεψε τον κόσμο να εμβολιαστεί. Θα βγεί να ζητήσει συγνώμη τώρα ή θα περιμένει να αποκτήσουν προβλήματα υγείας και να πεθάνουν και άλλοι εθελοντές?

    6. Κουλη ειπες πως θα το κανεις εσυ και η οικογενεια σου οταν βγει..κανονισε μην παρεις πισω τα λογια σου..

    7. Πιο πολλοί θά πεθάνουν από τό εμβολιο παρά από τον ιό.

    8. Τα εμβόλια που ξεπετάγονται σε λίγους μήνες είναι επικίνδυνα. Το ότι οι πολιτικοί μας θέλουν να μας εμβολιάσουν με τέτοια εμβόλια δεν προκαλεί εντύπωση,αφού σ’αυτούς οφείλεται η καταστροφή της Ελλάδος.

    9. Τους σταμάτησαν τις δοκιμές Αμερική , Αγγλία και πήγαν στη Βραζιλία που υπάρχει φτώχεια και με ψίχουλα βρίσκουν όσους εθελοντές θέλουν.

    10. Ο/Η Δεν ήξερες, δεν ρωταγες???Που πας ξεκαρφωτη στ αγγούρια κυρά μου?? λέει:

      Ας πρόσεχε η Astra Zeneca όταν πούλαγε εμβόλια στον «τυχερουλη» Κούλη Νου-Δουλη!!!

      1. εσυ να προσεχεις, γιατι ο τυχερουλης κουλης θα σε βαλει με το ζορι να κανεις το εμβολιο. και μην πεις αν τολμανε γιατι σας μαθαμε.. τι επαναστατες ειστε στο ελαντα

    Comments are closed.