ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΕΟ, ΓΕΡΟΝΤΟΞΕΚΟΥΤΗ ΤΑΡΖΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ». (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ios makis

    Σε μετωπική κόντρα με την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη προχώρησε από την 25η Μαρτίου ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Νεκτάριος, ο οποίος παρά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού και τις αποφάσεις για λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση κυκλοφορίας, κάλεσε τους πιστούς να προσέλθουν στους ιερούς ναούς προκειμένου να κοινωνήσουν.

    Ο κ. Νεκτάριος, ανέφερε από τον Άμβωνα προς τους πιστούς, στη Δοξολογία για τον Ευαγγελισμό που μεταδόθηκε ζωντανά τόσο από την τηλεόραση (Corfu TV) όσο και από το ραδιοφωνικό σταθμό της Ι.Μ. Κερκύρας και Παξών, ότι «γίνεται παγκοσμίως, της πρόβας της παγκόσμιας λεγομένης δικτατορίας η οποία έχει άλλους σκοπούς και ότι αυτό συντελείται και στην πατρίδα μας».

    «Ελάτε στις εκκλησίες να κοινωνήσετε»

    Μάλιστα, ερχόμενος σε πλήρη αντιπαράθεση με όσα η κυβέρνηση έχει ζητήσει και επιβάλλει και στην Ιερά Σύνοδο, δήλωσε πως έδωσε εντολή στις εκκλησίες, στο τέλος της κεκλεισμένων των θυρών θείας Λειτουργίας, να ανοίξουν οι πόρτες και όσοι πιστοί θέλουν, να κοινωνήσουν!

    Νεκτάριος: «Βγάλτε άδεια για άσκηση και ελάτε στους ναούς»

    Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, μάλιστα, κάλεσε τους πιστούς να παρακάμψουν τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας εκδίδοντας έγγραφο κίνησης στο οποίο να αναφέρουν ότι βγαίνουν για άσκηση αλλά στην πραγματικότητα, να πηγαίνουν στις εκκλησίες για να λάβουν τη Θεία Κοινωνία.
    Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από πλευράς των τοπικών κυβερνητικών και πολιτικών φορέων της Ν.Δ., ενώ ο κ. Νεκτάριος εξαπέλυσε και …προειδοποιητικές βολές για τις ημέρες της Αναστάσεως υπογραμμίζοντας ότι του είναι αδιανόητο οι πιστοί να αντέξουν να τις εορτάσουν οίκοθεν.

    Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Νεκτάριου

    Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μπορεί ο τελευταίος νόμος που βγήκε, να έχει μέσα τρόπους με τους οποίους μπορούν οι άνθρωποι να κάνουν την προσωπική τους άσκηση, ακόμα και τα σκυλάκια τους να έχουν τη δυνατότητα να τα βγάλουν, όμως δεν υπήρξε μια απόφαση ότι οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στην εκκλησία για να κοινωνήσουν το σώμα και το αίμα του Κυρίου μας. Βγάλτε λοιπόν και εσείς μια τέτοια άδεια ώστε να λέτε ότι εξέρχεστε για τη σωματική σας άσκηση και ελάτε στην εκκλησία να κοινωνήσετε, να προσευχηθείτε, να πάρετε δύναμη και ελπίδα. Να μην υποστείλουμε τη σημαία μας. Μπορεί μεν να μας λένε ‘’μην πανικοβάλλεστε’’ αλλά αυτό που βλέπουμε καθημερινά είναι να πανικοβάλλουν τους ανθρώπους μας».

    «Θέλουν να μας επιβάλλουν παγκόσμια δικτατορία»

    Ο κ. Νεκτάριος μάλιστα, υποστήριξε όλα όσα γίνονται και οι απαγορεύσεις στους πιστούς εντάσσονται σε πρόβα για την επιβολή «παγκόσμιας δικτατορίας»: «Εύχομαι και προσεύχομαι στο Θεό να εκλείψουν όλα τούτα τα μέτρα ώστε να μπορέσουμε να εορτάσουμε τη χαρά της Αναστάσεως και το Πάσχα του Κυρίου μας. Κανένας από εμάς δεν θα αντέξει να εορτάσει το Πάσχα μέσα στ σπίτι του. Προσευχηθήκαμε να αλλάξουν οι καταστάσεις και αυτής της πρόβας που γίνεται παγκοσμίως, της πρόβας της παγκόσμιας λεγομένης δικτατορίας η οποία έχει άλλους σκοπούς και θέλω να πιστεύω ότι τούτο συντελείται και στην πατρίδα μας»!

    Άνοιξε τους ναούς για Θεία Κοινωνία

    Στο τέλος της λειτουργίας της 25ης Μαρτίου, ο Μητροπολίτης Κέρκυρας δήλωσε ότι έδωσε εντολή στους ιερούς ναούς στην Κέρκυρα να ανοίξουν τις πύλες τους: «Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσοι βλέπετε και όσοι εκκλησιάζεστε από το σπίτι και θελήσετε να κοινωνήσετε, έχω δώσει εντολή και στις άλλες εκκλησίες που τελείται κεκλεισμένων των θυρών η Θεία Λειτουργία, έπειτα από το τέλος να ανοίξουν οι θύρες του ναού και ένας ένας να προσέρχεστε με ευλάβεια, να φιλήσετε τον Ζωοποιό Σταυρό, να πάρετε να αγιασμένα λουλούδια και να κοινωνήσετε των Αχράντων Μυστηρίων».

    Χτύπησε ο άθεος ταρζάν

    Από το «μπλοκ» του ο άλλοτε ταρζάν της ελληνικής τηλεόρασης και υπερασπιστής κάθε αποκαλούμενου αριστερού επαναστάτη (με και χωρίς όπλα), ζήτησε την σύλληψη του Μητροπολίτη.

    Διαβάζουμε αναλυτικά:

    Αν δεν με απατά η μνήμη μου, διότι πλέον η λογική κινδυνεύει να αυτοαπατηθεί από μία τέτοιου μεγέθους αντικοινωνική και εγκληματική συμπεριφορά, ο εν λόγω Μητροπολίτης εμπίπτει στην κατηγορία των πολιτών που παρακινούν δημοσίως συμπολίτες τους σε παράνομη συμπεριφορά με ενδεχόμενες  καταστροφικές επιπτώσεις στην Δημόσια Υγεία και την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου. Συνεπώς η Πολιτεία οφείλει να λάβει άμεσα μέτρα. Ο κ. Νεκτάριος είναι δημόσιος κίνδυνος και απειλεί την ζωή συνανθρώπων του. Ακούτε κ. Αρχιεπίσκοπε; Ακούτε κύριε Χρυσοχοϊδη;

    Τα σχόλια δικά σας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Ταρζαν:αυτος που εβαλε κατι καλοπαιδα να καθαρισουν τον Σωκρατη Γκιολια!!!!
      Ταρζαν:γιατι ο Θεμος,εξαφανιστηκε και ζουσε μεχρι τα τελευταια χρονια της ζωης του,στο εξωτερικο???μηπως ηξερε πολλα για τον ταρζαν???και ο ταρζαν ηθελε να τον φαει λαχανο????(οχι,πως κανουμε και τον Θεμο,αγιο,αλλα anyway)
      Χμ,μαλιστα!!!αυτος λοιπον μας κανει και μαθημα υγιεινης κιολας!!!δεν κοιταει τη δικια του τη βρωμια(μεσα και εξω)
      Καλα εκανε ο ιερεας!!!!διοτι η θεια κοινωνια ειναι Σωμα και Αιμα Χριστου!!!Ποτε κανενας δεν αρρωστησε απο την θεια κοινωνια.
      Κρεμασμα θελουν ΟΛΟΙ οι τριακοσιοι της βουλης!
      Κρεμασμα θελουν ολοι οι διεφθαρμενοι ανεξαρτητως αξιωματος και θεσεως!!!
      Κρεμασμα θελουν ΟΛΕΣ οι ΜΚΟ
      Κρεμασμα στους ανθελληνες πασης φυσεως ελληνοφωνους και στα τσιρακια τους…
      Push back,σε ολους τους λαθρο…και στους αλμπανες…
      Οποιος ζει σε αυτη τη χωρα και την αγαπα μεσα απο την ψυχη του και ζει εδω, πανω απο σαραντα χρονια,επιβαλλεται να βαφτιστει Χριστιανος Ορθοδοξος και να ζει αρμονικα με τους υπολοιπους ανθρωπους να πληρωνει τις υποχρεωσεις του,χωρις διαχωρισμους,για να εχει και τα ιδια δικαιωματα με τον υπολοιπο κοσμο!μονο τοτε ειναι ευπροσδεκτος!!!ολα τα αλλα,ειναι εκ του πονηρου.
      Ξανα θερμα συγχαρητηρια με τη δυναμη ψυχης στον ρασοφορο,γι αυτη του την κινηση γεματη θαρρος και τολμη!!!!!ειχε τους διδυμους γενετικους αδενες να πει την αληθεια για το τι μας ετοιμαζουν τα ανθρωπομορφα κτηνη.
      Θα επρεπε ολοι μας,να ειμασταν στο δρομο να αγωνιστουμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.
      Η παροιμια λεει:εκει που “σ αγαπανε”,πολυ- να ΜΗΝ πηγαινεις.
      Για οσους δεν καταλαβαν:αυτοι που ταχα νοιαζονται για το καλο μας,γιατι ” μας αγαπανε”, δεν θα επρεπε να παιρνουμε το μερος τους και να γινομαστε ερμαια των ορεξεων τους.
      Οταν ο εξω απο δω,θελει να σ αγκαλιασει,φευγα μακρια…….
      Οποιος μιλαει εναντιον της ντπ,μονο τοτε αξιζει την προσοχη μας.
      Οποιος πραττει εναντιον της ντπ,μονο τοτε αξιζει την αμεριστη συμπαρασταση μας αλλα και την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ.
      Ο λαος θα βγει αλωβητος μονο οταν συμμετασχει με ομονοια εναντιον της ντπ…και παρει πισω οτι του ανηκει!!!εχουμε τη δυναμη να το κανουμε!!αρκει να βγαλουμε την τσιμπλα απο τα ματια και την”μαρμελαδα”απο τα αυτια!!!!!ειμαστε το 99%,θα μας κανει οτι θελει το 1%????!!!!!!
      Ο λαος πρεπει να εχει ΗΓΕΤΗ που να ανταποκρινεται σε οσα πρεσβευει ο λαος.
      Ο λαος θελει ΗΓΕΤΗ με αρχιδι@
      Ο λαος δεν θελει αρχιδι@ ηγετη που στην πραγματικοτητα ειναι ηκετης.

    2. Και που κάνει λαθος όταν λεει την Αληθεια
      Ακου τρεχα τώρα στο ΑΧΕΠΑ έχει κατι παπαδαρια μεσα και αφού έχουν αγιασμο θαυματουργές εικόνες παντόφλες νεκροκεφαλές γιατί τρέχουν στο ΑΧΕΠΑ
      Κόβει η αλήθεια και θεριζει

    3. Ο συγκεκριμένος γύφτος που κατάγεται από τον Γιδά και παριστάνει τον δημοσιοκάφρο,προφανώς πιστεύει ότι ο Χριστός μας δεν είναι Ζωή,αλλά θάνατος,είναι δυνατόν να πας στην Εκκλησία να κοινωνήσεις και να σε εγκαταλείψει ο Θεός και να κολλήσεις?Πού είναι ρε άθεοι η πίστη σας?Μόνο στο χρήμα πιστεύετε?

    4. Δυστυχώς ο στόχος επετεύχθη! Να γίνει μεγάλη παρανόηση! Διάλογος δεν υπάρχει! Επειδή το εθνικό σύστημα υγείας κατέρρευσε για το οποίο φταίνε διαχρονικά τα τελευταία σαράντα χρόνια όλοι (κυβερνήσεις, πολιτικοί, διοικητές, γιατροί κλπ) επιβλήθηκε η καραντίνα στη χώρα. Ας μετανοήσουμε όλοι γιατί θα δούμε τρεις φορές σκηνές, όπως στην Ιταλία. Τρέχουν όλοι οι φοροφυγάδες και ζητούν επιδόματα. Να δούμε από πού θα πληρωθούν. Η Μέρκελ είπε ρητώς: κόψτε μισθούς και συντάξεις των 1.500 ευρώ και άνω. Τρία μνημόνια και τη νύφη την πλήρωσαν τα γνωστά υποζύγια: μόνο οι μισοί Έλληνες. Οι των ΔΕΚΟ κλπ. στο απυρόβλητο. Ο μητροπολίτης Νεκτάριος τόνισε να προσέλθουν “οι πιστοί” να κοινωνήσουν των αχράντων μυστηρίων ένας-ένας στην Ανάσταση. Προφανώς, μόνο αυτοί που είναι έτοιμοι, όχι όλοι από συνήθεια-έθιμο κάθε χρόνο, ας κοινωνήσουμε, όπως γίνεται με το ψήσιμο του οβελία.

    5. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ 2,1 ΤΟΝΟΥΣ ΗΡΩΙΝΗ ΝΟΟR1 !

      ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    6. Ελλάδα χωρίς Ορθοδοξία είναι τελειωμένη χώρα. Ας το καταλάβουν όλοι αυτό.

    7. το παλληκάρι έχει πάει φαντάρος; μην πείτε όχι γιατί έχει εκπαιδευτεί καλά στα τερτίπια της σαηεντολιγίας

    8. Ο οποιος παρεπιπτοντως και κατα συμπτωση ειμαι εβραικης καταγωγης, ετσι για μα καταλαβαινουμε τι λεμε..

    9. ΖΟΥΓΚΛΑ…ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΟΟD Κ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ …ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ

    10. ΜΟΝΑΞΙΑ – ΟΥΦΟΛΟΓΙΑ – ΑΥΤΟΕΝΚΛΙΣΜΟΣ – ΕΛΕΧΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ – ΑΚΟΜΑ ΔΕΝΗΡΑΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
      ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΤΕ ,
      ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ !!!

    11. Καντε υπομονη,οσο κι αν μας πιεσουν τα μασονοταγκαλακια εμεις θα κανουμε Ανασταση στην Εκκλησια μας.
      Μεχρι τοτε θα σφιξουμε τα δοντια για να δουμε που θα το πανε.
      Δοξα σοι ο Θεος.

    12. Αν ο ιερέας δεν καλεί τους πιστούς να μεταλάβουν Σώμα και Αίμα Χριστού,τότε δεν πρέπει να είναι ιερέας.

    13. Γνωρισα τον Νεκταριο οταν ηταν Ηγουμενος σε μοναστηρι της ανατολικης Μαγνησιας.
      Εξαιρετικος εργατικος και εντιμος ανθρωπος.
      Επισης μαχητικος αρκετα για το σημερινο status quo !

    14. Είμαστε σε πόλεμο . Ο εχθρός είναι αόρατος , παγκόσμιος , (προς το παρόν) μη αντιμετωπίσιμος .
      Και μόλις άρχισε , ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε .
      Τα δουλικά της Παγκοσμιοποίησης , τώρα τρέχουν πανικόβλητα να επιβάλουν απίστευτα μέτρα (με αμφίβολο αποτέλεσμα) .
      Όταν κάποιες φωνές τους επέκριναν , ονομαζόταν αυτόματα φασιστικές και συνομωσιολογικές !

      Τώρα αυτές οι φωνές που βλέπουν ότι τα χειρότερα είναι μπροστά , λένε στον κόσμο …. προλαβαίνουμε.
      Προστατέψετε την ύλη …αλλά και την ψυχή …αυτή που έχουμε ξεχάσει, όχι χάσει ακόμη .

    15. μηπως αυτος ο μητροπολιτης εξυπηρετει τα σχεδια της νεας ταξης;;;;; μηπως με αφορμη το ανοιγμα μερικων εκκλησιων επιβληθουν αυστηροτερα μετρα;;;; μηπως περασουν νομους για τον απολυτο ελεγχο πανω στους πολιτες;;;;;
      δεν ζουμε σε αθωους καιρους…
      το να μεινουν οι εκκλησιες κλειστες ενα δυο μηνες δεν εγινε και τιποτα…
      εξαλλου στην τηλεοραση καθε μερα μεταδιδει την θεια λειτουργια….ετσι ο λογος του θεου μπαινει σε καθε σπιτι στην ελλαδα….αλλα αμφιβαλω εαν αυτοι που φωναζουν εδω το βλεπουν….
      προσεξτε με αφορμη τον κορονοιο κατι αλλο παιζεται…..και η εκκλησια εχει δειξει στο παρελθον οτι δεν ειναι και τοσο αθωα…..αλλο εκκλησια αλλο ιεραρχες

      1. Μηπως με το να μην λειτουργούν ενα η δυο μηνες απτην εκκλησια…επισης ενα απο τα πολλα σκοτεινα σχεδια ειναι να αποστασιοποιείται ο κοσμος απτην εκκλησια και την θρησκεια….εστω αυτη την μια κυριακη που πανε….μηπως η λειτουργία απτην Τηλεόραση δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το να βρίσκεσαι ο ιδιος στην Εκκλησία…δεν πηγαινω καθε μερα και θε κυριακη….αλλα οταν παω το αίσθημα που νιωθω ακούγοντας τις ψαλμωδίες ειναι απερίγραπτο…

        1. τωρα εχει καθε μερα στην τηλεοραση…η πιστη δεν εχει καμια σχεση με την εκκλησια…μαθε να σκεφτεσαι 2,3 βηματα μπροστα..το να στερουν το εκκλησιασμα δεν αποστασιοποιειται ο κοσμος απο την εκκλησια το αντιθετο μαλιστα δυναμωνει την πιστη του…..
          γεμισε το διαδικτυο με πατριωταρες και φανατικους πιστους απο ανθρωπους που δεν εχουν καν ελληνικη σημαια σπιτι τους και απο ανθρωπους που πατανε στην εκκλησια 10 λεπτα στην ανασταση….
          εδω κρυβεται κατι αλλο απο πισω

    16. Αδέρφια χαλαρώστε!!
      Όλα αυτά που αναφέρουν τα ΜΜΕ περί πανδημίας είναι απάτη

      Χαλαρώστε και περιμένετε την συνέχεια χωρίς να προσβάλετε τα ιερά και οσια, χαλαρώστε και να μην εναντιώνεται κανένας εις βάρος της Εκκλησίας μας

      Κανένας επιστήμονας δεν είναι υπεράνω του Θεού

      Χαλαρώστε και περιμένετε να δείτε τι θα συμβεί πολύ σύντομα

      Χαλαρώστε και μη γίνεστε επικριτές της ορθόδοξης εκκλησίας γιατί με αυτά που θα δείτε στην συνέχεια θα αλλάξετε γνώμη αλλά τα σχόλια μένουν

      Χαλαρώστε αδέρφια μου, μην τρώγεστε μεταξύ σας
      Καλή Ανάσταση σε όλους σας

    17. Δημόσιος κίνδυνος είναι και οι λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, για αυτούς θα πει κάτι;

    18. Ευτυχως που υπαρχουν ακομα τετοιοι ιεραρχες!!

    19. Ο Ταρζάν είναι άθεος αριστερός με δεξιές τσέπες και πούρα αλλά και ο μητροπολίτης δεν μας τα λέει καλά. Αν αυτοί που πάνε εκκλησία κολλήσουν τι γίνεται; Θυμηθείτε και τους άλλους που πήγαν στους Αγίους τόπους και μετά κόλλησαν τον ιό. Ένας από αυτούς είχε πάει να κάνει τάμα επειδή είχε γίνει καλά από άλλη ασθένεια και μετά κόλλησε τον ιό και πέθανε.

      1. ναι οκ αλλά μπας και έγινε και κάτι άλλο που εμείς απλά δε το γνωρίζουμε???? έπειτα πολύ θα ήθελα να μάθω αν πήγε μόνο στους Αγίους τόπους ή αν η εκδρομή του περιελάμβανε και άλλες επισκέψεις……

    20. Ο συνωστισμός στις εκκλησίες μπορεί αποβεί μοιραίος,ενώ στο σούπερ μάρκετ οχι

    21. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ.. Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ, ΑΠΛΥΤΟΣ ,ΑΘΕΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ,ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΟΜΩΣ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ.

    22. τι ταρζαν και πουτ@#ες μπλε
      ενα ξεπεσμενο λαμογιο της δημοσιογραφιας ειναι που ψαχνει εναγωνιως για καποια δευτερολεπτα δημοσιοτητος ,.,.
      το πουρο τον μαρανε .,.,.,.,χαχαχχα

      εκκλησια και κρατος μεσα στα βαθη των αιωνων βαδιζαν μαζι .,.,.,σημερα με τους ψευτοκουλτουριαδης της πολιτικης διανυουν δρομους παραλληλους

    23. Ο μητροπολιτης εκανε ενα σοβαροτατο ατοπημα,καλεσε τον κοσμο στην εκκλησια ,να παρακαμψει δηλαδη ,με δολιο τροπο τον νομο ,προκειμενου να κοινωνισει και κατα συνεπεια με κινδυνο ,να μεταδοθει ο κορονοιος ,αφου το κουταλακι παει απο στομα σε στομα.Αρα πρεπει να εχει τις σε βαρος του νομιμες συνεπειες.

      1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ, ΒΓΗΚΕ Η ΦΟΥΝΤΙΤΣΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ….. ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ….

      2. Ξεκάθαρος ήταν ο ιεράρχης κανένα δόλο δεν είχε. Εσείς είστε οι δόλιοι. Ο Χριστός είναι ζωή,δεν είναι ο θανατηφόρος ιός. Η Θεία Κοινωνία είναι ο Χριστός.

    24. Τους λαθρομεταναστες,τους αστεγους & τα πρεζονια γιατι τους επιτρεπετε να κυκλοφορουν;Πηγαινετε Πατησιων & Χευδεν να δειτε τι γινετε μεσα & εξω απο τη στοα.

      1. η αστυνομια είναι ενάντια στον λαό !! χαιδευει τους λαθρο !! να έλθει ώρα θέλω να φαν κι αυτοι καλα !!

    25. Ο Οικος του ΘΕΟΥ ειναι η Εκκλησια, οπου υπαρχει Ο ΚΥΡΙΟΣ δεν υπαρχει ασθενεια.
      Ο ιδιος ητο και ειναι ο Ιατρος των ψυχων και των σωματων ημων, ποσους ασθενεις ιασαι επι την γης Παρουσια ΤΟΥ, αναριθμητους……
      Ο Μητροπολιτης Νεκταριος αποφασισε το πλεον σωστο, αφου ληξη η θεια λειτουργια και δεν υπαρχει συνωστισμος, ενας, ενας και με σειρα να Κοινωνη Των Αχραντων Μυστηριων. Πουθενα δεν υπαρχει απειθεια, το αντιθετο δινει την δυνατοτητα σε ανθρωπους εξωθενομενους, απο το παρον μαρτυριο, να παρουν Θεικη δυναμη, παρηγορια, ελεος, ελπιδα κ.α.α.α
      Το μονο οπλο του Χριστιανου ειναι μονο η Προσευχη, ας το εκμεταλευτουμαι ολοι μας 5λ προσευχη απο ολους τους Ελληνες ειναι 1000 θειες λειτουργιες.

      1. οι ναοι να ανοίξουν και να βαζουν 20 πιστούς αν μερα !! να κλίνουν οι πόρτες κι την αλλην μερα αλλους !! οταν καθονται να ειναι πιο μακρυά ο ενας απ τον αλλον κι με μασκες εν αναγκη !!

    26. με συγχωρεις ρε χιο εχει αδικο ο ταρζαν ;;; η πανουκλα καποτε απο τις μ@λ@κιες της εκκλησιας ανθρωθηκε. δεν ντρεπεται λιγο το τραγι ;; για να μη χασει το κερι θα πεθανει ο κοσμος ;;; ντροπη στου παπαδαριο το αχρηστο

    27. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΙΕΡΑΡΧΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΦΟΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

    28. Σεβομαστε την γνωμη του Μητροπολιτη Τι θα κανει ο καθενας ειναι δικη του αποφαση Δεν ειδα αυτο το πραγμα να διαμαρτηρεται στα τοσα που εχουμε περασει ολα αυτα τα χρονια οι Ελληνεςαλλα καθοταν απλα σαν θεατης που απολαμβανε το θεαμα Ντροπη και αηδιαγια τετοιους υποτιθεται δημοσιογραφους

    29. Ωραίοι χριστιανοί μπράβο..αρνείστε σώμα και αίμα χριστού φοβούμενοι μην κολλήσετε..τι έχουν περάσει οι χριστιανοί πόσο έχουν μαρτυρήσει για το χριστό και εσείς τον εγκαταλείπετε επειδή οι άθεοι θέλουν να κλείσουν τις εκκλησίες..τους πήρε ο πόνος να μας σώσουν οι προδότες..ξυπνάτε Έλληνες

    30. Ποιανού γιος είναι αυτός που κυκλοφορούσε ελεύθερα με την παρέα του στην Ικαρία προερχόμενος από το Λονδίνο ;Ο 25χρονος δεν έπρεπε να είναι σε κατ οίκον καραντίνα αντί να διαικοπαρει στο νησι εκθέτοντας σε κίνδυνο όλους όσους πλησίασε;

    31. Αυτά τα μέτρα είναι αντισυνταγματικά και αυτοί που τα έβγαλαν πρέπει να συλληφθούν για κατάλυση το Συντάγματος και των ατομικών μας ελευθεριών.

    32. Αυτοί που πρέπει να συλληφθούν κ να τιμωρηθούν είναι τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι που το έχουν δει άρχοντες του τοπου

    33. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΗΡΜΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    34. Ναι γιατι , δεν υπαρχει η απαγορευση ? Και αν κολλησει το ποιμνιο κορονοιο στη κερκυρα και ξεφυγει η κατασταση ,ποιος θα αναλαβει την ευθυνη ρε μαγκες ? Δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα ., ακουμε τους επιστημονες και μετα τους αλλους .

      1. Ναι ναι να τους ακουμε και στο τελος θα ψωφισουμε στο σπιτι ειτε απο την αφραγγια ειτε απο πεινα ειτε απο ψυχολογικα………..ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑ….ΟΣΟ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΑΜΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ……. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ…………….

      2. δεν αφήνετε τις μαλακιες και ανοίξτε τις εκκλησίες ο μητροπολίτης Κέρκυρας δεν μπορεί να σιωπήσει καθώς εκεί υπάρχει ο Άγιος θαυματουργός Σπυρίδωνας ο οποίος έδωσε κατά το παρελθόν την νήσο από πανούκλα και χολέρα ανοιξτε τα μάτια σας και ζητήστε να ανοίξουν οι νέοι με λειτουργίες σε όλη τη χώρα!!!!!

    35. Μήπως τελικά έχει δίκιο ο τρελός και γέρος Μητροπολίτης;;;;;
      Έχουμε φυλακιστεί 10 μέρες στα σπίτια μας φοβόμαστε να βγούμε έξω γιατί λέει θα συληφθούμε και κοντεύουμε να τρελαθούμε.Φοβόμαστε ακόμη και στον κάδο σκουπιδιών να πάμε;;;;;;Έλεος.
      Μήπως τελικά αυτός είναι ο σκοπός τους;;;;;;;
      Μήπως όταν τελειώσει όλο αυτό οι αυτοκτονίες θα είναι περισσότερες όπως έγινε και με το μνημόνιο του 2010 που χάσαμε 10.000 Έλληνες;;;;;.Ετούτο το μνημόνιο θα είναι τρεις φορές χειρότερο γιατί είμαστε ακόμη εξουθενωμένοι από το πρώτο.Και στις αυτοκτονίες θα είναι κυρίως νέοι άνεργοι που θα τους κυνηγάνε Εφορίες – Αστυνομία – Τράπεζες και ότι μπορούμε να φανταστούμε και όχι 85χρονοι που πεθαίνουν τώρα;;;;;;
      Μακάρι αυτά που γίνονται να είναι για καλό μας αλλά τι θα γίνει αν όλο αυτό γυρίσει μπούμερανγκ;;;;;

    36. ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΑΒΟΥΝ!!! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!!ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΡΕΣΗ!!ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΩ!! ΕΙΔΟΜΕΝ!!!

      1. Αντε ρε φασιστακι εσυ και ο χρουσουζης αντιχριστος μασσονος Κουλης σου………την καταρα του θεου ναχεις……

      2. ασε μας βρε μπαγλαμά….κανα οργανο της ταξης θα σαι και συ χαφιε

    37. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΠΟΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ……..ΕΥΓΕ ΠΑΠΑ ΤΕΤΤΟΙΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ……………………ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ

    Comments are closed.