ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

    Κοινοποίηση:
    ΣΚΑΙ

    Με μια ανακοίνωση απαντά ο ΣΚΑΙ στην βομβιστική επίθεση που έγινε με στόχο τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό τα ξημερώματα. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο ΣΚΑΙ αναφέρει ότι «η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει». Η διοίκηση του σταθμού κατηγορεί κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που κατέστησαν τον σταθμό στόχο και τους καλούν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους.
    Όλη η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την βομβιστική επίθεση τα ξημερώματα
    «Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

    Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος.

    Το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΙ.

    Ο ΣΚΑΙ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο. Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ !

    2. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟΝ [ ανεξαρτητο σταθμο ] ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΤΑ { σπουδαια κ διανοουμενα τεκνα , παγκαλο οο ! αδωνη ηη ! κ τους λοιπους συγγενεις της Ν.δουλας κ του ΤΑκα – ΤΑκακουλη }

    3. Τα κομούνια του σύριζα είναι γραικύλοι στο εξωτερικό και τύραννοι στο εσωτερικό.

    4. ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΠΑΜ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ!!!

      1. ΜΑ ΤΟ ΣΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΔ.ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑ.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ….

    5. Οτι ο τσιπρας εναι σουργελο κ τα πουλησε ολα συμφωνω αλλα οτι βαζει κ μπομπες μονο στην ελλαδα γινονται αυτα.καταλαβατε τωρα ποσο γελοιος λαος ειμαστε κ μας κυβαρνανε ολα ταμουνοπανα πολιτικοι κ δημοσιογραφοι.οπως του μεγκα που οταν διαλυθηκε ζητησαν συγνωμη για την παραπληροφορηση στον κοσμο.

    6. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και οι συριζαίοι κρυφό καμάρι. Μιλάνε και για δημοκρατία τα σούργελα. Αυτά τους έμαθε το σκατοκόμμα τους πως δημοκρατία σημαίνει τυραννία; Άντε έχουμε αηδιάσει πια! Μας κυβερνάνε ρουβίκωνες και πληρωμένοι δολοφόνοι. Ο κάθε περαστικός και ο κάθε εργαζόμενος θα μπορούσε να είναι θύμα τους. Κατα τα άλλα ο θάνατος του Φύσσα τους πείραξε ή του Ζακ Κωστόπουλου. Σέβονται πολύ την ανθρώπινη ζωή τα μπουρδέλα και έχουν και στεναχώριες. Μάλλον χαίρονται όταν χάνουν δικούς τους γιατί βρίσκουν αφορμή για να τα σπάσουν. Σκατά στον τάφο τους, Τσίπρα ψόφα ρε, εσύ δεν είσαι άνθρωπος κουραδομηχανή είσαι! Να αλλάξει όνομα ο σύριζα, να λέγεται Έχιδνα που του ταιριάζει.

      1. Και το ΣΥΡΙΖΑ τους πάει. Θερίζουν τα πάντα σύριζα !!!

    7. Να ανοιξει η γη να σας καταπιει ρε αρκετη ζημια κανατε εσεις και το MEGA.

    8. Ναι μιλάνε τα ΤΟΜΑΡΙΑ του βοθροκάναλου για τέτοια πράγματα. Με στελέχη την Σία Μπακογιάννη και άλλα τόσα σκατά. Στα τσακίδια ΜΟΥΛΟΙ.

      1. Εσυ κοπρε νικ τι ήθελες να εχει???Σκουπιδια συριζέικα???Κοπριτη έ κοπρίτη

    9. Άν θυμάμαι καλά καί στό παρελθόν υπήρχε ανάλογη ενέργεια υπό άλλη κυβέρνηση βέβαια στό κλεισμένο πλέον κανάλι MEGA

    10. ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΟΙ ΚΑΘΕ ΑΛΑΦΟΥΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ? ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ

    11. φασισμος με τα ΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΗΔΗ ο κοσμος ΦΟΒΑΤΑΙ [ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ] να εκφερει γνωμη δημοσιως.ΟΥΤΕ και στο καφενειο.

    12. πολυφωνία δεν υπάρχει σε κανενα ΜΜΕ ας μην κοροιδευομαστε , οσο για αυτούς που εβαλαν την βόμβα , ας ρωτήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ να τους πουν ποιοι ηταν

    13. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΄΄ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ΄΄ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ…………….

    14. ε οχι και πολυφωνια κυριοι κανενας σταθμος δεν τηρει την πολυφωνια ο νοων νοητω

    Comments are closed.