ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΦΟΙ ΒΡΕΦΩΝ ΣΕ ΑΥΛΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΙΕΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ – ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    3 (1)

    Του ρεπόρτερ μας Νίκου Τσιαμτσίκα.

    Φρίκη : Εισαγγελέας για το παράνομο νεκροταφείο παιδιών σε μια μάνδρα στα καλύβια, ιδιοκτησίας ενός καθαιρεμένου Παλιαοημερολογίτη Ιερέα. Πολλοί τάφοι χωρις σταυρό κι όνομα, και ονόματα αφρικανών και ασιατών στους τάφους. Υποψίες για το χειρότερο υποκινούν οι εικόνες στα Καλύβια. Ποιοί είναι θαμένοι στους παιδικούς τάφους; Και πώς έχασαν τη ζωή τους; Γιατί δεν υπάρχουν ονόματα στους τάφους; Και πως δέχτηκαν μουσουλμάνοι γονείς να θάψουν εκεί τα παιδιά τους; Μπορεί να κρύβει υποθεσεις εξαφάνισης ανηλίκων κι εμπορίας των οργάνων τους το παράνομο νεκροταφείο; Πολλά και δικαιολογημένα τα ερωτήματα…

    Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες και Βίντεο

    3 (1)

    1

    42

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Εικόνες…. αποκάλυψης. Ήρθαν. Πάρτε τα μέτρα σας, κάντε τα κουμάντα σας. Το θηρίο έχει φτάσει. Οι υπηρέτες του, έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους. Μετανοηστε. Η αναμέτρηση θα είναι σκληρή και απάνθρωπη.

    2. Μεγάλη πλεκτάνη πρέπει να υπάρχει εκεί… Και μπορεί να είναι τίποτα πολύ χειρότερο όπως π.χ εμπόριο οργάνων και και….

    3. Ακόμα και για τον τάφο σου (το χώμα δηλαδή) πληρώνεις ενοίκιο σε αυτή τη χώρα, οπότε τσουπ τσάμπα όλα και επιδότηση για καύση…μια η άλλη δηλαδή.

      1. Κάνε καύση εσύ καί θά καλοπεράσης στήν άλλη ζωή…

    4. Κοίτα είναι ύποπτο πολύ αλλά εάν ήταν σοβαρό δεν θα υπήρχαν οι γνώμη μου οι ταφοπετρες από μάρμαρο οπότε σίγουρα θα πρέπει να το δει εισαγγελέας μήπως είναι ανάπηρα από ιδρύματα κλπ

    Comments are closed.