ΣΟΚ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΓΡΙΑ! ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 17ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ – ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΝ “ΜΠΟΥΛΗ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ; ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο έφηβος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς εντός λεωφορείου, χωρίς να φοράει μάσκα, και υποχρεώθηκε να κατέβει από το όχημα

    Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν 17χρονο, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα σε λεωφορείο, εν μέσω της πανδημίας. Ο έφηβος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς εντός λεωφορείου, χωρίς να φοράει μάσκα, και υποχρεώθηκε να κατέβει από το όχημα.

    Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του κι έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

    Σε βίντεο που μετέδωσε το Mega καταγράφεται η στιγμή της προσαγωγής του.

    Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό σε άλλον έλεγχο, σε τρόλεϊ αυτή τη φορά, ο παραβάτης είναι ο οδηγός, καθώς έκανε το δρομολόγιο Κυψέλη – Αγιος Ιωάννης χωρίς να φορά μάσκα.

    Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    46 Σχόλια

    1. χρειάζεται προσοχή!! οι θάνατοι σε παγκόσμιο επίπεδο μόλις ξεπέρασαν τους θανάτους από τσιμπήματα κουνουπιών.800,000 συνάνθρωποί μας απο τους 7.500,000,000 χάθηκαν γιατί δεν είχαν AUTAN…

    2. Στην χώρα του Τσιπροκουλη αν πουλάς ναρκωτικά και χασισια ,οπως πολλοι σε κάθε γειτονιά,είσαι έντιμος πολίτης και παράνομος αν απλός δεν έβαλες μάσκα .
      Ας προσέχαμε…

      1. Το μυαλό σου και μια λύρα.Έγινες και αστυνομικός και ξέρεις εσύ.Κοίτα τη δουλειά σου,κάνε μούγκα σε αυτούς που ψήφισες και φόρα μάσκα μπα και σου κόψει τη τζατζικίλα από την ανάσα.

    3. Φοβερές….

      ΤΟ ΌΠΛΟ ΤΟΥΣ,
      Ο ΦΌΒΟΣ ΣΑΣ…

      .

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    4. Ω Χριστε
      Ρε μλκς τι βλεπουμε εδω;; Συλληψη με τη χορηγια του Μεγκα;;
      —–
      Ασε ρε τζουτζουκο το σχολιο

      1. Μικρέ εξοχοτατε,μπορείς να μου εξηγήσεις
        γιατί με πιάνει τόση μελαγχολία οταν μπαίνω
        σε λεωφορείο???
        Αισθάνομαι ότι το ανθρώπινο γένος είναι σαν
        μια γυναίκα που βιάζεται δημόσια και δέχεται
        αδιαμαρτύρητα τον εξευτελισμό της.

    5. Άντε ρε εξυπνάκηδες ψευτοεπαναστάτες του καναπέ εδώ μέσα.Έχω παρατηρήσει τι τύποι έχουν πρόβλημα να φοράνε μάσκα και είναι κατά των εμβολίων.Κάτι ντουβάρια εθνικιστές,χριστιανοί και που πιστεύουν σε συνωμοσίες με Εβραίους και μασώνους.Δηλαδή άτομα που πιστεύουν ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και πως θέλουνε την Ελλάδα μας για τον ήλιο και τη θάλασσα.Λες και δεν έχει αλλού ήλιο και θάλασσα.Λένε συνέχεια “ω να ξεσηκωθούμε να πάμε όλοι μαζί”,αλλά είναι μεγάλες κοτούλες και μόλις σκάνε τα ΜΑΤ όπου φύγει φύγει.Σαν τις κότες από την ΚΝΕ δηλαδή.Κυρίως κατηγορούνε τους πάντες και ακόμα και Χρυσή Αυγή να βγει και με αυτούς θα είχαν πρόβλημα.Ρε θα βάλετε μάσκα και θα πείτε και ένα τραγουδι και θα σκάσετε και τα 150€ και θα βάλετε και χειροπέδες για αντίσταση κατά της αρχής.Αυτά που πιστεύετε,ότι δηλαδή και καλά η υποχρέωση να φοράμε μάσκα είναι αντισυνταγματική,είναι μεγάλη μπαρούφα και θα το πάρετε το μαθηματάκι σας.Κουφιοκεφαλάκηδες.

      1. Φανταζομαι πως εισαι καποιος αγραμματος και ασημαντος που εγραψε μπαστος αντι για μπατσος.φιλε, μας εισαι ανυπαρκτος!!!!!!!γρηγορα στημ τρυπα σου κουναβι.

        1. Φαντάσου ό,τι θές.Φόρα τη μάσκα σου τώρα και:”ανάσα”!

    6. Οι νόμοι, πρέπει να τηρούνται……απλά……
      Ο ιός υπάρχει και πρέπει να προστατευόμαστε.

      1. Απλά αν ήσουν εσύ στην θέση του σίγουρα δεν θα σου άρεσαν και αυτά που γράφεις.

        1. Δε θα ήμασταν στη θέση του ρε τούβλο.Θα φοράγαμε μάσκα και δε θα το παίζαμε μάγκες.

    7. καραγκιοζηδες χειροπεδες επειδη αρνηθηκε να δωσει τα στοιχεια του
      ενω σε αυτους που μπαινουν παρανομα σε μια χωρα κοκκινα χαλια
      κουλη γερα παρε τους τα λεφτα!!!!

    8. Παραπλανητικός ο τίτλος και δεν ξέρω το γιατί εκ μέρους σας στο Μακελειό. Δεν φορέσανε χειροπέδες επειδή όπως λέτε ο 17χρονος δεν φορούσε μάσκα αλλά επειδή αρνούνταν να δώσει τα στοιχεία του ώστε να του γράψουν το πρόστιμο επειδή δεν φορούσε την μάσκα. Η μάσκα είναι υποχρεωτική στα ΜΜΜ με νόμο. Εάν κάποιοι δεν σέβονται τους νόμους θα υποστούν και τις συνέπειες. Εάν πάλι δεν σας αρέσουν οι νόμοι που ψηφίζουν οι κυβερνήσεις, αλλάξτε με την ψήφο σας τις κυβερνήσεις εφόσον είστε πλειοψηφία. Τα πράγματα είναι πολύ απλά δηλαδή. Όμως θα ήθελα να απαντήσετε για ποιο λόγο παραπλανάτε σκοπίμως με τέτοιους τίτλους τον κόσμο; Ελπίζω να επιτρέψετε το σχόλιο μου ειδικά εσείς που πιστεύετε και στην ελευθερία του λόγου και μάχεστε για αυτή.

      1. „“Εάν πάλι δεν σας αρέσουν οι νόμοι που ψηφίζουν οι κυβερνήσεις, αλλάξτε με την ψήφο σας τις κυβερνήσεις εφόσον είστε πλειοψηφία. Τα πράγματα είναι πολύ απλά δηλαδή. ““ εσυ πολυ καλα τα λες, τα πραγματα ειναι απλα, αλλα για λαους με πολιτες. Η ελλαδα εχει ακομη πολυ δρομο για να φτασει το επιπεδο αυτο. Θα ειναι ομως μεχρι τοτε ακομη ελλαδα????

      2. Οταν οι “νόμοι” είναι παράλογοι και στρέφονται ευθέως εναντίον του Έθνους τότε το Έθνος έχει Ιερή Υποχρέωση να αντισταθεί και να προσάγει στη ν Αληθινή Δικαιοσύνη αυτούς που απεργάζονται τον Αφανισμό του Έθνους..

        Σήμερα, η Γερμανική Δικαιοσύνη που είναι πραγματικά Ανεξάρτητη και όχι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ η ηγεσία της απο τους πωλητη-κους κατσαπλιάδες επιτρέποντας την Πορεία διαμαρτυρία εκατομμυρίων Γερμανών και Ευρωπαίων εναντίον των Νεοταξικών σταλινικων μετρων με την πρόφαση του κοροϊδο-ιού, πηρε μια αποφαση σταθμό κονιορτοποιωντας την ΑΠΑΤΗ..

        Η πορεία ΧΒΡΙΣ μάσκες – φίμωτρα διότι ΔΕΝ υπάρχει κινδυνος για την Δημόσια Υγεία..
        Δλδ. ο κοροϊδοϊός των απατεώνων ανδρεικέλων του Μπιλ Γκεητς είναι ΑΠΑΤΗ

        Με τις υγείες σας κομματοκοπρόσκυλα..

      3. Άμα ήταν “Μακεδόνας” τι θα γινόταν άραγε???
        Θα του βάζαν χειροπέδες να τον κάνουν ξεφτίλα ή θα του μιλούσαν έτσι ώστε μόλις κατέβει από το ΜΜΜ να τον αφήσουν ελεύθερο. Τα στραβά μάτια ξέρουν πολύ καλά να τα κάνουν γιατί φοβούνται πια (και με το δίκιο τους) μην βρεθούν με καμία σφαίρα σε καμία περιπολία όπως εκεινα τα παιδιά στο Ρέντη!

      4. Ναι αλλά όταν τον ψήφισε ο κόσμος δεν έλεγε ότι θα βγάλει τέτοιο νόμο.Αν έχει το σθένος και την εμπιστοσύνη στα στελέχη -υπουργούς του(και αφού αυτοί τα έχουν κάνει όλα σωστά) ας κάνει εκλογές εδώ και τώρα.Και αν σκιάζεται ας κάνει έστω ένα δημοψήφισμα να δει τι θέλει ο λαός

      5. Ποιο ΠΡΟΣΤΙΜΟ??? ρε ΧΛΕΧΛΕ.🤐
        ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΊΑ ΜΆΣΚΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΡΕ.
        ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ???
        Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΗΣ….

        .
        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    9. Ζώα ε ζώα έλληνες σε όλοι την ευρώπη έχουν ξεσηκωθεί μόνο εσείς είστε κότες προβατα με παρωπιδες και καλά σας κάνουν και σας πηδάνε το αξίζετε τέτοια ζώα που ήστε

    10. Χρειαζεται! Ολοι στους δρομους, αλλα που να βρεθουν τα @@@@! Τι φοβαστε ρε; Να μην πεθανετε; Παλευεται τετοια ζωη, χωρις ελευθερια; Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα 46 χρονια χουνταρα, φυλακη!

      1. Επειδή φοράμε μάσκα όλα αυτά;ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ!

        1. Επειδη την επιβαλετε σε ολους χουντικα ρε ναζιαρη

          1. Καλά σας κάνουμε γιατί οι άνθρωποι,και ειδικά οι φάρα των Ελλήνων,χωρίς το βούρδουλα τα κάνει όλα χοιροστάσιο.Καπίς;

            1. Οχι απο μλκς δεν καπις.
              Χοιροστασιο ειστε εσεις με αυτους που ψηφιζετε.
              Πηρες κανα ευρουλακι παραπανω για να κουνηθεις κονιορτος ;;;

    11. Ρε καλά σας κάνει ο Κούλης.2 και 3 ώρες και ένας πάνω στον άλλο.
      Να τον ξαναψηφίσετε και την άλλη φορά.

    12. Καλά του κάνανε του τσόγλ@νου. Άκου δεν δίνει τα στοιχεία του! Ρε ούστ..

    13. τους ελληνες τους κυνηγατε με τους μεταναστες τι γινεται

      1. ΟΣΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΤΟΥ ΛΑΙΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ…ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝ ΕΣΕΝΑ ΒΟΔΙ

      2. Εγώ επειδή μένω και στο κέντρο της Αθήνας στην Πατησίων που είναι τίγκα σε λαθρομετανάστες βλέπω να ελέγχουν τους πάντες και τους λαθραίους και τους κατεβάζουν κάτω και τους ρίχνουν πρόστιμα. Μη λες λοιπόν ανακρίβειες.

        1. Σε ποιούς ρε μπαγλαμά ρίχνουν πρόστιμα;;
          Στους τζιχαντιστές Λαθρεποίκους;;
          Και σε ποια διεύθυνση βεβαιωνουν το πρόστιμο;;
          Αει να χαθείτε κομματοκοπρόσκυλα..

          Έρχεται η Ώρα ολων των απατεώνων που Καταστρέφουν την Ελλάδα

    14. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να καταργήσει τον θάνατο ρε αχαριστοι

    15. Τι αίσχος είναι πια αυτό με τη μάσκα? Να σε υποχρεώνουν να κρύψεις το πρόσωπο σου διαφορετικά θα τρως πρόστιμο? Να σε υποχρεώνουν δηλαδή να μην αναπνέεις οξυγόνο? Και να μας συλλαμβάνουν κιόλας? Τι είναι αυτά ρε? Εδώ μπαίνεις στο σούπερ μάρκετ και νομίζεις πως μπαίνεις σε χειρουργείο! Έλεος!! Η έξαρση έγινε επειδή κάποιοι δεν πρόσεξαν. Και αυτό δεν πρόκειται να διορθωθεί με τη χρήση μάσκας.

      1. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΘΥΣΑΥΡΙΖΕΙ Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΦΙΛΕ;

    16. ποσους παραβατες της μασκας πιασανε σε αστυνομικα τμηματα,σε τηλεοπτικα στουντιο σε δημοσιους κλειστους χωρους;;;;
      απαντηση…..κανεναν

    17. ρε φασιστομουτρα με τα προστιμα θα φυγει ο ανυπαρκτος ιος? αηδια καταντησατε

      1. Τάδε έφη ο διακεκριμένος ιολόγος Παντελής…

    18. Και που να δείτε με τα εμβόλια τι κρατικό bullying έχει να πέσει. Σε συνεχή κατρακύλα η κυβέρνηση. Κάποιο μεγάλο αφεντικό πρέπει να έχει ταράξει στις φάπες τις κυβερνήσεις για να τα περνάνε όλα αυτά. Στην Αυστραλία,επιτρέπεται μόνο ένα άτομο να βγαίνει από κάθε σπίτι -μία φορά την ημέρα- για να πάει για ψώνια και αυτό εντός 5 χιλιομέτρων. Οι επισκέψεις σε φίλους συγγενείς κλπ απαγορεύονται.

    Comments are closed.