ΣΟΚ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ…

    Κοινοποίηση:
    xios

    Ανάρτηση στο twiteer έκανε, ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.

    Ο γνωστός για τις αριστερές του ιδέες εκδότης, έγραψε χαρακτηριστικά :

    “Ο Χίος είναι αυτός που είναι, αλλά αν ισχύει ότι κατέθεσε πως τον πλησίασε γνωστός μεγαλοδικηγόρος να τον χρηματίσει για “να μην γράφει για την κυρία” και όταν αυτός αρνήθηκε τον πυροβόλησαν, δεν είναι να το προσπερνάμε επειδή είναι ο Χίος”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    67 Σχόλια

    1. Ή ανάρτηση που ο νικολακης λεει αλητη τον χιο που πηγε;Γιατί παιδιά την κατεβασατε;

    2. Ο Χίος είναι αυτός που είναι, όπως λες, αλλά και σύ κύριε Κώστα μου είσαι αυτός που είσαι!!!!!

    3. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΔΡΟΜΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΑ ΚΟΡΕΑ Η ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΕ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΠΕΙΤΑΙ ΩΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΥΝΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΑΝΤΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΈΚΑΝΕ ΚΟΜΑ Η ΛΟΥΤΡΆ ΚΑΡΑ-ΜΑΝ—ΑΛΗΣ

    4. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ χαχαχαχαχαχααχ ελεος ρε ετσι ειναι οι αριστεροι ?

      1. Ακριβώς έτσι φίλε,ρουφιάνοι και καλοπερασακηδες

    5. Μίλησε και ο γίγαντας της δημοσιογραφίας. Θα έγραφε τα ίδια άραγε αν η “κυρία” ήταν η Περιστέρα, αντί για τη Μαρέβα;

    6. Σοκ πραγματικά! Που ζούμε! Που ζούμε…

      1. στην ελλαδα….στην ελλαδα…. στην ελλαδα……..

    7. ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΚΡΥΟΦΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΜΠΑΓΚΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΑ

    8. Δεν έχουμε ανάγκη κανένα απόβλητο του Στάλιν του Εβραίου να μας συμβουλέψει ή πόσο μάλλον να μας ανοίξει τα μάτια γιατί τους έχουμε πάρει πρέφα από πολύ νωρίς ποιο σκοπό έχουν οπότε ότι και να λένε τα κουμούνια ειδικά, που δεν θα πρεπε καν να βρίσκονται εδώ τώρα αν είχαν δείγμα τσίπας πάνω τους είναι για να χαμε να λέμε..

    9. Στέφανε μπορείς να ρίξεις μέχρι κ κυβέρνηση.πλεον είναι γνωστό ποιος είναι ο δικηγόρος κ ποιος ο εφοπλιστής.ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός στην απόπειρα εναντίον Στεφανου;

    10. ..Γελάμε τώρα έτσι…🤡 Αυτός είναι ο ρουφιάνος που τα αρπάζει πίσω από το Μέγαρο Μαξίμου.. Έχει τερματίσει το κοντέρ στην διαφθορά και βγάζει ακόμη χαρτζιλίκι αυτό το υποκείμενο?? Η δικαιοσύνη που είναι??

    11. STEFANE ADERFE MOU,EULOGIMENA HRONIA POLA , NA HERESE TIN AGAPIMENI SOU IKOGENIA,O KALOS THEOS/THEANTHROPOS MAZI SAS,I MITERA MAS PANAGIA THEOTOKOS,PANTA OLOUS NA SAS PROSTATEBI***

    12. Ο Τεμπονέρας ζει και θα πληρωσετε λαμόγια της ΟΝΝΕΔ

    13. Ο λαγός δεν παύει να είναι τσιράκι του Τσίπρα με ύποπτη κατευθυνόμενη δημοσιογραφία.Το ότι βρήκε την ευκαιρία να τσιμπήσει έξυπνα την απόπειρα κατά του Χίου,και να παίξει όπως θέλει,δεν αναιρεί όλα τα άλλα.Ειναι μια πουστικη επίθεση φιλίας λοιπόν.Σωστος ο kinky

    14. Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες

    15. ΧΑ! τι έχει να γίνει άπαξ και βγει η συνομιλία στον αέρα.

    16. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΖΕΙ.
      Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΟΔΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ.

    17. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ.

    18. μίλησε και η κοπριά και συμβουλευει τη θα κάνει ο χίος λες και δεν ξέρει ο χίος περίμενε τον buks bunny

      1. Αν δεν μίλαγε θα λέγατε κανένας δεν μίλησε, τώρα που μίλησε πάλι τον βρίζετε. Αποφασίστε τι θέλετε. Όταν οι άνθρωποι έχουν προσωπικές απογοητεύσεις όπως άσχημους γάμους, δεν έχουν τεκνοποιήσει, τους λείπει μια γκόμενα να απατήσουν την σύζυγο που βαριούνται, χρωστάνε γιατί δανείζονταν αρκετοί για λόγους που δεν θα πρέπε όπως να πανε ταξίδια, να αγοράσουν iPhone , να κάνουν πιλάτες κτλ τότε διακατέχονται από μία κακία και την εκτονώνουν με το να βρίζουν στο ίντερνετ απλά για να βρίσουν γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. Ότι πήρε θέση και μιλάει δημόσια για μια απόπειρα δολοφονίας που απ ότι κατάλαβα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δεν νοιάστηκαν είναι σημαντικό.

        1. Θα συμφωνήσω, ο συγκεκριμενος στην συγκεκριμενη περιπτωση , ριχνει οντως διπλωματικά την μπηχτη της προσωπικης του γνώμης, που συμβαδιζει με την γνώμη πολλών, οχι μονο των μαφιοζων τενεκέδων της εξουσιας , που προσκυνουν τον διαβολο και κρυβονται πισω απο τα δακτυλα τους ενω τους εχουν παρει ειδηση και οι πετρες που θα κρυβονται καποτε ( Παρεπιπτόντως στην Α.Γραφή είναι και δεν ειναι “συμβολισμος” οπως διαδιδουν σε πολλά πλειστοι θεολογικοι νεο-τσαρλατανοι και προπαγανδιστες με θεσεις και ατιμη συμπεριφορα). Ο κ.Χιος ειναι εξαλου μοναδικος, ζει εκ ψυχης το λειτουργημα του και είναι αυτο που θα λεγαμε συγκριτιστικα σήμερα “ιδιορυθμος”. Αυτο το λεει ανοικτα αλλωστε και η δημοσιογραφος που τον φιλοξενει στην εκπομπη της. Σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι. Οσο και να διαφωνουν καποιοι με την ακραια και αγανακτισμενη εκφραση του, δεν πρεπει να στεκονται στον τυπο αλλα στην ουσια οσων καταγγελει. Σωστα ο κ.Βαξεβανης δεν εισερχεται σε αναλυτικη κριτική των ιδιωματων του Στεφανου, αλλά διαχωριζει την αποπειρα δολοφονιας που ειναι αποτροπαια. Ειναι εγκλημα, οποιος και αν ειναι και οτι και αν πιστευει και εκπροσωπει καθε ανθρωπος ιδεολογικά, οταν δεν εχει παρακινησει σε ανθρωπινη βια αλλους, ποσο μαλλον δημοσιογραφος. Βεβαια το κινητρο του για το σχολιο εχει προφανως και πολιτικη χροια και οχι απλα ανθρωπιστικη. Διοτι μπορει να εμπλεκονται ατομα αντιπαλα της κομματικης παραταξης του, οποτε κεφαλοποιει το γεγονος.

    19. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ..ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ….ΟΙ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ….

      1. Αν περιμένεις από την αριστερή αδέκαστη δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της Σπύρο,θα περιμένεις μάταια.

        1. ναι να σκληρυνει αμεσως την σταση της..να συγκεντρωθουνε παλι και να ψηφισουνε οτι τους χρωσταμε αλλο ενα πακετακι καθυστερουμενα και με την ευκαιρεια επειδη τα μισθολογια συνδεονται να τα τσιμπησουν πρωην και νυν βουλευτες
          που ζεις Σπυρο;;;

      2. ΠΟΙΑ Α(ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ)….;;;;

        .

        ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    20. Ασχετα με το τι γραφει ο βαξεβανης ο ελληνικος λαος και κυριως ολοι εμεις που ενημερωνομαστε απο το μακελιο δικαιουμαστε να μαθουμε και το ονομα του μεγαλοδικηγορου και το ονομα κυριως της κυριας. Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για την ποιοτητα της δημοκρατιας που υπαρχει στη χωρα. Απορω δε που κανεις αλλος μεγαλοδημοσιογραφος η πολιτικος κανενος κομματος δεν ενδιαφερθηκε να μαθει για τον αν οι καταγγελιες ειναι αληθινες.

      1. Δημητρακοπουλος με εντολη απο Βιλλυ Παναγιωτιδη ( εφοπλιστης, “πρωην” Μαρεβας), να μην ξαναγραψει ο Χίος γι αυτήν.

        1. Το πρώην? Δηλαδή αυτός την πηδαγε πριν? Μετά την πάσαρε στον τωρινό? Δεν είναι κατανοητό το πρώην. Και αφού ειναι πρώην και όχι νυν, τότε γιατί ενδιαφέρεται?

    21. «…δεν είναι να το προσπερνάμε επειδή είναι ο Χίος» ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ;
      ΣΚΑΣΜΟΣ!
      ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    22. Πόσο κύρος μπορεί να έχει ένας Bugs Bunny

    23. Θα του πάρουν πίσω τα άτοκα και αγύριστα δάνεια! Θα του κόψουν τις διαφημίσεις! Τον καημένο!

    24. Ο βαξεβανης δεν είναι ο βαξεβανης που είναι. Ο βαξεβανης είναι ότι ναναι. Στέφανε ο ντοκουμέντος είναι εμμισθο παπαγαλάκι του σύριζα. Μόλις βγουν στην φόρα τα στοιχεία θα κάνει πίσω. Θα του πει το κόμμα, τι το σκαλιζεις τώρα και θα ακολουθήσει την κομματική γραμμή όπως κάνει συνήθως. Γιατί σύμφωνα με τον βαξεβανη, ο Θεός μπορεί να κάνει λάθος ο τσιπρας ποτέ!

    25. Όσο δεν βγαίνει η κασέτα ο κόσμος φαντάζεται διαφορα

    26. DEN TO EGRAPSE GIA TON STEFANO, SE ALOUS APEFTHINETE… IDOPIISE ………….
      “Ο Χίος είναι αυτός που είναι, „AFISTE TON XIO… ,NA KITAKSOUME TI THA GINI ME EMAS…..
      αλλά αν ισχύει ότι κατέθεσε πως τον πλησίασε γνωστός μεγαλοδικηγόρος να τον χρηματίσει για “να μην γράφει για την κυρία”,ETSI MBLEHTIKAME KE EMIS ME TON IDIO TROPO…,GNORIZOUME TON MEGALODIKIGORO KE TIN KYRIA…….
      και όταν αυτός αρνήθηκε τον πυροβόλησαν,MEHRI STIGMIS ,IHAME TIHI POU DEN ARNITHIKAME……
      δεν είναι να το προσπερνάμε επειδή είναι ο Χίος”,OTAN DEN THA MAS HRIAZONTE ALO …,MIN TO PROSPERNAME ,IMASTE STIN LISTA TON EPOMENON……….

    27. Ρε κορόιδα,χωριζόμενοι αυτοβούλως σε αριστερούς και δεξιούς, αναλώνοντας την ενέργεια και την οργή σας στο να βρίζεστε και να σκοτώνεστε στα sites για ανύπαρκτες ιδεολογίες, είστε η ευκολότερη λεία που υπάρχει για τους μεγαλοσυνωμότες του χρήματος και της επιρροής.Αν καταλάβατε τι εννοώ,τα ξαναλέμε..

    28. Στέφανε βγαλτα στη φόρα μη τυχόν κάνεις κωλοτούμπες. ή τώρα ή ποτέ. μη κοτέψεις

    29. να αφήσουμε τις ιδεολογίες να κοιτάξουμε μόνο το συμφέρον της πατρίδας και όχι της τσέπης μας….. ο Σπαρτιάτης έδειξε τον δρόμο!!!

    30. Προφανώς εμπλέκεται στην υπόθεση μη συριζαίος γιαυτό ο Βαξεβάνης τα είπε αυτά….. Ξαφνικά δεν έγινε και αμερόληπτος και ανεξάρτητος δημοσιογράφος ο Βαξεβάνης…

    31. Η μιζέρια των “δήθεν” πατριωτών για οτιδήποτε είν’ “αριστερό” έχει σχέση με την αρρωστημένη τους ψυχοσύνθεση. Περισσότερα κοινά θα βρεις σ’ ένα αριστερό μουρλό πατριώτη απ’ όσο σ’ ένα πατριδοκάπηλο που θα σε πουλήσει στην πρώτη ευκαιρία! Γιατί σ’ όλους τους πατριδοκάπηλους η πυξίδα είν’ η τσέπη τους… Εκατοντάδες τα παραδείγματα στην ελληνική πολιτική ιστορία..μ

      1. Ενώ οι αριστεροί δεν κοιτάνε την τσέπη τους!!!! Άσε ρε Νικολάκι μας τα ‘παν κι άλλοι!! Μια είναι η αλήθεια. Ανάμεσα σε ένα γνήσιο δεξιό και ένα γνήσιο αριστερό, υπάρχει η εξής χαώδης διαφορά : Ο γνήσιος δεξιός αγαπάει την πατρίδα του και πονάει για αυτήν, ενώ ο αριστερός δεν ενδιαφέρεται διόλου για τον όρο πατρίδα. Αυτά για τους γνήσιους.

        1. Μια απορία: Ποιοι είναι οι γνήσιοι δεξιοί που αγαπούν την πατρίδα μας; Και πού χάθηκαν όλοι αυτοί μετά τα συλλαλητήρια; Πάνε τόσο καλά τα εθνικά μας θέματα; Ξέχασαν τις υποσχέσεις της Νέας Δημοκρατίας στο Σκοπιανό και στο θέμα της ελληνικής ομογένειας της Αλβανίας; Μήπως είδες πουθενά κάποια μορφή διαμαρτυρίας για τα εθνικά εγκληματικά λάθη της Νέας Δημοκρατίας; Χειρότερη κυβέρνηση κι απ’ το ΣΥΡΙΖΑ είν’ τούτοι… Ουδείς ΣΥΡΙΖΑ θα τολμούσε να σκεφτεί αυτό που έγινε στο Χίο…

    32. Η γνωστή βλαχο μεγαλοκυρια τα χώνει παντου για να τις γραφουν καλά ρεπορτάζ. Πρώτο Θέμα ειδικά. Είναι η σφηκοφωλια των ρουφιάνων που τα τσεπωνουν χοντρα. Γραφοντας ρεπορταζ για μεγαλοκυριες…

    33. Πως μπορω να εχω email του Στεφανου βρε παιδια;;;;;;θελω να του γραψω ευχες και καποιες σκεψεις μου που δεν χρειαζεται να ειναι δημοσιες.

      1. Όχι ρε δεν θα στο δωσουμε ειδηκα εσενα ,γιατι λες συνεχεια μαλακιες,αλλη δουλεια νομιζεις δεν εχει ο Χιος να ασχολειτε με τον κάθε βλακα εδώ περα!

        1. Ρε δεν πάτε στον διάολο ηλίθιοι! Που είδατε εγώ να θέλω να έχω προσωπικές σκέψεις με δημοσιογράφους ρε μαλάκες! Άντε τραβάτε στον διάολο και οι δυό σας εκτός αν είσαι ένας ή μία και απαντάς στον εαυτό σου βλήμα και εσύ και ο εμμονικός κωλοφιλοαλβανός μαλάκας που δεν κοιτάει να έχει εμμονή με την γυναίκα του μαζί με μαλάκες σαν τα μούτρα σας αλλά χώνεται στην ζωή άλλων γυναικών ντε και καλά χωρίς να τον θέλουν καν!

    34. Στέφανε δώσε ονόματα να μάθει η Ελλάδα την αλήθεια. Δωσε την “κυρία” γιατι αυτοί είναι ικανοι να εξαφανίσουν απο προσώπου Γης για να μην μαθευτεί ποτε η αλήθεια.

      Δωσε τα λαμόγια. Το μακελειό θα χτυπήσει τρελλα νούμερα σ δημοτικότητα με τις αποκαλύψεις.

    35. Και ποιος είναι ρε ο βαξεβανης που υποτιμουσε τον χιο;άντε από κει ρε

    36. μην μασας στεφο,ξεφτιλισε τους ολους.ολη την σαβουρα,ολη την λερα,ολη την βρωμα

    37. σε τρομάζει η βλαχάρα; Φοβάσαι μην είσαι ο επόμενος ή τα τσέπωσες από τον άντρα της φαντασμένης κι ησύχασες;

    38. O Τεμπονέρας ζει και θα τρίξει συθέμελα η μαφία των κοματοΤΑΛΙΜΠΑΝ

    39. Σωστά. Ξέρουμε ποιος είναι ο Χίος και δεν έχει ουδεμία σχέση με εσάς τα καλοταισμενα κρατικοδίαιτα κομματοσκυλα. Το θέμα αναγκάστηκαν να το σκαλιζουν και τα συστημική μμε. Εάν έρθουν και τα ηχητικά με την πολιτική μαφία και τους αβαντοδορους θα γίνει παταγος.

    40. Και γω είμαι αυτός που είμαι και συ Μπαξεβάνη είσαι ο Χίος που ποτέ δεν μπορείς να σαι

    41. Τωρα παλιοκομμουνι…ειναι “καλος” ο Στεφανος…
      τοσο καιρο…τι λεγατε….?
      Ποσα εχετε καθαρισει ρε, ….απο το δημοσιο κορβανα….?
      Βρωμιαρηδες…

    42. μπορεί να είναι ό,τι είναι, αλλά όταν λέει αλήθειες οφείλουμε να τον παραδεχτούμε… Εύγε!!!

      1. Ποιον να παραδεχτούμε; Τον λαγό του Τσίπρα; Αχαχαχαχ ρε εμάς βρήκες ρε εδώ να παίξεις;

    Comments are closed.