ΣΟΚ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!

    Κοινοποίηση:
    tora

    Νέα ενημέρωση για τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, τα οποία αυξάνονται. Εννέα άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι.

    Εξακολουθεί να εξαπλώνεται ο Covid-19 στην χώρα μας, με τα νέα κρούσματα σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας να είναι 21.

    51 είναι τα απροσδιόριστα κρούσματα, ενώ εννέα εκ των νοσηλευομένων είναι διασωληνωμένοι.

    Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, θα κλείσουν από την Τετάρτη 18.03.2020, όλα τα μαγαζιά εκτός από τα σούπερ μάρκετ, τους φούρνους, τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης.

    Όπως είπε “η κυβέρνηση επεκτείνει από την Τετάρτη το μέτρο αναστολής λειτουργίας και σε άλλα τμήματα του πρωτογενούς τομέα – στις επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έχουν συναλλαγές με το κοινό. Εξαιρούνται τα φαρμακεία, τα σουπερμάρκετ, ό,τι συνδέεται με την αλυσίδα τροφοδοσίας, τα πρατήρια καυσίμων, καθώς και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και λοιπές υπηρεσίες. Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά”.

    Τον απολογισμό του τελευταίου εικοσιτετράωρου της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό ανακοινώνει αυτή την ώρα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. H διασπορά της νόσου σε όλο τον κόσμο συνεχίζεται, είπε ο κ.Τσιόδρας και ανακοίνωσε 21 νέα κρούσματα στην Ελλάδα το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Το σύνολο των κρουσμάτων ανέρχεται στα 352. Εννέα ασθενείς είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

    Όπως ανακοίνωσε ο κ. υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιάς, εξειδικεύοντας τα μέτρα που γνωστοποιήθηκαν το πρωί από την κυβέρνηση, τα super market θα είναι ανοικτά και τις Κυριακές, ενώ θα λειτουργούν από τις 7 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ. To μέτρο για 1 πελάτη ανά 10 τετραγωνικά διατηρείται για την ώρα.

    Δείτε την ενημέρωση από τον κ.Τσιόδρα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Τι 21 ρε μας δουλεύουν; Εικοσιένα είναι μόνο τα ψευτο-σελέμπριτι που ανακοίνωσαν χτες ότι έχουν κορονοϊό από το ίνσταγκραμ και το φέησμπουκ. Θα μας που τη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων; Θα μας πουν τι γίνεται με τις μάσκες και τα αντισηπτικά; Για να βγαίνουν οι ολιγάρχες στυλ Αγγελοπούλου, οι μεγαλοκαρχαρίες και τα φερέφωνα δημοσιογράφοι να πουλάνε το παραμύθι “συνεχίστε να δουλεύετε από το σπίτι” για να μην χάσουν τους σκλάβους τους ξέρουν. Για τίποτα άλλο άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε.

    2. Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα συνεργεια αυτοκινητων να ειναι ανοιχτα;Τι χρωσταει ο μηχανικος να μπει σε ενα αμαξι για παραδειγμα ελεγχο,δοκιμη και πριν να εχει φτερνιστει ο ιδιοκτητης μεσα;Και το πιο σημαντικο ποιος λογικος ανθρωπος θα παει αυτες τις μερες στο συνεργειο αυτοκινητων; Ελεος πια…

      1. Kαι τα ΚΤΕΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΜΕΣΑ…..είναι ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ

    Comments are closed.