ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ: ΣΤΟΥΣ 39 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ – ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ! Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ;

    Κοινοποίηση:
    1

    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! 39 οι νεκροί από τη γρίπη – 20 θύματα σε μία εβδομάδα

    Στην Εντατική 165 ασθενείς – Κυριαρχεί ο τύπος Η1Ν1 και έχουν προσβληθεί ακόμη και βρέφη και ο Πολάκης στην …κοσμάρα του!

    1

    Αυξάνεται συνεχώς η λίστα του θανάτου από τη φονική γρίπη που σαρώνει όλη τη χώρα. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΕΕΛΠΝΟ, η γρίπη στην Ελλάδα παρουσιάσει σταθερά αυξητικές τάσεις. Επικρατέστερο στέλεχος είναι ο ιός Η1Ν1.

    Οι νεκροί, σύμφωνα με το iatropedia.gr, έχουν φτάσει τους 39, μεταξύ των οποίων οι 37 ενήλικες ηλικίας από 25 έως 90 ετών και δυο παιδιά, ηλικίας κάτω των 12 ετών. Μόνο την τελευταία εβδομάδα, οι νεκροί από τη γρίπη έφτασαν τους 20.

    Από τους 39 νεκρούς, το 84% ήταν είτε άνθρωποι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες είτε δεν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά της γρίπης.

    Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται σε ΜΕΘ 165 ασθενείς από επιπλοκές του ιού της γρίπης. Από αυτούς, το 75% είναι άτομα που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες ή δεν έχουν εμβολιαστεί.

    Στη συνέντευξη Τύπου του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι επιστήμονες τόνισαν για ακόμη μια φορά τη σημασία του εμβολιασμού υπογραμμίζοντας ότι από τα κρούσματα, πολύ μικρό ποσοστό ήταν εμβολιασμένοι παρότι η πλειοψηφία των κρουσμάτων ανήκε σε ομάδες υψηλού κινδύνου.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Δντης ΚΕΛΠΝΟ ,, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ…καθόλου Εβραίος..

    2. ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΜΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ. – ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Τ Ε Λ Ε Ι Α. ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΑ. ”ΣΑΣ ΕΧΩ”

    3. Πολάκη,έτσι και σε πετύχω πουθενά θα σε ξαπλώσω ρε βουνιά.

    4. Γιδοβοσκέ προδότη κομμουνιστή , ψόφα ανθελληνικό σκουλήκι !

    5. Βρωμερε πολακη η τυχη σου θα είναι τραγικη

    6. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΤΙΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ……ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΒΡΑΙΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ…………..

    7. ΕΤΣΙΙΙΙ ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΟ ΡΕΕ Κ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧ,ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΑΣ!!!!!!

    8. ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΟΥΓΚΡΑ ΣΥΝΕΠΩς ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ……………. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ, ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ……………………..

    9. ……ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟ ΣΤΟ ΧΟΥΝΤΟ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΤΑΝ !!!….ΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕ ΣΥ ΧΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ??….ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ….???….ΜΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΕ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!

    10. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΛΟΥΓΚΡΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΝΟΜΟ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΛΟΥΓΚΡΕΣ Ο ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!

    Comments are closed.