ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛ@ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ: ”ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΑΜΑ!” – ”ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” – ΆΡΓΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ.

    Κοινοποίηση:
    αρχείο λήψης (12)

    Παρέμβαση από τον ”πατέρα” της παγκοσμιοποίησης είχαμε πριν λίγο, όπου με ένα άρθρο-σοκ μας προετοιμάζει για την επόμενη ημέρα.
    Ο ρόλος του γνωστός όλα αυτά τα χρόνια. Έχει παίξει έναν ύποπτο ρόλο τόσο στα ελληνοτουρκικά, όσο και στην εγκαθίδρυση της παγκοσμιοποίησης.

    Σε άρθρο του στη Wall Street, που δημοσιεύει η Daily Mail, ο πρώην Αμερικανός πολιτικός και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χένρι Κίσινγκερ, προβλέπει δύσκολες στιγμές για την παγκόσμια οικονομία.

    Σύμφωνα με το άρθρο, ο Κίσινγκερ προτείνει την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για τον έλεγχο των λοιμώξεων και ότι πρέπει να δημιουργηθούν νέα εμβόλια για να δωθούν σε μεγάλους πληθυσμούς.

    Τα σημαντικότερα σημεία από το άρθρο του:

    Όταν τελειώσει η πανδημία, πολλά θεσμικά όργανα των χωρών θα θεωρηθούν ότι έχουν αποτύχει. Η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος μετά τον κορωνοϊό. Οι ηγέτες ασχολούνται με την κρίση σε μεγάλο βαθμό σε εθνικό επίπεδο, αλλά τα αποτελέσματα της επιθετικότητας του ιού δεν αναγνωρίζουν σύνορα.

    Ενώ η επίθεση στην ανθρώπινη υγεία – ελπίζουμε – θα είναι προσωρινή, οι πολιτικές και οικονομικές αναταράξεις που εξαπολύθηκαν θα μπορούσαν να διαρκέσουν για γενιές. Καμία χώρα, ούτε καν οι ΗΠΑ, μπορεί να ξεπεράσει τον ιό με καθαρά εθνική προσπάθεια. Η αντιμετώπιση των αναγκών της στιγμής πρέπει τελικά να συνδυαστεί με ένα παγκόσμιο όραμα και πρόγραμμα συνεργασίας.

    Εάν δεν μπορούμε να κάνουμε και τα δύο μαζί, θα αντιμετωπίσουμε το χειρότερο.

    Βασιζόμενος στα μαθήματά του από την ανάπτυξη του σχεδίου Marshall και του Manhattan project, ο Henry Kissinger πιστεύει ότι οι ΗΠΑ είναι υποχρεωμένες να καταβάλουν σημαντική προσπάθεια σε τρεις τομείς.

    Οι ηγέτες σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν μάθει σημαντικά διδάγματα από τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008. Η τρέχουσα οικονομική κρίση είναι πιο περίπλοκη. Η οικονομική επίδραση του κορωνοϊού είναι, πρωτοφανής στην παγκόσμια ιστορία. Και τα απαραίτητα μέτρα δημόσιας υγείας, όπως η κοινωνική απομάκρυνση και το κλείσιμο σχολείων και επιχειρήσεων, συμβάλλουν στον οικονομικό σοκ.

    Τα προγράμματα θα πρέπει επίσης να επιδιώκουν να βελτιώσουν τις επιπτώσεις του επικείμενου χάους στους πιο ευάλωτους πληθυσμούς.

    Οι δημοκρατίες του κόσμου πρέπει να υπερασπιστούν και να διατηρήσουν τις αξίες του διαφωτισμού. Οποιαδήποτε υποχώρηση από αυτό το μοντέλο θα έχει τεράστιες επιπτώσεις.

    Πήγαμε από τη μάχη του αβύσσου σε έναν κόσμο αυξανόμενης ευημερίας και ενισχυμένης ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Τώρα ζούμε μια ιστορική εποχή.

    Η ιστορική πρόκληση για τους ηγέτες είναι να διαχειριστούν την κρίση οικοδομώντας το μέλλον. Η αποτυχία θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη φωτιά στον κόσμο.”

    Ξεκάθαρα όσα είπε ο ”γκουρού” της παγκοσμιοποίησης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ενα εχω να σου πω μαλακα γεροξεκούτη… Ο Έλληνας ποτε δεν το βάζει κάτω… Στην χειρότερη θα γυρίσουμε στην μανα γη στα χώρια μας θα έχουμε τις κοτουλες μας τον κηπο μας τα ζωα μας θα βάλουμε τα χωραφακια μας μπρος και με τα λίγα που θα βγάζουνε μια χαρά θα τα καταφέρουμε…βαλτε μπρος την αναδιανομή πλούτου με φορολόγηση σε όσους εχουν καταθέσεις πανω απο 150000 ευρω και μια χαρα θα πανε όλα.. Να πάρεις απο κάποιον που εχει 150000 ενα 10% δεν θα πεινάσει κιόλας..ήρθε η ωρα το κεφάλαιό να πλήρωση…

    2. ποσο να παει. Μουμιοποιηθηκε. οσονουπω στα ταρταρα θα βρεθει. εθαψε πολλους λαους

    3. Ακόμα ζεί αυτή η μούμια; Ήμουνα νια και γέρασα. Σίγουρα αυτός είναι ο Ρωμαίος που έδωσε το ξίδι στον Χριστό, για αυτό δεν ψοφάει ποτέ. Τρίβουν τα χέρια τους όλοι οι κωλομασόνοι του πλανήτη, τα σχέδια τους προχωράνε κανονικά.

    4. Λούκι Λουκ .. ποτέ! Επειδή αυτοί ακριβώς που ανέφερες ευθύνονται σχεδόν για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας έχουν λάβει και τα μέτρα τους…αυτά τα ερπετά θα περάσουν στην αιωνιότητα έχει κανείς ακουστα για το ελιξίριο της αθανασίας;;;; Υπάρχουν πολλά τέτοια κουφαρια αιωνόβια που κανείς δεν έχει ακούσει για το θάνατο τους

    5. AKOMA ZEI AYTΟΣ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ? ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ….ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ…

    6. Ανθρωπε ( φωτογραφιζομενος του κειμενου) την γνωμη σου κρατατη για το κεφαλη σου … θα σου χρειασθει

    7. Με το σύνθημα τα παγκόσμια προβλήματα χρειάζονται παγκόσμιες λύσεις θα προπαγανδίσουν την ανάγκη για παγκόσμια κυβέρνηση η οποία θα λύσει όλα τα προβλήματα και θα βάλει σε “ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ” και για όσους δεν κατάλαβαν “ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ”. Φυσικά για το σκοπό αυτό εργάζεται σκληρά εδώ στην Ελλάδα όλο το συνταγματικό τόξο.
      Μην ξεχνάτε “Μενουμε Συνταγματικό Τόξο” και προσδοκούμε “Νεα Τάξη”.

    8. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ. ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΄[ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ 10 ΣΦΑΙΡΕΣ 9 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ].

    9. ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΗ ΑΚΟΜΑ , ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΔΡΟΣΕ , ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ , ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ , ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ή ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ , ΙΣΩΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ !!

    10. Άντε ρε να σου αλλάξουν καμια πάνα .Παλιομαλακα ε παλιομαλακα !!!! Παγκοσμιοποιητη του κώλου !!!!

    11. Τα μεγάλα αριστερά τσιράκια τους. Πριν λίγο τα αριστερα @@ που κυβερνούν την Ισπανία υπακουσαν πλήρως στις εντολές της μερκελ και της Γερμανίας. Ξέχασαν ήδη το ευρώομόλογο που είναι η μόνη λύση και το μεταθετουν…. μεσοπροθεσμα για μια μελλοντική λύση!! Μίλησαν για σχέδιο μαρσαλ, όλως τυχαίως μια ώρα που αναφέρθηκε σε τέτοιο σχέδιο τύπου η ρουφιανα του σοιμπλε η ντε λαινεν! Αριστερά μ@υνοπανα, μια ζωή ρουφιάνοι μια ζωή δοσιλογοι μια ζωή πουλημένοι. Πάλι πιπες στους Γερμανούς οι αριστεροί. Όμως ο λαός της Ισπανίας θα σας δώσει αυτό που σας αξίζει σκατορουφιανοι. Πούλησαν τον λαό τους για τα συμφέροντα της Γερμανίας. Αριστερά κ@λοπανα.

    12. Το δογμα του Σοκ” &
      “Αν μια πεταλούδα κουνήσει τα φτερά της στο Πεκίνο, το αποτέλεσμα μετά από ένα μήνα μπορεί να είναι ένας τυφώνας στο Μαϊάμι.»( Θεωρία του Χάους ). Αυτά τα δύο ,δυστυχώς συμβαίνουν τώρα .

    13. Πότε θα ψοφήσουν οι Κίσιγκερ, Σόρος, Ρότσιλντ και οι υπόλοιποι διαβολικοί σκατόγεροι?

      1. Λούκι Λουκ .. ποτέ! Επειδή αυτοί ακριβώς που ανέφερες ευθύνονται σχεδόν για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας έχουν λάβει και τα μέτρα τους…αυτά τα ερπετά θα περάσουν στην αιωνιότητα έχει κανείς ακουστα για το ελιξίριο της αθανασίας;;;; Υπάρχουν πολλά τέτοια κουφαρια αιωνόβια που κανείς δεν έχει ακούσει για το θάνατο τους

    14. η (γριά) πουτανα θέλει να κρυφτεί κι η χαρα δεν την αφήνει…

    15. …και δε πεθαίνει κιόλας ο εσχατόγερος, που θάλεγε και ενα απο τα πνευματικα του παιδιά ο λουάρντι!

    16. Γιατί βριζετε τον γερο ανθρωπο,
      και δεν βριζετε αυτους που πιστα εφαρμοζουν τις εντολες του;
      Για τον Μητσοτακη τον μπουμπουκο θα γραψετε τιποτα ή …
      τα φορτωσαμε στον Κισινγκερ την παγκοσμιοποιηση και καθαρίσαμε;
      Δεν μας φταινε οι ξενοι,
      τα δικα μας δουλικα φταινε, που σωνει και καλα θελουν να γινουν κατι, στην αχρηστη και ανευθυνη ζωή τους.
      Αντκαταστιστε τους με υπευθυνους και ικανους ανθρωπους να σας ζηλευει και ο ,
      Κισινγκερ.

    17. o σκατογερος σε καταψυξη μπαινει καθε βραδυ;δεν αλλαξε καθολου στην οψη,αλλα ουτε και στην αποψη…..

    18. ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
      ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
      Η ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΙΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ ΑΝΕΞΑΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
      ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΒΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ (ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ).
      ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
      Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ.
      ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ.

    19. EIMAI O KOINOΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΗΓΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΗΘΕΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

    20. Δεν αργησαν καθολου .Η ημερομηνια της εναρξης της παγκοσμιας κυβερνησης εχει δημοσιευθει απο τα τελη της 10ετιας του 70 και ειναι λιγο μετα τα μεσα της δεκαετιας που βρισκομαστε.Μαλιστα εχουν και την ωρα που θα ανκοινωθει και ειναι 9.26 λεπτα.Εξαρταται βεβαια που βρισκεται ο καθενας.Ο κορωνοιος δεν ειναι παρα ενα εργαλειο που θα οδηγησει εκει.Αυτο που δεν ξερω αν εχουν και αλλες ισως και χειροτερες απο αυτον εκπληξεις μεχρι την αλλαγη.Το μονο καλο απο αυτην την ιστορια ειναι οτι το τελος τους ειναι προειπωμενο στην Αποκαλυψη.Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι η πιστης στον Ιησου Χριστο

      1. Έχουν. Παγκόσμια οικονομική κατάρρευση (θα τη φορτώσουν στον ιό αλλά είναι άσχετη με αυτόν και προσχεδιασμένη) και παγκόσμιο πόλεμο που θα είναι πιο καταστροφικός από τον Α και Β μαζί. Ο στόχος τους είναι να γονατίσουν κυριολεκτικά όλο το πλανήτη με πείνα, αρρώστια, και θάνατο, ώστε εξαντλημένοι πλέον να δεχτούμε τη παγκόσμια διακυβέρνηση, τη παγκόσμια θρησκεία, και τον Αντίχριστο. Οι άνθρωποι που έχουν αυτά τα σχέδια είναι Εωσφοριστές (μερικοί τους λέτε Ιλουμινάτι, που βασικά σημαίνει το ίδιο πράγμα), δηλαδή Σατανιστές, πιστεύουν πως ο Σατανάς είναι “θεός” ανώτερος του Δημιουργού και πως θα νικήσουν. Θέλουν να σκλαβώσουν όλη την ανθρωπότητα. Τις προφητείες της Αποκάλυψης και του Ευαγγελίου τις γνωρίζουν αλλά δε τις πιστεύουν, νομίζουν αλαζονικά πως μπορούν να υπερισχύσουν.

        Έτσι λοιπόν να ετοιμάζεστε για όσα θα ακολουθήσουν, τα γεγονότα μόλις ξεκίνησαν, και θα πάρει χρόνο η διαδικασία, δε θα γίνουν όλα μονομιάς. Ίσα ίσα που στο άμεσο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης παροδικά και ο κόσμος θα νομίζει πως η μπόρα πέρασε.Αλλά όλα αυτά είναι στημένα, θα ξεσπάσει πόλεμος. Μη χάνετε πάντως την ελπίδα σας. Με προσευχή ο Θεός θα φροντίσει. Εμείς θα νικήσουμε στο τέλος.

    Comments are closed.