ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΞΥΑΣ – «ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ» – ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ! – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΤΟ 2020

    Κοινοποίηση:
    oxia

    «Μαζεύαμε νερό από τις ρεματιές και το βράζαμε για να πιούμε. Όσοι δεν είχαν τρόπο να το βράσουν, το στράγγιζαν με τούλινα πανιά. Αδιανόητες και άθλιες για την εποχή οι συνθήκες» τόνισε κάτοικος της Οξυάς στην Καρδίτσα, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

    Η Ελένη Τόλια, έγκυος στον πέμπτο μήνα, που διασώθηκε χθες με ελικόπτερο συγκλονίζει, με την περιγραφή της για τα όσα έζησε, μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας στην Οξυά Καρδίτσας. Σημείωσε ωστόσο ότι δεν φοβήθηκε παρά μόνο το βράδυ της μεγάλης καταστροφής. «Τι να φοβηθείς όταν βλέπεις μπροστά σου το χάος», διερωτήθηκε.

    Η κα Τόλια δήλωσε πάντως ότι στόχος της είναι να επιστρέψει στην Οξυά, ενώ ζήτησε ο κάθε ένας, από το πόστο του, να κάνει ότι μπορεί για την περιοχή.

    Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει παραμένοντας εγκλωβισμένος στο χωριό του, το οποίο όπως δηλώνει βρίσκεται σε άθλια κατάσταση λόγω της φονικής κακοκαιρίας Ιανός μίλησε αποκλεισμένος κάτοικος της Οξυάς Καρδίτσας.

    Ο κ. Θύμιος Πατάκης περιέγραψε μιλώντας στο OPEN TV την περιπέτειά του μέχρι να φτάσει στο Μουζάκι για να πάρει τα φάρμακα για τη σύζυγό του.

    «Εγώ κατέβηκα στο Μουζάκι για να πάρω φάρμακα από το σπίτι μου. Έκανα από τις 7 το πρωί και ήρθα στο Μουζάκι γύρω στις 13:30 με τα πόδια. Πέρασα 13 κατολισθήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατάκης ενώ τόνισε ότι οι δρόμοι είναι πολύ δύσβατοι και έχουν υποστεί πολλές ζημιές και ότι είναι πολλοί οι εγκλωβισμένοι στο χωριό του.

    Αυτά βιώνουν οι Έλληνες στην Ελλάδα του 2020. Τη χώρα που καταστρέφεται και κανείς δεν φέρει ευθύνη ποτέ και για τίποτα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. όλοι έκθαμβοι ανακαλύπτουν ότι οι κυβερνήσεις είναι ανθελληνικές και τους έχουν χεσμένους όταν τους πέσει το σπίτι, πιο πριν με τα χοτσποτ και τα διαμερίσματα όποιος μιλήσει για αντικατάσταση πληθυσμού είναι ακροδεξιός, τώρα που το πήραν χαμπάρι επειδή έπεσε το σπίτι τους κοιτάνε σαν χάνοι

    2. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ…ΝΔ 44,9%…ΣΥΡΙΖΑ 30,4%…ΠΑΣΟΚ 9,4%…ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ

    3. Συγνώμη κύριοι αλλά δυστυχώς εσείς είστε Έλληνες, τι Κρίμα που δεν είστε λαθρομετανάστες να σας είχαν όλα έτοιμα σε χρόνο dt.

      1. Πολυ ευστοχο σχολιο…koul-is.
        Θα προσθεσω…Ελληνες και ενδεχομενως νεοδημοκρατες.
        Δηλαδη δεδομενοι.

      2. Σκίζονται για τους ξένους και όχι για τους Έλληνες. Βέβαια στα κομματικά σκίζονται μόνο για τους δικούς τους. Άλλο εκεί..
        Όταν έχεις αντίπαλο τον Τσίπρα, λογικό να μ@λακιζεσαι και να είσαι και πρώτος στις δημοσκοπήσεις.

    4. Ε, μα αυτοι δεν μπήκαν παράνομα στην χώρα, δεν ειναι λαθροεισβολεις. Τι περιμένετε;;; Στην Ελλαδα του σημερα αν εισαι γηγενής Ελληνας και οχι αλλοδαπός Πακιστοαφγανοσομαλονιγηριανος κλπ, την έβαψες. Δυςτυχως αυτη ειναι μια πραγματικότητα. Καθε μερα, με καθε πράξη τους μας δείχνουν το μίσος τους για μας. Εμεις ομως…στην κοσμάρα μας. Αληθεια, εκει ΜΚΟ δεν υπαρχουν να συνδράμουν αυτους τους ανθρωπους;;; Αυτο και μονο δείχνει την βρώμικη και πρόστυχη δουλεια των ΜΚΟ.

    5. Καλά, δεν υπάρχει μία ΜΚΟ για τους δυστυχούντες Έλληνες, ώστε να προσφέρουν κάποιου είδους βοήθεια στους συμπατριώτες τους;
      Δεν υπάρχει Νομαρχία, Περιφέρεια, Εκκλησία για να βοηθήσουν τώρα που τους χρειάζονται; Τι σόι κεντρικός σχεδιασμός υπάρχει για τέτοιες καταστάσεις;
      Δεν υπάρχει ένας Εφοπλιστής, ένας επιφανής Έλληνας, μία Τράπεζα ή μια κατασκευαστική εταιρία, που θα μπορούσαν να αναλάβουν την ανοικοδόμηση της γέφυρας ή κάποιων οικιών; Ας το κάνουν και για διαφημιστικούς λόγους. Δεν είναι κακό.
      Γιατί σωπαίνουν τα κανάλια και δεν τονίζουν την δραματική κατάσταση, που βιώνουν οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών; Γιατί τονίζουν μόνο τα των λαθροεισελθόντων στην χώρα μας; Φταίω εγώ μετά να σκεφθώ ότι είναι σικέ το παιχνίδι;
      Είναι δύσκολο να καθαριστούν οι περιοχές από τις λάσπες, άραγε; Κάτι τέτοιο έλεγε η αλήστου μνήμης κυρία Δούρου για τις πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής, δηλ. ότι δεν υπάρχει προσωπικό. Θα μπορούσαν να βγάλουν συντεταγμένα τους βαρυποινίτες φυλακισμένους από τις φυλακές και να τους δώσουν από ένα φτυάρι και καρότσια, για να καθαρίσουν σε δύο – τρεις μέρες τις λάσπες και τις πέτρες, αντί να κάθονται στις φυλακές και να τα … ξύνουν. Δύσκολο είναι; Όχι, βέβαια. Μία απόφαση είναι, μόνο. Δεν θέλουν, όχι ότι δεν μπορούν.

    Comments are closed.