ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ! Η ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ – ΙΣΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ… – “Η ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ…” – ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    πsixologos

    Έλυσε τη σιωπή της η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από άνανδρους ληστές μπροστά στο σύζυγο και το κοριτσάκι τους το ξημέρωμα της 11ης Μαΐου. Η Ελένη Μυλωνοπούλου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας πριν λίγο στον Γιώργο Αυτιά.

    Όπως είπε η ψυχολόγος, η Καρολάϊν δεν είχε φίλες στην Αθήνα καθώς όλος ο κύκλος της είναι στην Αλόννησο. Το μόνο της ενδιαφέρον και άγχος ήταν το παιδί της. Δεν την φόβιζε τίποτα ενώ η σχέση με τον σύζυγό της ήταν άψογη. “Τον λάτρευε, όπως την λάτρευε και ο Μπάμπης…”, τόνισε βάζοντας τέλος σε όλα τα απίστευτα που γράφονται εδώ και μέρες με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να έχει επιλέξει να μην ακολουθήσει για να κερδίζει κλικς και να στηριχτεί στο ρεπορτάζ.

    “Την έβλεπα σαν παιδί μου”, είπε η κ. Μυλωνοπούλου. Δεν είχε φόβο για τίποτα. Η κοπέλα επισκεπτόταν την ψυχολόγο για λόγους που έχουν να κάνουν με την αποβολή που είχε στο παρελθόν και την πρόωρη γέννηση του κοριτσιού της λίγο αργότερα. “Όλα αυτά την είχαν γεμίσει άγχος. Δεν μπορώ να πω ότι είχε επιλόχειο κατάθλιψη”, είπε η γιατρός για να προσθέσει: ” Ο σύζυγος της ήταν υποστηρικτικός, ερχόταν πάντα μαζί της και την προέτρεπε να συνεχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς”.

    Η κ. Μυλωνοπούλου μιλώντας στο ΣΚΑΙ αποκάλυψε κάτι που πιθανόν να κρύβει το κίνητρο της δολοφονίας. Η επικείμενη αγορά ενός οικοπέδου από το ζευγάρι για να φτιάξουν το σπιτικό τους ήταν κάτι που είχε γεμίσει με ενθουσιασμό και προσμονή την Καρολάιν με αποτέλεσμα να λέει παντού για τα σχέδια που είχαν οι δυο τους. “Θεωρώ ότι οι δράστες γνώριζαν για αυτό και μπήκαν στοχευμένα”, είπε η γιατρός. “Άλλωστε γιατί δεν μπήκαν στο σπίτι τις μέρες του Πάσχα όταν το ζευγάρι έλειπε σε διακοπές και το σπίτι ήταν άδειο;”

    “Την είχα συμβουλέψει να σταματήσει να λέει από εδώ και από εκεί για τα σχέδια που είχε με τον Μπάμπη”, αποκάλυψε η κ. Μυλωνοπούλου λίγο πριν αναφερθεί στον χαροκαμένο σύζυγο.

    “Ο Μπάμπης τη λάτρευε, δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο γάμο τους. Ο άνθρωπος αυτός βιώνει το δικό του δράμα, το οποίο αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια” είπε για να προσθέσει ότι εξακολουθεί να μιλάει με τον ίδιο.

    Σχετικά με τα κακεντρεχή σχόλια και τα υποννοούμενα για τον σύζυγο, η κ. Μυλωνοπούλου τόνισε ότι οι άνθρωποι καταδικάζουν και ασελγούν χωρίς ίχνος συναίσθησης πάνω σε ανθρώπινες ψυχές. Δέχεται διασυρμό από τα social media με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θρηνήσει τη σύζυγο και μάνα του παιδιού του. “Έχει να κάνει αποκατάσταση του δράματος που τον βρήκε”. Σχετικά με τα δημοσιεύματα για την υποτιθέμενη ασφάλεια ζωής ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, η γιατρός τόνισε ότι ουδέποτε το ζευγάρι είχε αναφερθεί σε κάτι τέτοιο. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που αυθαίρετα ορισμένα sites γράφουν δημιουργώντας εντυπώσεις και τροφοδοτώντας τα αισχρά σχόλια που όλοι διαβάζουμε στα social media.

    “Η Καρολάιν ζήτησε τη βοήθειά μου απλά και μόνο για να αντιμετωπίσει τις ορμονικές διαταραχές και το άγχος που είχε για την ανεπιτυχή εγκυμοσύνη που είχε στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και την σωστή φροντίδα της κορούλας της”, είπε η γιατρός. Κατέληξε στην συνέντευξή της αναφέροντας ότι έχει καταθέσει στο τμήμα ανθρωποκτονιών και εξέφρασε την άποψη ότι οι δράστες είχαν ενημέρωση. Ο λόγος που σκότωσαν την Καρολάιν και όχι τον σύζυγο ήταν ότι ο μεν Μπάμπης διατήρησε την ψυχραιμία του λόγω του επαγγέλματος του σε αντίθεση με την άτυχη κοπέλα που αντιστάθηκε για να προστατέψει την κόρη της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Επισης ¨” οπως οι τοιχοι εχουν αυτια,εχουν και ματια-καμερες κινητων”.

    2. Τα είπε όλα η ψυχολόγος: δεν σκοτώσανε το σύζυγο γιατί έκατσε σαν κότα, ενώ η κοπέλα αντιστάθηκε!

    3. Γιατί για την Ιωάννα με το βιτριόλι λίγα συμπεράσματα βγάλανε οι φωστήρες του πληκτρολογίου;

    4. Οι άνθρωποι καταδικάζουν και ασελγούν χωρίς ίχνος συναίσθησης πάνω σε ανθρώπινες ψυχές. Τα είπε όλα η κυρία! Όλοι βγάζουν τα συμπεράσματά τους κατευθείαν.

    5. Καλά το ιατρικό απόρρητο μεταξύ ιατρού και ασθενούς υπάρχει η μπορεί να βγαίνει ο κάθε γιατρός και να εκθέτει τον πελάτη του ανεπανόρθωτα τι σόι κόλπα είναι αυτά έχουν καταργηθεί τα πάντα πλέον σε ετούτη εδώ την μπανανία

    6. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ! Κύριοι της ελληνικής Αστυνομίας, εσείς, που σε πολλές άλλες περιπτώσεις, έχετε επιδείξει ανεξάντλητη ευρηματικότητα, θάρρος και αποφασιστικότητα στην εξιχνίαση πολλών δυσεπίλυτων -για αστυνομικούς άλλων χωρών- υποθέσεων, δεν νομίζετε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει; Εδώ, δεν πρόκειται για ξεκαθαρίσματα του δρόμου μεταξύ συμμοριών, η για μαφιόζικα χτυπήματα ‘τιμωρών’ των ‘παραβατών’ κωδίκων σιωπής, εδώ πρόκειται για ένα στυγερότατο, ακραίας φρίκης διπλό έγκλημα, του οποίου ο δράστης, ανεξαρτήτως του αριθμού των συνεργατών του, αυτός, ο συγκεκριμένος δράστης, που έπνιξε με τα χέρια του γυναίκα και σκυλί, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ! Αν αυτό συνέβαινε στον οικογενειακό, κοινωνικό περίγυρο κάποιου από εσάς, δεν θα περιμένατε από τον φύλακα της έννομης τάξης, να σας προστατεύσει από τους ζουγκλανθρώπους που κυκλοφορούν εκεί έξω; Για τους περισσότερους έλληνες και μάλιστα πατριώτες, αυτούς που αγαπούν την χώρα τους, ο αστυνομικός, ξέρετε, δεν είναι ο ‘μπάτσος’, αλλά ο φρουρός του εσωτερικού της χώρας του που επιτελεί ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, και όχι απλό επάγγελμα, γεγονος που ΕΥΤΥΧΩΣ το αποδεικνύουν καθημερινά οι άγνωστοι αυτοί, πολεμιστές πραγματικοί, υπέρμαχοι -με κίνδυνο της ζωής τους -της ασφάλειας της καθημερινότητας των ελλήνων πολιτών. Οποιος, μα όποιος και εάν είναι ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ άνανδρος -από τη συμμορία-που στραγγάλισε τη δύστυχη, θα πρέπει το συντομότερο να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη! Γιατί μαζί με την δολοφονημένη , όσο αυτός δεν συλλαμβάνεται, έχει στραγγαλίσει και την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας προς ένα κράτος ευνομούμενο, του οποίου οι εντεταλμένοι -προς τούτο -φύλακες, είτε αδυνατούν, είτε απαξιούν να εξασφαλίσουν την τόσο ουσιαστική για την υπόστασή του, απρόσκοπτη, από τέτοιου είδους φρικαλέα περιστατικά, καθημερινότητα των πολιτών. Διαφορετικά, ο καθένας θα αρχίσει να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, είτε για λόγους άμυνας, είτε για λόγους εκδίκησης! Και ο νοών νοήτω…

    7. Πόσο πια χαμηλά; Οι εισαγγελείς τι κάνουν επιτέλους; Ειναι δυνατόν να βγαίνει όλος ο ιατρικός φάκελος στη φόρα; Ντροπή!

    8. Διαβάζω 50 φορές την ημέρα..Ο Πιλότος και ο Πιλότος… Δηλαδή αν ήταν οικοδόμος θα ήταν περισσότερο ύποπτος φαντάζομαι….

    9. Να δείτε πως χαίρονται ο χουντοκούλης και οι χουντονουδούληδες που πήραν 598 εκατομμύρια από την ΕΕ φυσικά με εντολές της ΝΤΠ να κατασκευάσουν πόλεις λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα με στόχο την αντικατάσταση του ελληνικού λαού με λαθρομετανάστες!!!
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    10. Συγγνώμη,αλλά μονο σε μένα φάνηκε,οτι εμμέσως κατηγορούν την κοπέλα γιαυτο που συνέβη;;

    11. Ολα αυτα ειναι ανοησιες που γραφονται για τον πιλοτο, ντροπη τους να κατηγορουν χωρις να εχουν στοιχεια!!

    12. Καλά έκανε και μίλησε η ψυχολόγος για να σταματήσουν να διασύρουν τον σύζυγο . Όμως το σοκαριστικό είναι πως συμβούλευε την άτυχη κοπέλα να μην λέει για την αγορά ενός καινούργιου σπιτιού. Σκεφτείτε σε τη κατάντια φτάσαμε, να φοβόμαστε να πούμε ότι σκοπεύουμε να αγοράσουμε σπίτι γιατί κινδυνεύουμε από εγκληματίες. Είναι κράτος αυτό. Παπαδόπουλο θα λέτε και θα κλαίτε.

      1. Δε μου λέτε εσείς που υποστηρίζετε μετά μανίας τον σύζυγο κατόπιν εορτής φυσικά, έχετε καμία εσωτερικη πληροφόρηση και δε μας τη λέτε;;;
        Ο σύζυγος που σίγουρα έχει λερωμ3νη τη φωλιά του ότι παθαίνει το αξίζει

    13. Ευτυχώς που το μακελειό δεν έδινε λαβές σε διάφορους σκατοψυχους να αφοδευει η ψυχή τους στη λεκάνη του πληκτρολογίου για το θέμα αυτό, υπαινισσομενοι ότι ο σύζυγος ήταν πίσω από αυτό..

    14. Καλά τη χώρα ειν αυτή που δε μπορεί να λέει κάποιος ότι θέλει ν αγοράσει σπίτι

      1. Αφου έχουν μαζευτεί γύφτοι και Αλβανοί, εννοείται δεν πρέπει να μιλάς.

    15. Μπράβο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, που δεν ακολούθησε τη γραμμή κάποιων άλλων sites, που ως παντογνώστες εισαγγελείς έβγαλαν ήδη κατηγορητήριο.

    16. Και βγαίνουν όντος κάποια σουργελα και ενοχοποιουν το παλικάρι.
      Άστο ΔΙΑΟΛΟ πατσαβούρια.

      1. Δυστυχώς αυτή την νοοτροπία φίλε μου σε όλους αυτούς που ενοχοποιούν άτομα του κοντινού κύκλου,τους την έχει περάσει αυτή η Νικολούλη.Οπως με την υπόθεση Ζέμπερη που αμέσως έβγαλαν δολοφόνο τον πατέρα της εφοριακού,στην υπόθεση Γραικού που αμέσως ενοχοποιήσαν την σύζυγό του και σε πολλές άλλες υποθέσεις..

    Comments are closed.