ΣΟΚ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ 22ΧΡΟΝΗ – ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ – ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    collage

    Σοκαριστικό είναι το βίντεο που παρουσιάζει την επίθεση μα μαχαίρι σε κοπέλα από χούλιγκαν αντίπαλης ομάδας.

    Στο βίντεο φαίνονται οι χούλιγκαν να επιτίθενται με κλωτσιές στην 22χρονη κοπέλα, οπαδό αντίπαλης ομάδας, που εργάζεται ως διανομέας, ενώ κάποια στιγμή ένας την μαχαιρώνει στο πόδι.

    Το βίντεο είναι από επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου σε άλσος στο Ιλιον, περίπου στις 21:00.Αρχικά, βάσει των πρώτων πληροφοριών, η ΕΛ.ΑΣ. ερευνούσε την επίθεση ως υπόθεση ληστείας, καθώς από την κοπέλα άρπαξαν το κινητό και τα χρήματα.

    Το βίντεο, ωστόσο, αλλάζει τα δεδομένα και οι αστυνομικοί στρέφονται στην εκδοχή της οπαδικής βίας.

    Διαβάστε επίσης: Ντου της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους μεγάλων ΠΑΕ στην Αθηνά

    Τα κρούσματα οπαδικής βίας είναι πολλά το τελευταίο διάστημα, με την εισβολή κουκουλοφόρων στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, τις συγκρούσεις οπαδών του Ιωνικού με την Προοδευτική, έξω από  το κλειστό της Νίκαιας, όπου διεξαγόταν αγώνας μεταξύ του Ιωνικού και του Ερμή Αγιάς, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ανησυχία στην αστυνομία και βρίσκονται σε επιφυλακή για βεντέτα μεταξύ των οπαδών των «αιωνίων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Όσο στην ελληνική κοινωνία υπάρχουν νέοι Έλληνες αρνιά σαν τους φανατίκλες βλάκες αχυρόμυαλους οπαδών όλων των ομάδων, νομίζω πως τελικά παίρνουμε ότι μας αξίζει! Όσο δεν θα αντιδρά ο υγειώς σκεπτόμενα Έλληνας, τόσο περισσότερα “ζώα”, όπως ατο βίντεο, θα δημιουργούνται.

    2. ουγκανοι !!!!!! για ομαδες να σφαζοντε ?? ποσο ορνια ????

    3. αυτοι τωρα λεγοντε αντρες ??? που κτιπαν μια γυναικα 10 μαζι ??? ουτε αδερφες δε θα φερονταν ετσι !!!!!!!!!!!

    4. Όλες οι ομάδες αποτελούνται από αριστερά σκουπίδια,πρεζάκια,Αλβανούς και όλες τι φυλές.Και μη μου πείτε ολυμπιακακια,παναθηναικακια,εκακια και λοιπές κότες ότι δεν είναι έτσι στην ομαδούλα σας,Μόνο Μαύρη Θύελλα Bulldogs,Μόνο Έλληνες και Μόνο πατριώτες

    5. Ντροπή για 5 άντρες να χτυπάνε ενα ανυπεράσπιστο κοριτσάκι. Ούτως η άλλως πρέπει η αστυνομία να τους συλλάβει οπωσδήποτε κ να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη.

    6. ηθελα πολυ να το πω αυτο… ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 😋😤😡😠

    7. Πέντε έξι μαντραχαλάδες χτυπούσαν ένα κοριτσάκι και την σφάξανε σαν αρνί?Τί ζώα έχει η χώρα μας ρε?

    8. Δε χρειαζεται να μας κανει κανενας πολεμο ..Ουτε η τουρκια η καποια αλλη χωρα.Εμεις μεταξυ μας θα σφαχτουμε…..σε γηπεδα, στο δρομο, θα μας σφαζουν Ελληνες η πακια , αφγανια ,γενικα λαθρο,σε ατυχηματα στο δρομο με αμαξια μηχανακια…σε ναρκωτικα…σε μεταναστευση…σε λαθος επιλογες στις εκλογες ,σε πυρκαγιες, σε πλυμμηρες….ετσι θα εξολοθρευτη ο Ελληνας…..

      1. Και δεν εχεις καθολου αδικο φιλε μου! Κανενας δεν θα μας σωσει εαν δεν βαλουμε το χερακι μας!

    Comments are closed.