ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 39ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΞ

    Βίντεο ντοκουμέντο με την εν ψυχρώ εκτέλεση που πάγωσε το πανελλήνιο όταν ένας 72χρονος πυροβόλησε υπάλληλο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας για έναν λογαριασμό ουσιαστικά των 170 ευρω εξασφάλισε αποκλειστικά το MEGA.


    Ο ηλικιωμένος άνδρας αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψη του στο κατάστημα με το θύμα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ ύψους 170 ευρώ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του.

    Λίγο αργότερα, επέστρεψε με ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα του 39χρονου. Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

    Ο 72χρονος χωρίς να ψελλίσει έστω και μια κουβέντα κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρίσκονταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. λιθοβολισμο σε κεντρικη πλατεια και μετα αποκεφαλισμο στον σκατογερο

    2. Αυτός ο μπάρμπας που είχε σίγουρα ψυχολογικά προβλήματα (ένας νορμάλ δεν θα έκανε αυτήν την πράξη έτσι εν ψυχρώ), που το βρήκε το πιστόλι ?
      Μήπως ήταν συνταξιούχος αστυνομικός ?

    3. Ανάποδο κρέμασμα στο βρωμόγερο που σκότωσε το αθώο παλικάρι για ασήμαντη αφορμή αυτό μου έρχεται αμέσως να πω μετά από όσα διάβασα.Όμως η τιμωρία του γέρου άρχισε ήδη αμέσως μετά το φόνο με την κατακραυγή της κοινωνίας .Η σαπίλα της κοινωνίας έφτασε ήδη στο μεδούλι και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό .Η πράξη αυτή δηλητηριάζει μαζί με την τοπική κοινωνία και όλη την Ελλάδα .Απαιτείται άμεσα ηθική κάθαρση πρώτα σε μας τους ίδιους.Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του

    4. Ο υπάλληλος δεν έφταιγε σε τίποτα.
      Συν αυτό το είπαμε χιλιάδες φορές ότι η βία δεν είναι η λύση.Ένα απλό μεροκάματο έβγαζε.
      Οι ηθικοί αυτουργοί λοιπόν είναι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που σε εκατομμύρια πολίτες έχουν οι παρουσιάσει χρέη εξ ουρανού.

    5. Γενικά θεωρώ ανόητο να μιλάω για ένα καρμικο ζήτημα .Έξω δε κινείται τίποτα, είναι σαν σεληνιακό τοπίο. Ούτε ένα αυτοκίνητο, οι άνθρωποι φυλακισμένοι στα κλουβιά τους.
      Για το θέμα έχω να πω ότι κάτι θα του είπε κι ο άλλος χωρίς να θέλω φυσικά να δικαιολογήσω τη πράξη. Ο γέρος πρέπει να είναι περίεργων αρχών για να μη δεχτεί δικηγόρο και να πει ότι ήταν θέμα αρχής.
      Πάντως είναι φοβερό που στο βίντεο φαίνεται το παιδί να είναι απαθές όταν τον πλησιάζει με το όπλο. Δεν πιστεύει ίσως ότι θα το κάνει για αυτό δε τρέχει να κρυφτεί.
      Και σωριάζεται στη στιγμή κάτω. Έτσι απότομα γίνεται η μετάβαση από τον έναν κόσμο στον άλλον.
      Κάθε μέρα πλέον γίνονται τέτοια. Ο κόσμος σαλταρε, δεν αντέχει ψυχικά άλλο.

    6. Πρεπει οι γονεις του παιδιου οταν εμφανιστει στο δικαστηριο οχι να τον σκοτωσουν γιατι αυτο θα ειναι λυτρωση αλλα να του ριξουν βιτριολι στη μαπα και εαν η δικαιοσυνη της πλακας τον βγαλει εξω να τον βρουν και να του κοψουν χερια το παλιοσκυλο.

    7. Ο παππούς θα το ξανασκεφτοταν αν ο δ/ντης καταστήματος οπλοφορούσε.
      Άδειες οπλοφορίας με σοβαρά κριτήρια άμεσα

    8. Κολογεροι, κομματικοί, εκδικητικοί και ανόητοι. Κλείστε τους γέρους και τις γριές στα τρελαδικα και πάρτε τουςκλειδια και αυτοκίνητα…κάτι ήξεραν στην Ρουμανία που τους παλούκωμα….μόνο προβλήματα είναι και καταστροφή της νέας γενιάς.

    9. Η αλήθεια είναι ότι οι εταιρίες τηλεφωνίες θέλουν σκότωμα , όχι κυριολεκτικά όμως

    10. κλειδώστε τους γέρους μεσα ειναι επικίνδυνοι Να μην ψηφίζουν ποτε και οσόι έχουν κανει το εμβόλιο να μην ξαναβγούν εξω θα παρουσιάζουν αλλοπρόσαλλή συμπεριφορά

    11. Εμβολιασμένος ήταν ο κωλόγερος και συμπεριφέρθηκε αφηνιασμένος σα γκάνγκστερ χωριάτικης φαμίλιας? Το έπραξε πάνω στην μετάλλαγη των γονιδίων του? Τι ελαφρυντικά θα ειπωθούν για ένα χωριάτη πασοκατζή?

    12. Η φράση “Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της”, έχει βαθύ νόημα. Από τη γενιά του πολυτεχνείου που φέσωσε τα εγγόνια της για να πηγαίνει μπουζούκια με BMW με δανεικά, που από τα 50-60 τους θέλουνε συντάξεις σε σκληρό ευρώ μέχρι να πεθάνουν στα 100 ενώ πλήρωναν ελάχιστες εισφορές σε δραχμή (και θέλουν και τζάμπα νοσοκομεία και φάρμακα), που μας κλείνουνε μέσα και μας καταστρέφουν τη ζωή και την οικονομία μήπως και κολλήσουν οι γέροι γρίπη και πεθάνουν μερικές μέρες νωρίτερα, τώρα μας πυροβολάνε κιόλας εν ώρα εργασίας…. Για αυτό αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον.

    13. . Αυτός ο κολόγερος ήταν σκατόπεδο στη νιατα του. Εδώ, 75 χρόνών λεβεντόπεδο. Κρέμασμα στο δολοφόνο

    14. Κάποιοι νομίζουν ότι οι βρωμόγεροι ψηφίζουν ΝΔ από συνήθεια επειδή στα νιάτα τους υπήρχε το δίπολο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Αυτά τα ραμόλια στήνονται στις κάλπες απ΄τις πέντε το πρωί να ρίξουν Κούλη για να εκδικηθούν τα ίδια τους τα παιδιά. Θέλουν οι νέοι να ζήσουν στη γυφτιά τη φτώχεια και την ταλαιπωρία όπως οι ίδιοι. Είναι εκδικητικοί και σκατόψυχοι μην τους λυπάστε επειδή κλαίγονται.

    15. Ο πουστογερος θέλει κρέμασμα, το έφαγε το παλικαρι δεν έχουμε νόμους στην Ελλάδα.

    16. Σαλεμένος ο παππούς. Έχουν τρελάνει με την τηλεόραση όλους τους ηλικιωμένους.
      Ο θεός να βάλει το χέρι τους με αυτούς που μπλέξαμε.

    17. Κριμα το παλληκαρι ελπιζω ο παλιογερος να συνελθει και να καταλαβει τι εκανε. Ελπιζω να πανε ολα καλα για την οικογενεια του αδικοχαμενου. Παρτε και το σωβρακο που φοραει. Ολη την περιουσια κε δικηγορε.

    18. Κρίμα στο παιδάκι πού θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα καί πού θα μάθει μιά μέρα οτί πήγε ο πατέρας τού σαν το σκυλί στ´αμπέλι.κρίμα στην οικογένεια ,κρίμα στην κοινωνία.κρίμα κρίμα κρίμα .

    19. Σε λίγο όπως πάει θα βγαίνουν όπλα αν γίνετσι παρατήρηση για μάσκα, όποιος χρωστάει στη εφορία θα πηγαίνει στην κάθε ΔΟΥ και θα καθαρίζει τον κάθε υπεύθυνο ( έχει γίνει ), όποιος του πήραν πίσω το επίδομα θα πηγαίνει στο κάθε ΚΠΑ ΟΑΕΔ και θα ρίχνει στον υπεύθυνο, όποιος του πουν μη καπνίσει σε κλειστό χώρο θα βγάζει οπλο, όποιος κόβεται σε διπλώματα θα πηγαίνει στο κάθε κέντρο με όπλο κλπ… ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ δηλαδή

    20. Αφού δεν υπάρχει τιμωρία και δικαιοσυνη αυτά τα φαινόμενα θα είναι η καθημερινότητα μας. Αυτό το υποκείμενο που στέρησε τον πατέρα σε ένα δίχρονο παιδί πιθανόν να μη μπει καθόλου στη φυλακή ή ίσως να μπει για κανένα εξάμηνο και να βγει, όπως γίνεται με όλους τους εγκληματίες. Μου προκαλεί οργη και θυμό το γεγονός ότι συλλαμβάνονται και πηγαίνουν αυτόφωρο άτομα που δε φορούν μάσκα, ενώ αφήνουν τους εγκληματίες να αλωνιζουν. Δηλαδή που θέλουν να φτάσουν την κοινωνία μας; Στην αυτοδικια; Υπάρχει κράτος; Ποιος είναι ο ρόλος του κρατους; Να τρομοκρατει και να απειλεί τους Έλληνες πολίτες του;

    21. Κρέμασμα στο σκατοπουστα. Κρέμασμα στο δολοφόνο!!!

    22. χιλια δικια εχετε αλλα ολη εχουμε και απο μια ιστορια με τις κολοεταιριες κινητης ….οταν υπαρχει προβλημα και μας φεσωνουν ολο δεν γινεται ειναι η απαντηση τους και εχετε συμβολαιο κτλ …..ο κοσμος εχει φτασει στα ορια του με την καθημερινοτητα που βιωνει και το μονο που ακουει ειναι οτι δεν φταιει κανενας για οτιδηποτε……δεν δικαιολογειτε η πραξη ……αφηστε απληρωτα τα μουνια και πατε αλλου…χωρις φασαριες…μολις δουν οτι την κοπανατε παρακαλαν να μην φυγεις……κριμα το παιδι

      1. Όχι αρκούδα. Δεν έχουν δίκιο. Δεν τους άρεσε η αυτοδικία του πελάτη, αλλά αυτοί ήδη τον δικάσανε και τον καταδικάσανε και θέλουν το λυντσάρισμα όλων των ηλικιωμένων. Α ρε ναζίδες προκομένοι. Λες και εσείς δε θα γεράσετε.

        1. και ο αλλος ο μαχαιροβγαλτης του βολου ηταν νεος να τσουβαλιασουμε λοιπον ολους τους νεους για να σοβαρευτουμε λιγο

    23. Ζήτημα τιμής και πήγε και τον πυροβόλησε άνανδρα.
      Αλλά έτσι όπως έχουμε λουφάξει όλοι, δεν πάνε να μπουκάρει όλη η κοινωνία μέσα εκεί που τον κρατάνε να τον τσακίσουν που άφησε ένα βρέφος ορφανό ο αληταράς.
      Εμείς φταίμε για ότι συμβαίνει που ανεχόμαστε την ανομία και την ανεπάρκεια της δικαιοσύνης και του κράτους.

    24. ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΥΣ…ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

      1. να στειλουμε λοιπον τους ηλικιωμενους στο αουσβιτς και οταν γερασεις και εσυ το ιδιο, mr right

    25. πραγματικα δεν μπορει να το χωνεψει κανεις οτι κοσμος πεθαινει εν ωρα εργασιας απλα επειδη ενας κωλογερος χρωστουσε ενα λογαριασμο και δεν τον πληρωνε.

    26. Άτομο που με τόση ευκολία έπραξε κάτι τέτοιο χωρίς ενδοιασμό, αφήνει να νοηθεί πως έχει πράξει παρόμοια ή και τα ίδια στο παρελθόν του.

      Παρακαλώ όπως εξετασθεί για παλαιές υποθέσεις και περιπτώσεις.

    27. Σκότωσε το παληκάρι ο παλιόπουστας. Ηταν θέμα τιμής είπε. Ποιός την έχασε την τιμή για να την βρείς εσύ ρε παιλοκαργιόλη?

    Comments are closed.