ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η 34ΧΡΟΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ “ΛΙΩΝΕΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ – “ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΗ” Η ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΗΣΕ ΤΟ ΟΞΥ; TA ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΖΗΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    vitrioli-kallithea2

    Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που η 34χρονη φτάνει στη δουλειά της στην Καλλιθέα και λίγο αργότερα, αφού έχει δεχτεί την επίθεση με καυστικό υγρό, να μεταφέρεται σε άθλια κατάσταση από το φαρμακείο της περιοχής.

    Ώρα 9 το πρωί. Η 34χρονη έχει φτάσει στη δουλειά της και παρκάρει το αυτοκίνητό της.

    Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα φαίνεται να περπατάει με αργά και σταθερά βήματα προς την πολυκατοικία που έμελλε να δεχτεί την επίθεση. Τότε η ίδια δεν έβαζε στο μυαλό της τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

    Μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από το ασανσέρ, την περίμενε μια κοπέλα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! Αυτή είναι η 34χρονη κούκλα που “έλιωσε” από το βιτριόλι στην Καλλιθέα – “Μου έριξε κάτι” (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, βλέπουμε την φαρμακοποιό να τρέχει εσπευσμένα στο εσωτερικό όπου βρίσκεται η 34χρονη σε άθλια κατάσταση.

    Λίγο αργότερα η 34χρονη βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

    Ερωτική αντιζηλία το πιθανότερο κίνητρο

    Στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου παραμένει η 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει το αριστερό της μάτι και έχει πολύ βαθύ έγκαυμα στο πρόσωπο, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το δεύτερο μάτι.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ – ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΟΚ! “ΕΤΡΕΧΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ – ΕΛΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ” – ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ! (ΦΩΤΟ)

    Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

     

    Μακρύς θα είναι ωστόσο ο δρόμος για την αποκατάστασή της.

    Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που της επιτέθηκε. Η αστυνομία συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

    Οι αρχές εξετάζουν την πληροφορία ότι η 34χρονη γνώριζε την γυναίκα που της επιτέθηκε με οξύ και πως το κίνητρο της επίθεσης ήταν ερωτική αντιζηλία.

    Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο, όταν σήμερα το πρωί πήγαινε στο γραφείο της και στην είσοδο του κτηρίου εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

    Ο πατέρας της δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί στην κόρη.«Είναι στην εντατική το κοριτσάκι μου, της έριξαν οξύ στο πρόσωπο , δεν γνωρίζω πολλά ακόμα . Είναι τραγικό αυτό που συνέβη στο παιδί μου. Εύχομαι να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ποιος ήθελε να της κάνει κακό» λέει ο πατέρας της 34χρονης.

    Συγκλονισμένοι είναι και οι συγγενείς της 34χρονης γυναίκας στο χωριό της στην Αμφιλοχία όπου αναστατώθηκαν στο άκουσμα της είδησης.

    «Είναι ανήκουστα πράγματα αυτά. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος έκανε αυτό το κακό στην Ιωάννα μας. Η κοπέλα εργάζεται στην Αθήνα και μένει μόνη της. Έχουμε στεναχωρεθεί με αυτή την τραγική είδηση».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Χρόνια πάντως έχει να συμβεί κάτι τέτοιο.
      Συνήθως οι κερατωμένες γυναίκες βιτριόλιζαν τους άντρες, γυναίκα σε γυναίκα είναι κάτι πρωτοποριακό που μας ξεπερνάει…άλλαξαν οι εποχές!
      Οι κουτσομπόληδες να κάνουν λίγο υπομονή, δεν θα μείνει για πολύ ακόμα κρυφό το “σενάριο”.
      Κάποιος θα ανοίξει το στόμα του…

    2. Πρώτον, το ότι την λέτε “κούκλα” με ξεπερνάει! Μια εντελώς συνηθισμένη, αδιάφορη, χαζοφατσα είδα εγώ… Και δεύτερον αυτά δεν θα συνέβαιναν αν υπήρχε ηθική! Αλλά φυσικά αυτή η λέξη είναι πολλή ξεπερασμένη σήμερα.

    3. ΠΟΣΟ ΦΡΙΚΗ ΘΕΕ ΜΟΥ…ΕΧΩ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ…ΑΣ ΑΠΑΛΥΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ….ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ….ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΟ

      1. Εγώ συμφωνώ με τον ΕΛΛΑΣ , nikks και αυτόν που λέει πως κανείς δεν πρόδωσε κανέναν παρά μόνο τα λεφτά ήταν το κίνητρο τα πολλά λεφτά αλλά η προπαγάνδα καλά κρατάει όπως είπε και ο κοίτα κει μια κότα ρε

    4. φαίνεται ….
      για γυναίκα που σε μπλέκει σε …ιστορίες -με διαζύγια – χωρισμένες οικογένειες με παιδιά -οικονομική καταστροφή τού …αγαπητικού κλπ κλπ
      γυναίκα τού μπελά δηλαδή …
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ που θα εμπαινε ….περαστικά μόνο ανθρώπινα …
      πάμε παρακάτω

    5. πρέπει να είχε τρελό πορτοφόλι ο αγαπητικός

    6. Εκτός από τα προφανή σενάρια, ας ερευνηθεί και το ενδεχόμενο να πρόκειται για καμιά από εκείνες τις μαύρες χήρες του ισλάμ.

      1. Μπορει να ειναι και ασπρομαυρη, μπορει και οχι, προχωραμε!

    7. Δεν ξερουμε ποια και γιατι το εκανε, αλλα ευχομαι να την πιασουν συντομα την καργια…γιατι αυτη η πραξη δεν δικαιολογειται με τιποτα, πρεπει να εισαι τελειως ψυχακιας! Και αν οντως ηταν η κοπελια καμια γκομενα του αντρος της , παιζει αυτη να μην ηξερε και τιποτα και να την ειχε φλομωσει στη μουφα ο αγαπητικος της “βοσκοπουλας” …οπως κλασικα κανουν σχεδον ολοι οι κλαρινογαμπροι ….Και αν πραγματι συνεβαινε κατι τετοιο και αυτη η τρελαρα ηθελε να κανει καποιον να πληρωσει για το κερατο…αυτος που επρεπε να πληρωσει ειναι ο γοης γ@μ(*&^κουλας που της ηθελε δυο δυο…Και επιτελους δεν μπορει να πηγαινει μια τυπισα και ο καθε τρελαρας να ζηταει βιτριολι και απλα να του το δινουν, απο εδω και περα κατι πρεπει να γινει και οποιος θελει να αγορασει ενα τετοιο οξυ ας του παιρνουν τα στοιχεια απο ταυτοτητα μεχρι κινητο , …γιατι να σας θυμισω και ακομα μια επιθεση που δεχτηκε απο εναν αγνωστο σε σταση λεωφορειου μια αλλη κοπελα που πηγαινε στη δουλεια της…

    8. ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ !!!!!

    9. Ο άντρας της την πρόδωσε όχι η άγνωστη που της χαντάκωσε την ζωή. Αν ήθελε να εκδικηθεί να τα έβαζε με αυτόν, δεν μπορεί να ξέρει τι γνώριζε η ίδια, μπορεί να δούλευε και την γκόμενα. Όταν ένας άντρας ξενοπηδάει σημαίνει πως η γυναίκα που έχει δίπλα του κάτι κάνει λάθος ή δεν την θέλει πιά, εκτός αν είναι σεξομανής. Θα βρεθεί λογικά και επειδή είναι ψυχοπαθής θα πρέπει να μην βγεί ποτέ απο την φυλακή.

      1. Καλά εσύ είσαι όρνιο άγριο
        Ναι κοπέλα μου ζήσε την προπαγάνδα σου φεμιναζί

        1. τι έγινε, αρρώστησες και κατάφερες (παίζεται) να διακρίνεις μιά πραγματικά “φεμιναζί”; Να πας να σε κυττάξει ο κτηνίατρος…

    10. Νεοελληνες που στον πονο του αλλου καυλωνουν νσ δουν τσοντα .
      Που ζουν απο το επιδομα ανεργιας και τα 800 του κουλη .
      Γυφτοι νεοελληνες τσοντοβιοι δεν σεβεστε τιποτα.
      Προφανως οι μπαμπαδες σας κερναγ ουζα στο καφενειο οταν γεννηθηκατε απο λαθος σπερμσ που εφτασα απο το στομα.
      Τετοιοι ειστε .
      Ζηστε απο τα επιδοματα ρεμαλια τεμπελες και κρινετε τους αλλους.

      1. ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΙΤΡΙΟΛΙ? ? ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΕΔΙΝΕ ΠΕΝΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ.

    11. ΕΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ …ΖΩΑ…ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ,,ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

      ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΗ, ΜΑΝΑ ΣΑΣ, ΚΟΡΗ ΣΑΣ

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠ@Ν@ ΤΙ ΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ. ΠΕΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ Κ@ΥΛΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ’ ΚΑΝΕ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΤΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛ@. ΠΟΣΟ ΡΕ ΑΚΟΜΑ. ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ. ΑΙ ΣΙΚΤΗΡ.

        1. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ
          ΤΕΛΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΞΕΝΟΠΗΔΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΜΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
          ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ !!!
          ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
          ΕΤΣΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙ ,Ε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΙΑ

    12. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΒΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

    13. ΒΑΛΚΑΝΟΛΙΓΟΥΡΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

    14. Από κούκλα θα γίνει πανούκλα,την κερατωμένη θα την πιάσουν,και ο μόνος που θα τη βγάλει καθαρή θα είναι ο “μάγκας” ο “γαμιάς” .Λυπάμαι πραγματικά γι’αυτές τις δυό γυναίκες.

      1. και οι δύο γυναίκες είναι προϊόντα χειραφέτησης. Ο “μάγκας” έχει ελάχιστες ευκαιρίες να γίνει “γαμιάς” και μόνο αν τύχει να του επιτρέψει κάποια να βρέξει το πουλί του, δεν έκανε κάτι κακό που έβρεξε το πουλί του αφού με τον μοντερνισμό δεν υπάρχουν τέτοια ταμπού, ακόμα και ο γάμος τυπικά υπάρχει και η γυναίκα μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Εν τω μεταξύ δεν ξέρουμε καν αυτή που έριξε το βιτριόλι αν είχε κάτι μαζί του ή μήπως ήταν καμμιά πρώην.

        1. μάλλον εσύ έχεις ελάχιστες ευκαιρίες και τό ‘χεις αναγάγει σε επιστήμη (λέμε τώρα), κρίνοντας εξ ιδίων…

    15. Μακάρι ο Θεός να τη βοηθήσει να μη χάσει και το δεξί της μάτι. Αρκετή ζημιά έπαθε.

      1. Αγαπημένε μου κουνελε εξαιρετικα ευαισθη
        τος και ορθώς τοποθετουμενος ως είθισται
        από μέρους σου!

        1. Χαχαχαχαχαχαχχαχα;Χ;Χ;ψ;ψαχαχαψψαα

      1. Μακρια απ αδικο κι απο κακια γυναίκα… που λεει κι ο λαός μας!

    Comments are closed.