ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΞΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ

    Κοινοποίηση:
    gouves

    Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Γούβες στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν και το ζευγάρι γευμάτιζε σε ταβέρνα μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους, όταν ξαφνικά δέχτηκαν άγρια επίθεση και πυροβολισμούς.

    Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνεται ένα μαύρο αυτοκίνητο να σταματάει έξω από την ταβέρνα. Πέντε άτομα αποβιβάζονται από το όχημα και κινούνται με απειλητικές διαθέσεις προς το ζευγάρι. Η 44χρονη γυναίκα σηκώνεται και προσπαθεί να απωθήσει έναν από τους δράστες. Εκείνος την σπρώχνει και ορμάει στον σύζυγό της. Ένας φίλος του ζευγαριού σπεύδει να βοηθήσει. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ένας 29χρονος ο οποίος κρατάει όπλο και παρακολουθεί τη συμπλοκή.

    Ο πρώτος δράστης επιχειρεί να τους χτυπήσει με μια ταμπέλα του καταστήματος. Ακολουθεί μάχη σώμα με σώμα και τελικά ο 29χρονος πυροβολεί τον 37χρονο άνδρα ο οποίος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν να τον χτυπούν. Ο δράστης πυροβολεί άλλες τρεις φορές το θύμα. Οι δράστες σπρώχνουν τον τραυματισμένο άνδρα για να ανοίξουν τον δρόμο και να τραπούν σε φυγή.

    Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε με τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα. Η γυναίκα του τραυματίστηκε και εκείνη από σφαίρα στο χέρι της.

    Οι δυο δράστες έχουν συλληφθεί και τη Δευτέρα θα απολογηθούν στον Εισαγγελέα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. O Μητσοτακης ποτε δεν διακυβερνησε αυτη τη χωρα. Ειναι τοποθετημενος αποκλειστικα για συγκεκριμμενους λογους κατα πασιφανη λογο. Για τον εμβολιασμο και τη διανοιξη κερκοπορτας στη συσταση της χωρας. Τον βλεπετε ποτε στη Βουλη? Υπαρει πλεον Βουλη? Τον βλεπετε να ηγειται κυβερνητικων σχηματων και να δινει τις δεουσες γραμμες? Ολο περιφερεται ασκοπα σαν να κανει προεκλογικο αγωνα, βγαινει στη τηλεοραση για διαγγελματα και βριζει τους Ελληνες ψεκασμενους και βλαμενους, και δινει τα ρεστα του για τον πληρη εμβολιασμο των Ελληνων, αντι να ανακοινωνει μετρα αναπτυξης? Αντιθετως η βιομηχανια τουρισμου σερνεται παρ ολα τα νουμερα που θα βγαλουν στο τελος και αν αν αληθευει 1500 τουριστικες επιχειρησεις εχουν βγει στον τακο για πουλημα.
      Αρα επι το προκειμενω για την εγκληματικοτητα που εχει ξεφυγει, τι περιμενετε να κανει αφου η δεν θελει η δεν μπορει?

    2. σπουδαιοι μαγκες ηταν ολοι μαζι σε εναν και ηταν τοσο υπουλα δολοφοσκουληκα που την κοπανησαν σαν κοτουλες αυτοι ειναι οι απογονοι των ηρωικων κρητων?

      1. Και που ακουσες οτι ηταν Κρητικοι? Εαν ηταν ντροπη τους. Εαν δεν ηταν υπαρχει θεμα με τους ξενους. Τελος παντων ζουμε εφιαλτικες εποχες και αν δεν αλλαξουμε το συστημα που μας κυβερνα, τωρα, ειμαστε καταδικασμενοι σε εμφυλιο. ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!

    3. Μας έχετε ζαλίσει με τους Κρήτες.
      Αν διαβάσει κανείς αρχαία και βυζαντινή ιστορία, θα καταλάβει ότι ανέκαθεν ήταν ζώα.

      1. Μην αφηνετε μερικα τομαρια να σας παρασυρουν. Οι Κρητικοι ηταν παντοτε λεβεντες και χυσανε το αιμα τους για την πατριδα μας

    Comments are closed.