ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ! ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ! ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΑΙΓΙΟ

    Μια σοκαριστική καταγγελία μας έκανε αναγνώστης για την απραξία της ΕΛΑΣ και της πυροσβεστικής στη φωτιά του Αιγίου. Τι εντολές έχουν;
    Ακολουθεί η καταγγελία και το υλικό:
    “Κινούμενοι την Κυριακή στην Ολυμπία Οδό από Πάτρα προς Αθήνα αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις…είχαμε ακούσει διάφορα αλλά δεν πιστεύαμε.
     ΑΙΓΙΟ 2

    Αστυνομία και πυροσβεστική απλοί παρατηρητές στη ΛΕΑ ”σταθμευμένοι” μας έστελναν ανεμπόδιστα στο μέτωπο της πυρκαγιάς του Αιγίου (βλ. βίντεο)…το πιο τραγικό όλων είναι ότι φτάσαμε στα διόδια Ελαιώνα και ”Λειτουργούσαν κανονικότατα” (φωτό από την αναμονή να περάσουμε). Μέσα στην κάπνα και στον άμεσο κίνδυνο που είχαμε μπροστά μας έπρεπε να μετράμε και ψιλά για να περάσουμε τα διόδια. Οι υπάλληλοι τραγικές φιγούρες…να μην τους επιτρέπουν να φύγουν και να είναι αναγκασμένοι να εργαστούν σε αυτές τις συνθήκες!

    Αγανακτισμένος Έλληνας πολίτης”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Συγχαρητήρια, είστε από τους ελάχιστους που τα λένε έξω από τα δόντια! Δεν αποκρύπτεται την αλήθεια και δεν παραποιείτε την πραγματικότητα! Εύγε γιατί μέσα σε μια κοινωνία που ελέγχεται από τους ολίγους, τους αχόρταγους, τους εγωπαθείς, τους υποκριτές… εσείς στέλνετε μηνύματα αισιοδοξίας!!

    2. O RAGIADOMALAKOELLINAS TOUS EDWSE 41% GIA NA KAPSOUNE TA PANTA.KRIMA STON TOPO ME TOUS MAKAKES POU TON KATOIKOUN.

    3. Και εδω στη Ροδο τα ιδια , οχι μονο μας εμποδιζουν να κανουμε αντιπ/ες ζωνες αλλα και βαζουν προστιματα σε μεσα που μεταφερουν νερο και λπ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

    4. ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ Κ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΝΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ

    5. Ελπίζουμε οι μπάτσοι να προμηθεύτηκαν καφέδες και ντόνατ..

    6. Στο ιδιο εργο θεατες τα ιδια κανει η ΕΛ.ΑΣ και με τους Λαθρο δηλαδή πληρη απραξια

    7. Οι ικανότατοι ανώτατοι δίνουν τις δέουσες εντολές. Πρέπει να διατηρηθούν στις θέσεις τους στις προσεχείς κρίσεις και να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους. Η μαλακία σπάει τζάμια!!!

    8. Πολιτικοί και ένστολοι καίνε την Ελλάδα. Όλοι οι ανεπαγκελτοι ευθυνοφοβοι τεμπελχαναδες σε συνενόηση σκάβουν για αλλη μια φορά το λάκκο της Ελλάδας. Οπου βλέπετε στολή ή γραβάτα, φτυσ’ τε άφοβα.

    Comments are closed.