ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΝΟΥ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ. ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΣ. ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ. ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ. Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΤΣΚΟΚ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΡΙΤΗΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    glykanera-fpnos

    Σοκ προκαλεί η αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε σε διώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγούλη 10, με θύμα μία 20χρονη γυναίκα την οποία έπνιξαν αδίστακτοι ληστές, ενώ μέσα στο σπίτι ήταν ο σύζυγος και το 11 μηνών παιδί τους.

    Δείτε το ζευγάρι:

     

    zeygari__1_
    zeygari__2_

     

     Η 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, στη σοφίτα της μεζονέτας, πλάι στην κούνια του 11 μηνών παιδιού της, ενώ στην κρεβατοκάμαρα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο 32χρονος σύζυγός της. Οι δράστες, επιπλέον, σκότωσαν και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας.
    Τα μέχρι τώρα στοιχεία, δείχνουν ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από ασφυξία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύζυγος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ η γυναίκα που έπεσε θύμα των αδίστακτων ληστών είναι Βρετανίδα φοιτήτρια.
    Πώς έγινε η ληστεία

    Κίνητρο των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού, ενώ οι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ένα παραθυράκι στο ισόγειο.
    Η γυναίκα βρέθηκε μπρούμυτα στη σοφίτα του σπιτιού και πλάι της υπήρχε ένα μαξιλάρι, με το οποίο ενδεχομένως την έπνιξαν οι ληστές. Δίπλα της ήταν το παιδί…

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες βασάνισαν το ζευγάρι για να τους αποκαλύψουν πού υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα στο σπίτι.

    Στον εξωτερικό χώρο της οικίας βρέθηκε κρεμασμένο και το σκυλί της οικογένειας.

    Ο σύζυγος είπε στην αστυνομία ότι οι δράστες ήταν τρεις και μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 4 και ένα άτομο ήταν απέξω και κρατούσε τσίλιες. Πρώτα εντόπισαν τον άντρα και τον έδεσαν στο δωμάτιο που κοιμόταν. Μετά ανέβηκαν στη σοφίτα όπου βρισκόταν η μητέρα και το παιδί.

    Αρπάξαν 15.000 ευρώ
    και κοσμήματα αξίας 10-15.000 ευρώ και έφυγαν.

    11 12 13 14 15 16 17 18

    11 12 13 14

    glyka-nera__1_
    glyka-nera__2_
    glyka-nera__3_
    glyka-nera__4_

    Την Αστυνομία ειδοποίησε με το κινητό τηλέφωνό του ο σύζυγος της 20χρονης, περίπου στις 6.30 τα ξημερώματα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, o οποίος είναι σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας.

    Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια επέστρεψε με συγγενείς στα Γλυκά Νερά.

    Η αστυνομία εκτιμά ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες το έγκλημα να ήταν στοχευμένο και οι ληστές να είχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο για οικογένεια που είχε χρήματα στο σπίτι.

    Εκτιμάται ότι πρόκειται για σεσημασμένους και οι ειδικοί χτενίζουν το σπίτι για DNA και ίχνη, ειδικά στο παραθυράκι από το οποίο μπήκαν μέσα αλλά και εκεί που βρέθηκε κρεμασμένο το σκυλί.

    Οι τρεις δράστες έμειναν πάντως αρκετή ώρα μέσα στη διώροφη κατοικία, βασανίζοντας το άτυχο ζευγάρι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    85 Σχόλια

    1. 1. Σκότωμα δια λιθοβολισμού, στα ζώα, σε κοινή θέα.
      2. Όταν όλη η αστυνομία, είναι στους δρόμους με μοναδικό μέλημα την είσπραξη του 100Ευρου και του 300Ευρου, βάση εντολών του Γουρλομάτη, αυτά θα γίνονται.
      3. Θλιβερο, αλλά γεγονός πλέον, είμαστε η Κολομβία της Ευρώπης. Συγχαρητήρια, στον Πρωθυπουργό, που κατάφερε να ξεπεράσει σε ανικανότητα, ακόμη και, τον Γιωργάκη τον Παπ.

      Κούλης..Γιωργάκης.. Ποδηλάτες και απίστευτα Άχρηστοι και οι δύο!

    2. κρισιμα ερωτηματα που πρεπει να ερευνησει η αστυνομια:
      πρωτον οι ληστες φοραγαν μασκες;
      δευτερο ειχαν στειλει SMS εξοδου;
      τριτον ειχαν κανει σελφτεστ;

    3. υπάρχουν κενα στην υπόθεση μυρίζομε άλλες εξελίξεις στο θέμα αυτο

    4. 300.000 να δώσουν να ξαποστειλουν πίσω τους άραβες. Μόνο αυτοί έχουν τέτοια νοοτροπία και βαρβαρότητα. Α ρε Ελλάδα.

    5. Μπαίνουν μέσα στα σπίτια, βασανίζουν, χτυπάνε, βιάζουν, γενικά ο σαδισμός αυτών κυρίως έχει να κάνει και με μία προσωπική, ας πούμε εθνική εμπάθεια αλλιώς θα έπαιρναν ότι έβρισκαν και θα έφευγαν. Άλλωστε ο ‘ευγενής’ ληστής κοινώς και να πιαστεί στα χαμηλά πέφτει και πάντα έξω είναι. Δεν είναι απλά ληστές, μισούν, υπάρχει πολύ μίσος, ζήλεια, κακία ότι θες πέστο να μειώσουν και να καταστρέψουν τον άλλο.

    6. Στέφανε σε παρακαλώ πάνε δες Βασιλέως Παύλου στο Ψυχικό ένας δρόμος είναι και δες πόσοι αστυνομικοί ένστολοι και ασφαλεια απασχολείται εκεί το 24 ωρο. Για τον απλό κόσμο δεν υπάρχουν περιπολίες?

    7. πάει ξέφυγε το πράγμα, συλλογή υπογραφών τώρα για να επανέλθει η θανατική ποινή, κρεμάλα διά απαγχονισμού, ή εκτέλεση διά τυφεκισμού ή ηλεκτρική καρέκλα ή θανατηφόρο ένεση ή ακόμα καλύτερη εκείνη η γκιλοτίνα που κάθεται στη γωνία στο Εγκληματικό Μουσείο απέναντι από το νεκροτομείο στο Γουδί καιρός να επαναλειτουργήσει άντε με όλα τα παλιοτόμαρα που έχουν μαζευτεί στην πανέμορφη χώρα μας και αν είναι Έλληνες ακόμα χειρότερα και βασανισμό να πάθουν ότι κάνανε…δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα και το αθώο το σκυλάκι…

    8. Καλά και τον έδεσαν ,και δεν πέταξαν τα κινητά της οικογένειας;;;; Αλλά με κόπο ο δεμένος το βρήκε μετά από 2 ώρες και πήρε την αστυνομία;;;;;; Πολύ βαρύ για να γίνη πιστευτό!!!! Οι ληστές το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να πετάξουν τα κινητά!!!! Αχ κρίμα στο κορίτσι και το σκυλάκι της!!!!!

    9. Οι αστυνομικοι φυλανε Φουρκιωτηδες δεν ασχολουνται με αυτο που ειναι υποχρεωμενοι να κανουν να προστατευουν τους πολιτες Αλλα τι να περιμενει κανεις απο μια κυβερνηση με προεδρο …….δημοκρατιας κουμουνιστρια και τον πασοκο χρυσοχοειδη που λογω ελειψης αλλου κατα την γνωμη τους ικανου εβαλαν να μας προστατευσει Οι υπολοιποι ασχολουνται με αλλα θεματα Αληθεια τι εγινε ο φιλαρακος τους Λιγναδης τον ξεχασαμε ε…….

    10. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο δεν ξέρεις από που θα σου έρθει έχουμε γίνει Κολομβία Μεξικό η εγκληματικότητα καθημερινό φαινόμενο

    11. AN συλληφθουν αυτα τα καθαρματα ΠΡΕΠΕΙ να εκτελεστουν δια ανάποδου απαγχονισμού , ΤΕΛΟΣ . Ουτε δικη ουτε τιποτα , ουτε τεκμηριο αθωοτητας και μαλακιες . Αν η αστυνομια δεσει τα στοιχεια με δαχτυλικα αποτυπωματα και λοιπά ακλονητα στοιχεα , δεν χρειαζεται δικη .

    12. αυτοί είναι Γεωργιανοί σίγουρα,άκρως επικίνδυνοι

    13. Κατι βρωμαει σ αυτην την υποθεση…

    14. Αμεση απέλαση όλων των αλλοδαπών…Παράνομοι όλοι κ παραβατικοί…ΣΚΟΥΠΑ!!!

    15. ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ ; ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 2008 Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑ . ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ .

    16. Όταν έχεις τέτοιους άθλιους να σε κυβερνάνε και να νομοθετούν αυτά θα συμβαίνουν. Τη Μεγάλη εβδομάδα ληστέψανε το σπίτι γείτονα. ¨οταν ήρθε η αστυνομία και η σήμανση ο ιδιοκτήτης τους ρώτησε αν βρήκαν αποτυπώματα. Αυτοί με ένα χαμόγελο του είπαν. Και που βρήκαμε δεν λέει τίποτα. Πιάνουμε τις περισσότερες φορές τους ίδιους και μετά από λίγες μέρες τους ξανα αφήνουν γιατί δεν υπάρχει χώρος και οι νόμοι είναι της πλάκας . Οπότε μην περιμένει κανείς ότι θα αλλάξει κάτι. Πριν καμιά δεκαριά μέρες πιάσανε μια συμμορία στο κέντρο της Αθήνας που ο καθένας είχε από 5 ονόματα 10 επώνυμα και 3 χώρες καταγωγής. Και μάλιστα έγραφε στο άρθρο ότι τους είχαν πιάσει 202 φορές. Μόνο με πατριωτική κυβέρνηση θα μπορούσε να αλλάξει κάτι.

    17. Μια δολοφονία την ημέρα στην Ελλάδα δεν είναι και κάτι το τραγικό.
      Θέλουμε και άλλους κατατρεγμένους πρόσφυγες. Δυστυχώς μόνο έτσι κάποιοι θ’ αρχίσουν να βλέπουν την πραγματικότητα και όχι ότι τους πασάρουν τα ΜΜΕξαπάτησης. Έχουμε γίνει ο παράδεισος των μαφιόζων και των δολοφόνων και ραγιάς χαλαρώνει καναπέ με τούρκικες σειρές κ.λ.π.
      Όσο δεν ξυπνάτε πολλοί θα βαρεθούμε να λέμε συλλυπητήρια και καλό παράδεισο.

    18. Μόνο ΚΚΕ για να μην υπάρχει εγκληματικότητα.

    19. Τιμή και δόξα στα θρυλικά Εατ-εσα…. Που είσαι Παπαδόπουλε να δεις πως η Ελλάς κατάντησε Κολομβία από τους ψευτοδημοκρατες….

    20. Οπλα στα σπίτια χωρις την ανάγκη άδειας οπλοκατοχης κλπ γραφειοκρατειας .Οποιος εισβαλει για ληστεια πυροβολισμος και στον καδο απορριμμάτων και να απαγορευεται οποιαδηποτε δικη σχετικα

    21. Ολοι εμεις οι ελληνοραγιάδες, εχουμε μνημη χρυσοψαρου! Σε 2-3 ημερες θα το’χουμε ξεχασει..
      Κ οταν ξαναρθουν εκλογες, παλι σα τα ζωα θα παμε να ψηφισουμε τους ιδιους προδοτες που ψηφιζαμε παντα..

      1. Τι σου φταίνε τα ζωάκια και τα βρίζεις άστα υσηχα.

    22. Αυτή είναι η δημοκρατία και η πολιτισμένη ευρωπαική διεθνιστική ελεύθερη και μη ρατσιστική του “Δημοκρατικού Τόξου”…. Γεμίσαμε με ταλιμπάν, φονιάδες και κατσαπλιάδες που μπούκαραν με το έτσι θέλω και τους δώσαμε μέχρι και ιθαγένεια ούτε καν υπηκοότητα! Και ο μαλακισμένος αυτός λαός ο πιο ηλίθιος στο σύμπαν, συνεχίζει να ψηφίζει προδότες πολιτικούς για να μην τον πούνε ρατσιστή…. Και μάλιστα και να πιάσουν τους φονιάδες τι θα τους κάνουν; Σε λίγα χρόνια θα είναι πάλι ελεύθεροι όχι περισσότερα από 12 αφού και τα ισόβια… τόσα τα έκαναν… Και φυσικά ούτε καν για απέλαση μετά ενώ θα έπρεπε να αποτελεί ιδιώνυμο έγκλημα με ποινή άμεσης απέλασης οποιοδήποτε αδίκημα ή έγκλημα διαπράττει “επενδυτής”. Συνεχίστε να ψηφίζετε δημοκρατικά τόξα μαλάκες μου και έρχεται και η σειρά σας… Α ναι, και όταν μπουκάρουν μέσα οι επενδυτές, μην αμυνθείτε και μη τους καθαρίσετε με την καραμπίνα γιατί εσείς οι ίδιοι θα πάτε ισόβια….. Εις υγείαν μαλάκες μου.

    23. η αστυνομία αντι να περιπολεί να φυλαει το κοσμο έφτασε να ειναι ο κυνηγος αυτου κι η φοβερα για μια απατη !! γλυφτες και απροσκύνητες των κυβερνόντων παρανοιών

    24. Πααδοπουλο θα λετε και θα κλαιτε…δευτερος κασιδιαρης ραγια κοπροελληνα …σας αρεση η ελευθερια..οπως και με τα εμβολια ραγιαδες θαχετε ΕΛΕΥΘΕΡΗ….ΣΚΛΑΒΙΑ….Προβατα…κασιδιαρη δαγκοτο η μπορκα μαλακοελληνιδα…διαλεξε και παρε…απλα το κακο με τον κοπροελλα ειναι να μην του μπει απο πισω ….μετα θα λεει παπαδοπουλο….αλλα θα εινσι αργα….κριμα στην κοπελα και στην οικογενοια της ακομα και στο σκυλακι….και κρεμασμα τους επενδυτες……

    25. Πολύ περίεργη υπόθεση,πάντως. Αν και πιστεύω λοτι η Αστυνομία θα τους εξιχνιάσει,διότι σίγουρα άφησαν πολλά ιχνη τους πίσω.Το πιό περίεργο είναι που σκότωσαν την κοπέλλα,αντι να την εξουδετερώσουν με καποιο τρόπο,αφου η αντισταση της εξ ορισμου ηταν μηδαμινη μπροστα σε τρια καθικια. Το ότι σκοτωσαν το σκυλακι με τον τρόπο αυτόν δείχνει σίγουρα ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, δειχνει διεστραμμένο μίσος κατα της κοπέλλας περισσότερο ,διοτι σε τιποτε δεν τους εξυπηρετούσε στη ληστεία ο φόνος της. Αφού ειχαν εξουδετερώσει τον ανδρα, – οπως μεχρι στιγμης λεγεται- δεν ειχε νόημα ο φόνος της κοπέλλας ,ουτε του σκυλιού. Ακομα και το ποσόν που πηραν είναι ασήμαντο για επαγγελματίες ληστες ,οι οποίοι πολύ δυσκολα και σπάνια φτανουν μεχρι φόνο ,που ρτους ήταν περιττός και δεν ηταν χαζοί να μην το αντιλαμβάνονται. ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ,ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Ας μην προτρεχουν μερικοι, η αστυνομία ξερει πολύ καλα τη δουλειά της και μηπως στο τελος εχουμε εκπλήξεις …

      1. Το αστείο είναι ότι εσύ προτρέχεις φίλε με το να λες ότι κάτι κρύβεται κ να παριστάνεις τον Πουαρό, ενώ ο ίδιος λες ότι η αστυνομία (κ όχι εσύ) ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της

    26. Πολύ βρωμάει η υπόθεση.Σκοτωσαν τη κοπέλα , κρέμασαν τον σκύλο, και τον άντρα απλα τον εδεσαν;

    27. Μήπως η ληστεία δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελαν οι δράστες; γιατι τόση βαρβαρότητα σε ένα νέο κορίτσι γιατί κρέμασαν το σκυλί και ποιος ο λόγος να αφήσουν ζωντανό τον άντρα ;

    28. τον αντρα δε τον πειραξαν ουτε το μωρο ……………… μονον την κοπελα φαγαν κατι δε κολλαει εδω ρε παιδια δε ξερω ………….

    29. 1. Καζακστάν;
      2.Γεωργία;
      3.Αλβανία;
      Δεν είναι καθόλου δύσκολο να διακρίνει κανείς από που προέρχεται η σκληρότητα και η βαναυσότητα. Το ερώτημα είναι: ΕΩΣ ΠΟΤΕ; ; ; ;

    30. οι ληστές φορούσαν μάσκες;;; με ποιο κωδικό SMS βγήκαν έξω;;;; είχαν βεβαιώση εργοδότη για την μετακίνηση;;;;; βασανιστικά και πολλά τα ερωτηματικά…..

      1. Πιο βασανιστική η συνύπαρξη με ανθρώπους που δεν έχουν ενσυναίσθηση

    31. Πληρώνουμε φόρους για να έχει το κάθε κάθαρμα πολιτικός, είτε νυν είτε πρώην, Μένιοι, Πάγκαλοι και κάθε λογής σκουπίδι ολόκληρη διμοιρία να τους φυλάει, αλλά στον απλό πολίτη απαγορεύεται να αμυνθεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Αυτοί θέλουν σκότωμα και μετά πέταμα στα σκουπίδια για πολτοποίηση, ούτε ένα μέτρο γης δεν τους αξίζει. Πολυπολιτισμό θέλουνε μόνο αυτοί που τα παίρνουν, ανώνυμοι και επώνυμοι, μέλη των ΜΚΟ, κανένας άλλος λογικός άνθρωπος δεν θέλει τα λαθροσκουπίδια. Ακόμα και αν τους πιάσουν, θα βρεθούνε άλλοι παρόμοιοι να κάνουν τα ίδια, ένας φαύλος κύκλος στο πιο άθλιο κράτος του κόσμου! Με τσεκούρι κοιμάμαι κάτω απο το κρεβάτι, εκεί μας φτάσανε.

    32. ….Ή ΑΛΒΑΝΟΙ Ή ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ…ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ VORE V ZAKONE…ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ!!!…ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ…..ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ(ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ)!!!!….ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΦΙΑΧΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ!!…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!

    33. ΉΤΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΈΣ ΤΟΥ ΜΥΤΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ
      ΚΥΡΆ ΤΑΣΙΑΣ.ΠΡΩΗΝ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ISIS.
      ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΆ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΓΕΊΤΟΝΑ
      ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Η ΜΌΝΗ
      ΛΎΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΑΜΠΊΝΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΉ
      ΜΕ ΜΟΝΟΒΟΛΑ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ
      ΜΠΟΥΚΆΡΟΥΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΞΤΕ ΤΟΥΣ.
      LEGITIME DEFENSE ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ
      ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

    34. Ούτε αυτούς θα τους πιάσουν, όπως δεν έχουν πιάσει και τόσους άλλους επαγγελματίες δολοφόνους. Αλλά και αν ακόμα τους πιάσουν κατά λάθος, σε 4-5 χρόνια θα είναι έξω. Οι καταδικασμένοι δολοφόνοι που σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας είναι πραγματικά ΧΙΛΙΑΔΕΣ. “Μειώσεις ποινών”, “αποσυμφόρηση φυλακών”, “ανθρωπιστική αντιμετώπιση”, “νόμιμες άδειες” και οι δολοφόνοι βλέπουν ουσιαστικά τη φυλακή ως ξενοδοχείο.

    35. Λοιπόν η λύση είναι απλή. Επαναφορά της θανατικής ποινής για τα αποτρόπαια εγκλήματα. Είπαμε να είμαστε ανεκτικοί και με τον κάθε κακοποιό, αλλά σε λίγο θα μας τον κάνουν ροδέλα οι τύποι.

    36. Πολύ περίεργο σκηνικό να σκοτώσουν μόνο τη γυναίκα και μάλιστα με στραγγαλισμό. Κάτι τρέχει πέρα από τη ληστεία λογικά.

    37. Αλβανοι επενδυτες του Κουλη.

      Σκοτωνουν για 10 ευρω .

    38. Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

    39. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΚΛΟΠΕΣ, ΑΠΑΤΕΣ ΚΛΠ.
      ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.

      1. Ακόμη στο ΜΗΠΩΣ είσαι???
        ΌΤΑΝ κοπούν τα επιδόματα τότε να δεις τι θα κάνουν σε καθημερινή βάση οι επενδυτές.

    40. Δυστυχώς ένα παιδάκι θα μεγαλώσει ορφανό, αυτό θα μείνει στο τέλος.

    41. Απ’το ’90 και μετά μας έχουν πνίξει τα σκατά…

    42. Υπευθυνος πρωτίστως είναι ό γουρλομάτης μέ τίς οικογενειακές του ΜΚΟ τής ξαδέρφης του Αντιγόνης Λυμπεράκη ή ΜΚΟ τής Αλεξανδρας Μητσοτάκη,ή ΜΚΟ τής κόρης τού γουρλο-
      μάτη Δάφνης Μητσοτάκη καί άλλες Μητσοτέικες ΜΚΟ.Δεύτερος υπεύθυνος είναι ό ζουμπάς ό κοντοπίθαρος Εβραίος ό υπουργός τών λαθροπιθήκων Μηταράκης εβραικό όνομα Mitarachi.
      Ολοκληρη ή συμμορία πρέπει νά συλληφθεί καί νά λογοδοτήσει στήν δικαιοσύνη.

    43. Κυριε Κασιδιαρη,

      Οπως βλεπεις και διαβαζεις η Ελλαδα ειναι ενα μπουρδελο. Οι Ελληνες δεν βοηθαν σε τιποτα με την ψηφο τους ν αλλαξουν τα πραγματα απο πολιτικης αποψεως. Οι Ελληνες πολιτικοι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως ν οικονομησουν. Εναι διεφθαρμενοι και φθαρμενοι πολιτικα. Χρειαζομαστε καινουργια ριζα ΕΛΛΗΝΙΚΗ για να ξανανθισει το δενδρο που λεγεται ΠΑΤΡΙΣ. Πρεπει οσοι ενδιαφερονται να δουν προκοπη σ αυτον τον τοπο να αφησουν τα κομματικα και να κοιταξουν το συμφερον της πατριδος.

    44. Αν είχαν δούλα από Γεωργία η υπόθεση είναι φως-φανάρι. Χιλιοπαιγμένο το έργο…

    45. Απειλησαν με οπλο το μωρο? Ευτηχως που απαγορευονται τα οπλα στην Ελλαδα αλλιως αν ειχε κανα πολυβολο ο ανθρωποσ θα ειχαμε 3 επενδυτες νεκρους

    46. Κάθε μέρα και μια δολοφονια αθωου από λαθρομεταναστες. Οι πολιτικοι συντελουν εγκλημα εναντίον της Ελλάδας και του λαού της. Φαίνεται σαν να εκτελουν συμβόλαιο θανατου εναντίον της πατρίδας και του λαού μας. Φτιαχνουν συνέχεια δομες παντού μέχρι να σιγουρευτουν πως δεν θα είμαστε σε θέση να αγωνιστουμε. Αυτοοργανωση παλλικαρακια, οι πολιτικοι εκτελουν συμβόλαιο θανατου εναντίον μας.

    47. Σκότωσαν την γυναίκα και αφήσαν πίσω τον άντρα ζωντανό? Εφ όσον ξέραν ότι από την στιγμή που δεν τον σκότωσαν θα δώσει σημαντικά στοιχεία για την σύλληψή τους? Όπως και να χει, κρίμα για την μανούλα. Μικρό κοριτσάκι ήταν και αυτή. Οφείλει η ΕΛ-ΑΣ, για την ψυχή της κοπελίτσας και για το μωρό, να εξιχνιάσει τάχιστα την υπόθεση.

    48. Φέρτε κι άλλους τριτοκοσμικούς χωρανε

    49. έλα Λυμπεράκη να κάτσεις στο σκαμνί μαζί με τις εγκληματικές μκο
      και τη κούλα που είναι περήφανη για τους λάθρους που κουβαλάτε
      ,

    50. Τους κλείσατε κουφάλες στην φυλακή τους κακούς…. και αφήνετε όλα τα αποβρασματα στην Ελλάδα…. θά έρθει όμως ή ώρα σας… πιστεύω τά πρόβατα οι Έλληνες να ξυπνήσουν…

    51. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ?

      ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ !!!!!!!!!!!!!

      ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕ !!!!!!!!!!!

      ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

      ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΑΙΟΙ

    52. Οι ένστολοι του αποτυχημένου σκατοχοίδη
      ξέρουν να κυνηγάνε τους πιστούς στα Θεοφάνια
      να κόβουν πρόστιμο για μάσκες σε πιτσιρικάδες κ γριές
      να ψάχνουν για λαμπάδες κ κόκκινα αυγά στα διόδια
      και να φυλάνε τσίλιες στο λαθροναρκεμπόριο.

      Να κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται
      δηλαδή να προστατεύσουν τον πολίτη
      δεν ξέρουν.

    53. ΟΣΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΌΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΛΕΟΝ… ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ…

      1. Ναι ρε μαλακαμαν οταν ηταν εξω δεν ανοιγε ρουθουνι.

    54. ΤΟΜΑΡΙΑ.ΚΤΗΝΗ.ΣΚΟΤΩΜΑ ΧΘΕΣ ΘΕΛΟΥΝ.

    55. Το παραθυρο δεν ηταν κλειστο?? Υπηρχε συναγερμοςπου παει κατ ευθειαν στην αστυνομια??Αν δεν υπηρχε αλερτ συστημα μοιραιο το συμβαν. Αυτα τα διωροφα γινονται στοχος. Λυπαμαι η Ελλαδα εναι μπουρδελο.

    56. ΕΛΕΟΣ !!!! ΦΤΑΝΕΙ … ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ.
      ΑΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ
      ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 2, 3, 4, ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ (ν. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ)
      ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ… ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΗΛ.ΚΑΡΕΚΛΑ, ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ..) ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
      ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

    57. Για όλα αυτά ευθύνεται ο ανώριμος ελληνικός λαός που επέτρεψε να απολύονται φυλακισμένοι να αλωνίζουν την χώρα κάθε λογής σκουπίδια και δεν τους έδιωξαν Όλοι αυτοί οι πολιτικοί να λογοδοτήσουν να συγκεντρωθούμε έξω από τα σπίτια τους με πέτρες και ξύλα που έβγαλαν φονιάδες από φυλακή και έδωσαν διαβατήρια ελληνικά σε σιχαμερά άτομα και δεύτερης γενιάς Τώρα ποιος θα βρει τους φονιάδες της άτυχης κοπέλας Ξευτυλισμενοι ρεμπεσκεδες

    58. καταρχας συληπητηρια……..οταν καποτε ειχε χουντα σας πηραζε,τορα φατε δημοκρατια………

    59. Σπαστά ελληνικά μήπως κάνει λάθος. Εμείς σύμφωνα με τα κεφάλια έχουμε μόνο επενδυτές και δυστυχείς. Συμπέρασμα¨. Αλλάχτε τον νόμο, επαναφορά της θανατικής, ξύλο μέχρι να τους φεύγει το σκατό, ανοίχτε τα γήπεδα και στοιβάζετε τους μέσα. Αν όλα αυτά σας φαίνονται κάπως γιατί είναι χοντρή η αμάκα και δεν θέλετε να την χάσετε διαλέξτε τον τίτλο σας. Μαλάκες ή φονιάδες.

    60. Μπανανια το μεγαλειο σου..δυστυχως έρχονται πολύ χειρότερα..θανατικη ποινή σε τέτοιου είδους κακοποιόυ ς..αδιαπραγματευτα!!

    61. Και η κυβέρνηση έχει την αστυνομία να ασχολείται με τη γιαγιά που έκανε το έγκλημα να καθίσει στο παγκάκι και τους εισαγγελείς με του ιερείς που τέλεσαν την αναστάσιμη λειτουργία στις 00:00. Αδίστακτοι και αναίσχυντοι.

    62. H Αθήνα έχει γίνει ένας μεγάλος βόθρος……κρίμα για την κοπέλα…..να χαίρετε τους αλλοδαπούς φονιάδες…..

    63. ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η Χ.Α ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.!!!!
      ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!

    64. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ…ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ LOCKDOWN ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΨΥΧΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ–ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ–ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ–ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

    65. AN δεν επανέλθει η θανατική ποινή το συγκεκριμένο έγκλημα δεν θα λογίζεται ούτε καν σαν είδηση σε
      ελάχιστο χρόνο απο σήμερα
      ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

    66. Κρίμα για τη γυναίκα. Μακάρι ο πατέρας να φανεί δυνατός γιατί έχει ένα ορφανό να μεγαλώσει τώρα. Δυστυχώς όσο προχωράνε τα χρόνια τόσο πιο επικίνδυνο είναι να έχεις χρήματα και κυρίως να φαίνεται πως έχεις χρήματα κι έτσι να δίνεις στόχο. Στα χρόνια που θα έρθουν οι έχοντες, μικρότερα ψάρια και μεγαλύτερα, θα βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που πλούτισαν. Υπάρχει πολύ μεγάλη φτώχεια και η ψαλίδα μεταξύ των τάξεων μεγαλώνει επικίνδυνα. Η κοινωνία δεν είναι καθόλου δίκαιη, και αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ σε αυτούς που τη σχεδίασαν έτσι.

    67. Ύποπτο πάντως να σκοτώνουν μόνο την γυναίκα κ τον άντρα να τον χτυπάνε μόνο.
      Περίεργο όλο το σκηνικό αφού ήταν Βρετανίδα φοιτήτρια .

    68. πράσινε συριζαίε χρυσοχοΐδη, παραιτήσου ή έστω αυτοκτόνα !

    69. Προφανώς πήγαν να την βιάσουν και αντιστάθηκε. Ο άντρας της όμως εντελώς σκατόφλωρος.

      1. Κρίνουμε πολύ εύκολα εμείς οι απ’εξω.

        Εύχομαι ποτέ να μην βρεθείς σε τόσο δύσκολη θέση. Ο άντρας της Γαρμπή τα είπε όλα στη δήλωση του.

      2. Και τι ήθελες να κάνει βρε μάγκα; Τον βρήκαν στον ύπνο. Τρεις αυτοί με όπλα, ένας αυτός και άοπλος. Εσύ στη θέση του σαν τι θα έκανες;

        1. Εγώ που είμαι γυναίκα αν έβλεπα ότι απειλούνται ο άντρας μου και το παιδί μου θα ορμούσα κι ας με σκότωναν!!! Ένας άντρας τι κάνει ,, ;;;; Αλλά εξαρτάται τι άντρας ήταν με παντελόνια η φούστα;;;;; Εκτός κι αν ήταν φτιαχτό το σκηνικό !!!!

      3. Για να σκεφτω..Έστειλες την ανάρτηση σου, εξυσες τα π@π@ρια σου κ μετά τη μύτη σου μυρίζοντας το δάχτυλο σου ταυτόχρονα, κοίταξες τον καθρέφτη κ είπες “πόσο μάτσο είμαι” , παρήγγειλες πίτσα ανδροπρεπη με λουκάνικο κ μπύρα αμστελ για αληθινά αρσενικά, μίλησες στο τηλέφωνο με συναγωνιστή από τη Χ.Α. κ πλέον αναρρωτιεσαι τι ταινία να βάλεις για βράδυ, με Τζακ Νόρις ή με Στίβεν Σιγκαλ?

    Comments are closed.