ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΑΓΡΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 43ΧΡΟΝΟΥ: «ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΨΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ»

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού της ψάχνει η μητέρα του 43χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή σε καρέκλα στα επείγοντα του Παπανικολάου. «Τον βλέπω στον ύπνο μου να ξεψυχά σε μια καρέκλα» δηλώνει με σπαρακτική φωνή η Θωμαή Καμπάκα.

    «Ψάχνω απαντήσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μενέλαός μου έφυγε έτσι απλά. Πώς είναι δυνατόν να φύγει ο μικρός μου ο γιος;» λέει στο ThessToday.gr η μητέρα του 43χρονου, η οποία όπως εξηγεί από την πρώτη στιγμή πίστεψε ότι το παιδί της πέθανε εξαιτίας της αμέλειας των γιατρών.

    Τα νέα για τον θάνατο του 43χρονου τα έμαθε την επόμενη ημέρα, καθώς τα αδέλφια του θύματος αδυνατούσαν να της μεταφέρουν την είδηση ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του λίγες ώρες μετά και αφού είχαν επικοινωνήσει για έναν απλό πόνο στο πόδι.

    «Λιποθύμησα, δεν μπορούσα να το πιστέψω όλο αυτό το σκηνικό, γιατί για κάποιες ώρες μου το έκρυβαν τα υπόλοιπα παιδιά μου» λέει η μητέρα του 43χρονου, η οποία τις τρεις πρώτες ημέρες μετά την απώλεια κατανάλωνε ηρεμιστικά χάπια, ενώ μάλιστα όταν έμαθε την αλήθεια για τον τραγικό θάνατο πήγε στο Παπανικολάου και έβαλε τις φωνές στους γιατρούς.

    «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τον σκότωσαν και δεν πέθανε έτσι ξαφνικά. Τον παράτησαν στο έλεος του Θεού. Ψάχνουμε απαντήσεις», πρόσθεσε η μητέρα του άτυχου άνδρα.

    Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 1ης Απριλίου. Ο 43χρονος ήταν στο σπίτι του και ένιωσε πόνο στο πόδι, καλώντας μόνος του το ΕΚΑΒ ώστε να διακομιστεί στο «Παπανικολάου». Εκεί, τον εξέτασε χειρουργός του νοσοκομείου ο οποίος αμέσως μετά αποφάνθηκε ότι δεν είχε τίποτα σοβαρό και ότι μπορούσε να φύγει. Ωστόσο ο 43χρονος αντέδρασε καθώς εξακολουθούσε να μην νιώθει καλά, ενώ μάλιστα προκλήθηκε και ένταση με το ιατρικό προσωπικό.

    Όταν ανέβηκαν οι τόνοι και εκείνος αρνήθηκε να αποχωρήσει τότε κλήθηκαν οι σεκιούριτι του Παπανικολάου, οι οποίοι απαίτησαν να απομακρυνθεί από τον χώρο! Ο ίδιος μάλιστα τους είπε ότι δεν θα φύγει από το νοσοκομείο και επέλεξε να καθίσει σε καρέκλα στον θάλαμο με τα επείγοντα του Παπανικολάου, όπου περίπου μιάμιση ώρα αργότερα κατέληξε. Το τραγικό είναι ότι η σορός του εντοπίστηκε πολλές ώρες μετά και συγκεκριμένα περίπου στις 11 το πρωί, όταν άλλαξε η βάρδια του ιατρικού προσωπικού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ήταν εμβολιασμένος; Όλη τους η πρεμούρα να διώξουν τους ανεμβολίαστους και κράτησαν τους δολοφόνους.

    2. Ο Κοπρόβελος νοιαζόταν μόνο για τα μπόλια! Γέμισε τη μπάκα του και τώρα άντε να τον βρεις! Αν έχεις λίγο μπέσα αλήτη παραιτήσου

    3. Αυτος ο απλος πονος στο ποδι θελει τεραστια προσοχη ειναι η κεντρικη αορτη της καρδιας κανονικα επρεπε να μπει αμεσα χειρουργειο…..
      Οι χειρουργοι κανονικα τα ξερουνε αυτα γιατι μετα απο το χειρουργειο σου λενε να σηκωνεσε απο το κρεββατι να περπατας για να μην συμβει η θρομβωση….

    4. Πρέπει να τους αφαιρεθούν οι άδειες άσκησης επαγγέλματος και να δικαστούν αμέσως !!!
      Δεν το χωρά ο νους του ανθρώπου θαρρώ πως πονά αυτή η μάνα και την οργή που νιώθει!!!
      Αλλά συμπατριώτες δεν είναι η πρώτη φορά και αυτό κάνει το θέμα ακόμα ποιο τρομακτικό !!!
      Ντροπή σας ρε που το ιερό λειτούργημα της ιατρικής το κάνατε μαφία και εμπόριο μαζί με τους πολιτικάντηδες ….

    5. Πόνος στο πόδι;;; Μήπως ήταν θρόμβος;;; Μήπως είχε κάνει το μπόλι;;; Μη ψεκασμένοι οπαδοί του Μηζοτάκη πως σας φαίνεται;;;

    6. Δυστυχώς,δεν έδωσε κανα φακελάκι για να του γλύφουν τα πόδια οι γιατράρες.Τί ήθελε και πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο-σκοτώστρα;Καλύτερα σε ιδιωτικό κι ας πλήρωνε κάτι παραπάνω,τώρα θα ζούσε

    7. Αν υποψιαστώ ότι πονούσε στο πόδι από θρόμβο και κατέληξε από πνευμονική εμβολή θα με πείτε ψέκι;

    8. Πέρισυ τον Μάρτιο πήγα τον αδερφό μου με 39.5 πυρετό και φριχτούς πόνους στο πόδι(έχει έλκη στα κάτω άκρα απο χρόνια φλεβική ανεπάρκεια) 38 χρονών.
      Τον είδανε στον χειρουργικό και του δώσανε νδοφλέβια παυσίπονα και αντιβίωση. Καθίσαμε 6 ώρες περίπου και μας είπαν ότι είναι ΟΚ να φύγουμε. Του γράψανε έχα χαρτί για depon και μια αντιβίωση(σημείωση: όχι συνταγή γιατρού, ένα απλό κολόχαρτο) και μας είπανε ότι πρέπει να βρούμε γιατρό να του γράψει τα φάρμακα γιατί αυτοί δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν….Αυτό έγινε Σάββατο προς Κυριακή ξημερώματα(άντε να βρείς γιατρό να σου γράψει φάρμακα)
      Την ώρα που ετοιμαζόμασταν να φύγουμε ο αδερφός μου λιποθύμησε απο τον πόνο. Τον ξαναβάλανε σε ένα φορείο, του βάλανε έναν ορό και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά απο μια ώρα περίπου μας είπαν ότι μπορούμε να φύγουμε. Εκείνος ούρλιαζε και δάκρυζε από τους πόνους. Μου λέει ο γιατρός του χειρουργικού “ε και να τον κρατήσουμε εδώ δεν θα μπορέσουμε να του κάνουμε κάτι, παυσίπονο και αντιβίωση θα το δώσουμε. Να κάνει υπομονη μερικές μέρες και θα περάσει”.
      Φύγαμε και τον πήγα σπίτι. Ούρλιαζε σε κάθε λακούβα που περνούσε το αυτοκίνητο στον δρόμο. Καθίσαμε σπίτι μέχρι τις 8 το πρωί όπου άρχιζε να χάνει τις αισθήσεις του πάλι. Τον πήρα και τον πήγα στο Γεννηματάς που ξεκινούσε εφημερία Κυριακή πρωί.
      Μόλις τον είδανε στο χειρουργικό τον πήραν άμεσα μέσα για εισαγωγή και χειρουργείο. Είχε μολυνθεί η πληγή στο πόδι(το έλκος) και είχε πάθει σήψη.
      Όταν είπα στους γιατρούς ότι πήγαμε στο Παπανικολάου και μας διώξανε σπίτι με κοιτούσανε με ανοιχτό το στόμα και δεν το πιστεύανε.
      Τελικά κάθισε ο άνθρωπος 2 μήνες μέσα στο Γεννηματά για να μπορέσουνε να του σώσουνε το πόδι. Έκανε πάνω από 12 μικροεπεμβάσεις για να καθαρίσουν την σήψη και να μην τον ακρωτηριάσουν…
      Τραγικό νοσοκομείο απλά. Τουλάχιστον το χειρουργικό τμήμα από προσωπικη εμπειρία

    9. Δεν μας νοιάζει τίποτα πλέον…Θεός σχωρεστον

    10. Άλλη μια δολοφονία από τους “αγωνιστές”γιατρούς.

    11. Ούτε το ΑΜΚΑ δεν του πήραν του ανθρώπου για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Τον άφησαν αβοήθητο να πεθάνει σαν το σκυλί στο αμπέλι. Οι συνδικαλιστές να τα βλέπουν αυτά που χάλασαν τον κόσμο για τους δικαιολογημένα ανεμβολιαστους απολυμένους συναδέλφους τους. Για την σωστή παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς ούτε κουβέντα. Το ΕΣΥ χρειάζεται υπευθύνους, καλλιεργημένους και φυσικά ετοιμοπόλεμους γιατρούς/νοσηλευτές. Όχι ψεκες.

    12. Αυτούς μας βάζανε να χειροκροτήσουμε. Τους φακελωμένους. Άντε να χαθείτε καθίκια.

    13. Κοπραβελος ονομα και πραμα! Απλα ενας κομπογιανιτης που εκανε αναγραμματισμο στο επωνυμο του!
      30000 νεκροι οι μισοι απο ενδοσοκομειακες λοιμωξεις! Παραδοχη του εκ των υστερων του κυριου ακαταδιωκτου και τον αφηνουνε και συνεχαει το εργο του!
      Πλευρη κοφτου το κωλο για να συγχωρεθουν καποια απο τ ανομηματα σου!

    14. Αυτοί είναι οι σιχαμενοι που τάχα μου νοιάζονται για τους ασθενείς, τόσες ώρες καθισμένος και κανένας αγύρτης δεν του έριξε ένα βλέμμα,

    15. Μα είναι δυνατόν να μη το επηρανε χαμπάρι ούτε οι καθαρίστριες?
      Η νεανικη ψυχή όταν βγαίνει το σώμα κάνει θόρυβο.

    16. Ο Κούλης κατά τα άλλα ρίχνει 100 πρόστιμα στους ανεμβολίαστους και αφήνει τον κόσμο να πεθαίνει αβοήθητος στα νοσοκομεία. Αφαίρεση πτυχίων και φυλάκιση για όλους τους εμπλεκόμενους ιατρούς.

    17. Τι γίνετε επιτέλους με αυτό το νοσοκομείο;;; Μια το τρίχρονο κοριτσάκι, μια ο 43χρονος… Έλεος δηλαδή! Μήπως να πάνε στα τσακίδια όλοι τους εκεί μέσα και να μπει σοβαρό και υπεύθυνο προσωπικό;;;;;;;

    18. Αγωγές στον σιχαμένο κοπροβέλο!!Να μπει επιτέλους μέσα για μέσα για τα τόσα εγκλήματα που έχει κάνει!!

    Comments are closed.