ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ: ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ!

    Κοινοποίηση:
    kwnstantinos-synolakis

    Ο ακαδημαϊκός καθηγητής Φυσικών Καταστροφών μίλησε για τα κτίρια που κινδυνεύουν με κατάρρευση

    Σεισμός στη Μαγούλα: Ως μια «πρόβα τζενεράλε» χαρακτήρισε τη σεισμική δόνηση 5,1 Ρίχτερ στην Αθήνα, ο ακαδημαϊκός καθηγητής Φυσικών Καταστροφών, Κωνσταντίνος Συνολάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

    Ο ακαδημαϊκός καθηγητής Φυσικών Καταστροφών, Κωνσταντίνος Συνολάκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, τονίζει: «Η Αθήνα θα αντιμετωπίσει και μεγαλύτερο σεισμό. Κάποια στιγμή, κανείς δεν ξέρει πότε, θα έχουμε έναν καταστροφικό σεισμό στην Αθήνα».

    Ο καθηγητής αναφέρεται και σε μια σειρά ακινήτων, που κινδυνεύουν με κατάρρευση. «Όσα κτίρια είναι κτισμένα με τον σύγχρονο αντισεισμικό κώδικα δεν κινδυνεύουν», λέει και προσθέτει για τα παλαιά: «Αν έχει ακολουθηθεί ο οικοδομικός κανονισμός, δεν κινδυνεύουν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. α δεν φοραει ομως το παπιγιον,κριμα.

    2. Σε τι ακριβώς ωφελεί αυτή η τρομολαγνεία των “ειδημόνων”; Το να βγαίνουν στα ΜΜΕ και να τρομοκρατούν τους πολίτες είναι μεγάλο έγκλημα όταν αυτοί δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
      Αν έχουν κάποιες προτάσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ας τις καταθέσουν στους αρμοδίους του κράτους. Αν όχι παρακαλούνται να σταματήσουν να μας τα πρήζουν γιατί αρκετά έχουμε τρομοκρατηθεί τόσα χρόνια τώρα από τους “φίλους” μας δανειστές που θέλουν και αυτοί τόσο το ….καλό μας. Ας πάψουν και οι δικοί μας επιστήμονες να ακολουθούν τον δρόμο που έχουν χαράξει ήδη προ πολλού οι ξένοι.

    3. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.

    4. Πείτε του γαϊδάρου (από το “πας προφήτης μετά Χριστόν γάιδαρος”), να τα παίρνει κανονικά τα χάπια που του έχει γράψει ο ψυχίατρος στην ώρα τους.

    5. Θα γίνει, ΘΑ αλλά πότε δεν ξέρουμε σε 24 ώρες? σε τρία τέρμηνα? σε 40 χρόνια? Όταν ο μαλάκας καθηγητής δεν θα ζει? ΘΑ

    6. μαλακιες των δηθεν ακαδημαικων και η γιαγια μου τα ιδια ελεγε καποτε θα κανει μεγαλο σεισμο δεν ειναι αναγκη να εισαι καθηγητης για να πεις κατι τετοιο και ο μαναβης το καταλαβαινει αφου ειμαστε πανω σε ρηγματα και συνεχεια γινονται σεισμοι η μαγκια ειναι τοπος χρονος κλιμακα και διαρκεια αυτα μπορουν να τα βρουν τα αλλα ειναι παρλαπιπετες

    7. Καλημέρα Στέφανε,

      Με Συγχωρείς Πολύ Στέφανε, αλλά αυτό: «Η Αθήνα θα αντιμετωπίσει και μεγαλύτερο σεισμό. Κάποια στιγμή, κανείς δεν ξέρει πότε, θα έχουμε έναν καταστροφικό σεισμό στην Αθήνα», είναι ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ !!!

      Ή Δίνεις Κάποια Στοιχεία που να Δείχνουν την Ορθότητα των Λεγομένων σου, έστω και Ενδείξεις εάν Υπάρχουν, ή μη Λες Τίποτα.

      Κρίμα, γιατί είναι και Ακδημαικός Καθηγητής και δεν Επιτρέπεται να Λέγονται αυτά τα Πράγματα. Πρέπει να Υπάρχει κατά την Άποψή μου και η Ανάλογη Σοβαρότητα.

      Με τη Λογική του Κυρίου Συνολάκη, να Πούμε ότι: Η Ελλάδα θα Διασπασθεί. Κάποια στιγμή, κανείς δεν ξέρει πότε, η Ελλάδα θα Φτάνει μέχρι τη Λάρισα, με Πρωτεύουσα την Αθήνα, και η Σημερινή Βόρειος Ελλάδα, θα Μετατραπεί σε Αυτόνομο Κράτος, με την Ονομασία Νότια Μακεδονία, με Πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.

      Μα Είναι Σοβαρά Πράγματα αυτά Στέφανε;

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Εσυ πάλι γιατί γράφεις κάθε λέξη με κεφαλαία;

    8. Άντε με το καλό και σε όλη την Ελλάδα να κατεδαφιστεί κι εμείς μαζί να ησυχάσουμε.

    Comments are closed.