ΣΟΚΑΡΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΛΑ: ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΠΛΙΤΗΣ (ΟΒΑ) ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ; ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΟΒΑ

    Μεταφέρουμε μια αποκλειστική είδηση και ρωτάμε τους υπευθύνους αν ισχύει! Που θα το μάθουμε και δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

    Σε ενέδρα στον Έβρο πριν από λίγες ημέρες, ίσως4-5, χτυπήθηκε Οπλίτης Βραχείς Ανακατάταξης (ΟΒΑ) Στρατού Ξηράς, ονόματι Α.Κ. (γνωρίζουμε το πλήρες όνομα αλλά για λόγους ευθιξίας δεν το δημοσιοποιούμε), από το Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας.

    Του πήραν το όπλο και τον χτύπησαν με το κοντάκι στο κεφάλι! Κατέληξε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και του έκανα μπόλικα ράμματα. Ζητήθηκε από ανωτέρους του να αποκρυφτεί το γεγονός πάση θυσία. Εκτός από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ φυσικά.

    Αυτά τα πολύ σοβαρά μας μετέφερε πηγή μας από την τοπική κοινότητα του Έβρου. Οι πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες, αλλά θα το ψάξουμε να είστε σίγουροι. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα!

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Γιατί οπλίτης στα σύνορα και όχι μονιμάς έμμισθος;

      1. Μάλλον δεν έχεις πάει στρατό η αν πήγες ήσουν ο κλασικός γιωτάς που το μόνο που τον απασχολούσε ήταν να φάει και να πάρει άδεια . Ο οβα οπλίτης είναι έμμισθος .

        1. Και οι παραπάνω… του όβα είνσι έμμισθοι, αλλά κάθονται δίπλα στην σόμπα. Μην πας να ξεφύγεις πονηρέ. Όσο για μένα, προφανώς και με ενδιέφερε η καλοπέρασή μου, όπως ενδιαφέρει και όλους τους μονιμάδες του Δημοσίου (λέσχες, κάαυ, πρατήρια, μπόνους, σύνταξη στα 45, παροχές, αραλίκι, γραφείο, τζάμπα μεταφορικά, σόα, γιορτές, απογεύματα, βράδια και σουκού έξω κ.τ.λ.).

          1. Προφανώς έχεις θέμα ……,γι αυτό δεν θα το συνεχίσω . Απλά θα σε ενημερώνω ότι αν με πέρασες για στρατιωτικό έπεσες έξω, μακάρι να ήμουνα, τιμή θα μου ήταν . Απλά επειδή ζω σε περιοχή με πολλούς ένστολους και βλέπω καθημερινά ξέρω τι γίνεται . Ο οβα μπήκε με σύμβαση για ελάχιστο χρόνο δύο χρόνια νομίζω όχι μόνιμα, πληρώνεται κανονικά εκπαιδεύεται κανονικά και αύριο μεθαύριο θα μπει ΕΠΟΠ προφανώς είναι και αυτός ένστολος των ενόπλων δυνάμεων όχι περαστικός η κάτι ξεχωριστό που θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση. Αλλά όμως, πάντα μα πάντα όταν πάει για υπηρεσία πάει μαζί με κάποιο βαθμοφόρο που είναι αρχαιότερος από αυτόν ( αλχιας έπχια κτλ κτλ αν ξέρεις από βαθμούς, από αυτούς που λες κάθονται στη σόμπα ) εκτός αν πρόκειται για υπηρεσία εντός στρατόπεδου, στην προκειμένη περίπτωση ήταν εκτός . Άλλα εσύ μικρέ σύντροφε κάτσε κλεισμένος στο φανταστικό σου κόσμο ότι όλοι οι δημόσιοι , στρατιωτικοι , αστυνομικοι κτλ κτλ κάθονται και εσύ είσαι χρήσιμος. Συμβουλή όταν θα χρειαστείς βοήθεια (μακάρι πότε ,και το εννοώ) μην πάρεις τηλ την αστυνομία , το ΕΚΑΒ , για κάνα έγγραφο , οι υπάλληλοι θα κοιμούνται και όταν με το καλό έρθει ο θείος ερντυ με τα Μογγόλια του έλα εσύ γιατί ο στρατός θα είναι στα καυυ διακοπές .

    2. πριν ενα χρονο σχεδον τελειωσα την θητεια μου στον στρατο,θα σας πω δυο πραγματα σαν στρατιωτης που πηγαινα περιπολο στον Εβρο και έτυχε να κανω δυο συλληψεις συνολικα των 23 ατομων :
      1ον. τα κινητά περιπολα πραγματοποιουνται απο ομάδα 2 ατομων και οχι 4-5 οπως ειπε καποιος,απλως εαν γινει κατι ερχονται σε ενισχυχει τα διπλανα περιπολα και γινεται μια καλη δυναμη πυρος,οπως συνεβη σε μενα,μολις ακινητοποιησαμε τους λαθρο καλεσαμε ενισχυσεις και ηρθαν 6-7 περιπολα απο διπλα.
      2ον.δεν δινουν στους φανταρους γεμιστηρα με σφαιρες,οπως και στην φωτογραφια ο πανω δεξια ειναι φανταρος και στο οπλο εχει την ΑΔΕΙΑ δικη του γεμιστηρα,απλα να φαινεται το οπλο γεματο,εγω μετα απο 3-4 περιπολα με εμπιστευθηκαν και ειχα γεμιστηρα κανονικο,οταν ειδαν οτι δεν ημουν ηλιθιος να κανω μαγκιες.
      Αυτα συμβαινουν πανω,επισης ειναι και σε τι στελεχος θα πεσεις να κανεις μαζι του περιπολο,εαν ειναι μαχιμος και σου εξηγει την κατασταση και σε εχει σε εγρηγορση(ειδικα το βραδυ που δεν βλεπεις την τυφλα σου)η εαν πεσεις σε χεστη καραβανα οπως ειχα πεσει στο τελευταιο μου περιπολο που ελεγε οτι και να γινει κατι δεν βγαινουμε απτο αυτοκινητο.Επισης ο στρατος μας δεν χορηγει τους φανταρους και τα στελεχη με τους καταλληλους,ωστε το βραδυ που η κατασταση αγριευει να ειναι σωστα προετοιμασμενοι,ολοι πηγαιναμε με τους προσωπικους μας φακους.Αυτα εν ολιγοις για να μην κατηγοριθει αδικως ο ΟΒΑ.
      Αυτα απο εναν στρατιωτη που πηγαινε εθελοντικα στα περιπολα στον ποταμο εβρο και ζαλιζε τα στελεχη να τον επιλεγουν να τον παρουν.Κουραγιο πατριωτες και ειλικρινα μην φοβαστε,ειναι αληθεια Ο ΕΒΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ,αυτα απο εναν ΤΕΘΩΡΑ.

    3. Δεν πρέπει να ισχύει γιατί μετά το περιστατικό με τους δύο στρατιωτικού; που απήγαγαν, τα περίπολα αποτελούνται από 4-5 άτομα. Πως γίνεται ο συγκεκριμένος να ήτανε μόνος του, ούτε καν με το ζευγάρι του.

    4. Μπορεί κάποιος να μου πει ΤΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ ΚΑΡΤΑΝΕ ΤΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ???? Αφού δε μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν….. Τι σημαίνει που βλέπουμε κόκκινη μονωτική ταινία στις γεμιστήρες (πραγματικά φυσίγγια κι όχι αβολίδωτα)???? Πως θα τους αντιμετωπίσουν???? Με φωνές????

      1. Δεν έχεις ιδέα τι γίνεται….. Ούτε σφαλιάρα δεν μπορείς να ρίξεις, διότι ένας να σε τραβήξει με κάμερα, τον ήπιες κυριολεκτικά!
        Χώρια πως οι ΜΚΟ κάνουν παρέλαση από άκρη σε άκρη.
        Το μόνο που μπορεί να μας σώσει είναι οι βροχές και το φράγμα στην Βουλγαρία.

    Comments are closed.