ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΙΛΗ: “ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 50.000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ” – ΑΚΟΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kastel3

    Πρόταση σοκ από τον Γιώργο Φίλη: Αν αποβιβαστούν στο Καστελόριζο, αυτοί που έχουν αυτή άποψη, θα πρέπει να ενημερωθούν από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Με 50.000 Τούρκους στο Καστελόριζο θα γίνει το μεγαλύτερο στρατόπεδο τούρκων αιχμαλώτων πολέμου από τον Β΄ΠΠ. Ακύρωση των διερευνητικών με Τουρκία τώρα όσο ο Ερντογάν συνεχίζει τις προκλήσεις! !”

    Ο διδάκτωρ γεωπολιτικής και καθηγητής γεωστρατηγικής στην Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) Δρ. Γιώργος Φίλης στο Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

    ► Να άρουμε την πρόσκληση του Μαρτίου στην Τουρκία μετά τις τελευταίες προκλήσεις γιατί θα δώσουμε άλλοθι στον Ερντογαν
    ► Έχουμε ποιοτική υπεροχή στο Πολεμικό Ναυτικό και στην ναυτοσύνη των Ελληνών
    ► Με την HalkBank θα ζήσουν νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου
    ► Η Τουρκία πρέπει να επιλέξει μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
    ► Όσο οι ΗΠΑ θεωρούν ότι αντίπαλός τους είναι η Ρωσία, ενώ επι Τραμπ ήταν η Κίνα, η Τουρκία έχει σοβαρό πρόβλημα
    ► Αν αποβιβαστούν στο Καστελόριζο, αυτοί που έχουν αυτή άποψη, θα πρέπει να ενημερωθούν από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Με 50.000 Τούρκους στο Καστελόριζο θα γίνει το μεγαλύτερο στρατόπεδο τούρκων αιχμαλώτων πολέμου από τον Β΄ΠΠ. Ακύρωση των διερευνητικών με Τουρκία τώρα όσο ο Ερντογάν συνεχίζει τις προκλήσεις! !”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. ολοι ετοιμοι για πολεμο χωρις κανεναν απο εμας να τον εχει ζησει, η Ελλαδα σε ολους τους προηγουμενους πολεμους ειχε τα μετοπισθεν της καλυμμενα, ειναι η πρωτη φορα απο ιδρυσης του κρατους οπου υπαρχει ενας τεραστιος αριθμος αλλοεθνων οι οποιοι σιγουρα θα παιξουν τον ρολο τους. Να χαιρομαστε τους πολιτικους μας,δειξαμε ομως το κυρος μας και την σοβαροτητα μας ως χωρα με την συνθηκολογηση των πρεσπων αυτα βλεπει ο τουρκος και το παιζει μαγκας

    2. Να πάτε κορόιδα να πολεμήσετε να πάτε εγώ εδώ στο Παλαιό Ψυχικό μέσα στην χλιδή και την ζεστασιά συμπάσχω μαζί σας αλλά κάπου κακού ας αρχίσω να μαθαίνω Τουρκίκα ,Γερμανικά ήδη ξέρω….εσείς φτωχοί και αγράμματοι ηλίθιοι να πάτε να πολεμήσετε χεχεχεχε

    3. Μάγκες όλοι να έχετε τρόφιμα για 15 μερες. Πιστέψτε με ειναι πολύ σημαντικό! Κατά τα άλλα η χώρα είναι μπαχαλο.Ο σωσων εαυτό σωθειτο!

    4. Η Τουρκία, μία τεράστια στρατιωτική δύναμη (μέσα στους 10 καλύτερους στρατούς του κόσμου), με δική της στρατιωτική βιομηχανία (παράγει και καλύπτει το 65% των αναγκών της), με τεράστιο πληθυσμό, με μπαρουτοκαπνισμένο στρατό, έχει απέναντί της τους λάτρεις της καφετέριας, του master chef και των κινητών, με απαρχαιωμένο στρατό, που έχει να πολεμήσει από το 1974 (και τότε υπέστην συντριπτική ήττα), και που το μόνο που μαθαίνουν όταν πηγαίνουν φαντάροι είναι το γόπινγκ, οι Καλλιόπες, η λούφα και πώς θα εξαπατήσουν τον άλλον, δρώντας έτσι (το φανταριλίκι) ως ένας προθάλαμος της υπόλοιπης ζωής τους. Ποιος θα κερδίσει λοιπόν;

      1. H Τουρκία ειναι τεράστιο πρόβλημα για τα γειτονικά της κράτη, αλλά άν επιτεθεί στην Ελλάδα θα χάσει και θα διαμελιθεί γιατί αυτό θα είναι κατά των συμφερόντων των ΗΠΑ του Ισραήλ και ακόμα και της Ρωσίας,γιατι καμία μεγάλη δύναμη ( εκτος της Γερμανίας ) δεν θα θέλει μία νέα μεγάλη οθωμανική δικτακτορία.
        Το ότι η Τουρκία εχει δική της στρατιωτική βιομηχανία είναι κατα των συμφερόντων άλλων μεγάλων παραγωγών.

      2. Ανοησίες μεγάλες και ασχετοσύνη παροιμιώδης. Κύριε, δικαστά πλανάσθε πλάνην οικτρά.Η σύγκριση που κάνεις είναι για παιδιά του νηπιαγωγείου.

      3. Δε στα εχουν μάθει καλά.Εισαι ανιστόρητος και άσχετος. Η Ελλάδα δεν ενεπλάκει το 74. Αν είχε ενεργήσει τοτε η τουρκια δε θα υπηρχε σήμερα. Το επιβεβαιωνει οαμερικανος στρατιωτικος ακολουθος της περιοδου στην Ελλάδα. Ποια συντρηπτικη ηττα ρε κοπρίτη τουρκοσπορίδιο; που την είδες; πηγαινε στη μαμα σου και ρουφα τη μυξα σου γιωτά (Ι5)!

        Συνήθως αποφεύγω να διαβάζω σχόλια ο κάθε πανηβλακας γράφει ότι θέλει!

    5. ”Αν αποβιβαστούν στο Καστελόριζο, αυτοί που έχουν αυτή άποψη, θα πρέπει να ενημερωθούν από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας”. Συγνώμη ρε παιδιά παιδιά δε βγάζει νόημα. Όσον αφορά τους 50000 αιχμαλώτους φίλε Φίλη αυτό δε στέκει στρατιωτικά. Στην Κρήτη ρε παιδιά οι Γερμανοί επιτέθηκαν αρχικά με κάτι πάνω από 20000 και είχαν απώλειες περίπου 30%…..

    6. Καλά τα σχόλια για να….. περνάει η ώρα και να κάνουμε επίδειξη εξυπνάδας και γνώσεων. Η ιστορία μας έχει πολλά….διδάγματα. Φίλοι τα ζητούμενα είναι: κατάλληλη προετοιμασία, αποφασισμένη ηγεσία και ενότητα…… Το ’21 όποτε τα είχαμε μεγαλουργήσαμε, όποτε τα χάσαμε κινδύνεψε ο αγώνας.

    7. Αν αυτος που ειπε στον Θεο ,οτι θελει να ειναι ενας άλλος θεος απο τον Πατερα…τον ονομάζουν σατανα…τότε το ιερο το ζεύγος που ειναι ο Θεος..αλλα μαλώνουν αναμεταξύ τους για το πιος θα ειναι αρχηγός του αλλου…τι ειναι;
      Αυτος που λεγει οτι ειναι Ελλην και βριζει τους Μωαμεθανους ,αλλα ο ιδιος βλεπει την ουσια της Αγίας εικονας της Παναγιας οπως οι Μουσουλμανοι την καθε χριστιανη ..πόσο Ελλην είναι?

    8. Κάθε συνομιλία με τους Τούρκους σε επίπεδο διερευνητικών επαφών κ με νομικο περιεχόμενο απομακρύνει 2 ενδεχόμενα α) την στρατιωτικοποίηση της κατάστασης β) την επιβολή πολιτικού διαλογου. Και τα δύο ενδεχόμενα αποτελουν διακαεις πόθους της Τουρκίας.η στρατιωτικοποίηση της κατάστασης δεν σημαίνει ότι επιδιώκουν τη στρατιωτική λύση, αλλά ότι με πρόσχημα ότι θα φτάσουμε στο παραενα οι μεγάλες δυνάμεις θα προτείνουν την επιβολή εφ όλης συζήτησης για την άρση του αδιεξόδου. Τον πολιτικό κ όχι νομικό διάλογο επίσης επιθυμούν αφού δεν επιθυμούν νομική λύση γιατί θα ικανοποιηθούν σε μικρό ποσοστό.Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι οι Τούρκοι δεν επιθυμούν τις διερευνητικες κ για δύο χρόνια τις είχαν παγώσει με πρωτοβουλία τους δείχνει πόσο λάθος είναι να τις αρουμε.

    9. Οι Τούρκοι έχουν δίκιο στο Αιγαίο, οι Σκοπιανοί έχουν δίκιο για την Μακεδονία, οι Γερμανοί έχουν δίκιο για το μνημόνιο και όποιος Έλληνας μιλάει για ελευθερία ανεξαρτησία και ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ είναι φασίστας και ρατσιστής.. Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά, σε αυτά τα ανθελληνικά πρακτοροσκωλικα ο Μητσοτάκης δίνει λεφτά και συνδιαλεγεται μαζί τους. Υγ.. Βερεμη κλ@σε τα @@ των Ελλήνων.

    10. Η αλήθεια είναι μόνο μία. Οταν φτάσει η ώρα το 80% των Ελλήνων θα ενωθούμε και θα υπερασπθστούμε τα πάτρια εδάφη, την ιστορία μας, τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας. Και θα τα καταφέρουμε γιατί δεν είμαστε στρατιωτικά Λιβύη, Αρμενία ή Συρία..Το υπόλοιπο 20% θα τα κάνει πάνω του, θα λιποτακτήσει, θα διασπέρνει τον πανικό στον Ελληνικό λαό , θα προπαγανδίζει σε βάρος των Ελλήνων πατριωτών . Δεν φοβόμαστε ρε, πάρτε το χαμπάρι.Χάνετε τον χρόνο και το μελάνι σας.
      Και ένα τελευταίο. Ο Τούρκος δείχνει να φοβάται τον Ελληνα. Αλλοιώς ήδη θα το είχε κάνει. Ξέρει αυτός τα γιατί.

    11. Έχει ο άνθρωπος τα σχέδια του, έχει όμως και ο Θεός τα δικά του:)

    12. με τοσουσ μεταναστεσ στα νησια και για τοσο πολυ χρονο,,, πλεον λογιζονται ντοπιοι,,, η τουρκια εχει καθε δικαιωμα ((υποχρεωση)) να τουσ προστατεψει,,, δεν χρειαζετε να γινει αποβαση στρατευματων,,, στρατευματα υπαρχουν, οπλησμο και κεντρικη οργανωση χρειαζονται,,,
      —> αν κανουν αποβαση μπροστα απο καταυλισμο, εμεισ πρεπει να ριξουμε με το πυροβολικο στισ θεσεισ τουσ,,,μετα θα μασ κρεμασουν γιατι θα εχουμε χασει το δικιο μασ,και θα σκασει ολο το ΝΑΤΟ να τουσ φυλαει και εμεισ μεσα απο τα ”συρματα” !!! σε ολα τα βαλκανια το ιδιο εχει γινει,,,
      φυσικα ολοι οσοι κοιμουνται ησυχοι νομιζωντασ οτι εχωντασ διαβατιρια και θα πανε εξωτερικο,ειναι γελασμενοι

    13. Βρ@μοπ0υστρες πολιτικατζες ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΡΚΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ!

    14. καλά κρασιά!! σε μια σύρραξη με την Τουρκιά έτσι όπως είμαστε σήμερα θα μας πετσοκόψουν!!!

      1. Γίνατε όλοι στρατηγοί. Και στην ανθελληνικοί προπαγάνδα πρώτοι.

        1. Ναι στρατηγοι γιναμε.Μηπως ολοι στο στρατο στρατηγοι δε γινονται;Ποσες χιλιαδες στρατηγους αποστρατους και μη εχει η Ελλαδιτσα μας;Ποσους γαλοναδες της πλακας πληρωνουμε;Η αληθεια σωζει,το ψεμα καταστρεφει.Δυστυχως ειμαστε χαλια.Υπογεννητικοτητα,φυγοστρατια,αναβολες,λουφα ,μεσον για βολεμα σε
          μη μαχιμες θεσεις, ,μαλθακοτητα, μας κατεστρεψαν.Ποσα χρονια εχεις να δεις εξω στον δρομο αξιωματικο η στρατιωτη με στολη;Πολλα χρονια.Ντρεπονται να την φορεσουν.

          1. Δεν πολεμάμε με τα τόξα ρε αστειε,εκτός από αυτό πάντα λιγότεροι ειμαστε οταν πολεμουσαμε και νικουσαμε τους εχθρούς.

    15. Ονοιρο ζω μι με ξυπνάτε. Σε ποιον τα λέει; και για ποιον; το μπασταρδακι ασχολείται με τα κερατα, ο παπαροκεφαλος παίζει τομπολα με τα νούμερα, ααα έχουμε τους λιμοξιολογους αυτοί θα πουν τι θα κάνουν οι ένοπλες δυνάμεις

    16. μην ενοχλείτε.
      η κορονολαγνα λιγναδολαγνα κουλα είναι κορωνοκτυπημενη.

    17. ακουστε καλα τι θα σας πω επειδη ειμαι σχετικος με τα στρατιωτικα και μην ακουτε τις μακακιες του καθε φιλη.
      Παρτε τα μετρα σας:
      1.Οταν αποφασισει επιθεση η τουρκια θα κανει παρελαση δεν υπαρχει στρατος ουτε στρατιωτικοι να το αντιμετωπισουν στη σημερινη ελλαδα. Θα σταματησει οπου αποφασισουν οι δυτικοι οτι πρεπει να σταματησει. 2.Ειναι συμφωνημενο τι θα παρει η τουρκια ως ανταλλαγματα για να παραμεινει πιστή στο νατο.
      3.Μην βασιζεστε σε προφητειες για ρωσια και κουραφεξαλα ειναι ολα κατασκευασμενα για να χαλιναγωγηθουν ενδεχομενες αντιδρασεις.
      4.Η ελλαδα εχει σχεδιαστει να μειωθει πληθυσμιακα ωστε να υπαρξει αρκετος χωρος για εισερχομενους και επενδυτες.
      5.Θα γινει μεγαλη σφαγη στο εσωτερικο απο τους επενδυτες λαθρο κατα τη διαρκεια της διενεξης με την τουρκια.
      6. Δυστυχως η ζημια που εχει γινει απο τις ανοησιες των νεοελληνων με τις πολιτικες και κοινωνικες επιλογες τους τα τελευται 40 χρονια δεν ειναι αντιστρεπτη. Τα 400 χρονια σκλαβιας δεν ηταν αρκετα για να μαθουμε, οποτε ξανα απ την αρχη.
      7.Διαβαστε ιστορια και θα δειτε οτι δεν υπαρχουν συναισθηματισμοι στα λαθη των λαων πληρωνται παντα και δεν υπαρχουν θεικες παρεμβασεις

      1. Φιλε george εισαι φοβερα κατατοπισμενος και ωριμος βλεπω. Ας ανοιξουν τα ματια τους μιρικοι ρομαντικοι να καταλαβουν οτι η τουρκια εχει εξωτερικη πολιτικη φοβερη. Εχει στρατο εμπολεμο και οχι του φραπε οποτε εχεις απεραντο δικιο

        1. Φίλε george έχεις φοβερή φαντασία και μάλιστα προπαγανδιστική. Λες μεγάλες ανοησίες. Να σου θυμίσω τι έπαθε προχθές ο Τούρκικος στρατός.Σκότωσε 13 Τούρκους.

        2. Ειχε οργανωμενο στρατο και το 1821 και τους τσακισαμε. Το ιδιο και οι Περσες. Το ιδιο και οι Ιταλοι.Την διχονοια να φοβαστε

        3. Ξυπνα ,δεν ειναι ετσι τα πραγματα και οσοι ξερουν πραγματικα καταλαβαινουν οτι αυτα που γραφει ο george που δεν ειναι Γιωργος ειναι ΣΤΗΝ φαντασια του .

      2. ο Φίλης είναι άσχετος ενώ εσύ είσαι σχετικός? Μάλλον εσύ δεν έμαθες από την Ιστορία ότι σε δύσκολες εποχές οι Έλληνες απανταχού ενώνονται και τους παίρνει όλους ο ΔΙΑΟΛΟΣ και τους σηκώνει.

      3. Με κάτι στρατιωτικούς σαν και σένα όμως και με το σκεπτικό σου είμαστε συνέχεια με την όπισθεν.
        Αν ήσασταν αποφασισμένοι ας κάνατε ένα πραξικόπημα.
        Αλλά όχι σας βολεύει αυτή η κατάσταση.
        Κρίμα ρε στους ήρωες που χύθηκε τόσο αίμα για να έχετε εσείς σήμερα όλα τς προνόμια.

      4. Εσυ εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ? Μαλλον προσπαθεις να μας μειωσης το ηθικο ,αλλα δεν πιανει. Ας ερθουν τα καρντασια σου τα μεμετια και θα δεις γλεντια

        1. Που να ερθουν ρε χαζε τα μεμετια? εισαι τοσο ηλιθιος>? Α ξεχασα πειμενεις μονο στο σπιτι σου μην ερθουν γιατι ολο το αιγαιο πλεον το εχουν καταλαβει και εσυ κοιμασαι με τα τσαρουχια.. Και το καταλαβαν ανεμακτα.. Δλδ εσυ τι αλλο περιμενεις ακομη να κανουν???

      5. Βγαλε και τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ βρε προφητη…το 1821 υπερδύναμη η Τουρκία και τους ξεσκισαμε…προτείνω προφήτη να ανοίξεις ένα βιβλίο να ξεστραβωθεις…

        1. Το 1821 ασε που μας βοηθεισαν αλλα κρατοι αλλα οκ νικησαμε γιατι τοτε ρε ηλιθιε υπαρχαν αντρες οχι μπουστιδες και φραπεδακιδες καλομαθημενοι σαν εσενα που αν γενει κατι θα τρεχουν να κρυφτουν η να φυγουν απο ελλαδα τρισκαταρατε

          1. ΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΗΤΑΚΟ, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΑΔΡΕΡΦΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΣΤ ΑΡΧΥΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ 100% ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΥΝΟΤΡ,…ΧΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΕ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΟΝΗΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΟ ΚΛΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΕ ΦΤΩΧΕ ΗΛΘΙΘΙΕ ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΛΑΚΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.

      6. KAΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΞΓΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΡΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, Η ΟΥΡΚΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΟΠΛΟΥΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ. Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΗΑΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΕΙΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΝΑ ΤΣΟΥΣΤΣΕΚΑΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.

    Comments are closed.